the lara cunda / Cunda The Lara Butik Otel - Balıkesir Ayvalık Cunda

The Lara Cunda

the lara cunda

Cunda The Lara Otel

Cunda Ada merkezinde yer alam The Lara Otel, taş mimarisi ve nostajik görünümüyle misafirlerini karşılıyor. Ada merkezine 5 dakika yürüme mesafesinde, deniz manzarasıyla göz dolduruyor. Renklerle bezenmiş, modern mobilyaları, konforlu bir tatil imkanı sunuyor. Yaz-kış her mevsim hizmete açıktır.

Oda Tipleri

Cunda The Lara Otel içerisinde 7 odasıyla hizmet veren tesis 2 suit oda, 5 standart odaya sahiptir. Odalar 2 kişilik ve 3 kişilik konaklama kapasitesi bulunan tesisin her odasın balkon bulunur. Tüm oda birimlerinde klima, ücretsiz kablosuz internet, banyo, banyo malzemeleri, TV, giysi dolabı vardır. Odalar içerisinde sigara tüketimi yasaktır.

Konaklama Özellikleri

Oda + kahvaltı konaklama şekline sahip tesis, kahvaltı harici yiyecek ve içeceklerden ücret alınır. Ayrıca merkezi konumuyla birçok yeme-içme alanına yakındır, dilerseniz ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Konum Bilgisi

Cunda Ada merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan tesiste, tarihi ve turistik alanlara da kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayvalık’a 7km uzaklıkta, Edremit Havaalanına 42km uzaklıkta konumlanmıştır.

Otel Özellikleri

Cunda mimarisine uygun, eski görünüme sahip modern bir tesistir. 24 saat açık resepsiyon hizmeti, ücretsiz otopark ve ücretsiz Wİ-Fİ hizmetleri sunulur. Otel içerisinde teras vardır, bu alan da deniz manzarasının tadına doyabilirsiniz. Evcil hayvan kabul edilen tesistir.

Tesise giriş yapmak isteyenler check-in, tesisten çıkış yapacaklar check-out saatine uygun hareket etmek durumundadır. Aksi durumlarda rezervasyon bilgilerinizi kullanarak tesis ile iletişim kurmanız gerekir.

Aktivite İmkanları

Tarihi ve kültürel özellikleriyle ünlenmiş Cunda Adası ve çevresinde gezilmesi gereken birçok nokta vardır. Taksiyarhis Anıt Müzesi, Saatli Cami ve Çınarlı Cami’yi müze olarak hizmet veren Rahmi M. Koç Müzesi, Taksiyarhis Kilisesini ve etkileyici güzellikteki manzarası ile Sevim ve Necdet Kent Kitaplığını ziyaret edebilirsiniz. Şeytan Sofrası’nda gün batımını izleyip, Cunda Adası’nda lezzetli yiyeceklerin tadına varabilir, adanın çevresini kaplayan doğal plajına gidebilirsiniz. Ayvalık çevresinde yer alan Sarımsaklı Plajı, Badavut Plajı, Altınova Plajı, Armutçuk Plajı, Duba mevki belediye plajı en önemli turizm noktalarındandır.

Cunda The Lara Otel Yorumları

Cunda The Lara Otel müşteri yorumları şehir gürültüsünden uzak, zengin kahvaltı içeriklerinin bulunması nedeniyle memnuniyetlerini belirten yorumlar göze çarpmaktadır. Hayvan dostu tesis özelliğine sahip olması da en beğenilen özelliklerinden olmuştur. Ailecek konaklayabileceğiniz bir tesistir.

Cunda TheLara Otel

Otel Özellikleri

Oda Oda

  • Klima
  • Özel banyo
  • Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
  • Saç kurutma makinesi
  • Balkon
  • Ütü/ütü masası (istek üzerine)
  • Ücretsiz şişe su
  • Terlik
  • LED TV
  • Havlu verilir

Genel Genel

  • 24 saat açık resepsiyon
  • Ücretsiz kablosuz internet
  • Otelde otopark
  • Temizlik Hizmeti

Yeme ve içme Yeme ve içme

  • Restoran
  • Genel alanlarda televizyon
  • Ücretsiz kahvaltı
  • Oda servisi (24 saat)
  • Lobide ücretsiz gazete
  • Oda hizmetçisi/belboy
  • Sigara içilmeyen otel
  • Sigara içmek için özel alanlar

Tesis Çevresindeki Yerler

Poi icon Yakında neler var?

  • Cunda Marina 0,7 km
  • Zeytim Adası 8,2 km

Poi icon Doğal güzellikler

  • Mıhlı Çayı Taş Köprü 27,5 km
  • Mıhlı Şelalesi 27,8 km

Poi icon Tarihi ve turistik yerler

  • Hayrettin Paşa Camii 3,4 km

Poi icon Alışveriş yapabileceğiniz yerler

  • Ayvalık Bit Pazarı 3,2 km

Poi icon Sahil ve plajlar

  • Badavut Plajı 7,3 km
  • Sarımsaklı Plajı 7,3 km
  • Altınova Plajı 16,9 km

* Noktalar arası mesafeler kuş uçuşu ölçümlerle belirleniyor.

Ulaşım

Adres
Tarla Sk., , Ayvalik, Turkey Ayvalık, Balıkesir

Kazdağları, Cunda Adası, Şeytan Sofrası Turu

İZMİR - KAZDAĞLARI - CUNDA ADASI - ŞEYTAN SOFRASI

Sabah belirlenen saatte (tur başlangıcından bir gün önce sms olarak bilgi verilecektir.) Üçkuyular, Üçyol, Bornova Ege Üni Acil, Karşıyaka Anıt, Bostanlı İskele'den siz değerli yolcularımızı alıyor ve keyifli yolculuğumuza başlıyoruz. (Menemen, Aliağa, Burhaniye yol üzeri olmak kaydıyla katılım mümkündür.) Yolda vereceğimiz kahvaltı molamızın ardından, mis gibi havası ve oksijen deposu Kazdağları'na doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Kazdağları’nın ormanları içerisinde şahane manzarasıyla ziyaretçilerini ağırlayan bir doğa harikası Sütüven Şelalesi ve filmlere konu olan Hasanboğuldu Şelalesini rehberimizin anlatımlarıyla görüyor ardından burada kısa bir serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrasında öğle yemeğimizi alıyor ve adanın bugünkü ismi Alibey Adası olsa da daha çok Cunda Adası olarak bilinen, sahip olduğu doğal güzellikleri kadar sahip olduğu turistik olanaklar ile de Ege’nin en hareketli ve güzel yerlerinden olan şirin adaya gidiyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin eşliğinde Rahmi Koç Müzesi'ni ziyaret edebilir. Ardından meşhur sakızlı Türk kahvesini tatmak ve Cunda sokaklarını keşfetmek için serbest zaman veriyoruz. Ayvalık'ın muhteşem gün batımını seyredebileğimiz Şeytan Sofrasına uğrayup çay, kahve molası veriyoruz. Daha sonra geri dönüş yolculuguna geçip sizleri aldığımız noktalara geri bırakıyor, bir sonraki turumuzda görüşmek dileğiyle vedalaşıyoruz.

Services Included in the Price

Yeni Model Otobüs İle Ulaşım

Belirtilen Tüm Çevre Gezileri ve Turlar

Profesyonel Yerel Rehberlik Hizmetleri

Araç İçi İkramlar

Services Not Included in the Price

Kahvaltı ve Öğle Yemeği

Müze, Milli Park ve Ören Yeri Giriş Ücretleri

Hasanboğuldu ve Sütüven Şelalesi Minibüs Ücreti

Tour Movement Details

Tour Departure Dates:

funduszeue.infolation Conditions

İptal ve değişiklik gibi özel durumlardan olumsuz etkilenmemek için İptal Güvence Paketi'ni yaptırmanızı önemle tavsiye ederiz. İptal Güvence Paketi yaptırmayan misaifler için aşağıdaki şartlar geçerlidir.

Olası iptal ve iade de Sayılı Seyahat Acentaları Kanunu'na bağlı Paket Tur Yönetmeliği 'ne bağlı olarak hazırlanmış olan Paket Tur Sözleşmesi'nde geçerli olan ilgili maddeler esas alınacaktır. Seyahat Acentalarının sayılı kanun ile kurulduğunu, bir yasası olduğunu ve Paket Tur Yönetmeliği Kanuna göre hizmet verdiğini hatırlatmak isteriz. Paket Tur Yönetmeliği Kanunu gereği kısaca iptal şartları aşağıdaki gibidir;

1- Uçaklı Turlar da veya Promosyon olarak afiş edilen turlar da iptal iade hakkı yoktur.

2- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır. Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza, 20 gün ve daha az kalması durumunda % ceza uygulanır.

3- Katılımcının, kendisinin veya 1. derece yakınının sağlık sorunu ile ilgili iptal talebinde tur ücret iadesini SİGORTA ŞİRKETİ yapmaktadır. Sigorta şirketine, katılımcı Türkiye devlet hastanelerinden alınan raporu (Başhekim veya en az 2 doktor imzalı) sunmak zorundadır. Sigorta Şirketi, kronik rahatsızlıkları (daha önceden teşhisi konulabilen tansiyon, şeker, astım vb. gibi durumlar) karşılamaz. 

Kazdağları, Cunda Adası, Şeytan Sofrası Turu YOUR OPINIONS ABOUT

© All rights reserved. Acente2

Tesis Bilgileri
  • Yeme - İçme Oda Kahvaltı konaklamalarda, sabah kahvaltısı dışında alınan tüm yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli.
  • Genel Tanıtım Tesis; Cunda Adası'nın merkezinde sahili tepeden gören manzaralı bir konumda yer alıyor. Cunda'da muhteşem manzaralara şahitlik edebilecek bir konumda hizmet veren Cunda The Lara Otel, misafirlerine taş binada eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Sahile, tarihi kiliselere ve çarşıya yürüyerek 3 dakika mesafede bulunan tesis "Cunda da ki Eviniz" sloganıyla hizmet veriyor.
  • Önemli Bilgiler
    • Giriş Saati
    • Çıkış Saati
    Tesisin odalarına giriş saati 'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 'dir. Evcil hayvan kabul ediliyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlı değişkenlik gösterebilir. Oda Kahvaltı konaklamalar çıkış günü sabah kahvaltısı ile son bulur.

    Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

    Tesislerin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı hizmet alanlarının kullanımı, Covid kapsamında çıkan genelgeler ve yasal düzenlemelere göre konaklama süresince sınırlandırılmış ya da kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler ise kısmen veya tamamen sunulamayabilir.

    Rezervasyon yapan tüm misafirler; başta tesis, Sağlık Bakanlığı, yerel kurumlar/otoriteler olmak üzere, ilgili kurumların Covid ile ilgili olarak aldığı tüm tedbirlere uymak ve bu tedbirler kapsamında kendilerinden talep edilen tüm bilgileri tesise vermek zorundadır. Tedbirlere uymayan misafirlere sunulacak bazı hizmetler sonlandırılabilir. Misafirlerin Covid kapsamında alınan önlemlere uymaması halinde yaşanacak olumsuz durumlardan tesis ve ya Etstur sorumlu değildir.

    Misafirlerin sağlığını korumak amacıyla ilgili kamu kurumları tarafından alınan Covid önlemleri kapsamında; tesis, tanılı - temaslı veya kendisinden talep edilen bilgileri vermeyen müşterileri kabul etmeyebilir, izolasyon odasına alabilir, tesisten çıkışını isteyebilir veya ilgili kamu kurumlarının düzenlemeleri kapsamında gerekli görülen diğer işlemleri yapabilir.

Otel Bilgilerini Yazdır

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası