online a101 den alışveriş yapanlar / A internet sitesinden uzak durun. Sakın alışveriş yapmayın. | DonanımHaber Forum » Sayfa 3

Online A101 Den Alışveriş Yapanlar

online a101 den alışveriş yapanlar

kaynağı değiştir]

"Hard discount" konseptinde işletilen zincir marketleridir. Buna ek olarak e-ticarete geçen market şu an hem online hem geleneksel yöntemler ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ürün grupları ve markalar[değiştir kaynağı değiştir]

A, indirim marketi pazarına 28 Mart tarihinde mağaza ile giriş yaptı.

16 Temmuz gözaltı operasyonları[değiştir kaynağı değiştir]

A yılı içerisinde geleneksel satış yöntemlerine ek olarak online platformlarda satışa için de çalışmalar başlattı. Resmi bağlantısı üzerinden e-ticarete açılan A; pek çok kategoride ürün sunmaktadır.[10]

Kaynakça[değiştir

a online mağaza

  • (bkz: böyle bir şey yok)
    (bkz: buna yakın bir şey yok)

    bir bok yedim ve xiaomi haylou bluetooth kulaklıkları hepsiburada yerine a'den alayım dedim. en fazla ne olabilirdi?

    9 kasım'da sipariş ettiğim kulaklık istanbul anadolu yakasından, istanbul avrupa yakasındaki evime hala gelmedi. bu olabilirmiş.

    hata bende tabi.

    sorun şu ki ben beklerim. online alışveriş yaptığımda sürekli müşteri hizmetlerini arayan ve anında kapısına teslim edilmesini bekleyen tiplerden değilim. ama 15'i sabahı izmir'e gideceğim. ve bunu izmir'deki kız arkadaşıma hediye olarak götürmeyi planlıyordum. bugün gün içinde gelmezse elim boş gideceğim.

    deneme yapmak için daha iyi bir zaman seçmeliydim. bu da bana ders olsun. ama online market (mağaza değil, market) alışverişi deyince en fazla üç gün içinde ürünü ulaştırmak lazım. hele de aynı şehirdeysem. yanlış mı biliyorum?

    siz siz olun alacağınız şeyi bir başka online alışveriş sitesinden alın. en olmadı aliexpress, amazon vb deneyin. onlar en azından çin'den falan gönderiyor. ona rağmen 15 günden erken gelen ürünüm oldu.

  • sadece kargolanabilir urunlerin satildigi magaza. kendi teslimat ekibi ve araclari yok yani.

    et urunleri yok mesela. su siralar tipki migros ve benzerleri gibi 4 gun sonraya teslimat yapilabilecegi yaziyor.

  • uygulamasından ürünleri tek tek aratıp uğraşıp sepete atıyorsunuz tam ödeme anında mevcut durum sebebiyle online alışverişimiz bulunmuyor minvalinde bir mesaj çıkıyor sipariş veremiyorsunuz. mübarekler direkt uygulamaya girdiğimiz anda verseniz bu uyarıyı, tek tek ürün aramakla uğraştırmasanız. bir daha uygulamanızı asla kullanmam. biraz profesyonel olmak zor olmasa gerek. sayfa sayfa reklamlar vermeyi bırakıp iş yapın.

  • adana'ya yaklaşık 2,5 haftada kargosunu ulaştıran online market. bundan dolayıdır ki çok elzem ( örneğin bebek bezi , bebek maması , şampuan , diş macunu , vs ) tarzındaki ürünleri alırken bir daha düşünmeniz gerek. bunlar sayesinde evdeki hemen hemen tüm sıhhi malzeme yedekli gidiyor.

  • 8 mayıs'ta verdiğim siparisle ilgili az önce 16 mayıs'ta kargoya verebileceğiz diye mesaj atmışlar . iyi ki acil bir şey yoktu

  • online satış sitesinden kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ederim..
    ürünlerini yaklaşık 10 günde kargoluyorlar.. "beklerim önemli değil" diye düşünüyorsanız siparişinizden sonra gelen kargonuzu mutlaka kargo yetkilisiyle birlikte açın ve teslim aldığınız ürünleri kargo yetkisiyle kayıt altına alın çünkü eksik ürün gönderiyorlar kargo yetkisiyle durumu kayıt altına alsanız da durumu bildireceğiniz herhangi bir müşteri hizmetleri numarası yok yapacağınız tek şey siteden mail atıyorsunuz.. dönüş olacağını da sanmıyorum.

    yani anlayacağınız pek bulaşmayın derim.

  • oha mevzuya bak bende alsam mı bişeyler diyordum iyi ki yeltenmemişim

  • migrosdan farkı kalmadı yarısı eksik geliyor

  • crocs bakarken dikkatimi çekmişti. bir kaç gün bekledim almaya karar verdim ama uyarı verdi sokağa çıkma süresince sipariş veremeyeceksiniz diye. aradım bilgi aldım pazartesiyi salıya bağlayan gece 'da sistem açılacak dedi müşteri temsilcisi. iki gün vardı daha ben de beklemeye koyuldum. pazartesi akşamı saat civarı bir bakayım dediğimde ise sistemi açtıklarını gördüm ve millet direk patlatmış tabi almış çoğu tükenmişti. yani görünen oydu açıkcası ama tabi cidden satıldı mı yoksa uygun fiyata kampanya gösterip kimseye satmayıp sonra az sayıda olan ürünü mü sattılar bir fikrim yok. ben de asıl istediğim modeli alamadım ama uygunken başka modeli alayım dedim ve aldım. kargo geldi ama hemen bakamadım. zaten hediye olacaktı onu bekledim. sonra büyük geldiği için olmayacağını anladık. numara istemiştim ama gelmiş. az önce aradım iade için, 14 gün sürem bittiği için iade edemeyeceğimi söylüyorlar. hediye sürecini bekledim, şehir dışına çıktım derken 15 gün olmuş farketmedim kargo geleli. durumu izah ettim müşteri hizmetlerine kayıt oluşturdular. dedim zaten ben bir numara büyük almıştım, bir de siz bir numara büyük yollamışsınız çok büyük geldi ürün ben bunu kullanamam dedim. biraz önce mail geldi geri dönüş yapmışlar ve aynı şeyi bir de yazılı söylemişler, iade/değişim süresi bitmiştir diye. normalde 1 aydır her yerde diye dikkat etmemişim baya baya 14 gün diye kestirip attılar. sonuç olarak elimde patladı crocs kendisi ile ne yaapcağım soru işareti.

  • leşşşşşşşşş kilim söyledik farklı ürün gönderdiler sepet söyledik sepet kırık geldi leşşş sakın alışveriş yapmayın !!!

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası