numara kime ait app / Bedava sorgulama

Numara Kime Ait App

numara kime ait app

Arayanın Kim Olduğunu Söyleyen 7 ‘Arayan Kim’ Uygulaması

Bir gece ansızın aranıyor musunuz? Alarmın çalmasına daha bir saat varken mi çalıyor telefonunuz? Kim bu? Eski sevgiliniz mi yoksa uzun zamandır görüşmediğiniz için numarasını sildiğiniz eski bir dost mu? Belki banka, belki dolandırıcı? İşte bunu bilmenin tek yolu arayanın kim olduğunu söyleyen uygulamalar. 

Bu tip uygulamalarda aradığınız çoğu numaranın sahibini öğrenebilirsiniz. Eğer numara sahibi kişi, telefon numarasını verdiği herhangi bir yerde bu bilginin üçüncü taraflarla paylaşılmasına onay verdiyse, söz konusu mobil uygulamalar buna erişerek telefon numarasını ve sahibini tanıyabiliyorlar.

Arayan kim uygulamaları güvenli mi?

Kısaca cevap vermek gerekirse pek değil. Çünkü yüklediğiniz zaman önünüze bir onay ekranı çıkacaktır ve burada kişisel bilgilerinize erişmek için sizden onay isteyeceklerdir, onay vermezseniz uygulamayı kullanamazsınız. Söz konusu uygulamalar sizin rehberinize, mesajlarınıza hatta galerinize bile erişim hakkına sahip olacaklar. Bunları üçüncü taraflarla paylaşmak istemiyorsanız pek güvenli bir sistem değil bu.

arayan kim apk, arayan kim ekşi

Daha güvenilir sistemler arıyorsanız Turkcell, Vodafone, Türk Telekom gibi GSM operatörlerinin arayan kim uygulamalarını kullanabilirsiniz. Yine de biz, sizler için mobil uygulama mağazalarında bulunan, arayanın kim olduğunu söyleyen uygulamaları derledik ve tercihi size bıraktık.

Arayanın kim olduğunu gösteren mobil uygulamalar:

Arayan Kimliği ve Numara Bulucu:

arayan kim apk, arayan kim ekşi

  • İndirme Sayısı: 10 Milyon +
  • Puanı: / 5
  • Geliştirici: Droid - Developer

Bu uygulama ülke ve şehirde olmak üzere geniş bir alanda hizmet sunuyor. Bu uygulama sayesinde tanımadığınız cep telefonu numarasının ya da sabit hat numarasının hem sahibini öğrenebilir hem de harita üzerinde tam olarak nerede olduğunu görebilirsiniz. Dünya üzerinde hangi bölge, hangi eyalet ya da hangi şehirde olursa olsun, bu uygulama sayesinde tanımadığınız numaranın sahibini kolayca bulabileceksiniz. Bu uygulamanın sunduğu başka bir özellikle de dilerseniz istediğiniz numaranın da size ulaşmasını engelleyebilirsiniz.

Arayan Kimliği ve Numara Bulucu indirmek için:

Whoscall - Arayan ID ve Engel:

whoscall uygulama

  • İndirme Sayısı: 10 Milyon +
  • Puanı: / 5
  • Geliştirici: Gogolook

1 milyardan fazla telefon numarasının olduğu veri ağı sayesinde, dünya çapında aradığınız her numarayı bulabileceğiniz bir uygulama. Hızlı altyapısı sayesinde telefonunuz çalarken arayan kim tespit ederek can sıkıcı görüşmelerden kaçınmış olursunuz. yılında Google Play tarafından yılın en iyi uygulaması seçilen Whoscall ile istediğiniz numaranın size ulaşmasını da engelleyerek keyfinizi kaçıracak herhangi bir telefon görüşmesi yapmak zorunda kalmazsınız.

Whoscall indirmek için:

Simpler - Kişiler, Çevirici ve Telefon:

arayan kim apk, arayan kim ekşi

  • İndirme Sayısı: 5 Milyon +
  • Puanı: / 5
  • Geliştirici: Simpler Apps Inc

Bilinmeyen numaralar sizi aradıkları sırada, gerçek zamanlı olarak kullanıcılarına gösteren bu mobil uygulamada dilerseniz arama almak istemediğiniz numaraların size ulaşmasını engelleyerek can sıkıcı telefon görüşmelerinden kaçınabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde rehberinizi düzenleyebilir ve yedekleyebilirsiniz. 40’dan fazla canlı temalarından birini seçerek kullanabileceğiniz Simpler, kullanıcılarına renkli ve keyifli bir kullanım sunuyor.

Simpler indirmek için:

funduszeue.info - Caller ID, Spam Call Blocker & Contacts:

arayan kim apk, arayan kim ekşi

  • İndirme Sayısı: 5 Milyon +
  • Puan: / 5
  • Geliştirici: Sync. ME

Sizi arayan ya da mesaj atan tanımadığınız tüm telefon numaralarını bu uygulama sayesinde bulabilir ve dilerseniz hem aramaları hem de mesajları engelleyebilirsiniz. Rehberinizde bulunan kişilerin sosyal medya hesaplarını bulabilir ve eşleştirerek son güncellemelerine ve fotoğraflarına erişebilirsiniz. Farklı uygulamaların sunduğu birçok hizmeti bünyesinde sunan bu uygulamada, oluşturduğunuz kara listeler sayesinde istemediğiniz kimsenin size ulaşamamasını sağlayabilirsiniz.

Sync. ME indirmek için:

Telefon Numarası Bulucu:

  • İndirme Sayısı: 1 Milyon +
  • Puan: / 5
  • Geliştirici: Handy Tools Studio

Bilmediğiniz numaranın sahibini bulmanıza imkan sunan uygulama aynı zamanda numara sahibinin nerede olduğunu da size harita üzerinden canlı olarak gösteriyor. Telefon numarasının servis sağlayıcı bilgisine kadar ayrıntılı bir rapor sunan uygulama üzerinden rehberinizi düzenleyebilir ve istemediğiniz numaraları size ulaşamamaları için engelleyebilirsiniz. Size ulaşmasını istemeyerek engellediğiniz telefon numaralarından özel kara listeler de oluşturabilir, bu listeleri dilediğiniz zaman düzenleyerek, telefon numarası ekleyebilir ya da çıkarabilirsiniz. Bu mobil uygulamada telefonunuzun kontrolü sizin elinizde.

Telefon Numarası Bulucu indirmek için:

GPT Numara Sorgulama -Kim Arıyor Bilinmeyen Numara:

  • İndirme Sayısı: Bin +
  • Puan: / 5
  • Geliştirici: Garaj Bilişim

Arayan kim, bu telefon numarası kime ait, gibi tanımadığınız bir telefon numarasıyla ilgili bilgileri size kolayca sunan bu mobil uygulama aynı zamanda sizin telefon numaranızla kimin rehberinde, hangi isimle ve nasıl kayıtlı olduğunuzu da gösteriyor. Dilerseniz rehberinde kayıtlı olduğunuz numarayı görerek, o telefon numarasının sahibinin size ulaşmasını engelleyebilirsiniz. Size aradığınız telefon numarasının sahibini tek tıkla sunan bu mobil uygulama yüzde 80 başarı oranıyla çalışıyor.

GPT indirmek için:

Nuumara - Numara Sorgulama & Arayan Kim?

  • İndirme Sayısı: Bin +
  • Puan: / 5
  • Geliştirici: Ücretsiz Numara Sorgulama Servisi

Rehberinizde kayıtlı olmayan numaralar sizi aradığında eş zamanlı olarak telefon numarasının sahibini size gösteriyor bu mobil  uygulama. Bununla beraber arayan kim belli değilse ve bu numara daha önce dolandırıcılıkla ilgili bir olaya karışmışsa arama otomatik olarak sonlandırılıyor. Bu özelliğiyle öne çıkan mobil uygulama sayesinde mobil güvenliğiniz konusunda içiniz daha rahat olabilir.

Nuumara indirmek için:

Emoji İle Tepki Ver

18

Türk Caller - Numara Sorgulama

Kullanıcı puanları ve yorumlar

phone_androidTelefon

tablet_androidTablet

Hüseyin ÇEŞMECİK

  • Uygunsuz olarak işaretle
  • Yorum geçmişini göster

Uzun suredir kullandigim bir program fakat Surekli Reklam yuklenemedi deyip hata veriyor bu yüzden numara sorgulayamiyorum silip tekrar yükledim ama boşuna. Hiç bir şekilde çalışmıyor o yüzden yıldızları kaldırıyorum

15 kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

Global Spam Protection

21 Mart

TR: Merhaba Hüseyin ÇEŞMECİK, hatalar giderildi. Lütfen tekrar dener misiniz?

Telefonunuzda kay&#;tl&#; olmayan numaralar taraf&#;ndan aranmak, rahats&#;z edici olabilir. Arayan ki&#;inin kimli&#;ini bilmedi&#;iniz zaman, telefonu aç&#;p açmama konusunda karars&#;z kalabilirsiniz. Arayan ki&#;inin kim oldu&#;unu gösteren uygulamalar sayesinde bu sorundan kurtularak, istedi&#;iniz aramalara cevap verip istemediklerinizi reddedebilirsiniz. Doland&#;r&#;c&#; numaralar&#; hiç u&#;ra&#;madan hemen engelleyip, zaman kaybetmemi&#; olursunuz. Telefon operatörleri taraf&#;ndan ücretli olarak sunulan bu hizmeti, ücretsiz sunan pek çok arayan kim uygulamalar&#; mevcuttur. Sizler için en iyi kim ar&#;yor program&#; sorusuna cevap olabilecek 5 uygulamay&#; derledik.

  • Whos Call - Arayan ID ve Engel
  • funduszeue.info - Arayan ID ve Rehber
  • CallApp
  • TrueCaller
  • Call Protect - Scam Blocker

1 -Whos Call - Arayan ID ve Engel

Numara tan&#;ma program&#; denilince akla gelen ilk uygulamalardan olan Whos Call, bir milyardan fazla telefon numaras&#;n&#; sisteminde bar&#;nd&#;r&#;r. Ücretsiz olan bu uygulamay&#; kulland&#;&#;&#;n&#;z i&#;letim sistemine göre Apple Store, Google Play ve Microsoft Store'dan indirebilirsiniz.

2 - funduszeue.info - Arayan ID ve Rehber

Basit arayüzü ve kullan&#;m kolayl&#;&#;&#; sa&#;layan sistemi ile dikkat çeken funduszeue.info, arayan ki&#;inin ismini göstermenin yan&#; s&#;ra, resmini de size gösterir. Ayn&#; zamanda bir rehber uygulamas&#;d&#;r. Ki&#;ilerinizi güncellemek ve istemedi&#;iniz aramalar&#; engellemeyi çok k&#;sa bir sürede yapabilmeyi sa&#;lar. Arayan ki&#;inin herkese aç&#;k olmas&#; durumunda sosyal medya profillerini de görebilmeniz mümkün. Apple Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

3 - CallApp

Aramalar&#;, SMSleri, Whatsapp ve Viber'den gelen bildirimlerin kimin oldu&#;unu bilmedi&#;iniz zamanlarda CallApp kullanabilirsiniz. Sizinle ileti&#;ime geçmeye çal&#;&#;an ki&#;inin kimli&#;ini kolayca bularak, tek bir tu&#;a basarak engelleyebilirsiniz. Bu sayede spam mesajlardan ve &#;srarl&#; tele marketing aramalar&#;ndan kurtulmak mümkündür. Ayr&#;ca sadece sizi arayan numaray&#; de&#;il, kim oldu&#;unu bilmek istedi&#;iniz herhangi bir numaray&#; da uygulamada aratarak kim oldu&#;unu görebilirsiniz. Sadece Android i&#;letim sisteminde kullanabilece&#;iniz bu uygulamay&#;, Google Play'den indirebilirsiniz.

4 - TrueCaller

True Caller, arayan kim sorgulamas&#; yapabilece&#;iniz en çok kullan&#;lan uygulamalardan biridir. milyondan fazla indirme say&#;s&#;na sahip olan uygulamada, pek çok telefon numaras&#; mevcuttur. Sizi arayan ki&#;inin kim oldu&#;unu görüp, telefonu açman&#;za gerek kalmadan ekranda ç&#;kan bloklama tu&#;u ile arayan&#; engelleyebilirsiniz. Uygulamay&#; Google Play'den indirebilirsiniz.

5 - Call Protect - Scam Blocker

Kendi kara listenizi olu&#;turabilece&#;iniz bu programda, sizi daha hiç aramadan bile rahats&#;z olaca&#;&#;n&#;z numaralar&#; ekleyebilirsiniz. Spam mesaj ve aramalar&#;, telefonda sat&#;&#; yapmak için arayan ki&#;ileri tek tu&#;la bloklayabilirsiniz. &#;stedi&#;iniz numaralar&#;n kimli&#;ini ö&#;renebilirsiniz. Ayr&#;ca spam numaralar&#; uygulama içinden rapor ederek, ba&#;ka kullan&#;c&#;lara da yard&#;mc&#; olabilirsiniz. Ücretli olan uygulaman&#;n detaylar&#;n&#; ve ücretini Apple Store'dan arama yaparak ö&#;renebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.