ipten püskül yapımı / Kağıt ipten püskül yapımı- Püskül nasıl yapılır? - YouTube | Püskül, Çanta süsü, Örme çantalar

Ipten Püskül Yapımı

ipten püskül yapımı

KAĞIT İPTEN BONCUKLU HASIR PÜSKÜL YAPIMI ŞUAN TÜM DETAYLARIYLA KANALDA YAYINDA💯💓💯LİNK PROFİLDE💯💓YouTube/Hiamood Tasarım #youtube #hiamoodtasarım #örgümodelleri #kağıtipçanta #örgüçantanasılyapılır #handmadebag #knittingbags #örgü #evdekalturkiye #örgücüzdan #hasircantayapimi #hasircanta #orgumodelleri #yazlıkçanta #kendinyapprojeleri #örgüörmek #kağıtip #hasır #nasılyapılır #örgüçantamodelleri #üretenkadınlar #üreteneller #keşvet #çantasapı #kagitipcanta #crochetbags#püskül

KAĞIT İPTEN BONCUKLU HASIR PÜSKÜL YAPIMI ŞUAN TÜM DETAYLARIYLA KANALDA YAYINDA💯💓💯LİNK PROFİLDE💯💓YouTube/Hiamood Tasarım #youtube #hiamoodtasarım #örgümodelleri #kağıtipçanta #örgüçantanasılyapılır #handmadebag #knittingbags #örgü #evdekalturkiye #örgücüzdan #hasircantayapimi #hasircanta #orgumodelleri #yazlıkçanta #kendinyapprojeleri #örgüörmek #kağıtip #hasır #nasılyapılır #örgüçantamodelleri #üretenkadınlar #üreteneller #keşvet #çantasapı #kagitipcanta #crochetbags#püskül

Karton ile kolay püskül yapımı kolay bir kendin yap uygulaması olduğu için herkes rahatlıkla yapabilir. İp ile yapılan rengarenk püsküllerden çok güzel dekoratif ürünler yapılmaktadır. İnce ip kullanılarak yapılan püsküllerle kıyafet ve çeşitli örtülerin süslemeleri yapılmaktadır. Evde yapacağınız küçük ve zarif püskülleri çantanıza takarak ya da ayakkabılarınıza tutturarak harika tasarımlar oluşturabilirsiniz. Uygun boyutta püsküller yaparak örtü ve perdelerin kenarları daha şık bir hale getirebilirsiniz. Yapacağınız farklı renkteki püskülleri bir ipe takarak evinizin dekorunda bir farklılık oluşturabilirsiniz. İple yapacağınız püskülleri kullanarak bunlar gibi daha pek çok farklı tasarıma imza atabilirsiniz. Püskül yapmayı bilmiyorsanız bu yazımızda sizlerle kolay püskül yapabileceğiniz bir çalışma paylaşıyoruz.

Makale İçeriğinde Neler Var

Karton ile Kolay Püskül Yapımı

İple püskül yapmak bilmeyenlere zor gibi görünebilir oysa ki işin ilmini bilenler için bu oldukça kolaydır. Sizin tek yapmanız gereken püskülün rengine ve boyutuna karar vermek.

Gerekli Malzemeler

  • İstediğiniz renkte ve kalınlıkta ip
  • Bir parça karton
  • Makas

Küçük bir püskül yapmak isterseniz ince ip, büyük ve dolgun bir püskül yapmak isterseniz de kalın kalı ip kullanmalısınız.

Karton ile Püskül Nasıl Yapılır?

Karton ile püskül yapmaya başlamadan önce küçük bir hatırlatma yapmak istiyoruz. Kartonu keserken bunun yapacağınız püskülün boyutuna uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Malzemeler hazır ise iple püskül yapmaya başlayabilirsiniz.

  • İlk olarak makas yardımı ile kartonu dikdörtgen şeklinde kesin.
  • Daha sonra ipi kartona dolamaya başlayın. İstediğiniz kalınlığa geldiğinde bir ip parçasını üst taraftan bağlayın.
  • Doladığınız ipin alt tarafından makası sokarak dikkatli bir şekilde kesin.
  • Sonraki aşamada aynı ya da farklı renkte bir ipten parça kesin. Bunu diğer ip parçasının üst kısmından biraz pay bırakarak dolamaya başlayın. İpi birkaç kat doladıktan sonra güzelce düğümleyin ve makas ile kesin.
  • Tüm bu aşamalardan sonra ipten püskül yapımı tamamlanmış oluyor. Bunu üst tarafındaki ip yardımı ile istediğiniz yere asarak kullanabilirsiniz.

Size bahsettiğimiz bu kolay kendin yap çalışması sayesinde evde istediğiniz boyutta çok güzel püsküller yapabilirsiniz. İsterseniz delikleri geniş bir boncuğu püskül yapımında kullanarak ortaya daha şık bir tasarım çıkarabilirsiniz. Bu çalışmayı evde denemek isteyenler için aşağıda, karton ile püskül yapımı resimli anlatım paylaşıyoruz. Evde bu tür çalışmalar yapmaktan hoşlanıyorsanız önceden paylaştığımız ponpon nasıl yapılır yazımıza da göz atabilirsiniz.

Karton ile Püskül Yapımı Resimli Anlatım

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası