kuşadası salihli otobüs / Salihli Nerededir, Salihli'ye Nasıl Gidilir?

Kuşadası Salihli Otobüs

kuşadası salihli otobüs


HES Kodu Nasıl Alınır?

POPÜLER SEFERLER

KONYA-ANTALYA
OTOBÜS BİLETİ

KONYA-BODRUM
OTOBÜS BİLETİ

KONYA-EDİRNE
OTOBÜS BİLETİ

KONYA-İSTANBUL
OTOBÜS BİLETİ

Güler Yüz

Güler yüzlü personellerimiz size daha iyi hizmet vermek için hizmetinizde.

Konfor

Rahatınız ve güvenliğiniz için 2+1 araçlarımızla bu eşsiz yolculuğa.

Priz

Her koltukta bulunan V priz ile sevdiklerinize iletişiminiz kesilmesin.

Müzik

Koltuk arkası ekranlarınızda sizlere özel seçilmiş birbirinden güzel müzikler.

USB

USB seçeneği ile ister telefonunuzu ister belleğinizi bağlayıp kendi filminizi izleyin.

Tv

Koltuk arkası ekranlada seçilmiş ulusal kanallar ile eviniz rahatlığında yolulluklara çıkın

Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Gizlilik Sözleşmesini inceleyebilirsiniz. X

Kusadasi - Salihli Otobüs Bileti

Otobüs Seyahati Hakkında

Otobüs Seyahati İpuçları

Kaptan şoför ile sohbet edin. Genellikle varış noktanız hakkında çok şey bilirler. Hatta Kusadasi - Salihli arasında otobüsün hangi tarafında daha iyi manzara olacağı konusunda öneride bulunabilirler!

Otobüsünüz kalkış noktasından ayrıldığı anda geziye başlayın. Eğer Kusadasi - Salihli gece otobüsündeyseniz rahat olun ve gece manzarasının keyfini çıkarın.

Otobüsler tüm motorlu taşıma araçları arasında en küçük karbon ayak izine sahiptir. Kusadasi - Salihli otobüs seferi bir trenin yaydığı CO2'in yarısını, bir araba veya bir uçağın yaydığının ise, çok çok daha azını yayacaktır.

Kişiselleştirilmiş otobüs seyahati müzik listesi oluşturarak kendi gerçek müzik puanınızı oluşturun: Kusadasi - Salihli otobüs yolculuğunuz için mükemmel arkadaş.

Biliyor muydunuz?

Her gün sadece ABD'de ortalama şehirlerarası otobüs seferi yapıldığını biliyor muydunuz? Günlük otobüs sefer sayısı üst üste 9 yıldır şaşırtıcı şekilde büyümeye devam etmektedir!

Kuzey Amerika'da otobüslerin %80'inin WiFi ve elektrik prizleriyle donatılmış olduğunu biliyor muydunuz? yılından bugüne, otobüs yolcularının %60'ı otobüse binmek için elektronik cihaz kullanmıştır.

Dünyanın en uzun kariyerli otobüs kaptanı km fazla yol katetti ve bir Dünya Rekoru sahibi oldu.

Manisa’nın ilçelerinden olan Salihli, şehir merkezine yaklaşık 80 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Doğusunda Kula ve Alaşehir, batısında Ahmetli ve Gölmarmara, kuzeyinde Köprübaşı ve Gördes ilçeleriyle komşu olan Salihli, doğal güzellikleri ve tarihi yapılarıyla öne çıkan yerleşim yerlerindendir.

Ege Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Salihli, ulaşım bakımından sorunsuz bir konumda bulunmaktadır. Turgutlu ve Ahmetli ilçelerine oldukça yakın mesafede bulunan Salihli, yıl boyunca yerli turistler tarafından ziyaret edilmektedir. Genellikle doğa ve kaplıca turizmi kapsamında ziyaret edilen ilçenin iklimi de oldukça ılımandır.

Salihli’ye Nasıl Gidilir?

Manisa’nın Salihli ilçesine ülkenin her bir bölgesinden ulaşımlar, karayolu ve hava yolu araçları ile birlikte oldukça rahat bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Ege Bölgesi’nde bulunan Salihli’ye ulaşımlar genellikle karayolu araçlarıyla yapılmaktadır. İzmir’den ise demiryolu araçlarıyla Salihli’ye direkt yolculuklar gerçekleştirilebilmektedir. Özel araç veya otobüs seferleri kullanılarak ziyaret edilen bölgeye yakın havalimanı üzerinden de uçak seferleri gerçekleştirilmektedir.

Manisa İl Merkezinden Salihli’ye Ulaşım

Salihli ile Manisa şehir merkezi arası ortalama 80 kilometredir. Manisa şehir merkezinden Salihli’ye ulaşımlar, özel araç veya minibüs yolculuğu ile yapılabilmektedir. Özel araçla Manisa merkezden Turgutlu yolunu takip ederek ulaşabileceğiniz ilçe merkezine yolculuğunuz ortalama 1 saat sürmektedir. İlçe merkezine, Manisa’dan taksi veya otogardan yarım saatte bir hareket eden Salihli minibüsleriyle de yaklaşık 25 TL karşılığında ulaşım sağlanabilmektedir.

Salihli’ye Hava Yolu ile Ulaşım

Salihli’ye hava yolu araçlarını kullanarak yapılacak olan ulaşımlar, bölgeye en yakın konumda hizmet veren İzmir Adnan Menderes Havalimanı üzerinden gerçekleştirilmektedir. Salihli ile Adnan Menderes Havalimanı arası mesafe ise ortalama kilometredir.

Salihli’ye uçak seferleriyle ulaşım için iniş yapılacak olan Adnan Menderes Havalimanı’ndan İzmir şehir merkezine servis araçları, otobüs, taksi veya araç kiralama hizmetlerini kullanarak ulaşım sağlanabilmektedir. Havalimanından numaralı belediye otobüslerine binerek, yaklaşık 5 TL’ye şehir merkezine gidilebilmektedir. Taksiyle, havalimanından ulaşımlarda ise ücretlendirme ortalama – TL aralığındadır. Servis araçlarıyla havalimanından il merkezine ulaşımlarda ücretlendirme 15 – 20 TL aralığındadır.

İzmir Otogarı’na ulaşım sağladıktan sonra buradan saat başı hareket eden Salihli otobüsleriyle ilçe merkezine yaklaşık 1 saat 30 dakika içerisinde ulaşım sağlanabilmektedir. Bu yolculuk için bilet ücretleri ise 25 – 30 TL aralığındadır.

Salihli’ye Otobüs ile Ulaşım

Manisa’nın Salihli ilçesine Türkiye’nin birçok noktasından otobüs seferleri, düzenli olarak karşılıklı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Özellikle büyük şehirlerden direkt olarak yapılan otobüs seferleri, bazı illerden Manisa Otogarı üzerinden yapılabilmektedir.

Salihli’ye yapılacak olan otobüs seferlerinde varış noktası Salihli Otogarı’dır. Otogar, ilçe merkezine yakın bir konumda hizmet vermektedir.

Salihli’ye Özel Araç ile Ulaşım

Salihli ilçesine özel araçla ulaşımlar oldukça rahat bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi önemli büyük şehirlerden yapılan özel araç seyahatlerinde çevre yolları kullanılmaktadır. İlçeye ulaşımlar, çıkış yapılan noktaya, hava şartlarına ve trafik yoğunluklarına göre değişiklik gösterebilmektedir.

Salihli’ye Tren ile Ulaşım

Salihli ilçesine tren ile yapılacak olan ulaşımlar, İzmir’den gerçekleştirilebilmektedir. Ortalama 2 saat 45 dakika süren demir yolu seyahatleri, yataklı ve pulman gibi alternatifler ile yapılabilmektedir.

İstanbul’dan Salihli’ye Ulaşım

İstanbul’dan Salihli’ye ulaşımlar, kara yolu ve hava yolu araçlarıyla gerçekleştirilmektedir.

Özel araçla İstanbul’dan Salihli yönüne yapılacak olan seyahatlerde yola E80 karayolu üzerinden çıkılmalıdır. Daha sonra sırasıyla, Gebze, Orhangazi, Gemlik, Susurluk, Soma, Akhisar ve Salihli tabelaları takip edilmelidir. İstanbul’dan Salihli’ye özel araçla seyahatler ortalama 4 saat 45 dakika sürerken, bu yolculukta katedilen mesafe ise kilometredir.

İstanbul’dan Salihli’ye günde ortalama 25 otobüs seferi gerçekleştirilmektedir. Ortalama 8 saat 30 dakika süren otobüs yolculuklarında varış noktası Salihli Otogarı’dır. İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası’ndan hareket eden otobüslerde bilet ücretleri ise – TL aralığındadır.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden yapılacak olan uçak seyahatlerinde iniş noktası Adnan Menderes Havalimanı olmalıdır. Uçuşların ortalama 1 saat 15 dakika sürdüğü seyahatlerde bilet ücretleri ise dönemsel olarak farklılık göstermektedir.

Ankara’dan Salihli’ye Ulaşım

Ankara’dan Manisa’nın Salihli ilçesine ulaşımlar, özel araç, otobüs ve uçak seyahatleriyle gerçekleştirilmektedir.

Özel araçla Ankara’dan Salihli’ye yapılacak olan kara yolu seyahatleri ortalama 5 saat 30 dakika sürmektedir. kilometre olan yolculuklarda, yola Polatlı yönünden çıkılmalı ve sırasıyla Afyonkarahisar, Uşak ve Salihli tabelaları takip edilmelidir.

Ankara AŞTİ’den Salihli yönüne günde ortalama 65 otobüs seferi düzenlenmektedir. Otobüs yolculuklarının ortalama 6 saat 30 dakika sürdüğü seyahatlerde bilet ücretleri ise 50 – 70 TL aralığında değişmektedir.

Ankara’dan Salihli’ye uçak seyahatleri, Esenboğa Havalimanı ile Adnan Menderes Havalimanı üzerinden gerçekleştirilmektedir. Uçak seyahatlerinde yolculuk süresi yaklaşık 1 saat 10 dakika olup, bilet ücretleri sezonluk olarak farklılık göstermektedir.

İzmir’den Salihli’ye Ulaşım

İzmir’den Manisa’nın Salihli ilçesine ulaşımlar karayolu araçları ile kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilmektedir. İzmir’den Salihli yönüne yapılan seyahatlerde en çok tercih edilen ulaşım alternatifi ise özel araç yolculuğudur.

İzmir’den özel araçla Salihli yönüne yapılan seyahatler ortalama 1 saat sürmektedir. Yaklaşık 95 kilometre olan mesafede, yola Bornova yönünden çıkış yapılmalıdır. Daha sonra sırasıyla Turgutlu, Ahmetli ve Salihli tabelaları takip edilmelidir.

İzmir’den Salihli’ye günde ortalama 5 otobüs seferi düzenlenmektedir. Salihli Otogarı’na direkt olarak yapılan seyahatlerde yolculuk süresi 1 saat 15 dakika olup; bilet ücretleri 45 - 60 TL aralığında değişmektedir.

İzmir’den Salihli’ye demiryolu seyahatleri Bölgesel ve Mavi Tren seferleri ile gerçekleştirilebilmektedir. İzmir’den Salihli, trenle ortalama 2 saat 45 dakika sürmektedir. Bu seyahatlerde bilet ücretleri ise yaklaşık 15 – 20 TL aralığındadır.

 

Kuşadası - Salihli Otobüs Bileti Ara

Aydın’a bağlı turistik ilçelerden Kuşadası’nda yolculara hizmet veren otobüs terminaline servis, minibüs veya ilçeler arası çalışan otobüs seferleri ile erişmek mümkün. Yakın yerleşimlerden hareket eden toplu taşıma araçları, uygun fiyatları nedeniyle sıkça tercih ediliyor. Taksiler ve servisler ise daha pratik bir ulaşım seçeneği arayanlar için ideal alternatifler arasında sayılıyor. 

Servis Aracı  

Kuşadası’nda servis araçlarına binerek dakikalar içerisinde terminale gelebilirsiniz. Servisler ilçenin büyük kısmından geçerek yolculara kolayca terminal binasına ulaşma fırsatı sunuyor. Bulunduğunuz noktadan araçların geçiş saatini öğrenerek doğrudan servise binebilirsiniz. Üstelik diğer seçeneklerden farklı olarak ücret ödemeden firma servislerinden faydalanmak mümkün. 

Minibüs   

Minibüsler, hem Kuşadası’nın ilçe merkezinden hem de civarda bulunan yakın noktalardan terminale seyahat için ideal. Ücretleri gidilen mesafeye göre belirlenen minibüslerle ilçe merkezinden Kuşadası Terminali’ne ulaşmak yaklaşık dakika sürüyor. Diğer ilçelerden yola çıktığınızda ise bu sürenin daha fazla uzayabileceğini hatırlatalım. 

Taksi

Aydın’ın Ege Denizi kıyısında konumlanan ilçesi Kuşadası’nda taksi kullanımı, özellikle hızlıca ilçe merkezinden terminale yolculuk yapması gerekenler arasında hayli yaygın. Beldenin turistik tesislerinde konakladığınızda otelin kapısına kadar duraktan taksi çağırabilir ve terminale doğru olan yolculuğunuza pratiklik kazandırabilirsiniz. İlçede terminale çok uzak bir noktadan gelmediğiniz sürece taksi ücreti genellikle uygun düzeyde. İsterseniz çağıracağınız taksiyi başka yolcularla beraber paylaşımlı olarak kullanabilir, böylece ödemeniz gereken toplam yolculuk ücretini daha fazla aşağı çekebilirsiniz. 

Otobüs  

Kuşadası Terminali’ne ilçenin çevresinde konumlanan pek çok yerleşimden direkt otobüs seferleri düzenleniyor. Bu sayede bütçe dostu ve hızlı bir yolculuk için otobüsle seyahati seçebilirsiniz. Adnan Menderes Üniversitesi’nin önünden de geçen araçlara bindiğinizde yaklaşık 15 dakikada Kuşadası Terminali’nde olmanın kolaylığını yaşayabilirsiniz. İlçede terminale otobüsle yolculuk, sadece belirli saatlerde mümkün. Bu nedenle eğer daha geç vakitlerde yola çıkmanız gerekiyorsa, otobüse binmek yerine taksi çağırmayı düşünebilirsiniz. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası