17 mayıs bankalar açık mı / Bugün bankalar açık mı, kapalı mı, çalışıyor mu 29 Mayıs 2023

17 Mayıs Bankalar Açık Mı

17 mayıs bankalar açık mı

Bugün bankalar açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta bankalar çalışıyor mu, EFT ve havale yapılır mı?

19 Mayıs 2021 Çarşamba günü Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanacak. Koronavirüs tedbirleri altında geçecek olan bayram aynı zamanda resmi tatiller içerisinde yer alıyor. Peki, bu süreçte bankaların durumu ne olacak?

BUGÜN BANKALAR AÇIK MI, KAPALI MI, 19 MAYIS’TA BANKALAR ÇALIŞIYOR MU?

Bankalar resmi tatillerde kapalı olan işletmeler arasında yer alıyor. Bu nedenle 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü bankalar kapalı olacaklar. Aynı zamanda farklı bankalar arası işlem olan EFT de bir sonraki iş günü olan 20 Mayıs 2021 Perşembe günü hesaplara geçecek. Ancak aynı bankalar arası işlem olan havale resmi tatillerde de yapılabildiği için 19 Mayıs’ta da geçerli olacak.

Banka şubelerinde işlem yapacak olanlar 18 Mayıs 2021 Salı günü mesai bitimine kadar işlemlerini tamamlamadıkları takdirde bir sonraki iş günü olan 20 Mayıs 2021 Perşembe günü mesai başlangıcını beklemek zorunda kalacaklar.

Bankaların yanı sıra PTT’ler, kargo şubeleri, noterler ve devlet daireleri de kapalı olacak.

'19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda bankalar açık mı, karfolar çalışıyor mu? 19 Mayıs'ta eczaneler açık olacak mı?' soruları gündemde yerini aldı. Kargo bekleyen ya da kargo vermek isteyen, bankada işi olan ya da eczanelerden gereksinimlerini almak isteyen vatandaşlar, 19 Mayıs resmi tatil olduğu için konuya ilişkin detayları araştırmaya başladı. İşte 19 Mayıs Perşembe günü banka, eczane ve kargolara dair merak edilenler...

19 MAYIS'TA BANKALAR AÇIK MI, KAPALI MI? PERŞEMBE GÜNÜ BANKALAR ÇALIŞIYOR MU?

Bankada işlem yapmak isteyen vatandaşlar, 18 Mayıs Çarşamba günü mesai bitimine kadar işlemlerini tamamlayabilecek fakat 19 Mayıs'ta resmi tatil olması dolayısıyla banka şubeleri kapalı olacak, yani hizmet vermeyecek.

Bu nedenle, 20 Mayıs Cuma günü itibarıyla banka şubelerinden işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

19 MAYIS'TA KARGOLAR AÇIK MI, KAPALI MI? PERŞEMBE GÜNÜ KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

19 Mayıs 2022 Perşembe günü ülke genelinde kargo şirketleri de kapalıolacak ve bu nedenle kargo dağıtımı ya da teslimi yapılmayacak.

20 Mayıs 2022 Cuma günü ise kargo şirketleri hizmet vermeye devam edecek.

19 MAYIS'TA PTT KARGO AÇIK MI, KAPALI MI? PERŞEMBE GÜNÜ PTT KARGO ÇALIŞIYOR MU?

PTT şubeleri ve PTT Kargo resmi tatillerde kapalı olacağından, 19 Mayıs 2022 Perşembe günü Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda hizmet vermeyecek. 20 Mayıs 2022 Cuma günü hizmet vermeye devam edecek.

19 MAYIS'TA ECZANELER AÇIK MI, KAPALI MI? PERŞEMBE GÜNÜ ECZANELER ÇALIŞIYOR MU?

Eczaneler, Pazar günleri ve resmi tatillerde nöbetçi eczane sistemiyle hizmet vermektedir. Bu nedenle 19 Mayıs 2021 Perşembe günü sadece nöbetçi eczaneler açık olacak.

19 MAYIS'TA AİLE HEKİMLERİ ÇALIŞIYOR MU? PERŞEMBE GÜNÜ HASTANELER ÇALIŞIYOR MU?

19 Mayıs'ta hastaneler ve aile hekimleri yalnızca acil bölümleri ile hizmet veriyorlar; bu nedenle hastaneler ve aile hekimlerinde sadece aciller açık olacak.

19 MAYIS Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma vapuru ile Samsun'a ayak basarak Türkler için tarihin en önemli savaşlarından olan Kurtuluş Savaşı'nı başlatmasıyla birlikte Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak her yıl büyük coşkuyla kutlanıyor. Milli bayramlarımız arasında yer alan 19 Mayıs'ta resmi kurum görevlilerin çalışıp çalışmayacağı ise merak ediliyor. Peki 19 Mayıs bankalar açık mı? 19 Mayıs hastane, postane, eczane, noter, adliye, PTT açık mı? İşte detaylar...

19 MAYIS 2023 BANKALAR AÇIK MI? YARIM GÜN MÜ?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olduğundan kamu kurum ve kuruluşları hizmet vermemektedir. Dolayısıyla bankalar, 19 Mayıs 2023 Cuma günü açık değil. Tüm bankalar, 18 Mayıs Perşembe günü mesainin bitimiyle birlikte kapanacak ve 22 Mayıs Pazartesi günü mesai saatlerinin başlaması ile açılacaktır.

19 MAYIS 2023 EFT HAVALE YAPILIR MI? NE ZAMAN HESABA GEÇER?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olduğundano gün yapılan havale işlemleri ilk iş gününde hesaplara yatacak. Yani havale işlemleri, 22 Mayıs Pazartesi günü tamamlanacak.

19 MAYIS 2023 HASTANELER AÇIK MI?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olduğundan kamu kurum ve kuruluşları hizmet vermemektedir. Dolayısıyla hastaneler, 19 Mayıs 2023 Cuma günü açık değil. 7 gün 24 saat hizmet veren Acil Servis bölümleri hariç hastanelerdeki tüm poliklinikler, 18 Mayıs Perşembe günü mesainin bitimiyle birlikte kapanacak ve 22 Mayıs Pazartesi günü mesai saatlerinin başlaması ile açılacaktır.

19 MAYIS 2023 POSTANELER AÇIK MI?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olduğundan kamu kurum ve kuruluşları hizmet vermemektedir. Dolayısıyla postaneler, 19 Mayıs 2023 Cuma günü açık değil. Tüm postaneler, 18 Mayıs Perşembe günü mesainin bitimiyle birlikte kapanacak ve 22 Mayıs Pazartesi günü mesai saatlerinin başlaması ile açılacaktır.

19 MAYIS 2023 ECZANELER AÇIK MI?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olduğundan kamu kurum ve kuruluşları hizmet vermemektedir. Dolayısıyla eczaneler, 19 Mayıs 2023 Cuma günü açık değil. Nöbetçi eczaneler hariç tüm eczaneler, 18 Mayıs Perşembe günü mesainin bitimiyle birlikte kapanacak ve 22 Mayıs Pazartesi günü mesai saatlerinin başlaması ile açılacaktır.

19 MAYIS 2023 NOTERLER AÇIK MI?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olduğundan kamu kurum ve kuruluşları hizmet vermemektedir. Dolayısıyla noterler, 19 Mayıs 2023 Cuma günü açık değil. Nöbetçi noterler hariç tüm noterler, 18 Mayıs Perşembe günü mesainin bitimiyle birlikte kapanacak ve 22 Mayıs Pazartesi günü mesai saatlerinin başlaması ile açılacaktır.

19 MAYIS 2023 ADLİYELER AÇIK MI?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olduğundan kamu kurum ve kuruluşları hizmet vermemektedir. Dolayısıyla adliyeler, 19 Mayıs 2023 Cuma günü açık değil. Nöbetçi adliyeler hariç tüm adliyeler, 18 Mayıs Perşembe günü mesainin bitimiyle birlikte kapanacak ve 22 Mayıs Pazartesi günü mesai saatlerinin başlaması ile açılacaktır.

19 MAYIS 2023 PTT AÇIK MI?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olduğundan kamu kurum ve kuruluşları hizmet vermemektedir. Dolayısıyla PTTler, 19 Mayıs 2023 Cuma günü açık değil. Tüm PTTler, 18 Mayıs Perşembe günü mesainin bitimiyle birlikte kapanacak ve 22 Mayıs Pazartesi günü mesai saatlerinin başlaması ile açılacaktır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır