içça kördüğüm / Kördüğüm dizisi 3 Şubat Cumartesi bölümünde İçça'nın bebeğine ne oldu?

Içça Kördüğüm

içça kördüğüm

Kördüğüm küçük yıldızları Tapasya ve içça karakterlerine hayat veren oyuncular kimler?

Kördüğüm küçük yıldızları Tapasya ve içça karakterlerine hayat veren oyuncular kimler?

 

Ishita Panchal kimdir?

Uttaran kördüğüm hint dizisinde tapasya karakterininin küçüklüğünü canlandıran oyuncu Ishita Panchal kimdir?

 

Hintli televizyon oyuncusu olan Ishita panchal  1 Aralık 'de Mumbai, Maharashtra, Hindistan'da doğdu.  Yaşı tarihine göre 22

Oyuncu annesine babasına çok düşkün. Ve tek yatmaktan küçükken korkan oyuncu kördüğüm dizisinde yaraladıktan sonra tak yatmaya gönüllü olarak karar veriyor. Yani kördüğüm dizisi oyuncuya iyi gelmiş diyebiliriz. Aşk bir rüya'daki saçmalıklar 2 Hint dizisi Aşk Bir Rüya Thapki Pyaar Ki Saçmalıkları Dhruv Pandey, Thapki, Bihaan Pandey ve Aditi arasında olanlar.

 

Babasının adı bilinmiyor  annesinin adı ise Priti Panchal.  Oyuncunun ebeveyinleri doktor. Ve Ishita'nın kardesi yok. Ailenin tek çocuğu 

Boyu  

Kilosu ise 55

 

Kördüğüm de küçük içça karakterine hayat veren oyuncu Sparsh khanchandani kimdir?

 

Hintli oyuncu 11 Ekim   tarihinde Ulhasnagar, Thane, Maharashtra da dünyaya geldi göre yaşı 20

Burcu Terazi  

Dini: Hinduizm 

Hobileri: Dans etmek, Müzik Dinlemek  

Babasının adı Purshottam Khanchandani (Avukat) 

Annesinin adı Sarita Khanchandani (Eğitimci) Yeni Hint dizisi Aladdin Konusu OyuncularıAladdin Naam Toh Suna Hoga başrollerini Siddharth Nigam Avneet Kaur'un paylaştığı hint dizisi Aladdin'in konusu oyuncuları


Sparsh Khanchandani, 'de 'Dill Mill Gayye' dizisinde Sweety rolünü oynayarak çocuk sanatçı olarak ilk oyunculuğunu yaptı. Eğitimli bir Kathak dansçısı ve çeşitli sahne şovlarında sahne aldı. 

Oyuncu bir kaç animosyon içinde seslendirme yaptı.

Ayrıca reklam filmlerinde de rol aldı.

Kördüğüm küçük yıldızları Tapasya ve içça karakterlerine hayat veren oyuncular kimler?

Kördüğüm Bölüm özetine geçmeden önce bölüm İçça aklındaki olanları Veer&#;e anlatmış ver ise İçça&#;ya yanlış düşündüğünü söylemişti. Veer, Jogi Yüzünden hala derin düşüncelere daldığını görür. artık gün doğmuş ama İçça dalıp dalıp gitmesi ile başlar. Devamını yazımızın devamında bulabilirsiniz

Kördüğüm Bölümde Detaylı Özeti

Kördüğüm 5 Aralık da kanal 7 ekranlarına gelecek olan bölümde İçça nasıl olduysa sudan balık gibi çıkıp kurtulmuş Veer ve İçça birbirlerine doyasıya sarılmıştı.  Veer İçça&#;ya hala babanın katili meselesi mi kafanı karıştırıyor diye sorar. İçça&#;da bunca yıldır bizlere niçin yalan söyledi bir türlü anlamadım Jogi&#;nin görünene yüzü dışında bir de görünmeyen yüzü mü var? diye aklındaki soruları bir bir Veer&#;e anlatır.

Kördüğüm Bölüm Resmi

Veer ise bir insan her dakika ve her saniye mutluluk rolü yapamaz hele bu olaydan yıllar geçmiş illaki ir yerde jogi kötü bir insan olsaydı bunu mutlaka ya görür ya da hissederdin sen ailenin içindesin ben ise dışarıdan Jogi gibi temiz bir insanı tanımadım.

Üstelik babanın yokluğunda annene ve sana kol kanat germiş seni kızı gibi sahiplenmiş kötü adam bunları yapama diyerek İçça&#;yı ikna eder. Veer aralarında artık bir engelin kalmadığını söyleyerek evlenmeleri gerektiğini dile getirir.

İçça da Veer ile aynı düşüncededir. Yılar evvel Vansh&#;ın araya girmesi ile ayrılan ikili yaşanana olaylardan sonra yeniden bir araya gelme fırsatı bulur. Veer ile İçça tapınak da dünya evine girerler. Bu arada ikiliyi her kes çok merak etmektedir. Veer İçça&#;yı jogi&#;nin evine getirir.

Kördüğüm Bölüm Resmi1

İkili evlendiklerini Damini ve Jogi&#;ye söyler. Hiç beklemedikleri bir şey duymuşlardır. Çünkü Veer oraya İçça&#;yı kurtarmaya eğer öldüyse cenazesini getirmeye gitmişti. Şimdi karşılarına evlendik demeleri herkesi şok eder. Artık olan oldu diyerek Damini her ikisini de kutlar. Jogi de itiraz etmez Veer&#;i tebrik ettikten sonra içça Jogi karşı mesafeli durur.

Jogi İçça&#;nın mesafeli durmasını anlayamaz. Jogi Mesafeli durmasının altında yatan sebebi biraz kurcalayınca İçça&#;nın babasının mevzusu olduğunu anlar. İçça ne duyduysa jogi&#;ye anlatır. Jogi ise kaza anının nasıl gerçekleştiğini sonrasında neler yaptığını söyler. İçça anlatılanlara ikna olur. Tapasya olaylardan sonra eve geldiğinde karşısında intikam listesinin en tepelerinde olan Veer ve İçça hem ölümde kurtulmuş hem de evlenmişlerdir.

Kördüğüm Bölüm Resmi2

Tapasya sinirden kudurur. Veer ise Abisinin ölmesine sebep olan Tapasya karşısında dimdik durmasına sinir olur. Tapasya ne yapıp edip bu evliliği bitirmesi gerektiğini düşünmektedir. Yaptığı planların tutmaması Tapasya&#;yı çok germiştir. Tapasya, tam İçça&#;dan kurtuldum derken yeniden ve daha güçlü bir şekilde yine konağa gelmiştir. İlerleyen bölümde Tapasya ikiliyi ayırmak ilk planı olacağı kaçınılmaz bir gerçektir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası