pes club manager internetlimi / PES Club Manager Para Hilesi - Oyun İndir Club - Full PC ve Android Oyunları

Pes Club Manager Internetlimi

pes club manager internetlimi

Popüler oyun serisi olan Pro Evolution Soccer - PES CLUB MANAGER'da rüya takımını oluştur!

Oyuncularını seç ve idmana başla, kendi kulübünü oluştur, takımına taktiksel bilgiler ver.

Bu simülatörde yeteneklerini sergilemek için çeşitli turnuvalara katılmalısın.

PES CLUB MANAGER ünlü Pro Evolution Soccer oyun motorunu kullanarak gerçekçi 3D görseller ve istatistikler sunuyor.

Anlaması kolay, bu sayede takımının stratejisini ve kontrolünü anında değiştirebiliyorsun.

Tüm kontroller cihazının ekranında mevcut.

İngilizce, Portekizce, Almanca, Fransızca.

Tüm yaşlar için.

Android telefonlar ve tabletler.

Android ve üzeri.

83M

Android

KONAMI menşei Japonya - Geliştirici Google Play tarafından tavsiye edilir.

Şiddet içeren görsel içermez.

Bazı güncellemeler ücretli. Ücretsiz

En az 83M boş hafıza alanı ve Android veya üzeri.

Android oyunlarSpor OyunlarıFutbol Oyunları

Tüm dünyadan 5,'in üzerinde gerçek oyuncular için resmi lisans.

İstediğin zaman istediğin kadar maç yapmana olanak sağlıyor.

Avrupa ve Güney Amerika'dan gerçek ligler ve kulüpler için resmi lisansı bulunuyor.

Oynayabilmek için internete bağlı olmalısın.

PES CLUB MANAGER, iOS mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz resmi PES menajerlik oyunu.

Barış YANIK

Barış YANIK -

PES CLUB MANAGER, eski tip menajerlik oyunlarından daha farklı yapı, oynanış ve dinamiğe sahip olan çok detaylı bir iOS menajerlik oyunu. iPhone ve iPad'leriniz üzerinde keyifle oynayacağınız oyun, asıl olarak PES oyununda kullanılan grafiklerin optimize edilmesi ve diğer geliştirmeler sonucu hazırlanmış ve açıkcası buram buram kalite kokuyor.

Kendi takımınızı kurarak diğer online oyuncular ile menajerlik yarışına gireceğiniz oyunu oynayabilmeniz için mobil cihazınızın internete bağlı olması gerekiyor. Aksi taktirde oyuna girişiniz mümkün olmuyor.

Sunmuş olduğu gerçek zamanlı maç simülasyonu sayesinde maçları ister tüm detayları ile birlikte takip edin, isterseniz de mükemmel grafikler ile 3 boyutlu izleyin. Maçları gerçek zamanlı izlediğiniz için oyuncu ve taktik değişikliklerini de anlık olarak yaparak maçlara etki edebiliyorsunuz.

Takımın hem futbolundan hem de diğer tüm işlerinden sorumlu olduğunuz oyunda başarılı olarak futbol bilginizin yüksek olduğunu kanıtlama şansınız var.

üzerinde gerçek oyuncu ile anlaşılan PES CLUB MANAGER'da 'in üzerinde lisanslı futbolcu bulunuyor. Hayallerinizdeki takımı kurarak kendi taktik ve stratejileriniz ile birlikte başarı arayacağınız oyunda eğer uzun süre başarısız olursa takım başkanı sizi kovabiliyor. Bu nedenle sürekli yaptığınız hataları geliştirip tekrar düşmemeye çalışın.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunu olan PES CLUB MANAGER içerisindeki mağazada sunulan gerçek para ile satın alınacak eşyalar sayesinde oyundaki gelişiminizi hızlandırabiliyorsunuz. Fakat hiç bir ücret ödemeden de oyunu oynamak mümkün.

Konami'nin PES CLUB MANAGER oyununu iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabilmeniz için iOS ve üzeri yüklü olması gerekiyor. Eğer yüklü değilse bile sırf bu oyun için yüklenmesi gerekir diye düşünüyorum.

Menajerlik oyunları içindeki en başarılılardan bir tanesi olan PES CLUB MANAGER'ın boyutu MB civarında olduğu için mobil internet bağlantısı yerine WiFi bağlantısı ile indirmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Oyun İndir Club &#; Full PC ve Android Oyunları

Son Yazılar

Android AksiyonAndroid AksiyonAndroid AksiyonAndroid YarışAndroid SimülasyonAndroid AksiyonAndroid SimülasyonAndroid SimülasyonAndroid Bulmaca

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir