araç klima tamiri bursa / Bursa Oto Klima | UB

Araç Klima Tamiri Bursa

araç klima tamiri bursa

Yedek Parça

Aracınıza uygun orjinal yedek parça temini ve tamiri yapılmaktadır.

Detaylı Bilgi

BİZİM HİKAYEMİZ

Klima Montaj
Bakım Servisi

Müşteri memnuniyetini sağlamak ve kalıcı dostluğa dönüştürerek samimi, güvenilir,profesyonel hizmet sunmak.Daima girişimci yenilikçi gelişime açık kimliğiyle kendisini yenileyerek kalitesini yükseltmek. Uzmanlaştığımız oto klima sektöründe imza attığımız kaliteli ve güvenilir projelere ismini ve sektördeki yerini daima sağlamlaştıran,firma olmak. Detaylı Bilgi

ARAÇ KLIMALARI, FRIGO SISTEMLERI, MINIBÜS, MIDIBÜS VE OTOBÜSLERE SOĞUTMA VE ISITMA SISTEMLERI SATIŞ , MONTAJ VE YETKILI SERVISLIK HIZMETLERINI SUNMAKTAYIZ.

Ürünler

Araç kliması

Aracınızın kliması her mevsim geçişinde mutlaka düzenli olarak kontrol ve bakım gerektiren standart bir donanımdır. Araç klima sistemi bakımı sırasında; polen filtresi, klima gazı, klima gazı kaçak tespiti, klima bakteri temizliği, klima kompresörü, klima termostatının bakımları yapılır.

Araç klimasının görevi

  • Araç kliması, yolcu kabinindeki ısıyı düşürür ve sabit tutar.
  • Ortamdaki havanın nemini azaltır.
  • Ortamda var olan kirliliği filtreler.
  • Araç kliması sürüş konforunu da iyileştirerek sürüş sırasında dikkatin dağılmasını engeller.

 

Araç kliması bakımı ne zaman yapılmalıdır?

Araç klimasının yılda en az bir kez kontrolünün yapılması, klima gazının da en az iki yılda bir yeniden doldurulması gerekir.

 

Düzenli araç kliması bakımının faydaları nelerdir?

Bakımı iyi yapılan bir klima ile açık havadan gelebilecek pek çok zararlı etkenden korunmuş olursunuz. Bakımı düzenli yapılan bir araç kliması ses kirliliğini, kötü kokuları ve bakteri oluşumunu engeller. Araç motorunu zorlamadığı için yüksek yakıt tüketimini önler ve yakıt tasarrufu sağlar. Ön cam buğusunun yetersiz çözülmesinin de önüne geçilmiş olunur. Bakımı düzenli yapılmış araç kliması sayesinde yolcu kabininde hava kirliliği minimuma iner.

 

Araç kliması için uyarılar

İster yaz ister kış olsun aracınızın klimasını 15 günde bir en az 10 dakika boyunca çalıştırmanızı öneriyor.

Polen filtresi değişimi

Aracınızın klima sisteminde bulunan kirliliği yok etmek amacıyla, sürüş koşullarınıza bağlı olarak yılda en az bir kere anti bakteriyel işlemden geçirmenizi ve polen filtresini değiştirmenizi tavsiye ederiz.

 

Düzgün çalışmayan klima sisteminin zararları nelerdir?

Düzgün çalışmayan araç kliması ısıtma veya soğutma işlemini tam gerçekleştiremeyeceğinden, araç motorunu zorlayarak yakıt tüketimini arttırır ve sürüş konforunu azaltır. Klima sistemindeki filtrelerde zamanla bakteri ve küf oluşabileceğinden hem araç içinde kötü kokular oluşacak ve hem de lejyoner hastalığı gibi bir çok hastalığın oluşma riski artacaktır.

Klima temizliğinin yapılmaması hangi hastalıklara neden olur?

Bakımı yapılmamış araç kliması lejyoner hastalığına (bir çeşit zatürre) neden olabilir. Yaygın kas ve eklem ağrıları, baş ağrısı, halsizlik, huzursuzluk ve ateş ön plandadır. Bunun yanı sıra, başlangıçta kuru öksürük hastaların önemli kısmında tetikleyicidir; bulantı, kusma, ishal gibi sindirim sistemi bulguları da görülebilir. Bunlara ek olarak ajitasyon, konsantrasyon bozukluğu ve hatta koma bile görülebilir. İyi temizlenmeyen klimalarda üreyebilecek küf mantarlarının alerjik rinit ve alerjik astıma sebep olabileceği de unutulmamalıdır.

Araç klima gazı dolumu

Uzman personelimiz, klima sisteminin kontrolü ve klima gazının yeniden doldurulması konularında özel olarak eğitim almışlardır.

AVŞAR OTO ELEKTRİK OTO KLİMA TAMİR SERVİSİ BURSA

http://www.esnafwebsayfalari.com/avsar-oto-elektrik-oto-klima-tamir-servisi-bursa

AVŞAR OTO ELEKTRİK OTO KLİMA TAMİR SERVİSİ BURSA NİLÜFER, Bursa Bursada Nilüfer Küçük Sanayi Oto Elektrik Elektronik Klima Tamir Servisleri, Bursa Bursada Nilüfer Küçük Sanayi Elektrik Klima Tamir Bakım Servisleri, Bursa Bursada Nilüfer Küçük Sanayi Oto Klima Tamiri Yapanlar, Bursa Bursada Nilüfer Küçük Sanayi Oto Elektrik Arıza Bakım Tamir Servisleri, Bursa Bursada Nilüfer Küçük Sanayi Oto Elektrik 7 24 Otoban Oto Yol Yardım Tamir Servisleri, Bursa Bursada Nilüfer Küçük Sanayi Oto Elektrik Klima Gaz Dolumu Yapanlar, Bursa Bursada Nilüfer Küçük Sanayi Şarj Motoru Tamir Bakım Servisleri, Bursa Bursada Nilüfer Küçük Sanayi Marş Motoru Tamir Bakım Servisleri,

Sakarya Adapazarı Led Zenon Far Satanlar, Bursada Bursa Nilüfer Oto Alarm Merkezi Kilit Tamir Bakım Servisleri, Bursa Bursada Nilüfer Küçük Sanayi Oto Far Temizliği Yapan Servisler, Bursa Bursada Nilüfer Küçük Sanayi Yf 1234 Klima Gaz Dolum Servisleri, Oto Klima Gaz Dolum Servisleri, Oto Elektrik Alarm Sistemleri Tamir Servisi, Bursa Bursada Nilüfer Küçük Sanayi Oto Elektrik Oto Otoban Yol Yardım Elektrikçisi,

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası