eskişehir clio / Eskişehir Araç Kiralama | Okutan Rent A Car | Eskişehir Rent A Car

Eskişehir Clio

eskişehir clio

Kira Renault Clio içinde Eskişehir

Renault Clio Kiralık Eskişehir

Bunu kirala ve sür Renault Clio model içinde Eskişehiriçin TRY /gün & TRY /funduszeue.infoma maliyeti şunları içerir: Temel kapsamlı sigorta ve standart kilometre sınırı kilometre: km/gün (TRY 1 ek başına km uygulanabilir). Güvenlik depozitosu TRY tarafından gerekli Kredi kartı. İletişim Ekar Araba Kiralama doğrudan rezervasyon ve sorularınız için

Daha fazla oku

neden işe alın Renault Clio?

The Renault Clio Kompakt tarafından listelenir Ekar Araba Kiralama. Bu 4-kapı Kompakt nöbetleri 4 yolcular ve 1 orta boy çanta(lar).

Özellikler şunları içerir: Kumaş Koltuklar, İklim kontrolü, USB ve dahası.

Sıkça Sorulan Sorular Daha fazla bilgi edinAraba Kiralama Sıkça Sorulan Sorular hakkında daha fazla bilgi edinin

Çoğu şirket, sürücülerin 21 yaşında olmasını ve ehliyetlerini en az bir yıllığına sahip olmasını şart koşmaktadır. Ancak, bazı şirketler 25 yaşın altındaki kiracılara ek ücret uygulamaktadır.

Türkiye'deki araç kiralama acenteleri sadece ehliyetiniz latin alfabesinde değilse (İngilizce bunlardan biri ise) IDP'ye ihtiyaç duyar. Örneğin Arapça, Çince, Japonca, Korece ve diğer dillerde basılan lisanslar için. IDP, lisansınızın bir çevirisi olarak hizmet eder.

Genel hız sınırları kentsel alanlar için 50 km / s, kırsal alanlar için 90 km / s ve otoyollar için km / s'dir. Ancak, hız sınırları değişebileceğinden yol işaretlerine dikkat etmeniz şiddetle tavsiye edilir.

Ortalama olarak, bir litre benzin için 7 TL ( USD) ve bir litre dizel için TL ( USD) ödemeniz gerekecektir. Galona göre, benzin için USD ve dizel için USD.

Hyundai Accent ve Renault Megane gibi ekonomik otomobiller, Türkiye'de en sık kiralanan otomobillerdir.

Türkiye'de araç kiralama ücreti günlük ortalama 30 TRY'dir.

Altı aydan daha eski yeni bir ehliyetiniz varsa, gereklilik ilgili aracın sigorta poliçesine göre değişiklik gösterdiğinden lütfen araç kiralama acentesine danışın. Bazıları yeni ehliyet sahipleri için daha yüksek bir teminat tutarıyla, sınırlı sigorta kapsamıyla ve daha yüksek aşım ücretinden sorumluyken, diğerleri ise yalnızca eski ehliyetlerle mevcuttur.

Tüm arabalar, altı aydan eski geçerli bir ehliyet ile kiralanabilir.

Daha fazla bilgi edin

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası