sadıkoğulları renault / Basında Biz Sayfa 4, Sadık Grubu

Sadıkoğulları Renault

sadıkoğulları renault

Sadıkoğulları Renault&#;tan servis kampanyası

Sadıkoğulları Otomotiv Renault Yetkili Servisi, Renault ve Dacia ticari araçlar için, 4 Eylül tarihine kadar sürecek, LCV Servis Aksiyonu Kampanyası başlattı. Renault ve Dacia sahiplerine seslenen Sadıkoğulları Otomotiv Renault Yetkili Servis Müdürü Yüksel Türkmen, &#;4 Eylül tarihine kadar &#;ekmek tekneniz&#; ticari aracınızı, en iyi bakılacağı yere yani Denizli Sadıkoğulları Otomotiv Renault Yetkili Servisi&#;ne getirin, güvenle kullanabileceğiniz şekilde aracınızın onarımını yapalım ve aracınız 2. el değerini de kaybetmesin. Renault ticari aracınızı alırken ince eleyip sık dokudunuz, hesabınızı iyi yaptınız, satarken de değerini korumak için Sadıkoğulları Otomotiv Renault Yetkili Servisi&#;nde birçok avantaj sizi bekliyor&#; dedi.

Kampanyanın avantajları
Yüksel Türkmen &#;Renault ticari araç sahiplerinin araçlarını sezona hazırlamak, yolcu ve yük taşıma amacıyla kullanılan araçlarını daha güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlamak amacıyla &#;LCV Servis Aksiyonu&#; kampanyası gerçekleştirdik. LCV Servis Aksiyonu kapsamında Renault ve Dacia ticari araç (Kangoo, Master, Trafic, Logan MCV) sahiplerine sunulacak avantajlar şu şekilde: Renault fix servis paketlerinde yüzde 20 indirim; Bonus, Maximum ve Worldcard&#;a 6 taksit; dizel araçların motor parçalarında yüzde 60&#;a varan indirimli fiyatlar&#; dedi.

&#;Kampanyaya ilgi şimdiden büyük&#;
Sadıkoğulları Otomotiv Renault Yetkili Servis Müdürü Yüksel Türkmen, &#; Müşterilerimiz, dönem dönem düzenlediğimiz kampanyalara büyük ilgi gösteriyor. Müşterilerimiz özellikle kampanya dönemlerini bekliyor ve kendilerine sunduğumuz avantajları en iyi şekilde değerlendiriyor. Son olarak düzenlediğimiz &#;LCV Servis Aksiyonu&#; kampanyamızda da büyük avantajlar var. Ticari araç sahibi müşterilerimiz, kampanya yeni başlamış olmasına rağmen kampanyaya büyük ilgi göstermeye başladı&#; dedi.

Yorum Yaz

Sadıkoğulları Renault Satış Ekibi internette

HASAN DURNA (DENİZLİ)

Denizli'de faaliyet gösteren Sadıkoğulları'nın Renault Satış Ekibi, funduszeue.infocom adresli bir internet sitesi kurdu. Sitenin tanıtımı, Sadıkoğulları Renault'taki basın toplantısında yapıldı. Sadıkoğulları Renault-Dacia Satış Müdürü Orhan Ekinci, bu siteyle birlikte, Türkiye'de ilk kez bir satış ekibinin, birlik ve beraberliği sağlamak, kendilerini diğer ekiplerden ayırmak için bir site kurduğunu ifade etti.

BU BİR İLK

Ekinci, "Sadıkoğulları Renault Satış Ekibi, Renault şebekesinde, '' olan bayi kodunu kullanarak, kendi adına bir internet sitesi kurdu. Denizli ve bölgede, her zaman başarılı projelere imza attığımız için de 'efsane' adını aldık" dedi.

Her zaman için ilklere imza atıklarını ifade eden Ekinci, "Sitemiz bir otomotiv bayisindeki satış ekibinin yaptığı aktiviteleri içeriyor" diye konuştu. Sadıkoğulları Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin ise, "63 yıllık Sadık Grup'ta ve 22 yıllık Renault bayiliğimizde büyük başarılara imza attık" dedi. Sadıkoğulları Renault-Dacia Satış Müdürü Orhan Ekinci de 'da Renault marka otomobil sattıklarını belirterek, 'da bu sayıyı 'e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Sadıkoğulları Renault Servis Hakkında

Renault servis ve bakım hizmetleri burada! Tüm Reno araç modellerinin periyodik bakımlarını bu serviste güvenle yaptırabilirsiniz. Yetkili Renault servislerinden orijinal yedek parça, servis randevusu, sigorta, yağ ve filtre değişimi, araç yazılım güncelleme, bakım kampanyaları hizmetlerini alabilirsiniz. Ayrıca Renault yol yardım ile; arıza, kaza, patlak lastik, kayıp anahtar ve yanlış yakıt desteklerinden yararlanabilirsiniz.

Renault Servis Randevusu Al

Sadıkoğulları Renault Servis Ürün ve Hizmetler

  • Renault Bakım
  • Renault Servis
  • Orijinal Yedek Parça
  • Araç Yazılım Güncelleme
  • Renault Yol Yardım
  • Sigorta İşlemleri
  • Renault Aksesuar
  • Yol Üzerinde Tamir
  • Renault Servise Çekme
  • Kaza Yardım
  • Lastik Onarımı
  • Servis Randevusu
  • Kaporta ve Ön Cam
  • Trafik Muayenesi Öncesi Kontrol

Sadıkoğulları Renault Servis İletişim Bilgileri

Sadıkoğulları Renault Servis Adres

Akçeşme Mahallesi Menderes Bulvarı No: - Merkezefendi / Denizli

Sadıkoğulları Renault Servis Telefon

0 () 33 66

Sadıkoğulları Renault Servis
Nerede ve Nasıl Gidilir

Sadıkoğulları Renault Servis

Sadıkoğulları Renault Servis telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Haziran iletişim bilgileri Nerede'da!

Denizli şehrinde Merkezefendi ilçesinde bulunan Sadıkoğulları Renault Servis nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 () 33 66 numaralı telefondan Sadıkoğulları Renault Servis ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Sadıkoğulları Renault Servis Yorumlar (0 Değerlendirme)

Firmanızı Ücretsiz Ekleyin

İşletmenizi Nerede'a hemen ekleyin, yeni müşteriler sizi bulsun!

Firmanı Ekle

Renault ile Dacia otomotiv markalarının yetkili servis ve yetkili satıcısı olan SADIKOĞULLARI OTOM. PTR. TRZ. TİC. SAN. LTD. ŞTİ.
DENİZLİ Gümüşler’de hizmet vermektedir.

… DÜNDEN BUGÜNE
Grubun temeli, yılında Hacı İrfan Mersin tarafından Denizli’nin Sarayköy ilçesinde küçük bir ticarethanede atılmıştır. İkinci kuşak, aile yadigârı olan şirketi geliştirmek, büyütmek ve hizmet sektöründe gerçek ve kalıcı bir başarıyı yakalamak için işletme merkezini Sarayköy’den Denizli’ye taşımaya karar vermiştir. Şu anda ise Sadık Grubu; otomotiv, akaryakıt, madeniyağ, sigorta, tarım sektörlerinde hizmet vermektedir.
Otomotiv sektöründe Renault, Dacia, Ford ve BMC yetkili bayilikleri bulunmakta olup ayrıca ikinci el ve filo kiralama hizmetleri sunulmaktadır. Sigorta sektöründeki güvenilirliğini ise Axa Sigorta, Aksigorta, Allianz Sigorta, Ethica Sigorta ve Quick Sigorta ile pekiştirmektedir. Akaryakıt sektöründe Total, Shell, Opet, Aygaz, Petrol Ofisi ve BP olmak üzere 5 istasyonu bulunmaktadır. Ayrıca yine akaryakıt sektöründe Shell, Total, Petrol Ofisi ve BP markalarının Türkiye toptan dağıtımları gerçekleştirilmekte olup toptan madeni yağda da Petrol Ofisi distribütörlüğünü yapmaktadır. Tarım sektöründe, profesyonel anlamda grubun markası Sadık Tarım imzasıyla faaliyet göstermektedir. dönümlük arazi ile organik meyve ve sebze üretimi yapılmaktadır ve bu alanda da başarılı çalışmalar hedeflenmektedir.
Grup olarak Denizli, Uşak, Aydın, İzmir ve İstanbul’da faaliyet göstermektedir. çalışanı ile Sadık Grubu, her geçen gün istikrarlı olarak büyümeye devam etmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası