çukur daki kemal kimdir / Çukur - Kemal - Uğur Yıldıran Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Çukur Daki Kemal Kimdir

çukur daki kemal kimdir

Uğur Yıldıran kimdir?

Uğur Yıldıran kimdir?

Geçen sezon İçerde dizisinde ki Komiser Selim rolüyle tv ekranlarında gördüğümüz genç sanatçı Uğur Yıldıran, İstanbul doğumlu ve Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümünden mezun olduktan sonra profesyonel dansçı olarak kariyerine devam etmiş. İçerde dizisinin ardından bu sezon televizyon ekranlarında fırtına gibi esen Çukur dizisinde de karşımıza çıkınca ve burada ki sert ağır abi rolüyle oldukça merak edilen birisi oldu. 

Genç oyuncu Kemal rolüyle büyük beğeni kazanırken daha önceden ne iş yaptığını ve geçmişini araştıranlar ise çok şaşırtıcı bir sonuçla karşılaştılar. Meğersem yılında ülkemizi Eurovision&#;da ülkemizi temsil eden Hadise&#;nin yanında dansçı olarak karşımıza çıkmış. 

Uğur Yıldıran yıllar içindeki değişimini aşağıda görebilirsiniz. Bu değişim ona yaramış mı yoksa yaramamış mı sizin yorumuz yalnız Çukur dizisinde Kemal rolüyle artık bir çok kişi tarafından sevilen bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Büyük ihtimalle bu diziden sonra da artık dizilerde ve filmlerde görmeye alışacağımız oyunculardan biri olacaktır.

Uğur Yıldıran&#;ın oynadığı diziler ise;

Filinta, İçerde ve Çukur dizisinde yer almıştır.

Son bir not olarak genç oyuncu yıllar önce de Benimle Dans Edermisin yarışmasında da karşımıza çıktığını söylemem gerek.

Çukur daki Kemal kimdir?

İçindekiler:

  1. Çukur daki Kemal kimdir?
  2. Uğur Yıldıran çukurda ne iş yapıyor?
  3. Çukur daki Kemal&#;in gerçek ismi ne?
  4. Çukur daki Kemal nereli?
  5. Çukur Kemal kimin oğlu?
  6. Mustafa yildiran Uğur Yıldıran kardeş mi?
  7. Uğur Yıldıran ne iş yapar?
  8. Uğur Yıldıran hangi dizilerde oynadı?
  9. Çukur daki maskeli adam kim?
  10. Uğur Yıldıran nereli?
  11. Mustafa Yıldıran kardeşi kim?
  12. Uğur Yıldıran kaç kardeş?
  13. Uğur Yıldıran kaç yaşında?
  14. Mustafa Yıldıran kaç yaşında?
  15. Mustafa Yıldıran kaç doğumlu?
  16. Celasunu öldüren maskeli kim?

Çukur daki Kemal kimdir?

ÇUKUR'UN KEMAL'İ UĞUR YILDIRAN KİMDİR? Kariyerine dansla başlayan Uğur Yıldıran, 26 Temmuz yılında İstanbul'dadünyaya geldi. Eğitimini Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü'nde tamamladı. Dansla ilgilenen Uğur Yıldıray, Hadise'nin Eurovision'a katılmasıyla yanında dansçı olarak adından söz ettirdi.

Uğur Yıldıran çukurda ne iş yapıyor?

Oyuncu Uğur Yıldıran/Meslekleri

Çukur daki Kemal'in gerçek ismi ne?

UĞUR YILDIRAN KİMDİR? Uğur Yıldıran 26 Temmuz yılında İstanbul'dadoğmuş Türk oyuncu, dansçı ve aksiyon yönetmenidir. Uğur Yıldıran, 39 yaşındadır. Eğitimini Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü'nde tamamlamıştır.

Çukur daki Kemal nereli?

Uğur Yıldıran 26 Temmuz tarihinde İstanbul'dadoğmuştur. Eğitimini Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü'nde tamamlamıştır.

Çukur Kemal kimin oğlu?

Eğitimini Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü'nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini yılında rol aldığı Filinta dizisi ile yaşayan Uğur Yıldıran şu anda "Çukur" dizisinde Kemalkarakterin canlandırmaktadır. Berber Muhittin'in oğluolan Meke, deyim yerindeyse Çukur'un deli fişeğidir.

Mustafa yildiran Uğur Yıldıran kardeş mi?

Son dönemin reyting rekortmeni iki dizisi Çukur ve Söz, iki kardeşikadrosunda bulunduruyor. Geçtiğimiz sezon İçerde dizisinde, bu sezon ise Çukur'da rol alan Uğur Yıldıranile, iki sezondur Söz dizisinde Hafız rolünü oynayan Mustafa Yıldıran'ın kardeşoldukları ortaya çıktı.

Uğur Yıldıran ne iş yapar?

Oyuncu Uğur Yıldıran/Meslekleri

Uğur Yıldıran hangi dizilerde oynadı?

Çukur20 İçerde20 Uğur Yıldıran/TV şovları

Çukur daki maskeli adam kim?

Yamaç'a hayatının dayağını atan maskelive gizemli adam Çukurdizisinde daha önce hayatını kaybederek diziye devam eden Kemal'den başkası değil. Gizemli ve maskeli adamıdaha önce Kemal rolünü canlandıran Uğur Yıldıran canlandırıyor.

Uğur Yıldıran nereli?

İstanbul, Türkiye Uğur Yıldıran/Doğum yeri

Mustafa Yıldıran kardeşi kim?

Uğur Yıldıran Mustafa Yıldıran/Kardeşleri

Uğur Yıldıran kaç kardeş?

Mustafa Yıldıran Uğur Yıldıran/Kardeşleri

Uğur Yıldıran kaç yaşında?

40 yaşında (26 Temmuz ) Uğur Yıldıran/Yaş

Mustafa Yıldıran kaç yaşında?

41 yaşında () Mustafa Yıldıran/Yaş

Mustafa Yıldıran kaç doğumlu?

(41 yıl yaşında) Mustafa Yıldıran/Doğum tarihi

Celasunu öldüren maskeli kim?

Maskeli'nin Amca Koçovalı tarafından tekrar tutulduğu ve Celasun'un ölüm emrinin verildiği görülüyor. Maskelinin hikaye içinde tanıdık bir isim olmadığı biliniyor ancak maskelikarakter rolünü Kemal'i oynayan Uğur Yıldıran'ın oynadığına dair izleyenler tam anlamıyla emin.

Çukur Kemal gerçek adı ne, kimdir? Uğur Yıldıran kimdir, kaç yaşında? Çukur gizemli adam kim, Kemal mi? Çukur'daki maskeli Uğur Yıldıran mı?

Çukur dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Çukur Kemal, birkaç bölüm önce diziden ayrılarak sevenlerini üzmüştü. Asıl olarak dansçı olan ve Çukur'daki dövüş sahnelerine olan katkısıyla bilinen Çukur Kemal karakteri, son birkaç bölümde yine sosyal medyada gündem oldu. Çukur'daki maskeli adam'ın sosyal medyada Uğur Yıldıran olduğu dedikoduları dolanıyor. Peki, Çukur Kemal gerçek adı ne, kimdir? Uğur Yıldıran kimdir, kaç yaşında? Çukur gizemli adam kim, Kemal mi? Çukur'daki maskeli Uğur Yıldıran mı?

UĞUR YILDIRAN KİMDİR?

Uğur Yıldıran 26 Temmuz yılında İstanbul'da doğmuş Türk oyuncu, dansçı ve aksiyon yönetmenidir. Uğur Yıldıran, 39 yaşındadır. Eğitimini Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü'nde tamamlamıştır. Uğur Yıldıran dans ile de ilgilenmektedir. yılında Hadise'nin Eurovision yarışmasında söylediği Düm Tek Tek adlı şarkıda sahnede Hadise'ye dansçı olarak eşlik etmiştir. İlk oyunculuk deneyimini ise yılında yapmıştır. yılında TRT 1 de yayınlanan Filinta adlı dizide Garbis karakterini canlandırmıştır. yılında İçerde dizisinde Selim karakterini canlandırmıştır. yılında Çukur dizisinde Kemal karakterini canlandırmıştır. yılında diziden ayrılmıştır.

seafoodplus.info - Gündem

DiziGündemGüncelHaberler

banner
Çukur&#;un Kemal&#;i Denizlili Uğur Yıldıran&#;ın bilmediğimiz yönü ortaya çıktı
Çukur dizisinde Kemal karakterini canlandıran Uğur Yıldıran'ın 'da Eurovision'da Türkiye'yi Düm Tek Tek ile temsil eden Hadise'ye eşlik ettiği ortaya çıktı.



Show TV’de yayınlanan Çukur’da Kemal karakterini canlandıran Denizlili oyuncu Uğur Yıldıran, 8 yıl önce Eurovision’da Türkiye’yi temsil etmiş. ’da Hadise’nin Düm Tek Tek ile katıldığı şarkıda dansçı olarak performans gösteren Yıldıran’ın, böylece meşhur olduğu öğrenildi.
cukurkemal3

JİMNASTİK BÖLÜMÜ MEZUNU
Daha önce de İçerde dizisinde Komiser Selim’i canlandıran doğumlu Yıldıran, Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü’nden mezun oldu. Profesyonel dansçı olan Uğur Yıldıran’ın değişimi sosyal medyada büyük ilgi gördü.



Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü Denizli'nin Kahramanları projesinde de yer alan Uğur Yıldıran, kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Mustafa Yıldıran ile birlikte Başkan Osman Zolan'ı ziyaret etmişti.
banner

Anahtar Kelimeler


Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir