one key recovery nedir / Lenovo OneKey Recovery Kullanımı Resimli Anlatım | Teknoloji Manya!

One Key Recovery Nedir

one key recovery nedir

  • Bilgisayarınız ilk ortam gerekliliğini karşılamıyorsa (yani, Winpe partisyonu yoksa veya Winpe partisyonu varsa ancak kaynak dizinde funduszeue.info dosyası yoksa), çözüm aşağıdaki gibidir:

    PC Yöneticisi uygulamasını veya daha yeni bir sürüme güncelleyin ve PC Yöneticisi içinde mevcut herhangi bir güncelleme olup olmadığını kontrol edin. PC Yöneticisi yeni sürümü, çevredeki ortamın güncelleme gerekliliklerini karşılayıp karşılamadığını kontrol eden bir özelliğe sahiptir. Gereklilikler karşılanmıyorsa bir güncelleme mesajı bildirimi almazsınız.

    1. Adım: Bilgisayarı bir ağa bağlayın, PC Yöneticisi uygulamasını açın, Optimizasyon bölümüne gidin ve sağ üst köşedeki Güncellemeleri kontrol et seçeneğine tıklayın.

    2. Adım: Şimdi güncelle seçeneğine tıklayın.

    3. Adım: PC Yöneticisi uygulamasını açın, ardından Sürücüleri yönet seçeneğine tıklayın. OneKey sürücüsünü mevcut en yeni sürüme güncellemenizi isteyen bir istem alacaksınız.

  • Bilgisayarınız ikinci ortam gerekliliğini karşılamıyorsa (yani, OneKey partisyonu yoksa veya OneKey partisyonu varsa ancak imaj dizininde funduszeue.info dosyası yoksa), çözüm aşağıdaki gibidir:

    PC Yöneticisi uygulamasını veya daha yeni bir sürüme güncelleyin. Mesaj hale veriliyorsa, Kayıt listesindeki OneKey sürümü numarasını değiştirin.

    1. Adım: 1. çözümü uygulayarak PC Yöneticisi uygulamasını güncelledikten sonra PC Yöneticisi > Optimizasyon bölümüne gidin. Hala OneKey sürücüsünün güncellenmesi gerektiğini belirten bir mesaj görüntüleniyorsa, bir sonraki adıma geçin.

    2. Adım: Görev çubuğu arama kutusuna "regedit" yazı ve Registry Editor uygulamasına girin.

    3. Adım: Registry Editor uygulamasını açın, ardından sırasıyla HKEY_LOCAL_MACHINE, SOFTWARE, WOWNode, ve HuaweiOnekey bölümlerini açın ve OneKeyVersion adlı yeni bir dize değeri oluşturmak için sağ tıklayın. (OneKeyVersion zaten varsa, bu adımı atlayın.)

    4. Adım: OneKeyVersion üstüne çift tıklayın ve değer verisini, güncellenince mevcut olacak OneKey sürüm numarasına değiştirin.

    5. Adım: Bilgisayarınızı yeniden başlatın, ardından PC Yöneticisi > Optimizasyon bölümüne gidin. OneKey sürücüsünün güncellenmesi gerektiğini belirten mesaj artık görüntülenmiyor olmalıdır.

  • Bilgisayarınız üçüncü ortam gerekliliğini karşılamıyorsa, çözüm aşağıdaki gibidir:

    "C:\Recovery\OEM" dizininde bir funduszeue.info dosyası oluşturun. Ardından PC Yöneticisi uygulamasını tekrar açın ve mevcut güncellemeleri kontrol edin.

    1. Adım: Bu Bilgisayar seçeneğine, ardından Görüntüle seçeneğine tıklayın ve Gizli Öğeler seçeneğini seçin.

    2. Adım: "C:\Recovery\OEM" dizinine girin, herhangi bir boş alanda sağ tıklayın, Yeni seçeneğine ve ardından Metin Belgesi seçeneğine tıklayın.

    3. Adım: PC Yöneticisi uygulamasını açın, Optimizasyon bölümüne gidin, OneKey sürücüsü güncellemelerini kontrol edin ve sürücüyü güncelleyin.

    4. Adım: Bilgisayarınızı yeniden başlatın, ardından PC Yöneticisi > Optimizasyon bölümüne gidin. OneKey sürücüsünün güncellenmesi gerektiğini belirten mesaj artık görüntülenmiyor olmalıdır.

  • Lenovo OneKey Recovery


    Yazılıma Genel Bakış

    Bir kurtarma yazılımı yedekleme veya Lenovo bilgisayarları geri yüklemek için kullanılır. Bu bir sistem hatası olursa özgün durumuna sistem bölümünü geri yüklemek için kullanılabilir.

    Yazılım Web SitesiGeliştiricinin Web Sitesi

    İlgili Kayıt Defteri Anahtarları

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Lenovo\LenovoOneKeyRecovery
    HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\LenovoOneKeyRecovery


    Desteklenen Dosya Uzantıları



    Solvusoft Ürünü

    Bedava İndirTüm dosyalarınızı %%os%% üzerinden FileViewPro ile açın

    Geliştirme deneyiminizi artırmak - FileViewPro (Solvusoft)

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

    © 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.