cinci hocalarin numaralari / Medyum Ömer AYDIN - Telefon: +90 ()

Cinci Hocalarin Numaralari

cinci hocalarin numaralari

Cinci Hoca

Cinci Hoca

Son dakika cinci hoca haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cinci hoca gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cinci hoca haber sayfamızda

Daha Fazla

Cinci Hoca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam cinci hoca haberi bulunmuştur.

'Cin &#;ıkarma' seansıyla &#;l&#;m davasında sanık anneden 'oklava' savunması

'Cin &#;ıkarma' seansıyla &#;l&#;m davasında sanık anneden 'oklava' savunmasıAnkara'nın Keçiören ilçesinde, 'cin çıkarma' seansının ardından Özge Nur Tekin'in (30) yaşamını yitirmesiyle ilgili davada, aralarında sözde 'cinci hoca' Erdal Kaya'nın da bulunduğu 6 sanıktan anne Hatun Efe, savunma yaptı. Efe, kızının psikolojik sorunları olduğunu savunarak, "Kızımın kayınvalidesi Zöhre Tekin, Kayseri'de hocalık yaptığı söylenen Erdal Kaya’ya ulaştı. Erdal Kaya, oklava ile kızıma vurmasını istemiş. Bunun üzerine damadım Selçuk Tekin de kızıma oklava ile vurdu" dedi.

Gündem

‘Cinci Hoca’nın 84 yıla kadar hapsi istendi!

‘Cinci Hoca’nın 84 yıla kadar hapsi istendi!Muğla’da, kendisini 'din alimi' olarak tanıtıp yardım almak için gelen kadınları 'cin çıkarma' bahanesiyle taciz edip, cinsel ilişkiye zorladığı iddiasıyla tutuklanan Bahadır Koyuncu’nun 84 yıla kadar hapsi istendi. Koyuncu’nun eşi Ş.K. ile yardımcısı A.Ç. hakkında ise 'Dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık' suçundan 40 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İddianamede, Koyuncu'ya ait bir hard diskte erkek ve kadına, bilgisayardaki bir klasörde ise kadına ait cinsel içerikli fotoğraf ve videonun olduğu tespit edildiği aktarıldı.

Haberler

‘Cinci Hoca’nın 84 yıla kadar hapsi istendi! 'Videoların tamamı fantezi ama&#;lı'

‘Cinci Hoca’nın 84 yıla kadar hapsi istendi! 'Videoların tamamı fantezi ama&#;lı'Muğla’da, kendisini 'din alimi' olarak tanıtıp yardım almak için gelen kadınları 'cin çıkarma' bahanesiyle taciz edip, cinsel ilişkiye zorladığı iddiasıyla tutuklanan Bahadır Koyuncu’nun 84 yıla kadar hapsi istendi. Koyuncu’nun eşi Ş.K. ile yardımcısı A.Ç. hakkında ise 'Dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık' suçundan 40 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İddianamede, Koyuncu'ya ait bir hard diskte erkek ve kadına, bilgisayardaki bir klasörde ise kadına ait cinsel içerikli fotoğraf ve videonun olduğu tespit edildiği aktarıldı.

Gündem

Son dakika 'Cinci hocaya' 9 yıl 3 ay hapis cezası

Son dakika 'Cinci hocaya' 9 yıl 3 ay hapis cezası"Dini inanç ve duyguları istismar ederek dolandırıcılık" yaptığı iddia edilen Burhan Dalğali'nin yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcılık sanığın, "Zincirleme olarak dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık" ve "Tekke ve Zaviyelerle Türbeleri Seddine ve Türbedarlıklar ile Birtakım Unvanların Men ve İlgasına Dair Kanun'a muhalefet" suçlarından 1 yıl 10 aydan 9 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

Gündem

‘Cinci hoca’ya &#;rg&#;t cezası

‘Cinci hoca’ya &#;rg&#;t cezasıEsenler’de büyü bozma vaadiyle elbiselerini çıkarttırdığı kadının vücuduna yazı yazarken kameraya yakalanan ‘cinci hoca’ Burhan Dalğali, “Terör örgütü propagandası yapmak” suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Gündem

Son dakika 'Cinci hocaya' 10 ay hapis cezası

Son dakika 'Cinci hocaya' 10 ay hapis cezasıGelen son dakika haberine göre; İstanbul’da “cinci hoca” olarak bilinen ve bir kadını taciz ettiği görüntüler ortaya çıkan Burhan Dalğali, “örgüt propagandası yapmak” suçundan yargılandığı davada 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Gündem

Son dakika: 'Cinci hoca'dan 'kumpas' savunması! 'Bilincim yerinde değildi'

Son dakika: 'Cinci hoca'dan 'kumpas' savunması! 'Bilincim yerinde değildi'Gelen son dakika haberine göre; İstanbul’da 'Cinci hoca' olarak bilinen ve bir kadının karnına bir şeyler yazdığı görüntüler sosyal medyada yayınlanınca hakkında dava açılan Burhan Dalğali, sosyal medyada yayınlanan görüntülerle ilgili, kendisine tuzak kurulduğunu söyleyerek, “Bu iş kumpastır” dedi. Kendisini kurtarmak için bir şeyler yazıyormuş gibi yaptığını anlatan Dalğali, “Yoksa dinimizde vücuda herhangi bir şey yazılması mümkün değil. Benim zaten o an bilincim yerinde değildi” dedi.

Gündem

“Cinci hoca” &#;rg&#;t davasından da tahliye edildi

“Cinci hoca” &#;rg&#;t davasından da tahliye edildiİstanbul’da “cinci hoca” olarak bilinen ve bir kadını taciz ettiği görüntüler ortaya çıkan Burhan D., “örgüt propagandası yapmak” suçundan tutuklu yargılandığı davada ilk duruşmada tahliye edildi. Burhan D. yaptığı savunmada, “Ben beş vakit namazını kılan bir vatandaşım yalan söyleyemem. Allah şahit olsun ki hiçbir şey görmedim” dedi. Soruşturma sırasında verdiği ifadeleri sorulan sanık Burhan D., "Tahliyemi talep ederim. Memur olmak istiyorum. 4 kızım vardır, mağdur durumdayım" şeklinde konuştu.

Gündem

Gazeteye ilan verdi! İzmir'de 'cinci hoca' skandalı

Gazeteye ilan verdi! İzmir'de 'cinci hoca' skandalıİzmir'in Torbalı ilçesinde, yerel gazeteye büyü bozduğunu, eşler arasındaki muhabbeti geliştirdiğini, nazar kaldırma ve cin musallatı alma gibi işlemleri yaptığını belirten bir ilan verip, röportaj yapan 'cinci hoca'  Mustafa K., polis tarafından gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mustafa K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Gündem

Bir cinci hoca vakası daha! 19 yaşındaki kıza defalarca..

CİNSEL TACİZ SAHTE HOCA

Üstelik bir de üste para aldığı anlaşıldı. Aileden de dua okuma karşılığında 20 bin TL para alan 57 yaşındaki Murat Y., genç kızın dayanamayarak şikayet etmesi üzerine tutuklandı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki epilepsi hastası M.Y. psikolojik sorunları nedeniyle Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri servisinde tedavi görmeye başladı.

Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz

CİNSEL TACİZ SAHTE HOCA

Sabah'tan Dilhan Dumanoğlu'nun haberine göre bu sırada M.Y.'nin babası N.Y., tedaviden bir sonuç alamadıklarını düşünerek bir akrabaları aracılığıyla sözde hoca Murat Y. ile tanıştı.

İddiaya göre Murat Y. M.Y.'nin evine gittiği sırada ailesine, cinlerin musallat olduğunu, 30 yıldır bu işi yaptığını ve kızlarını tedavi edebileceğini söyledi.

Ailenin ikna olması üzerine eve gelip giden Murat Y., her seferinde M.Y. ile yalnız kalması gerektiğini okuma yapacağını söyleyerek aileyi dışarı çıkardı. Kızlarının okuduğu dualarla düzeleceğini söyleyen Murat Y., farklı farklı zamanlarda 20 bin TL para aldı.

Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

#cinci hoca, sahte hoca, ankara mamak, tecavüz, sakarya, hoca - ekşi, İmam hoca, En iyi cinci hocalar, Bursalı hoca, Tacizci hocanın görüntüsü, Tacizci hoca, 4 büyük tarikat, Cinci hoca İstanbul, şeker hoca , Tasavvuf tarikat, En tehlikeli tarikatlar, türkiye&#;deki tarikatlar, 12 tarikat isimleri, Cinci hoca Gölcük, 12 ana tarikat, Kadiri tarikatı, Nakşibendi tarikat, Sahte hoca Mezarlıkta, Süleymancılar cemaati, Badeci şeyh mağdurlarının ifadeleri, Youtube tacizci hoca, 1 erkek 1 kadın cemaat olur mu, Tehlikeli cemaatler, Tacizci öğretmen tutuklandi, Tacizci hoca Burhan Dalğali, Cinci Hoca Yazı, cemaat-cemiyet nedir sosyoloji, Cin çıkarma hoca, Tarikat ve cemaatler, türkiye&#;deki cemaatler, Tacizci hoca Onedio, Tacizci okul müdürü, İsmailağa cemaat, Dini cemaatler, Gerçek cinci hoca, Tacizci imam, Cinci hoca Ankara, Tacizci imam, Cinci Hoca YouTube, Urfalı Cinci hoca, Türkiye nin en derin hocası, Cinci Hoca numarası





nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir