istanbul yeni havalimanı havabüs saatleri / 48-26 - Marmaris Otogar - Dalaman Havalimanı Sefer Saatleri

Istanbul Yeni Havalimanı Havabüs Saatleri

istanbul yeni havalimanı havabüs saatleri

Havaş Otobüsleri

TAV Havalimanları Holding’in sunmuş olduğu “primeclass” CIP Servis, havalimanının yoğunluğundan etkilenmeden, uçuş öncesi ya da sonrası stresle tanışmamak, zamandan tasarruf sağlamak ve konforlu bir ortamda ağırlanmak isteyen yolcuların faydalanabileceği kişiye özel bir CIP servis anlayışıdır.

Kendinizi farklı hissettirecek bu özel servisde Prime Pack adı altında sunulan geniş hizmet yelpazesi ile ayrıcalıklar dünyasının kapıları aralanıyor.

Prime Pack profesyonel hizmet anlayışı ile donatılmış bir ekiple, primeclass konuklarını ağırlar.

Konuklarımız; terminal gidiş kapısında, uzman “primeclass” hostesimiz ve taşıma görevlimiz eşliğinde karşılanır, x-ray geçişi, check-in ve pasaport işlemleri hostesler asistanlığında yapılır. Özel olarak tasarlanan konforun, kalitenin ön planda tutulduğu CIP Lounge'da yolcularımızın, kalabalıktan, gürültü kirliliğinden ve uçuş takip stresinden uzak sakin bir ortamda dinlenmeleri sağlanır.

Konuklarımız, Lounge’da internet olanaklarını kullanabilir, son haberleri izlerken sıcak, soğuk büfesinden sınırsızca yararlanabilirler. Uçuş vakti geldiğinde ise CIP Hostes eşliğinde uçağın kapısından uğurlanır.

Konuklar, “primeclass”ın konforundan seyahat dönüşlerinde ve iç hatlardan yapacakları seyahatlerde de faydalanabilmektedir.

“Primeclass”, havayolu ve sınıf gözetmeksizin, tüm yaş ve meslek gruplarına çocuklu ailelere, zamanı değerli olan, konforuna ve rahatına düşkün, stressiz seyahat etmeyi tercih eden tüm yolculara sunulan butik bir CIP Servis olup, uçuşunuzdan en az 48 saat önce rezervasyon yaptırarak “primeclass” ın sunduğu bu özel hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için başvuru;

Ä°lgili Kişi: Özge KONDOLOT

Telephone: +90 312 590 40 64
E-mail: [email protected]

Havayolu şirketlerinin verdiği refakat hizmetleri hakkında bilgi alabilmeniz için, tercih etmiş olduğunuz havayolu şirketine başvurmanız gerekmektedir.

İstanbul Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen Havalimanı’na Otobüs ile Nasıl Gidilir?

Transferiniz için toplu taşıma araçlarını kullanmak istiyorsanız, şu an için otobüs tek seçeneğinizdir. Havaist otobüsleri HVİST-13, İstanbul Uluslararası Havalimanı’ndan 90 dakikada bir hareket etmekte ve yaklaşık 110 dakikada Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşmaktadır. Havaist Otobüsleri, birçok konforla donatılmış, günün her saatinde çalışan, çok verimli transferler sağlayan şık araçlardır. Ücretleri sadece 43₺’dir (4,3€ / 5,05$).

Öte yandan, her zaman çok daha ucuz olan halk İETT otobüslerini kullanabilirsiniz. Ancak hedefinize ulaşmak için 4-5 şehir içi ulaşım aracı değiştirmek zorunda kalır, sonuçta daha yüksek bir toplam maliyet ve inanılmaz bir zorlukla karşılaşırsınız.

İstanbul Havalimanı’nda otobüs durağı -2. katta yer almaktadır. Biletinizi nakit olarak ödeyemeyeceğinizi, ancak kredi kartınızla ödeme yapmanız veya biletinizi önceden ayırtmanız ve bir QR kodu almanız gerektiğini unutmayınız. Diğer bir alternatif olarak tüm toplu taşıma araçlarında ve umumi tuvaletlerde bile kullanılabilen, yükleme yapabileceğiniz İstanbulkart’ı satın alabilirsiniz!

Havalimanları Ulaşım

e yaşam rehberi
havaş havalimanı ulaşımhavabüs havaalanı yolcu servisi

 

havaist havaalanı yolcu servisiHavaş havaalanı ulaşım

 

havalines havaalanı yolcu servisi

 

havalimanı transfer

 

havalimanı transfer

 

iett işletmeleri genel müdürlüğükocaeli belediyesi otobüs işletmesi

 

kocaeli belediyesi otobüs işletmesi

 

istanbul konfor havalimanı transfer

 

izmir belediyesi otobüs işletmesi

 

samsun belediyesi otobüs işletmesi

 

antalya belediyesi otobüs işletmesi

 

muğla belediyesi otobüs işletmesi

 

denizli belediyesi otobüs işletmesi

 

kıbrıs otobüs işletmesi

 

ısparta havalimanı otobüs işletmesi

 

kapadokya havalimanı otobüs işletmesi

 

malatya havalimanı otobüs işletmesi

 

kütahya havalimanı otobüs işletmesi

Havalimanlarına Ulaşım/Transfer;

İstanbul'da Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanına Havataş (Havabüs - Havaalanı Yolcu Servisi) ile direkt seferlerle ulaşabilirsiniz. Bu seferler Atatürk Havalimanı için Taksim, Yenikaoı İdo İskelesinden, Sabiha Gökçen Havalimanı için Taksim, Kadıköy Rıhtım ve Yenisahra'dan düzenlenmektedir.

İETT otobüsleri, metro ve banliyö treni Atatürk Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanına ulaşımın diğer kanallarıdır. Anadolu yakasından İETT otobüsleri belli noktalardan havaalanına ulaşım sağlarken bazı otobüs seferleride havalimanı metro arasında ulaşım sağlamaktadır. Bu araçların dura, güzergah ve sefer saatleri bilgilerine havaalanı ulaşım sayfalarımız aracılığıyla rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Havaş Seferleri: Adana, Ankara, Antalya, Bodrum Milas, Dalaman, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Gazipaşa, Hatay, Hopa (Batum Havalimanı), İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Ordu – Giresun, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon şehirlerinde direkt havalimanı ulaşım hizmetleri sunmaktadır. Bu şehirlerde Havaş havaalanına gelen ve giden tüm uçaklar için servis hizmeti sunmaktadır.

Ankara Esenboğa Havalimanına ulaşımda Havaş ve Belko Air özel direkt sefer düzenlemektedir. Ego tarifeli otobüs seferi düzenlemektedir. Ayrıca İzmir Esenboğa Havalimanı ulaşım bilgileride bu sayfalarda yer almaktadır. Haavaalanlarına ulaşım sayfalarımız aracılığıyla otobüs kalkış noktaları, sefer süreleri, servis ücretleri, servis saatleri, güzergah bilgileri, yolcu alma ve bırakma noktaları yerlerini öğrenebilirsiniz.

Not: Sefer saatlerini teyit etmek için sayfalardaki telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Kullanım Şartları: Bu sayfalardaki otobüs sefer bilgileri ilgili servis firmalarına aittir. Sorumluluk ilgili firmalara ve kurumlara ait olup, e-yasamrehberi.com, bu sitede yayımlanan ve yanlış, eksik olduğu ortaya çıkan veya sonradan ilgili firma tarafından değiştirilen sefer bilgilerine göre hareket edilmesi sonucu maruz kalınan herhangi bir kayıp veya hasara yönelik sorumluluk kabul etmemektedir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir