diyarbakır ordu uçak / Diyarbakır Ordu Uçak Bileti, TL den itibaren - seafoodplus.info

Diyarbakır Ordu Uçak

diyarbakır ordu uçak

Ordu Uçak Bileti

Ordu Hakkında Genel Bilgiler

Nefes kesen manzaraları ve tertemiz havası ile Ordu, Karadeniz’in doğa harikası şehirlerinden biri. Uçsuz bucaksız denizi ve eşsiz yaylalarının yanı sıra doğası ile de trekking, yamaç paraşütü gibi birçok spor için uygun bir coğrafya.

M.Ö. 7. yy’dan bu yana yerleşim yeri olan bu şehrin tarihi dokusu da doğası gibi günümüze kadar korunmuş. Pers, Roma ve Osmanlı’ya ev sahipliği yapan Ordu’nun her yerinde birçok medeniyetin izlerini bulabilirsiniz. Yüzyıllar boyunca şahitlik ettiği medeniyet ve kültürlerin mirasını mutfağına taşımış olan Ordu, yöresel lezzetleriyle de gurmelerin önemli bir rotası haline geliyor. Doğa ve tarih turizmi ile birçok turisti kendine çeken bu şehir, fındık üretiminde dünyaca ünlü bir marka statüsünde.

Ordu- Giresun Havalimanı'ndan Şehir Merkezine Nasıl Gidilir?

yılından bu yana hizmet veren Ordu-Giresun Havalimanı, Türkiye ve Avrupa’nın deniz üzerine kurulu tek havalimanı olma unvanını koruyor. İki ilin ortak havalimanı olarak kullanılan Ordu-Giresun Havalimanı, başta Ordu ve Giresun olmak üzere Orta Karadeniz’de birçok ilin havayolu ulaşımı için köprü vazifesi görüyor. Gülyalı ve Piraziz ilçeleri arasında konumlanmış olan Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu şehir merkezine 20 km, Fatsa’ya 56 km, Ünye’ye ise 80 km mesafede bulunuyor. Hem iç ve dış hatlar terminallerine hem de 3 km pist uzunluğuna sahip Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Ordu şehir merkezine birçok ulaşım alternatifi mevcut.

Taksi

Ordu-Giresun Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım sağlamak için tercih edebileceğiniz en hızlı ve en konforlu seçeneklerden biri taksi. Havalimanı terminal çıkış kapısından kolaylıkla bulabileceğiniz taksilerle Ordu şehir merkezine ve şehrin birçok noktasına seyahat edebilirsiniz. Ordu-Giresun Havalimanı’ndan şehir merkezine yaklaşık 30 dakikada ulaşabilirsiniz.

Havaş

Ordu-Giresun Havalimanı’ndan şehir merkezine ve şehrin belirli noktalarına direkt ulaşım sağlamak için servis imkânı sunan Havaş, hızlı ve konforlu bir ulaşım için tercih edilebilir.

Ordu, Kumbaşı, Fatsa, Ünye güzergâhları arasında servis sağlayan Havaş servisleri, havalimanına inen her uçak özelinde sefer düzenliyor. İniş yapan her uçaktan 25 dakika sonra harekete geçen Havaş servisleri hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Araç Kiralama

Ordu-Giresun Havalimanı’nda bulunan araç kiralama ofisleri ile ihtiyacınıza uygun araç kiralama seçeneklerinden yararlanarak size özel bir yolculuk ile havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz.

Pek çok araç kiralama firmasının ofislerini bulabileceğiniz Ordu- Giresun Havalimanı’na ulaşmadan internet üzerinden rezervasyon yaptırarak aracınızın hazırlanmasını sağlayabilir, şehir merkezi ve çevre illere dilediğiniz gibi seyahat edebilirsiniz.

Diyarbakır - Ordu Uçak Bileti Ara

Gülyalı ile Piraziz ilçeleri arasında bulunan Ordu-Giresun Havalimanı’ndan kent merkezine gitmek için taksi, Havaş, otobüs, araç kiralama gibi seçenekleri kullanabileceğiniz gibi, havalimanındaki park alanı sayesinde kendi aracınızla gitmeyi de tercih edebilirsiniz.

Taksi

Ordu-Giresun Havalimanı’ndan kent merkezine gitmek için tercih edebileceğiniz en hızlı seçenek taksiler. Şehre yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Ordu-Giresun Havalimanı’ndan hem Ordu kentine hem de Giresun kentine taksiler ile yaklaşık 20 dakikada gitmeniz mümkün. Diğer seçeneklere göre daha maliyetli olan taksiler, avantajını kent merkezine daha hızlı ulaşmanızı sağlayarak gösteriyor. Uçağınız indiği andan itibaren sizi bekleyen taksilere Ordu-Giresun Havalimanı’nın terminal binasından ulaşabilirsiniz.

Havaş Servisleri

Ordu-Giresun Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşmak için kullanabileceğiniz bir diğer araç ise Havaş servisleri. Taksiye göre daha hesaplı olan Havaş, havalimanına inen tüm uçuşlar için servisler düzenliyor. Uçağınız indiği andan itibaren 25 dakika sonra servisler kent merkezine gitmek için hareket ediyor. Yaklaşık yarım saatte sizi şehir merkezine ulaştıracak olan Havaş servisleri, Ordu için sırayla Kumbaşı Metro Yazıhanesi Önü, Fındık Diyarı, Belediye Durağı, Eski Üstgeçit, Fakülte Sapağı, Gülyalı güzergahını izlerken, Giresun için ise sırayla Liman Otoparkı, Şehiriçi Opet Karşısı Cep, Stadyum Üst Geçit Altı, Devlet Hastanesi Kavşağı ve Sahil Yolu güzergahını izliyor.

Araç Kiralama

Ordu-Giresun Havalimanı’ndan şehir merkezine araç kiralayarak gitmeniz de mümkün. Fly Rent A Car firmasının Honda, Hyundai, Ford, Renault, Fiat ve Opel markalı araçları ile kısa sürede şehir merkezine gidebilirsiniz. Havalimanından pasaport veya sürücü belgenizi göstererek kiraladığınız araç ile kent merkezine ulaştıktan sonra, Fly Rent A Car merkez ofisine aracınızı teslim edebilirsiniz.

19 Oca Tarihinde Güncellenmiştir.

Aydın Şehir Rehberi

Aydın

Milattan önce yılında Hititler’in zamanında gelişen bölge, 8. yüzyılda Lydia çağında en iyi günlerini yaşadı. Selçuklular ise bölgeye Türk kültürünü ve eserlerini getirdi. Eski adları Tralleis ve Güzelhisar olan bölgeye, yüzyılda Anadolu Beylikleri döneminde Aydınoğulları’nın kurulmasıyla Aydın adı verildi. Osmanlı Dönemi’nde bir sancak merkezi olan Aydın, Cumhuriyet Dönemi’nde il oldu. Aydın uçak bileti sizi beyliklerin ve imparatorlukların geçtiği topraklara götürecek.

Adını aşk ve güzellik tanrıçası Aphrodite’e borçlu olan Aphrodisias Antik Kenti, mitoloji aşıklarının uğramadan duramayacağı Didyma Antik Kenti, Güzelçamlı ilçesindeki Dilek Yarımadası Milli Parkı, açık ve kapalı alanlarda tarihi eserlerin sergilendiği Milet Müzesi, Korsan Kalesi adıyla da anılan Güvercinada Kalesi, termal suların tadını çıkaracağınız Alangüllü Termaller’i, Didim sınırları içindeki Altınkum Plajı, efsanelere konu olan Çine Vadisi, dağdan gelen tatlı su ile denizden gelen tuzlu suyun karıştığı Zeus Mağarası, kahvaltı mekanları da popüler olan Kuşadası Kirazlı Köyü, dini motiflerin işlendiği Kurşunlu Manastırı, Kestane Dağları’nın güney yamacındaki Tralleis Antik Kenti, Priene Antik Kenti, Arpaz Kalesi ve Saplı Ada Aydın uçak bileti ile gidip görebileceğiniz tarihi ve doğal güzellikler…

Yemeğe doyamayacağınız Yuvarlama, daha çok özel günlerde yapılan Keşkek, yaz sofralarının baş tacı Zeytinyağlı Börülce, yanına yayık ayranı katık edilip yenilen Çine Köftesi, soğuk olarak yenilen Kırlı Kızartması, ana yemek olarak da tüketilen Paşa Böreği, enginarın tamamı kullanılarak yapılan Enginar Dolması, her öğün yemek isteyeceğiniz Çingene Pilavı, Aydın’a has bir tat sunan Tahinli Pide, kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi Turunç Reçeli, Aydın usülü Kabak Tatlısı ve Kuru İncir Arası Ceviz yemelere doyamayacağınız Aydın yemeklerinden… 

Aydın Çıldır Havalimanı

Aydın Çıldır Havalimanı Aydın merkezin güneydoğusunda yer alıyor. Havalimanında sadece pervane tipi uçaklar uçuyor. 

seafoodplus.info

Bilgisayar ve Telefonunuzdan kullanıcı dostu ara yüzü ile uygun uçak bileti almanın keyfini sürün

Ordu Şehir Rehberi

Ordu

Ordu ve çevresinde yerleşim izleri milattan önce 15 binli yıllara kadar uzanıyor. Halipler, milattan önce 2 binli yıllarda, Doğu Anadolu’dan gelip Karadeniz’in dağlık kesimlerine yerleşmişler. Bu kavim maden işletme sanatında ustalaşarak silahlar üretmiş fakat ahşap malzemeden daha çok yararlandıkları için geriye fazla eser bırakamamışlar. Ordu uçak bileti sayesinde Halipler’in yaşadığı yerleri yerinde inceleyebileceksiniz. 

Osmanlı İmparatorluğu Dönemi’nde Yıldırım Beyazıt’ın Samsun’u ele geçirmesinin ardından Halipia emiri Giresun Fatihi Hacı Emirzade Süleyman Bey bölgeyi Osmanlı’ya terk etti. Ordu ilçesi yılına kadar Trabzon’a bağlı bir kaza olarak kaldı. yılında ise merkezi Ordu olmak üzere Fatsa kazası Ordu’ya bağlandı. Ordu uçak biletiniz sizi Karadeniz’in yaylalarına götürecek.

Ordu manzarasını doyasıya sindirebileceğiniz Boztepe, şehrin kültürel tarihine ışık tutan Paşaoğlu Konağı ve Etnografya Müzesi, su sporlarıyla ilgilenenlerin dikkatini çeken Yason Burnu, Rumlar tarafından yapılan ve yıkılmaması için restore edilen Bolaman Kalesi, çeşitli söylentilere konu olan Gaga Gölü, Hristiyanlar tarafından yılında yaptırılan Taşbaşı Kilisesi, milattan önce ’li yıllarda yapılan ve halen ayakta duran Ünye Kalesi, Çambaşı Yaylası, Yeşilce ve Topçam Yaylası, Perşembe Yaylası, Keyfalan Yaylası gidilip görülesi yerler arasında…

Hamsi Köftesi, Etli Pancar Sarması, Kabak Tatlısı, Mısır Yarmalı Aş Sarması, Kabak Kavurması, Sakarca Kayganası, Kabak Kayganası, Pazı Mücveri, Soslu Patlıcan, Taze Bezelye Kayganası, Pancar Diblesi, Galdirik Kavurması, Fırın Fasulyesi, Pancar Döşemesi, Karalahana Çorbası, Golit, Tirmit, Mısır Çorbası, Isırgan Çorbası, İçli Tava ve Hamsi Buğulama Ordu’ya gidenlere kurulan sofralarda kendilerine mutlaka yer buluyor.

Ordu Giresun Havalimanı

Türkiye’de ve Avrupa’da deniz üzerine inşa edilen ilk ve tek havalimanı olan Ordu Giresun Havalimanı’nın tamamı Ordu il sınırları içinde. Tirebolu-Espiye-Keşap-Giresun-Bulancak-Piraziz-Havalimanı güzergahından ve Ünye-Fatsa-Kumbaşı-Altınordu-Gülyalı-Havalimanı yönünden gelen özel servislerle havalimanına ulaşım sağlanıyor.

seafoodplus.info

Bilgisayar ve Telefonunuzdan kullanıcı dostu ara yüzü ile uygun uçak bileti almanın keyfini sürün

Sık Sorulan Sorular

Aydın-Ordu uçak biletinizi seafoodplus.info ile kolaylıkla satın alabilirsiniz. Bilet Arama bölümünde Nereden-Nereye ve Tarih kısımlarını size uygun şekilde doldurarak arama yapın. Daha sonra size en uygun seferi seçip rezervasyon yapabilirsiniz.

Aydın-Ordu uçuşları Aydın-Ordu Havalimanına düzenlenmektedir.

Evet. Aydın-Ordu uçak biletinizi seafoodplus.info üzerinden taksitli bir şekilde alabilirsiniz. Taksit seçenekleri ve uygulanan vadeler anlaşmalı olduğumuz bankalar tarafından belirlenmektedir.

Evet. Aydın-Ordu uçak bileti satın almak için yolcu bilgileri aşamasında göreceğiniz HES kodu alanına size özel HES kodunuzu yazmanız gerekiyor.

Uygunabiletal bütün işlemlerini SSL adı verilen ve kullanıcı ile Uygunabiletal arasında güvenli bir ağ kuran bir sistem üzerinden açık vermeden yapar. İnternet üzerinden karşılaştırma yaparak Aydın-Ordu uçak bileti satın almanızı sağlayan Uygunabiletal, tüm bu işlemleri güvenlik ağı kullanarak yapar.

Evet. Sistemimiz havayolarından uçuşları direkt olarak alıp sizlere yansıtır. Bu Yüzden bütün uçuş bilgileri günceldir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir