ankara cebecide kiralık daire / sonucu: Kiralık daire cebeci ankara - Trovit

Ankara Cebecide Kiralık Daire

ankara cebecide kiralık daire

Cebeci Mahallesi Kiralık Daire Araştıran Okuyucularımız için Mahalle Üzerine Genel Bilgiler

Cebeci Mahallesi kiralık daire arayışı içerisinde olan okuyucularımız için hazırladığımız bu yazı sonrasında, mahalle hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacak, böylelikle ev arama sürecinize daha rahat adımlar ile devam edebileceksiniz. Bilindiği üzere, daire arama süreci içerisinde bulunan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da bölge hakkında fikir sahibi olmalıdır. Bu amacı yerine getirmek için hazırladığımız bu bölge rehberinde; Cebeci Mahallesi’nin konumu, yaşantısı, daire piyasası ve nüfusu gibi, bir bölgeyi temel bir düzeyde tanıtacak kısa bilgilere yer vermeye özen gösterdik. 

İç Anadolu Bölgesi’nde genel olarak hâkimiyetini gösteren tipik bir karasal iklim, özelliklerini Cebeci Mahallesi’nde de göstermektedir. Bu iklim tipinin özelliklerine göre, kış mevsimleri soğuk ve yağışlı geçerken yaz mevsimlerinde sıcak ve kurak bir hava egemendir. Yıllık ortalama sıcaklık 11,9 derece civarında değişmektedir. Kış aylarında zaman zaman kar yağışı görülebilmektedir.

Cebeci Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler için İlçenin Konumu ve Mahallede Bulunan Önemli Yerler

Cebeci Mahallesi, İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde bulunan ve Ankara iline bağlı olan Çankaya ilçesinde yer almaktadır. Mahallede hazır yemek hizmeti veren birçok restoran ve kafe vardır. Aynı zamanda, mahallede pek çok sayıda eğitim kurumu bulunmaktadır. Bu eğitim arasında Cebeci Birey Kurs Merkezi yer almaktadır. Cebeci Çamlık Cami ve Hacı Erşanlı Cami mahallede bulunan dinî mekânlar arasındadır. Mahallede bulunan Şehit Kıdemli Teğmen Ufuk Ünsal Parkı, bölgenin daha yeşil bir alan olmasına katkı sağlamaktadır. Adli Tıp Kurumu, bu mahallenin sınırları içerisinde konumlanmıştır. 

Cebeci Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler için Bölgeye Ulaşım İmkânları 

Cebeci Mahallesi sahibinden kiralık daire arayışı içerisinde olan okuyucularımız için, Cebeci Mahallesi’nin ulaşım olanakları büyük bir kolaylık sunmaktadır. Bu sebepten ötürü, Ankara’nın diğer merkezî yerlerine gidişte kullanılabilecek pek çok seçenek bulunmaktadır. Cebeci Mahallesi, D ve kodlu karayolu hatlarına yakın bir mesafede konumlanmıştır. İlçe içerisinde ulaşımı sağlayan toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

  • Kızılay - Batıkent: M1 kodlu metro hattı,
  • Kızılay - Çayyolu: M2 kodlu metro hattı,
  • Batıkent - Sincan / Törekent: M3 kodlu metro hattı,
  • Ege Mahallesi - Beştepe: kodlu otobüs hattı,
  • Boğaziçi – Mamak - Kızılay - Öveçler: kodlu otobüs hattı,
  • Zabıta Blokları - Ulus: kodlu otobüs hattı.

Cebeci Mahallesi Kiralık Daire Bakan Kişiler için Mahallenin Demografik ve Daire Piyasası Bilgileri

yılında yapılmış son nüfus araştırmalarının sonuçlarına göre, Cebeci Mahallesi’nde toplam kişi yaşamaktadır. Mahallede bulunan ortalama bir kiralık ev metrekaredir. Ortalama bir Çankaya Cebeci Mahallesi sahibinden kiralık ev Türk lirasıdır. Mahalle içerisindeki evlerin ortalama birim fiyatı metrekare başı 12 Türk lirasıdır. 

Ankara Çankaya Cebeci Mahallesi sahibinden kiralık kelepir ev benzeri, bölgedeki daire arayışlarınız için yerel emlakçıları ziyaret edebilirsiniz ya da seafoodplus.info üzerindeki listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz.

Ön Cebeci Mahallesi Kiralık Daire Tercih Edeceklere Bölge Hakkında Yol Gösterici Bilgiler 

Ön Cebeci Mahallesi kiralık daire ilanları arasında size en çok uyan evi ararken mahalle hakkında merak ettiklerinize bu yazıdan ulaşabilirsiniz. Ön Cebeci Mahallesi, Ankara ilinin Çankaya ilçesinde yer alan bir mahalledir. İç Anadolu Bölgesi’nde yer alan Çankaya ilçesinde kara iklimi görülmektedir. Yazlar sıcak ve kurak yaşanırken kışlar soğuk ve kar yağışlı geçer. Yıllık ve günlük sıcaklık farkları ise oldukça yüksek olmaktadır. İç Anadolu Bölgesi'nde ülkenin en az yağış alan bölgesi olduğu için ilçede yılın üçte biri güneşli geçmektedir.  Gece ile gündüz ve yaz ile kış arasındaki sıcaklık farkı fazladır. Sıcaklık değerleri kışın genellikle sıfırın altına düştüğü gözlemlenir. Kara ikliminde en çok yağış ilkbaharda görülürken, en az yağış ise yaz aylarında düşmektedir. İlin bitki örtüsü bozkırdır. Bozkırda çoğunlukla dikenli çalılar ve otlar yer almaktadır. Sorguç otu, papatya, ballıbaba ve böğürtlen bölgede yer alan önemli otlar arasındadır.

Ön Cebeci Mahallesi Kiralık Daire Almak İsteyenlere Mahallenin Kurumları

Emlakjet ziyaretçilerine özel hazırladığımız bu yazıda bölgenin önemli yerlerinin detayları ile bir araya getirdik.

  • Çankaya 6 No'lu Aile Sağlığı Merkezi, Ön Cebeci Mah, Umut Sok. No:2, Posta kodu: Çankaya/Ankara. Tel: 48
  • Çankaya 2 No’lu Ana Çocuk Sağlığı Ve Aile Planlaması Merkezi, Ön Cebeci Mahallesi, Boncuk Sok. No:2, Posta kodu: Çankaya/Ankara. Tel: 48
  • Cebeci Polis Merkezi Amirliği, Ön Cebeci Mah, Boncuk Sok. No, Posta kodu: Çankaya/Ankara. Tel: 12
  • Özel Vefa Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, Ön Cebeci Mah, Umut Sok. No, Posta kodu: Çankaya/Ankara. Tel: 41
  • İncesu Tarman Eczanesi, Ön Cebeci Mah, Mahmut Esat Bozkurt Cad. No D:C, Posta kodu: Çankaya/Ankara. Tel: 65
  • Bim Market, Ön Cebeci Mah, Dede Efendi Sok. No:9, Posta kodu: Çankaya/Ankara

Siz de bu mahallede yaşamak istiyorsanız Ön Cebeci Mahallesi kiralık daire ilanlarına sitemizden istediğiniz zaman kolayca bakabilirsiniz.

Ön Cebeci Mahallesi Kiralık Daire Emlak Piyasası

yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama metrekare olarak karşımız çıkar. Ön Cebeci Mahallesi kiralık daire fiyatları Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 13 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 21 yıldır.

Ev arayışınız hala devam ediyorsa size en çok uyan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun olan evi hemen bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden kiralık ev Ön Cebeci Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir