corendon kabin memuru alımı / nasıl kabin memuru olurum – Tolga Özbek

Corendon Kabin Memuru Alımı

corendon kabin memuru alımı

Corendon’de çalışmak isteyen adaylara müjde. Corendon bünyesine dahil olup firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdan gerekli bilgileri inceleyebilir ve Corendon personel alımı ilanlarından dilediğine başvuru yapabilir. Aynı zamanda firmanın açık pozisyonlarını da takip edebilirsiniz.

Corendon Personel Alımı ve İş İlanları

Corendon Personel Alımı

’li yılların başında Hollanda’da bir tur operatörü olarak kurulan Corendon, zaman içerisinde hava taşımacılığı, incoming ve otelcilik sektörlerinde de uzmanlaşarak uluslararası bir turizm grubuna dönüşmüştür.

Corendon İş İlanları

Yolculuğuna yılında ‘Fark Yaratın’ sloganı ile başlayan Corendon Havayolu, Corendon Turizm grubunun ilk havayolu şirketidir. yılında Malta bayrağı altında kurulan kardeş şirketimiz Corendon Avrupa havayolu şirketi ile birlikte 45 ülkede destinasyonda uçuşlarımızı gerçekleştirmekteyiz.

Eğer siz de tutkulu ve öncü bir ekip ile dinamik ve genç bir şirkete dahil olmak istiyorsanız, ekibimize katılın ve birlikte fark yaratmaya devam edelim. Profesyonel deneyimlerinize ve kişisel profilinize uygun pozisyonlarımız için başvurunuzu dört gözle bekliyoruz.

Corendon Benzer İş İlanları

#Corendon kabin memuru alımı yapacak.

21 Kasım Perşembe,

Corendon Havayolları Antalya'da görevlendirilmek üzere temsil yeteneği güçlü, insan ilişkilerinde başarılı, güleryüzlü, pozitif düşünen, dinamik ve müşteri memnuniyeti bilinci gelişmiş deneyimli/deneyimsiz kabin memuru alımı yapacak.

#Corendon kabin memuru alımı yapacak.

#Corendon Havayolları, kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.

#Kariyer sitesi üzerinden bir ilan yayınlayan Corendon, İzmir’de yaşayan tecrübesiz kabin memuru alacaklarını belirleterek şartları sıraladı.

İşte Corendon tarafından yayınlanan o ilan:

Corendon Havayolları olarak İzmir base’mizde görevlendirilmek üzere temsil yeteneği güçlü , insan ilişkilerinde başarılı, güleryüzlü, pozitif düşünen, dinamik ve müşteri memnuniyeti bilinci gelişmiş Kabin Ekibi Üyesi olarak yetiştirilmek üzere çalışma arkadaşları arıyoruz.
• T.C. Vatandaşı olmak ve en az 2 yıl geçerli T.C. Pasaportuna sahip olmak
• Erkeklerde boy aralığı cm , bayanlarda cm olup boy ile kilosu orantılı olmak
• Eğitimini yurt içinde tamamlamış adaylar için en az Yüksekokul mezunu olmak, eğitimini yurt dışında tamamlamış adaylar içinde asgari 10 yıl eğitim almış ve bu eğitimin sonuncunda diploma almaya hak kazanmış olmak
• İyi derecede İngilizce bilmek, Almanca ve Flemenkçe ek diller tercih sebebidir
• Herhangi bir sağlık problemi olmamak, yapılacak sağlık değerlendirmesinde uçuşa elverişli bulunmak
• Dönemsel olarak yurtdışında konaklamasına engel bir durumu olmamak
• 25 ile 40 yaşları arasında olmak
• Yüzme bilmek
• İzmir’de ikamet ediyor/edebilecek olmak

Corendon tarafından yayınlanan o ilan:TIKLA

Facebook'ta paylaşTwitter'ta paylaş

Kariyer

Yolculuğuna yılında ‘Fark Yaratın’ sloganı ile başlayan Corendon Havayolu, Corendon Turizm grubunun ilk havayolu şirketidir. yılında Malta bayrağı altında kurulan kardeş şirketimiz Corendon Avrupa havayolu şirketi ile birlikte 65 ülkede destinasyonda uçuşlarımızı gerçekleştirmekteyiz.

Eğer siz de tutkulu ve öncü bir ekip ile dinamik ve genç bir şirkete dahil olmak istiyorsanız, ekibimize katılın ve birlikte fark yaratmaya devam edelim. Profesyonel deneyimlerinize ve kişisel profilinize uygun pozisyonlarımız için başvurunuzu dört gözle bekliyoruz.

Corendon Airlines'taki güncel iş fırsatları için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

funduszeue.info

 

Kabin ve kokpit pozisyonları:

Captains BNG (General Application)

Cabin Crew Members (General Application)

First Officers BNG (General Application)

First Officers B - Antalya Base (General Application)

Captains B - Antalya Base (General Application)

Diğer pozisyonlar:

Assistant Human Resources Manager (Deutschland)

Business Intelligence Analyst

Accounting Specialist

Bilgi Teknolojileri Altyapı ve Operasyon Müdür Yardımcısı

Service Center Agent (Turkish/English speaking)

Service Center Agent (deutschsprachig - Antalya)

Hostes maaşları diğer adı ile kabin memuru maaşları hakkında bu yazımızda ayrıntılı bilgi verilecektir. Ülkemiz havacılık alanında gelişimi sürdürmeye son hızla devam etmektedir. Gelişen ve globalleşen dünya ile birlikte ulaşım ihtiyacı artmış ve insanlar eskiye göre daha sık yolculuk yapmaya başlamışlardır. Bununla paralel olarak havacılık sektörü de hızlı gelişim kaydetmekte ve bu duruma ayak uydurmaktadır.

Ülkemizde havacılık alanında çalışan binlerce insan vardır. Bunların arasında en önemlileri ise kabin memurları yani host ve hosteslerdir. Özellikle bu alanda çalışmak isteyenlerin en çok araştırdıkları konuların başında host maaşları ve hosteslerin maaşı ne kadar konusunu araştırmaktadır. Biz de bu yazımızda güncel host ve hosteslik maaşları hakkında ayrıntılı bilgi vermeye çalışacağız.

Kabin memuru nedir, ne iş yapar?

Öncelikle kabin memuru ile hostes aynı şey mi diye sık sorulan sorunun yanıtını vermek isterim. Evet aynı şey. Erkek kabin memurlarına host, kadın kabin memurlarına ise hostes denilmektedir. Kabin memurlarının başlıca görevleri ve sorumluluklarını şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Uçuş sırasında yolcuların güvenliğini ve rahatlığını sağlayacak tedbirler almak,
  • Uçuştan önce kabin düzenleme ve uçuşa hazırlama,
  • Yolculuk sırasında gerekli olacak yiyecek, içecek ve diğer malzemeleri tamamlamak ve eksik ise yeteri kadar tedarik etmek.
  • Uçağa binen yolcuları karşılamak, gerekli yönlendirmeleri sağlamak,
  • Acil durumlarda yapılması gerekenler hakkında uçuş sırasında yolcuları bilgilendirmek,
  • Türbülans gibi beklenmedik durumlarda yolcuları bilgilendirmek ve olası bir panik durumunun önüne geçmek,
  • Uçuş sırasında içecek ve yiyecek ikramında bulunmak gibi görevleri bulunmaktadır.

Kabin memuru maaşı ne kadar?

Gelelim asıl konumuz olan host ve hostes maaşı tutarlarına. Uçak hostes maaşları ve host maaşları her firmada aynı değildir. Örneğin THY kabin memuru maaşları ile Pegasus hostes ya da host maaşları aynı olmayacaktır. Ortalama olarak;

Hostes maaşları TL
THY Hostes Maaşları TL
Pegasus Hostes maaşları TL
Hostes maaşları yurtdışı Euro
  • Ayrıca çoğu havacılık şirketi maaşa ilave olarak yılda 4 yıl da ikramiye ödemesi yapmaktadır.
  • Yani işin özeti güzel maaşlar ödenmektedir.

Thy hostes maaşları ne kadar?

Türk Hava Yolları Türkiye’de havacılık alanında en çok istihdam sağlayan şirketlerden birisidir. Maaş konusunda da en iyi maaşı ödeyen şirketler arasında olduğunu ve personeline gerekli değeri verdiğini söyleyebiliriz.

  • Thy maaşları yılında yeni başlayanlar için ortalama ve net olarak TL arasında iken,
  • Tecrübeli olanlara ise ödenen ortalama maaşlar TL aralığında olmaktadır. Tabi burada yazılan Thy hostes maaşı ve host maaşı kesin maaşlar olmayıp yaklaşık olarak ödenen güncel Thy kabin memuru maaşı tutarlarıdır.

Sunexpress kabin memuru maaşları ne kadar?

Sunexpress de Türk Hava Yolları ile birlikte en çok personel çalıştıran havacılık şirketlerinin arasında gelmektedir. Sunexpress hostes maaşları ve host maaşları da iyi seviyededir. yılında ortalama en düşük net Sunexpress maaşları TL civarı iken en yüksek ise TL arasındadır.

Pegasus kabin memuru maaşları ne kadar?

Özellikle yurtiçi uçuşlarda Türkiye’nin önde gelen havacılık şirketlerinden birisi olan Pegasus büyümeye ve istihdam oranını arttırmaya da her geçen gün devam etmekte. Çalışanlara ödenen maaşlar THY ya da Sunexpress seviyesinde olmasa da Kurumsal olması ve personeline değer vermesi öne çıkan özellikler arasında yer almakta. Pegasus hostes maaşları ve host maaşları yılında en düşük TL civarında iken en yüksek ise TL aralığındadır.

Corendon Airlines hostes maaşları

Corendon Airlines hostes maaşları da yılında Türkiye&#;de istihdam edilenler için ortalama en düşük TL aralığındadır. Yapılacak işe bağlı olarak ödenecek uçak hostesi maaşları değişkenlik gösterebilmektedir. Corendon&#;da erkek hostes maaşları ile kadınların maaşları arasında bir farklılık bulunmamaktadır. 

Yurtdışı hostes maaşları

Yurtdışında çalışanların hostluk maaşları tabi ki TR&#;de çalışanlara göre farklı olmakta ve daha yüksek ödenmektedir. Bu kapsamda ortalama olarak ödenen en düşük maaş euro aralığındadır. 

Thy hostes emekli maaşı ne kadar?

Emekli maaşları SGK ortalama kazanca göre farklılık gösterir. Bu konuda net bir tutar belirtmek bu nedenle imkansızdır. Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım uygulamamızdan hesaplama yaparak emekli olduğunuzda alabileceğiniz ortalama emekli maaşı hakkında hesaplama yapabilirsiniz. 

Host/Hostes çalışma saatleri nasıldır?

Malum yapılan iş gereği belli bir çalışma saati yoktur. Uçuşlar ve çalışma saatleri değişkenlik gösterebilmektedir. Genellikle 7/24 esasına dayalı bir çalışma vardır. Her şirkette de aynı çalışma saatleri yoktur. Bu yüzden çalışma saatleri şu şekildedir demek imkansızdır.

Host/hostes nasıl olunur, şartları nelerdir?

Havacılık şirketleri kendi resmi sayfalarında ihtiyaç olan personel sayısı ve aranan özel nitelikleri yayımlarlar. Genel olarak aranan şartları şu şekilde sıralayabiliriz;

  • En az 18 yaşını doldurmuş olmak,
  • Sağlık durumunun elverişli olması,
  • Çok iyi derece İngilizce bilmek,
  • Sabıka kaydının olmaması,
  • Tercihen en az üniversite mezunu olmak,
  • Fiziki durumun uygun olması,
  • İletişim becerisinin yüksek olması.
Kabin memuru hostes aynı mı?

Uçakta görev alanlara kabin memuru denilmektedir. Kabin memuru ile host/hostes aynı şeydir. Erkek kabin memuru host olarak adlandırılırken, kadın kabin memurları ise hostes olarak adlandırılırlar.

Kabin memuru olmak için üniversite şart mı?

Aslında böyle bir şart yoktur ancak firmalar genellikle tercihen yüksekokul mezunu olma şartı belirlemektedir. Bu nedenle evet aslında yüksekokul mezun olma şartı aranıyor diyebiliyor.

Kimler kabin memuru olamaz?

Erkekler için askerlik ile ilişi olanlar kabin memuru olamaz. Ayrıca ilanlarda belirtilen şartları sağlayamayanlar da kabin memuru olamazlar. Bununla birlikte uçuş için engel teşkil edebilecek hastalığı olanlar da kabin memuru olamazlar.

Hosteslik için okumak gerekir mi?

Host/hostes olabilmek için üniversite bitirmiş olma şartı aranmıyor. Yüksekokul mezunu ve iyi derecede İngilizce bilenler istihdam ediliyor.

Hostes ne kadar maaş alıyor?

Şirketlere göre değişiklik gösteriyor. 01 Ocak tarihi itibariyle ortalama maaşlar TL aralığında değişiyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası