0507 kime ait / 'lü ve 'li Kodlar Hangi GSM Operatör Hatları - Laf Sözlük

0507 Kime Ait

0507 kime ait

'lü ve 'li Kodlar Hangi GSM Operatör Hatları

 ve 'li GSM operatör hat kodları
ve 'li
GSM operatör hatları
, , , , , , , , , , , , , , , , , , ve GSM hatları ve operatörler hangi GSM şirketine ait?

Cepte numara taşımadan önce , , , , , , , , , , , , , , , , , , ve ön kodlu operatör hatları sadece Avea (Şuan Türk Telekom) 'ya aitti. Numara taşımadan sonra bu hatların bir kısmı Turkcell ve Vodafone'a geçti.

Diğer Ön Kodlu Hatlar Hangi Operatöre Aittir:
Turkcell Operatör Hatları

Telefon Numarası Kime Ait? funduszeue.info

Güvendeyim diye bir mesaj göndermiş. Kayıtlı bir numara değil. Depremzede olabilir mi

Bu numara iki ayda (daha önce de varsa görünmüyor) oniki kere aramış. Neresi veya kim olduğunu bilmediğim için açmıyorum, hakkında bir bilgi de bulamıyorum.

Bana bu numaradan mesaj geldi. Bu numara kime aittir.

bu numara dolandırıcı ziraat bankasından arıyoruz diye arıyorlar

Whatsap üzerinden iletişime geçiyor, sahibinden üzerinden sattığım ürünü almak için link atıyor ama sahte ve dolandırıcı dır.

kimsiniz siz kanka ? olmayan siparişim için, siparişinizi teslim edemedik arıyorlar.

Selam mesajı geldi. Başka bilgim yok, araştırıyorum.

Günde insan 50 kere aranmaz ki yeter ya açmıyorum abi ya

funduszeue.info alışveriş platformlarında çeşitli ürünleri ucuza satıp papara İninal gibi hesaplara para isteyip ürünü göndermiyor. Dolandırıcı kesinlikle, başkaları da mağdur olmuş dikkat edin.

Aradıklarında hattın sahibinin ismini verip onunla mi görüşüyoruz dediler. Ben de hayır kullanıcısının dedim. isminiz ne dedi hitap edebilmek için söyledim. Sonra soy isim istedi. Ve ev internetiniz nasıl diye soruldu. Ben biz kullanmıyoruz dedim. Ama aktif dedi. Ben hayır biz kullanmıyoruz dedim. Tamam iyi günler deyip kapattı. Daha sonra ben aradığımda telesekreter ile resmi bir numara havası verilip. Sizi müşteri hizmetlerine bağlayacaz deyip bağlamadan meşgule atıyorlar

Selamlar, Kendilerini Trust Wallet olarak tanıdan dolandırıcıların tekidir, Hesap hırsızları, Aklı sıra yapabileceklerini sanan iki üç tane çocuk işte.

Bu numara beni arıyor goruntulu normal aramada

Bu numaradan arayan şahıs bana sözlü tacizde bulundu! Sesinden yaşlı olduğu anlaşılıyordu. Teneşir paklasın böylelerini! Ahlâksız.

Denizbank bilgileri dolandırcılara veriyor

bu telefon numarası beni sıralarında aradı. Siparisiniz adresinize teslim edilemedi dedi sizi müşteri temsilcisine bağlıyoruz dedi ve kapattı. bu durum 2 kez yaşandı. bu numaranın kime ait olduğunu öğrenmek istiyorum. Saygılarımla Havva Aksaç

BU ARAYAN NUMRARA bana benı nereden aradıgını soylemeden kayıda alıyor musterı temsılcınız e vbaglayacagım dıye ama baganmıyor i dolandırıcılık mı bu? kuryenız teslı edılemıyor aderes hata so dıyor , ama ne kurum bellı devamlı kayıt dinletıyorlar

Arayıp kapatıyorlar geri arayınca garanti bbva müş. hiz. telesekreteri çıkıyor

Sahtekarlar instagram hesaplarını çalıp buradan para kazandık sizde kazanın tarzı şeyler için yönlendirilen telefon numarasıdır güvenmeyin

20 50 nolu numaradan Turksat diye arandım. Daha sonrasında Turksat resmi sitesindeki 0 kendi numaralarını aradım. Böyle bir numaraları olmadığını itibar edilmemesi gerektiğini söylediler.Müşteri ve bilgi çalmak için yapıldığı belirtildi. Aynı numara tekrar arayınca resmi numaradan böylebir bilgi geldiğini söyleyince yüzüme kapattılar

Hangi Hat? Numarası Hangi Operat&#;r?

Haberin Devamı

Günümüzde her bir telefon numarasının başında bir kod bulunuyor. Kullanılan kodlar arasında kodu da bulunuyor. kodu, Türk Telekom firmasına ait olan bir numara türüdür.

Hangi Hat?

  Hatların sahip olduğu özellikler bireyler tarafından merak ediliyor. Merak edilen hattı telefon kullanıcıların dikkatini çekiyor. Telefon kullanıcıları sahip olduğu numaraları değiştirerek hatlı numaraları kullanmak istiyor.

  Numara değiştirmek için hattı detaylı olarak araştırılıyor. Araştırılan telefon numarası, Türk Telekom firmasının kullandığı bir numaradır. Bireyler Türk Telekom firmasına ait olan hattını kullanabiliyor. hattı sadece Türk Telekom tarafında kullanılabiliyor.

Numarası Hangi Operatör?

  Telefon numaralarının olduğu operatörler kişilerce araştırılıyor. Telefon kullanıcıların ilgisin çeken numara türleri genellikle arama motorlarında araştırılıyor. numarasının ait olduğu operatör kişilerin bilmek istediği bir bilgidir. numarasını kullanmak için Türk Telekom firmasıyla iletişime geçmek gerekiyor. numarasını sadece Türk Telekom hatlar kullanabiliyor. Türk Telekom firmasının kullandığı hat numaralarından biri de, numarasıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası