serdar cümbüş tekstil / Şule Zorlu ile Serdar Cümbüş'ün boşanmasının ardındaki bilinmeyen gerçekler! - funduszeue.info

Serdar Cümbüş Tekstil

serdar cümbüş tekstil

İşte Şule Zorlu'yla Serdar Cümbüş'ün boşanmasının arkasındaki gerçekler

Bülent Cankurt, Günaydın'daki köşesinde "Kara bulutlar bu kez, Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu'nun kızı Şule Zorlu Cümbüş ile babasının tüm muhalefetine rağmen kalbinin sesini dinleyip evlendiği Serdar Cümbüş'e musallat oldu. Evet, yanlış okumadınız…" diye yazdı. Ancak boşanma nedenini yazmadı.

BOŞANMA NEDENİ SERDAR CÜMBÜŞ'ÜN BORÇLARI

Edinilen bilgilere göre tekstil işiyle uğraşan Serdar Cümbüş, piyasa milyonlarca lira borçlandı. Cümbüş'ten paralarını almayanlar kayınpederi Ahmet Nazif Zorlu'nun kapısına dayandı.

Bazı kişiler de Serdar Cümbüş tarafından dolandırıldıklarını söyleyerek, Zorlu'ya gitmesi bardağı taşıran son nokta oldu. Şikayetlerin artması üzerine Ahmet Zorlu, kızına boşanmasını emrettiği söyleniyor.

'Zorlu' başlayan evlilik yıkılıyor

Sabah'tan Bülent Cankurt'un yazısı şöyle: 

#reklam#

"Holdingdeki hisselerini başında 40 milyon liraya babasına devrederek Zorlu'dan ayrılan Şule Hanım ile Serdar Bey, Ekim 'da Washington'daki Türk Konsolosluğu'nda nikah masasına oturmuştu.

Pek çok zorluğa göğüs gererek evlenen; Ekim 'da Ali'yi, Şubat 'te de Ömer'i kucaklarına alan çift boşanıyor. Aralarına ne girdi bilmiyorum ama evlerini ayıran çiftin, anlaşmalı boşanmak için avukatlarını devreye soktuğunu duydum. Yakın çevreleri, çiftin evliliklerini kurtarmalarının zor olduğunu söylese de, çocuklarının hatırına umarım zoru başarırlar.

KIZIYLA İKİ YIL KÜS KALMIŞTI

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu; kızı Şule Hanım'ın, Serdar Cümbüş ile beraberliğine başından beri karşı çıkmış, onayı olmadan evlendiği için de kızıyla iki yıl konuşmamıştı. İlk torunu dünyaya geldiğinde kızıyla barışan Zorlu'nun, damadına olan küskünlüğü ise ikinci torunu olacağını öğreninceye kadar sürmüştü".

Haremlique'den görkemli açılış

Haremlique'den görkemli açılış

07 Kasım - funduszeue.info

Caroline Koç ve Banu Yentür'ün kurduğu ev tekstil firması Haremlique'nin yeni şubesi Zorlu AVM'de açıldı



Türk ev tekstili markası Haremlique, Zorlu şubesinin açılışını görkemli bir davetle yaptı. Mustafa Koç, Ali Koç, Nevbahar Koç gibi aile üyeleri yanı sıra Mübariz Mansimov, Bilgün Dereli, Aldo Kaslowski, Ayşegül Dinçkök, Yasemin Aloğlu, Mehmet Ali Berkman, Azize Taylan, Ahmet Nazif Zorlu - Zülal Zorlu, Suzan Sabancı, Arzu Sabancı, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Serdar Cümbüş - Şule Zorlu Cümbüş, Zeynep Fadıllıoğlu açılışta karşılaştığım isimlerden bir kaçıydı. Selma Ergeç, Serkan Altunorak, Mehmet Turgut gibi isimlerin de katıldığı açılış iş ve sanat dünyasını buluşturdu adeta.
Yasemin Aloğlu, Bilgün Dereli’yle birlikte gezdiğimiz mağazada İstanbul’daki diğer tüm mağazalardan daha geniş bir ürün grubunun yer aldığı dikkatimizden kaçmadı. Haremlique İstanbul’un konfor, kalite ve gelenekselden hareketle ve titiz bir işçilikle hazırlanan çağdaş tasarımlarının oluşturduğu ürünler arasında, yatak tekstil grubu, banyo tekstil grubu, masa tekstil grubu, kaşmir throw ile dekoratif yastıklar, aksesuarlar, limited edition kumaşlar bulunuyor.
Haremlique,İstanbul’da şehre yeni bir boyut katacak bu projeye hem markanın tutkunlarının vazgeçemediği çizgisini, hem de yepyeni konseptleri ve ürünleri taşıyacak. Dünyaca ünlü Lotus Arts de Vivre de Haremlique İstanbul için tasarladığı özel koleksiyon da yeni mağazada yerini alacak. Selamlique İstanbul’un, geleneksel ve farklı aromalardaki Türk kahvesi, lokumlar, şekerlemeler ve bu ritüeli destekleyecek aksesuarlardan oluşan ürünleri de yeni mağazada.
Geniş bebek koleksiyonu
Yeni mağazayı Haremlique İstanbul’un diğer mağazalarından ayıran bir diğer özelliği ise bebek bölümü olmuş. Şimdiye dek açılan mağazalarda küçük bir koleksiyon olarak yer alan Haremlique pour les petits grubu, Zorlu Center mağazasında daha geniş bir koleksiyonla yer almış. Ayrca, kaftan & tunik, seyahat ve plaj çantaları, plaj havluları, şapka, peştamal ve pareoların yer aldığı Haremlique a la mer grubu da mağazada sergileniyor.
Zorlu Center’da dünyaca bilinen büyük markaların bulunduğu Bulvar katında, Koru kapısı B girişinde, metrekare alana sahip olan Haremlique İstanbul’un mağaza tasarımını Londra merkezli Flat C mimarlık ofisinin sahibi iki genç mimar Selim Bayer ve Bulut Cebeci yapmış. Vitrin tasarımı ise Haremlique İstanbul’un limited edition koleksiyonu olan Secret Garden’dan ilham alınarak BC Atelier tarafıdan tasarlanmış.
Nevresim takımlar, havlu-bornozlar, yatak örtüleri ve battaniyeler, özel tasarım kumaş koleksiyonu, kaftanlar ve aksesuar gibi detaylarla zenginleşen Haremlique markası, yatlar, oteller ve evler için de özel üretimler yapıyor. Riyad, Kuveyt, Beyrut’ta şubeleri bulunan Haremlique yakında Dubai mağazasını da devreye sokacak.
Mansimov Spa dolabına yöneldi
Bu arada meraklıları bilir. İstanbul Edition Oteli’nin spa’sı en iyiler arasındadır. Bunun sırrını da dün gece öğrenmiş olduk. Haremlique açılışına katılan Mübariz Mansimov mağazada yer alan özel tasarım spa dolabı ve içindeki ürünler hakkında detaylı bilgi aldı. Dolap ve ürünlerden sipariş verdi. Bu arada mağazada sergilenen antikalar da davetlilerin ilgisini çekince öğrendik. Haremlique markasının kurucuları Caroline Koç ve Banu Yentür’ün seyahatleri sırasında topladıkları antikalar da Zorlu mağazasında satılacak. (Milliyet)

BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası