ala tokel eski hali / Youtuber Ala Tokel'in olaylı gecesi! Kazaya karıştı, polisi beklemeden

Ala Tokel Eski Hali

ala tokel eski hali

Ala Tokel kimdir? Ala Tokel kaç yaşında, nereli? Intagrammer ve Vlogger Ala Tokel hayatı

Ala Tokel kimdir, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Youtube'da yayınladığı makyaj tüyoları videoları ve vloglarıyla dikkat çeken Ala Tokel kaç yaşında, nereli? yılının sonlarından itibaren adını sıkça duyduğumuz ve gittikçe ünlenen Youtuber Ala Tokel kendine ait bir makyaj stüdyosu olan vlogları ve makyaj konusundaki hakimiyeti ile oldukça sevilen birisidir.

ALA TOKEL KİMDİR?

3 Aralık tarihi doğumlu güzel youtuber yılı itibari ile 27 yaşındadır.

Ala Tokel'in annesi İranlı, babası ise İstanbul doğumludur. Kız kardeşi, annesi ve kendisinin isimleri Farsça'dan gelmektedir. Kız kardeşinin ismi Tara'dır ve isminin anlamı gökteki en yüksek yıldızdır. Kendisinin ismi olan Ala, güzel demektir. Annesinin ismi Menije ise anlam olarak senede bir kez açan siyah lale demektir.

Ala Tokel, Ala MakeUp Studio'nun sahibidir.

İlköğretimi Doğa Koleji'nde tamamlanmıştır. Lise eğitimini ise Erenköy Kız Lisesi'nde bitirmiştir. Ala Tokel, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya lisans bölümünden mezun olmuştur.

Tokel, Hürriyet'e verdiği röportajda sona eren evliliğiyle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı; Ben biraz tabuları yıkıp çok farklı bir evlilik yaptım galiba kendi açımdan. Benim için her şey evliyken olağanüstüydü. Genel olarak her şey mükemmeldi. Kendisi, ailesi, o zaman yaşadığım hayat… Ama biraz erkendi bizim için bence. Ben yaşındaydım zaten. O zaman gece dışarı çıkmaya yeni başlamışım. Ne evliliğimden ne boşanmamdan pişman olmadım. Evlenirken de çok nettim, boşanırken de çok nettim. İyi ki böyle bir şey yaşamışım."

ALA TOKEL INSTAGRAM HESABI

Ala Tokel instagram hesabı:'alatokell'dir. bin takipçisi vardır.

Ala Tokel kimdir? Ala Tokel kaç yaşında, nereli? Intagrammer ve Vlogger Ala Tokel hayatı

Ala Tokel kimdir? Ala Tokel kaç yaşında, nereli? Intagrammer ve Vlogger Ala Tokel hayatı

Ala Tokel kimdir? Ala Tokel kaç yaşında, nereli? Intagrammer ve Vlogger Ala Tokel hayatı

İnstagramFenomenGündemMagazinHaberler

Instagram ve Youtube&#; un ünlü isimlerinden Ala Tokel ile tanışmaya hazır mısınız?  Ala Tokel kimdir? Ala Tokel kaç yaşında? Peki Ala Tokel boy kilo bilgileri neler? İki sempatik sosyal medya fenomeni Tara Tokel ve Ala Tokel kardeş mi? Peki Ala Tokel boşandı mı? İşte güzel fenomen Ala Tokel hakkında merak edilenler&#;

Ala Tokel Kimdir? Kısaca tanıyalım&#;

Yazımıza başlamadan önce Ala Tokel&#;e kısaca bir göz atalım.

  • Kilosu: 54
  • Boyu:
  • Yaşı: 26
  • Burç: Yay
  • Doğum tarihi: 3 Aralık
  • Memleketi: İstanbul
  • Yaşadığı yer: İstanbul
  • Tuttuğu takım: Beşiktaş

Ala Tokel kimdir?

Ala Tokel kaç yaşında?

Ala Tokel 26 yaşındadır.

Ala Tokel&#;in boyu

Ala Tokel boyundadır.

Ala Tokel&#;in kilosu

Ala Tokel 54 kilodur.

Ala Tokel&#;in doğum tarihi

Ala Tokel 3 Aralık tarihinde doğmuştur.

Ala Tokel aslen nerelidir?

Ala Tokel&#;in babası İstanbulludur. Ala Tokel aslen İstanbulludur.

Ala Tokel&#;in burcu

Ala Tokel&#;in burcu Yaydır.

Ala Tokel&#;in eğitimi

Ala Tokel ilköğretim hayatını Doğa Koleji&#;nde tamamlamıştır. Liseyi Erenköy Kız Lisesi&#;nde bitirmiştir. Daha sonra üniversite hayatı Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümünden bitirmiştir.

Ala Tokel&#;in mesleği

Ala Tokel, Make-up artist ve Youtuber olarak devam etmektedir. Ala Make-up Studio isimli birde makyaj stüdyosu vardır.

Ala Tokel ile Tala Tokel ile kardeş mi?

Ala isminin anlamı

Ala isminin anlamı güzel demektir. Ala ismi farsça kökenlidir.

Ala Tokel ve ailesi

Ala Tokel&#;in babası İstanbullu, annesi ise İranlıdır. Al Tokel&#; inTara adında bir kız kardeşi vardır. Annesinin adı Menijedir. Menije&#;nin anlamı senede 1 kere açan siyah lale olarak tanımlanmıştır.

Ala Tokel&#; in kardeşi Tara Tokel

Ala Tokel&#;in kardeşinin ismi Tara&#;dır. Tara&#;nın anlamı gökteki en yüksek yıldız anlamına gelmektedir. Tara Tokel&#;i daha yakından tanımak istiyorsanız, Tara ile gerçekleştirdiğimiz sıcak röportaja göz atabilirsiniz. 

Ala Tokel çocuğu var mı?

Ala Tokel&#;in çocuğu yoktur.

Ala Tokel&#;in düzenli ilgilendiği bir spor var mı?

Ala Tokel; düzenli olarak boks yapmaktadır. Boksun kardiyo gücüne inanmaktadır.

Ala Tokel&#;in hayalleri nelerdir?

Ala Tokel öncelikle Beşiktaş&#;ın şampiyon olmasını istemektedir. Daha sonra sevdiği işi yükseltip, esvgikleri ile büyük bir apartmanda yaşamak istiyor.

Ala Tokel&#;in sevdiği yemekler nelerdir?

Ala Tokel en çok Rokayı sevmektedir. Bununla beraber Roka, soğan ve peynir üçlüsünü sevmektedir. Bunun yanında soğan, domates ve roka üçlüsünüde sevmektedir.

Ala Tokel

Ala Tokel&#;in en sevdiği sanatçı kimdir?

Ala Tokel en çok Sagopa Kajmer sevmektedir. Bunun yanı sıra Manuş Baba, Justin Bieber, Ebru Gündeş ve kulağına hoş gelen bütün şarkıları dinlemektedir.

Ala Tokel&#;in yüzünde estetik var mı?

Ala Tokel lise zamanında girmiş olduğu kavgada burnu kırılmıştır ve Gayrettepe Anatomica Hastanesi’nde Op. Dr. Ergin Er&#;den burun ameliyatı geçirmiştir.

Ala Tokel&#;in oynadığı klip

Ala Tokel, Klibi kendisine ait olan Geri Gel şarkısında rol almıştır.

Ala Tokel boşandı mı?

Ala Tokel ve Eren Bülbül boşandı mı?

yılında Ala Tokel ve Eren bülbül çifti dünya evine girmişlerdi. Ala Tokel Four Season Hotel de rüyalar gibi bir düğüne,  Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin olmak üzere daha bir çok isim katılmıştır. Ala Tokel ve Eren Bülbül çifti dünya evine girdikten 1 yıl sonra boşanma kararı almışlardır.

Ala Tokel düğün

Ala Tokel eski eşi Eren Bülbül ile evlilik sürecini takipçileri ile paylaşmıştır. 1 yıl sonra boşanan Eren Bülbül ve Ala Tokel düğün vloglarını Youtube kanalından paylaşmışlardır.

Ala Tokel ve Ahmet Aksöz

Eski CHP milletvekili olan Uğur Aksöz’ün oğlu Ahmet Aksöz ile Ala Tokel ilişkiye başlamıştır. Beraber eve çıkan çift evi en baştan kendileri dizayn etmişlerdir. Ancak şu anda çift birlikte değildir.

Ala Tokel Ahmet Aksöz ne zaman sevgili oldu?

Ahmet Aksöz ile Ala Tokel çifti 14 Şubat tarihinde sevgili olmuşlardır.

Ala Tokel ve Ahmet Aksöz ayrıldı mı?

Ahmet Aksöz ile Ala Tokel çifti 15 Ağustos tarihinden itibaren birlikte hikaye atmamaları takipçilerinin dikkatini çekmiştir. Ala Tokel çekmiş olduğu bir vlog videosunda Ahmet Aksöz ile ilişkilerini noktaladığından bahsetmiştir.

Ala Tokel ve Sefo

16 Mart doğumlu Sefo ile Ala Tokel ikilisinin arkadaşlığı oldukça ilgi çekmektedir. Ala Tokel&#;in desteklemesiyle yükselişe geçen Sefo aslen Samsunludur. Sefo&#; yu daha yakından tanımak için Sefo kimdir? yazımıza göz atabilirsiniz. Fenomen Rapçinin ve Ala Tokel&#;in birlikte rol aldığı klip için buraya tıklayabilirsiniz. 

Ala Tokel telefon numarası 

Ala Tokel&#;in telefon numarası takipçileri tarafından bir hayli merak konusu olmuştur. Lakin belirtmemiz gerekir ki Ala Tokel telefon numarasını takipçileri ile paylaşmamıştır.

Ala Tokel Ekşi

Ala Tokel Ekşi sözlük yazarları tarafından hakkındapek çok entry girilen başarılı sosyal medya fenomenlerindendir. Özellikle kaliteli içerikler üretmesi ve güzelliği ile Ekşi sözlük yazarlarının da dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Ala Tokel sosyal medya hesapları

Ala Tokel&#;in sosyal medya hesaplarını sizler için bir araya toparladık. Takipçileri aşağıdaki hesapların herhangi birisinden Ala Tokel ile iletişim kurabilirler.

Ala Tokel Instagram

Ala Tokel, birbirinden güzel resimlerini ve videolarını Instagram hesabından takipçileri ile paylaşmaktadır. Ala Tokel&#;in Instagram hesabına ulaşmak için buraya tıklayınız. Ala Tokel canlı yayın ve diğer paylaşımları için bu hesabı takip edebilirsiniz.

Ala Tokel Twitter

Ala Tokel Twitter üzerinden düşüncelerini takipçileri ile paylaşmaktadır. Ala Tokel&#;in Twitter hesabına ulaşmak için buraya tıklayınız. Ala Tokel&#;in Twitter hesabında bin takipçisi bulunmaktadır. 

Ala Tokel Youtube

Ala Tokel, birbirinden güzel videolarını bizlerle Youtube platformu üzerinden paylaşmaktadırlar. Eğlenceli videolarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Ala Tokel&#;in Youtube platformunda bin takipçisi vardır.

Ala Tokel TikTok

Ala Tokel, birbirinden eğlenceli videolarını TikTok platformu üzerinden yayınlamıştır. İzlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Ala Tokel Make-up Studio fiyat

Ala Tokel Make-up Studio kendisine aittir. Ala Tokel Make-up Studio fiyatları paylaşmamıştır. Lakin arayıp sorma imkanı sizlere sunmuştur. Ala Tokel Make-up Studio çeşitli uygulamalar yapılmaktadır.

  • Kına makyajı
  • Düğün makyajı
  • Gece makyajı
  • Gündüz makyajı
  • Nişan makyajı
  • Ekspress makyaj
  • Kirpik lifting

Ala Tokel estetiksiz

Ala Tokel estetiksiz

Ala Tokel&#;in estetiksiz hali takipçileri tarafından fazlaca merak konusu olmuştur. Ala Tokel burun estetiği yaptırdığını ve vücudunda başka bir estetik işlem olmadığını takipçileri ile paylaşmıştır.

Ala Tokel Çeşme vlog

Çeşme&#;ye gidemeyen takipçilerine, Çeşme&#;yi ayağına getiren Ala Tokel eğlenceli bir vlog videosu çekmiştir. Takipçileri tarafından izlenmeye doyanılmayan Çeşme vlog videosunu sizlerle paylaşıyoruz.

Ala Tokel parfüm önerisi

Ala Tokel&#;in giyim tarzından ne kadar zevkli bir insan olduğunu görmekteyiz. Bunun üzerine takipçileri Ala Tokel&#;in parfümlerini merak etmişlerdir. Ala Tokel ise bunun üzerine eğlenceli bir video çekmiştir.

Ala Tokel nasıl zayıfladı?

Zayıflamak bir çok insan için oldukça zor bir süreç olabiliyor. Peki Ala Tokel nasıl zayıfladı? Takipçilerinin merak konusunu gidermek adına Ala Tokel, &#;Nasıl Kilo Veriyorum?&#; adlı videoyu yayınlaşmıştır.

Ala Tokel ve Damla Altun

Dostukluları ile ön plana çıkan Ala Tokel ve Damla Altun ikilisinin arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor?

Ala Tokel arabası ve İzmir vlogu

Ala Tokel&#; in arabasının modeli merak edilmektedir. Ala Tokel bu vlogunda arabası ile yolculuk yapmakta ve İzmir&#; deki stüdyosunu tanıtmaktadır.

Ala Tokel cilt bakımı

Ala Tokel&#; in sevilen cilt bakım rutini videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Reklamlarİş makineleri operatörlük kursu

Ala Tokel, çok kısa bir zamanda çok popüler bir Youtuber oldu. Şık ve hoş stili, makyaj konusundaki hakimiyeti ve ürünleri iyi tanıması onun çok sevilmesini sağladı. Ala Tokel’in kendine ait bir makyaj stüdyosu var.

ala tokel cilt bakımı

Cilt bakımı, makyaj teknikleri ve güzellik ile ilgili Ala Tokel Youtube kanalından çok değerli bilgiler veriyor. Youtube kanalında ise bin abonesi bulunuyor. İlham verici stiller için takip etmenizi öneriyorum. Peki ünlü vlogger’ı daha yakından tanımak ister misiniz?

ala tokel biyografi

Ala Tokel Özyaşam Öyküsü

İlköğretimi Doğa Koleji’nde, lise eğitimini Erenköy Kız Lisesi’nde tamamlayan başarılı vlogger, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümünden mezun oldu.  

Ala Tokel kaç yaşında?

Güzel Youtuber, 3 Aralık yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Ala Tokel kaç yaşında diye merak edenler için hemen cevaplayalım. Kendisi şu an 28 yaşındadır.

Reklamlar

Ala Tokel kimin kızı?

Ala Tokel babası İstanbul’lu ve annesi İran’lıdır. Kız kardeşi, annesi ve kendisinin isimleri Farsça’dan gelmektedir. Kız kardeşinin ismi Tara’dır ve isminin anlamı gökteki en yüksek yıldızdır. Kendisinin ismi olan Ala, güzel demektir. Annesinin ismi Menije ve anlamı senede bir kez açan siyah lale demektir.

Ala Tokel Evliliği

Ala Tokel güzel bir düğünle evlendi. Sonra onun için işler pek iyi gitmedi. yılında Eren Bülbül ile dünyaevine giren Ala Tokel 1 sene sonra boşandı.

Bu yıl içinde eşinden resmi olarak boşanan güzel vlogger, yaşadığı zor günleri takipçileriyle de paylaştı. Ala Tokel neden boşandı bilemiyoruz fakat umarım mutlu olur.

Ala Tokel Eski Eşi

Ala Tokel’in eski eşi Eren Bülbül’dür. yılında evlenen çift uzun bir süre geçmeden boşanmıştır.

Reklamlar

Eren Bülbül Ala Tokel

Eren Bülbül ile evlenen Ala Tokel’in mutluluğu uzun sürmedi. Ala Tokel ile eski eşi Eren Bülbül arasındaki evlilik kısa sürede son buldu. Eşinden resmi olarak ayrılan Ala Tokel, bunu takipçileriyle paylaştı. Yaşadığı zor günleri anlatan sevilen fenomen, tam olarak boşanma nedenine açıklık getirmedi.

Ala Tokel Mesleği

Ala Tokel Mesleği

Özel bir konsept makyaj stüdyosu olan Ala Make Up Studio’nun sahibi olan ünlü Youtuber, ülkemizde bulunmayan makyaj ürünleriyle ve değişik makyaj stilleriyle güzelliği keşfetmek isteyen kadınlara hizmet ediyor. Gece makyajı, gündüz makyajı, ekspress makyaj ve gelin makyajı farklı konseptlere yönelik işlemler yaptırabilirsiniz. 

Ala Tokel Düğün

yılında Eren Bülbül ile evlenen Ala Tokel düğünü Four Season Hotel’de gerçekleşti. Fakat bu evlilik çok uzun sürmedi. Kısa bir sonra boşanan ünlü sosyal medya fenomeni daha sonra yine ünlü ve yakışıklı bir sosyal medya fenomeni olan Ahmet Aksöz ile birlikte olmaya başlar. Şimdilerde güzel sosyal medya fenomeni Ahmet Aksöz ile sevgilidir. İkilinin birlikte çektiği eğlenceli ve keyifli videolar, milyonlarca insan tarafından ilgi görüyor.

Ala Tokel Yaş 

yılı itibariyle güzel sosyal medya fenomeni Ala Tokel 28 yaşındadır. Genç ve güzel sosyal medya fenomeni güzelliği ve yeteneğinin yanı sıra çok başarılı bir iş insanıdır ve bir tırnak tasarım merkezi vardır.

Ala Tokel Defter

Ala Tokel eskiden bir deftere yaşadıklarını yazıyormuş ve Ahmet ten ayrıldım yeni birisiyle ilişkim var yazmış bunu da videoya çekmiştir. Ajansta çalışan kişiler videoyu editlerken silmeyi unutup paylaşmış. Videoyu gören kişiler arasında bu olay çok konuşulmuş ve gündem haline gelmiştir.

Ala Tokel Instagram

Ala Tokel Instagram

Doğal güzelliği ve iç ısıtan gülüşleri ile gönüllerde taht kuran başarılı fenomen Instagram platformunda da oldukça aktiftir. Samimi pozları ile binlerce beğeni toplayan Ala Tokel, İnstagram’da B takipçiye sahiptir ve adet gönderisi bulunmaktadır.

Ala Tokel&#;in Eski Sevgilisi Ahmet Aksöz Kimdir?

Ahmet Aksöz, 14 Mart tarihinde doğdu. Babası Adanalı olan Aksöz, Teb Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. Şu anda Başkent Üniversitesi Uluslar İlişkiler Bölümü’nde ikinci üniversite öğrenimine devam etmektedir.

CHP eski milletvekili Uğur Aksöz’ün oğlu olan Ahmet Aksöz, Ala Tokel’in sevgilisidir. Sporu çok seven ünlü influencer, bölgesel ligde basketbol oynamaktadır. Ayrıca koşu yapmayı sevmektedir. Ahmet Aksöz’ün en sevdiği hobiler spor, seyahat ve arkadaşlarıyla vakit geçirmektir.

İlkokul arkadaşı Karya Çandar ile komik Vine videoları çekerek ünlü olmuştur. Kadın erkek ilişkilerine komik ve eğlenceli bir anlayış getiren ikilinin videoları çok sevilmiştir. Vine platformu kapandıktan sonra sosyal medya fenomeni ve oyuncu olarak kariyerine devam etmiştir.

Reklam filmleri ve programlarda rol alan Ahmet Aksöz, Sibil Çetinkaya ile BluTV platformunda yayınlanan Kafayı Yersin programında Türkiye’yi gezmekte ve yeni yemekler tatmaktadır.  Ayrıca İnstagram hesabından ünlü sosyal medya fenomeni genel olarak seyahat, spor ve lifestyle gibi konularda içerikler üretmektedir. 

Ala Tokel & Ahmet Aksöz Soru Cevap

Ala Tokel ile sevgilisi Ahmet Aksöz bir video çektiler. İlişkileri ve özel hayatları ile ilgili takipçilerinden gelen soruları yanıtladılar.

Soru 1: Ahmet’le Nasıl Tanıştınız?

Bu soruya önce Ahmet bey cevap veriyor. Normal bir salı akşamında, DM kutusuna baktığını ve bir mesaj geldiğini söylüyor. Ala Tokel’den büyük harflerle “Sana hiç yürümüş müydüm?” diye bir mesaj geldiğini belirtiyor ve bu anıyı hiç unutamadığını söylüyor.

Daha sonra Ala hanım, büyük harfler konusuna itiraz ediyor. Ahmet bey, mesaja “Yürüsen hatırladım” dediğini söylüyor ve Ala gibi bir kadından mesaj gelse kesinlikle hatırlayacağını belirtiyor. O ara konuşmayı bıraktıklarını söylüyor.

Ala hanım da bunu onaylıyor ve Ahmet beyin kendisine cevap vermediğini söylüyor. Sonra bir daha konuşmadıklarını belirtiyor. Daha sonra bir derginin eventi için Erzurum Palandöken’e gittiğini ve Ahmet beyin de bu etkinliğe katılacağını gördüğünde stres yaşadığını söylüyor. 

Ahmet bey, bu etkinliğe bir gün geç geldiğini söylüyor. Karya, Ala hanımın da etkinlikte olduğunu Ahmet beye söylemiş. Ala hanım ise Ahmet beyi ilk gördüğü anda uzaklara bakmış. Karya ile Ahmet, Ala hanımın mesajına çok gülmüşler. 

Ahmet bey, mesajın gençlere ilham olduğunu söylüyor. Artık gençler birbirine yürürken, daha önce sana yürümüş müydüm mesajıyla başlıyorlar diyor. Ala hanım, bir araya gelmemek için sürekli Ahmet beyden kaçmış. Ama Ahmet bey, sürekli onu yakalamaya çalışmış. En sonunda karşı karşıya gelmişler. Ala hanım yanında Dilek adında bir arkadaşı varmış.

Ahmet bey önce Dilek hanımla konuşmuş. Ardından Ala hanıma dönmüş ve sen bana mesaj atmış mıydın demiş. Ala hanım, mesaj attığını inkar etmiş. Bir süre itiraz ettikten sonra kabul etmiş. Tanışmışlar, sohbet etmişler ve iyi anlaştıklarını fark etmişler.

O haftasonu Ala hanımın teyzesinin Ankara’da imza günü varmış. Ala hanım bu etkinliğe kesinlikle gitmeyecekmiş. Fakat Ahmet beyin Ankaralı olması onu etkilemiş ve Ankara’da buluşmuşlar. Ahmet bey, Ala hanımı annesinin evinden almış ve yemeğe gitmişler. İlk iki ay arkadaş olarak görüştük. Sonra 14 şubat zamanı ilişkimize başladık.

Soru 2: İlişkinizde Hanginiz Daha Kıskanç?

Ahmet bey hemen soruya kendisinin daha kıskanç olduğunu söyleyerek cevap veriyor. Seven insanın kıskanacağını belirtiyor. Ala hanım da kıskanç olduğunu ama sevgilisi kadar aşırı olmadığını söylüyor. Ahmet bey, ortamda Ala hanımın ondan hoşlanan arkadaşlarıyla hemen gidip arkadaşlık kurduğunu belirtiyor. Böylece artık arkadaş olduklarından, rakiplerini bu şekilde elediğini anlatıyor.

Soru 3: Ala Toksöz, Karya ile Aranız Nasıl?

Ben Karya ile daha yakın arkadaşım, diye cevap veriyor soruya Ala hanım. Konumlar ve her şeyin çok farklı olduğunu söylüyor. Ahmet bey, Karya bey ve Ala hanımın birlikte çok eğlendiklerini ve güldüklerini, birbirlerini çok sevdiklerini belirtiyor. Olur da bir gün ilişkileri biterse, Karya ile yakın arkadaş kalacaklarını ekliyor.

Soru 4: Ahmet’le Başa Çıkabiliyor Musun?

Bu soruyu hemen Ahmet bey, benimle kimse başa çıkamaz, diye yanıtlıyor. Ala hanım, bu soruyu sorma nedenlerinin, takipçilerin Ahmet beyin çapkın olduğunu düşünmeleri diyor. Karya ile Ahmet beyin kadınlarla ilgili çektiği videolardan dolayı böyle anlaşıldığını düşünüyorlar.

Ahmet bey hiç çapkın olmadığını, hatta evcil bir insan olduğunu anlatıyor. Ala hanım da bunu onaylıyor ve başa çıkılmayacak biri gibi değil, diyor.

Ahmet bey, Utku bey ve Karya bey ile birlikte yaz mevsiminde erkek erkeğe tatile Göcek’e gitmiş. Ala hanımın ona karşı çok cool olduğunu ve çok rahat ettiğini söylüyor. Çok mutlu olmuş. 

Hatta bir gün Ala hanıma, Ankara’da olduğu sırada bir mesaj gelmiş. Yan masada Ahmet seni aldatıyor, bir şey yapsan iyi olur diye bir mesaj gelmiş. Ala hanım da bu mesaja erkeğimin elinin kiridir, diye esprili bir yanıt vermiş. Ala hanım, sevgilisinin nerede ve ne yaptığını her zaman bilirmiş.

Ala hanım, Ahmet’in böyle şeylere vakti yok çünkü hep birlikteyiz diyor. Zaten asla aldatmayacağını söylüyor. Ahmet bey ise akıllı insanın böyle büyük bir şeyi kaybetmek istemeyeceğini söylüyor.

Ala hanım bu mesajların gelme nedeninin kızların Ahmet beye olan ilgisi olduğunu düşünüyor. Ahmet bey de buna itiraz ediyor ve Ala hanıma da erkeklerin ilgisinden bahsediyor. 

Soru 5: Ahmet Bir Videoda İsim Vermeden G..ünden Etkilendim Demişti. O Sen Misin Beybi?

Ala hanım, o kişinin kendisi olmadığını belirtiyor. Ahmet bey ise hayatında bir kara leke olarak bu videonun durduğunu söylüyor. Bu videonun Thassos tatilinde çekildiğini söylüyor. O zaman sevgili olmadıklarını, her gün konuştuklarını belirtiyorlar. Ahmet bey, tatilin tüm detaylarını Ala hanıma anlatmış. O zaman Ala hanım çok bozulmamış ama daha sonrasında biraz kızmış.

Soru 6: Ahmet Rehberinde Ne Diye Kayıtlı?

Ahmet bey, bu sorunun cevabına çok şaşıracaksınız diyor. Ala hanımın rehberinde, sevgilisi “Ahmet” olarak kayıtlıymış. Ala hanım, herkesi adıyla kaydettiğini söylüyor. Ahmet bey de “böceğim” diye kaydetmesinden iyidir, diyor. Ahmet bey de rehberinde “Ala” olarak kayıtlıymış. Ama zaten “Ala” çok güzel bir isim ve birçok anlamı var, diyor.

Soru 7: Birbirinizde Sevdiğiniz ve Sevmediğiniz Özellikler Nelerdir?

Ahmet bey hemen cevaplıyor. Ala hanımın kendine özel ve çok tatlı şeyleri olduğunu söylüyor. Ala hanım bir yerde alışveriş yapınca, hemen eve gelir ve neşeyle satın aldıklarını çocuk gibi yerleştirirmiş. Ahmet bey, sevgilisinin içindeki çocuğu öldürmediğini düşünüyor. Öyle küçük detaylarını çok seviyormuş. Büyük ve asıl sebeplerini söyleyemeyeceğini ve tatlı olduğunu söylüyor.  Ayrıca Ala hanım, sevgilisine göre uyurken çok tatlıymış. 

Ahmet beye göre Ala hanım sevmediği özelliği ise inatçıymış. Aslında inandığı şeyi tutkuyla savunan insanları da severmiş. Ala hanım da biraz sinirli ve fevri olduğunu kabul ediyor. Özellikle, özel günlerde çok sinirli oluyormuş. 

Ala hanımın sevgilisinde sevdiği özelliği basketbol ya da film seyrederken, sanki birlikte seyretmiyorlarmış gibi hep detay vermesiymiş. 

Ayrıca Ahmet bey, Ala hanımın çok fazla telefonla uğraşmasını sevmiyormuş. Bir gün Ala hanım akşam sekizde telefonla uğraşmaya başlamış, birkaç saat sonra hala aynı şekilde uğraşıyormuş. Film ya da dizi izlerken telefonla uğraşıyormuş. Ala hanım ise bu duruma itiraz ediyor ve Ahmet beyin sürekli sıkıcı şeyler izlediğini söylüyor. 

Sürekli Kaan Kural’ın basketbol programını izlediğini söylüyor. Hatta zaman zaman basketbol ile ilgili sınav bile yapıyormuş kendisini…. Bazen soru sorup bildiğinde çok seviniyormuş. Ala hanım, sevgilisinin bu huylarını sevip sevmediğini pek bilmiyormuş. Sevmediği huyu ise her gece yemek sipariş vermesiymiş.

Soru 8: Ahmet’e En Son Ne Aldın?

Ala hanım en son Ahmet bey’e Ottoman Treasure adında bir parfüm hediye etmiş. Ahmet bey bu hediyeyi çok beğenmiş. Hafif bir koku seviyorsanız tavsiye ederiz diyorlar. Ahmet bey de Ala hanıma en son bir sweatshirt hediye almış.

Soru 9: Ne Zamandır Birliktesiniz?

Resmi olarak haziran başından beri olduğunu söylüyorlar. Hiç kafamızda kurmadık diyorlar. Çok doğal gelişmiş.

Soru Kavgalarda Kim Alttan Alır?

Ala hanım, kavgalarda hep alttan alan tarafın Ahmet bey olduğunu söylüyor. Ahmet bey bazen konuları unutuyormuş. Konu dağılıyormuş.

Soru İlerisi İçin Bir Düşünceniz/Hayaliniz Var Mı?

Çok fazla Mirel ile ilgili video paylaştıkları için evlilik ve bebek soruları geldiklerini söylüyorlar. Ala hanım, bir süre daha evlilik düşünmediğini söylüyor. İşlerinin en yoğun olduğu, en odaklanma gereken zaman olduğunu ve ilişkilerinin çok güzel gittiğini belirtiyor. Evliliğin biraz heyecanı öldürdüğünü düşünüyormuş.

Ahmet bey zaten birlikte yaşadıklarını ekliyor. Sadece bebeklerinin olmadığını söylüyor. Bir kedi ve köpekleri varmış. Genel olarak çok ciddi planları yokmuş. İşlerinin ve kariyerlerinin iyi gitmesi gibi planları varmış.

Soru Ahmet Çok Tatlı Ve Çok Naif Duruyor. Sinirlenince Nasıl Tepkiler Verir?

Normalde çok naif, çok duygusal ve tatlı bir insan olduğunu söylüyor Ala hanım. Sinirlense bile Ahmet beyi yumuşatmak çok kolaymış. Ahmet bey, bir öpücükle bile hemen siniri geçermiş. Çok tatlı ve kadına saygılı bir insanmış. 

Soru Ahmet’in Karya ile Paylaştığı Videolarda Ilişkinizi Yansıtan Durumlar Oluyor Mu?

Oluyor, olmalı da diyor Ala hanım ve çok trip atıyormuş. Bu videoları izlediğinde gülüyorlarmış. 

Ala hanım, Ahmet bey ile ilk kez kavga etmiş ve Ahmet bey Ankara’ya gitmiş. O kavgadan sonra ilişkileri yapmış. Ahmet bey, ertesi gün o kavganın videosunu yapmış. Daha sonra Ahmet bey bir bahaneyle, Ala hanımı aramış ve ilişkileri başlamış. 

Ahmet beyin, İrina Shayk takıntısı varmış. Herkesi onunla kıyaslıyormuş. Sürekli o olsa, onu yapmazdım diyormuş. İrina Shayk, Ahmet beyi öpse çok rahatlarmış.

Ahmet bey bu sırada ortaya bir fikir atıyor. Öpülebilecekler listesi hazırlayalım, diyor. Ahmet beyin öpülecekler listesine İrina Shayk, Blake Lively ve Rihanna var. Ala Tokel’in listesinde ise Tom Hardy, Ryan Gosling var. 

Ala hanım, Ahmet beyin videosunu anlatıyor. Herkese puanlar verirmiş. Sadece İrina Shayk’a 7 puan veriyormuş. Ala Tokel’in puanı ise puanmış. Ala hanım, 10 puan alması gerektiğini söylüyor. Ertesi gün Karya ile Ahmet bu olayın videosunu çekmişler. 

Soru Ahmet Seninle Kozmetik Mağazası Gezer Mi?

Ahmet bey gerçekten gezmeye çalıştığını söylüyor. Fakat Ala hanımın make up studio’su olduğu için bir yerden sonra pes ediyormuş. Hatta bir gün Roma’da Ala hanım bir Sephora mağazasına girmiş ve bir buçuk saat alışveriş yapmış. Bir buçuk saat hiçbir erkeğin beklemeyeceğini düşünüyor. 

Ala hanım hiç onunla gelmediğini söylüyor.

Soru Seni Hiç Kaale Almadan Ahmet ile Gereksiz Muhabbet Kurmaya Çalışan Birine Ne Yaparsın?


Ala hanım bu konuyla ilgili bir anısını anlatıyor. Birlikte Ankara’dayken Ala hanımın yanında bir kadın, Ahmet beyi dudaklarından öpmüş. Ala hanım da Ahmet beyin arkadaşıyla uzaktan bu olayı izlemiş. Ala hanım pek rahatsız olmamış. O kadının kendisini çok kötü bir duruma düşürdüğünü söylüyor.

Soru Birlikte Yapmaktan En Çok Hoşlandığınız Aktivite Nedir?

Yeni şehirler gezmeyi seviyorlarmış. Vapiano’dan yemek sipariş verip birlikte Netflix izlemeyi seviyorlarmış. Çok evcil olduklarını çok seviyorlarmış. Belgesel izlemeyi seviyorlarmış. Birlikte oyun oynarken Ahmet bey çok hırslı olduğu için kavga ediyorlarmış.

Soru Birçok Şehir Gezdiniz ve Eğlendiniz. Şimdi Hedefinizde Neresi Var?

New York, Afrika, Cape Town ve Kamboçya’ya gitmek istiyorlarmış. Birlikte gezmekten çok hoşlanıyorlarmış.

Soru İlişkinin Başında mı, Yoksa Zaman Geçirdikçe mi “Tamam İşte Bu” Dediniz?

Ahmet bey, Ala hanımı görmüş ve çok etkilenmiş. Aslında ilişkiye başlarken, başlamamak için çok direniyorlarmış. Zaman geçirdikçe anlaşabildiklerini fark etmişler. Beklemedikleri bir anda karşılarına çıkmışlar.

Soru Mirel En Çok Hanginizi Seviyor?

İkisi de beni seviyor, diyor. Ahmet beye çok düşkünmüş. Ala hanım ise, bana anne diyeceksin, diyormuş.

Soru Doğru Zamanda Doğru Şeyler Yaşadığını Düşünüyor Musun?

Ala hanım, vücudunda bunun bir dövmesi bile olduğunu söylüyor. “Birşeyleri yaşadıkça, hiçbir zaman senin gülümseten olaylardan pişman olma” yazıyor. Bir şeylerden mutlu olduysan ve seni gülümsetti ise neye mal olursa olsun, yaşadıklarından pişman olma, diyor. Şu ana kadar yaşadıkları çok güzelmiş. Her şey doğru zamanda ve doğru yerdeydi, diyor. 

Soru Bu Kadar Tanınmış Biriyle Birliktesin. Seni Rahatsız Eden Durumlar Oldu Mu?

Ala hanım, Ahmet beyin DM kutusuna artık bakmadıklarını söylüyor. Sürekli sevgili fotoğrafları koymalarına rağmen, Ahmet beye gelen mesajların ardı arkası kesilmiyormuş. Gelen yorumlar ya da mesajlardan rahatsız olmuyormuş.

Ahmet bey ise bu durumun çok eğlenceli olduğunu söylüyor ve Ala hanım gibi birisiyle sevgili olduğu için kendisini şanslı hissettiğini ekliyor. Yorumları ve mesajları birlikte gülerek okuyorlarmış.

Soru İleride Bir Gün Birbirinizi Bir Anı ve Bir Özelliğinizle Hatırlayacak Olsanız Bu Ne Olurdu?

Ahmet bey, birlikte gülmekten çok eğlendikleri anları hatırlayacağını söylüyor. Ala hanım ise Ahmet beyin kelimeleri yanlış söylemesini hatırlayacağını söylüyor. 

Soru Ahmet Abi En Çok Hangi Konuda Seni Kıskanır?

Ahmet bey, Ala hanımın nerede ne yapması gerektiğini bildiğini söylüyor. Bu yüzden kıskanmadığını belirtiyor ve genel olarak kıskanç bir insan olduğunu söylüyor.

Soru Kendince Bir Erkeği Etkilemek İçin Taktiklerin Nelerdir?

Ala hanım, çok fazla ilişkisinin olmadığını, yalnızca başından bir evlilik geçtiğini ve çok fazla erkek tanımadığı için bir taktiğinin olmadığını belirtiyor. Ahmet bey ise kendin olman gerektiğini söylüyor.

Ala hanım, ilişkinin ilk birkaç ayında başkası gibi olsanız bile sonra gerçek karakterin ortaya çıkacağını söylüyor. Ala hanım, kıskançlıktan nefret ediyormuş ve tiksiniyormuş.

Ahmet bey, yaşadıklarının seni bugüne getirdiğini düşünüyor. Bu yüzden hiç birinden utanmamak gerekiyor. Ala hanımın evlendiğinden ve boşandığından bahsediyor. Bundan utanmamak gerektiğini söylüyor. Birbirini darlamak, sürekli kıskanmak ve birbirini rahat bırakmamak Ala hanımı delirtiyormuş.

Soru Birbirinizin Geçmişini Sorguluyor Musunuz?

İkisi de birbirinin geçmişini ve geçmiş ilişkilerini sorgulamıyormuş. Geçmiş, geçmişte kalır diyorlar.

Soru Arkadaşların Ahmet’le Tanıştıklarında İlk İzlenimleri Ne Oldu?

Ala hanım, Karya bey ile ilk tanıştığında çok sessiz ve pasifmiş. Normalde hareketli ve esprili olan Ala hanım, ilk kez bir araya geldiklerinde çok sessiz kalmış. Karya bey, ilk tanıştıklarında Ala hanımla konuştuklarını hatırlamamış. Ahmet beyin her arkadaşı Ala hanımı çok sevmiş. Çok tatlı, neşeli ve uyumlu olduğunu söylemişler. 

Ala hanımın arkadaşları da Ahmet beyi çok sevmiş. Fakat ilk tanıdıklarında Ahmet beyi çok çapkın ve gözü dışarıda bir tip olarak görmüşler. Ama tanıdıktan sonra çok sevmişler. 

Ala hanım yaşla ilgili sorulara ikimizde 25 yaşındayız diye cevap veriyor. Ahmet beyin burcu balık ve Ala hanım yay burcuymuş. Ahmet bey o yüzden duygusalmış ve sevgisini gösteriyormuş. Fakat Ala hanım da çok güzel bir şekilde sevgisini gösteriyormuş. Bu kadar iyi anlaşmalarına rağmen bazen çok kavga ediyorlarmış. Fakat küs kalmadan hemen barışıyorlarmış. Ahmet bey, hemen kavgayı unutuyormuş. Her şey yolunda gidiyormuş. Ala hanım ve Ahmet bey, yeni yıl için iyi dileklerini iletiyorlar ve video sona eriyor.

ala tokel makyaj malzemeleri

Favori Makyaj Malzemelerim

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.