antalya hayvanat bahçesi nerede / Antalya Hayvanat Bahcesi

Antalya Hayvanat Bahçesi Nerede

antalya hayvanat bahçesi nerede

* Antalya Doğal Yaşam Parkımız, Pazartesi günleri hariç haftanın diğer günleri ziyarete açıktır.



ANTALYA DOĞAL YAŞAM PARKI ÜCRET TARİFESİ

* 12 yaş altı okulları ile gelen öğrenci gruplarından ücret alınmaz sadece getiren araçtan ücret alınır.

* Orman Genel Müdürlüğü, Gazi ve Şehit yakınları ile Engelli Bireyler ücretsiz giriş yaparlar. (engelli bireyin yanındaki sadece bir refakatçiden ücret alınmaz. Araç içerisinde fazla kişi var ise araç ücreti talep edilir.)

* Emniyet Genel Müdürlüğü, Askeriye ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına %50 indirim uygulanır.

* İndirim ve ücretsiz giriş için kurum kartı gösterilmesi zorunludur.

* Otobüs, Minübüs vb araçlarla yapılan toplu girişlerde binek araç girişi için olan ücret dört kişi için uygulanır ve her dört kişilik grup için ayrıca hesaplanarak toplam giriş ücreti belirlenir.

20,00 TL

ARAÇLA GİRİŞ

Şahsi araç veya diğer araçlarda araç içerisinde kaç kişi olduğu önemli değildir.

2,00 TL

ÖĞRENCİ

Öğrenci Kartı ile giriş yapılabilmektedir.


ANTAYA DOĞAL YAŞAM PARKINA ULAŞIM

Tramvayile geleceksiniz FATİH yazan son durakta inerek üst geçitten karşıya geçip yaklaşık 15 dakika yürüyerek giriş yapabilirsiniz .

        Otobüs ile gelecekseniz / BLV- 14 durağında inerek ya da / BLV 11 Durağında indikten sonra üst geçitten karşıya geçerek yaklaşık 15 dakika yürüdükten sonra ulaşabilirsiniz.
(Bu duraklardan geçen otobüsler, , DC15, DC15A, DC27, DC27A, DC79, DM85, DM85A, DM86, KF52, MC58, MC68, MD77, MD77A, SD20, SD20A)

       Araç ile gelecekseniz Antalya - Burdur yolu olan Akdeniz Bulvarı üzerinden yönlendirme tabelaları bulunmaktadır.
Cezaevi kavşağından yan yola girerek ( Sokak) bahçemizi gelebilirsiniz.


Antalya Hayvanat Bahçesi Nerede, Nasıl Gidilir

Paylaş

Antalya Hayvanat Bahçesi

Antalya Hayvanat Bahçesi Antalya Döşemealtı'nda bulunmaktadır.

  • Işıklar'dan Fatih yönüne giden Antray'a binerek Fatih durağında indiğinizde Antalya Hayvanat Bahçesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Yıl'dan AC05, AC05A, CV48, GCK60, KC33, KC35, LC73, LF09, LF10, TB72, TCP45, TK36 numaralı otobüslerden birine binerek Markantalya durağında inip Fatih yönüne giden Antray'a binerek Fatih durağında indiğinizde Antalya Hayvanat Bahçesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Lara'dan TL94, LF09, LF10 numaralı otobüslerden birine binerek Doğu Garajı durağında inip Fatih yönüne giden Antray'a binerek Fatih durağında indiğinizde Antalya Hayvanat Bahçesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Konyaaltı'ndan KC33, UC32 numaralı otobüslerden birine binerek Markantalya durağında inip Fatih yönüne giden Antray'a binerek Fatih durağında indiğinizde Antalya Hayvanat Bahçesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Havalimanı'ndan Fatih yönüne giden Antray'a binerek Fatih durağında indiğinizde Antalya Hayvanat Bahçesi'ne ulaşabilirsiniz.
  • Otogar'dan Fatih yönüne giden Antray'a binerek Fatih durağında indiğinizde Antalya Hayvanat Bahçesi'ne ulaşabilirsiniz.

Antalya Hayvanat Bahçesi İletişim Bilgileri

Nebiler Mahallesi Kepezaltı piknik sahası içi Döşemealtı/Antalya

0 32 32

Antalya Hayvanat Bahçesi Haritadaki Konumu

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır