akıllı masa türkiye / Sanal Mobilya - New Karizma Akıllı Masa & Sehpa Beyaz : funduszeue.info: Ev ve Yaşam

Akıllı Masa Türkiye

akıllı masa türkiye

Akıllı Orta Sehpa Pratik Masa Ürün Açıklaması

Akıllı Orta Sehpa Pratik Masa
  • Orta Sehpa
  • Fonksiyonel açılıp 4 kişilik masa
  • Orta sehpa olarak ölçüleri
  • 75 cm x cm - yerden yükselik 50 cm
  • Açılmış masa olarak ölçü
  • cm x cm - Yerden yüksekliği 72 cm
  • Sehpa alt kısımları raflıdır
  • Oturum bölümü kırmızı kumaş
  • Mat beyaz renkte üretilmektedir
  • Tekerlekli olduğu için kolay açılım
  • Modern
  • Fonksiyonel
  • Ürünümüz istenildiğinde çok şık bir orta sehpa istenildiğinde ise yemek masası veya çalışma masası olarak kullanılabilen bir üründür. Asıl avantajı masaya dönüştüğünde otomatik olarak oturacağınız kısımlarında hazır olmasıdır. Bu özelliği ile ‘’Dünyada İlk’’ üretilen üründür. Mekanizması ve ürün tasarımı tamamen kendi bünyemizde yapılmış olup ürünümüzün hem mekanizma hem de tasarım patenti mevcuttur. - Şık bir orta sehpa olarak kullanabilirsiniz. - Gerektiğinde yemek masasına dönüştürebilirsiniz - Gerektiğinde çalışma masasına dönüştürebilirsiniz. - Mağazalarda ve firmalarda dekoratif amaçlı sehpa olarak kullanabilirsiniz. İstediğiniz zaman yemek masası veya toplantı masasına dönüştürebilirsiniz. - Rahatlık ve ergonomi açısından oturma minderleri kullanılmıştır. - Her bir bölüme en fazla Kg ağırlığında bireyler oturabilir. - 4 Kişi çok rahatlıkla yemek yiyebilir. - Komple minifix bağlantılıdır. - Mekanizma bağlantılarında ahşap içerisinde metal dübel kullanılmıştır. - En altta 16 adet gizli tekerlek bulunmaktadır. - Açması ve kapatması oldukça kolaydır. - Açma kapama esnasında ağırlık kaldırma diye bir problem söz konusu değildir. - Ürünlerimiz hem mekanizma hem de tasarım patentlidir.

    Ev Dekorasyonunun vazgeçilmez mobilya aksesuarlarından olan Sehpalarni incelemek, en beğendiğiniz Sehpalar modellerine Berke kalitesiyle en uygun fiyatlarla ulaşmak için sehpa modelleri tıklayın.

    Akıllı Orta Sehpa Pratik Masa Ürün Ölçüleri

    ÜRÜN ADIGYDFİYAT
     Orta sehpa ölçüsü75cm50cmcm
    Açılmış masa ölçüsü cm72cmcm

    Türkiye Geneli Montaj Hizmeti

    Yükleniyor lütfen bekleyin

    • Ürün Garantisi
    • Teslimat&Montaj
    • Tedarik Süreci
    • Kalite Farkı
    • Fiyat Avantajı
    • Güvenilirlik

    Juppo Akıllı Sehpa

    + İster Orta Sehpa
    + İster Yemek Masası
    + İster Yer Sofrası
    + İster Çalışma Masası

    Alışverişe Başla

    Home Akıllı Sehpa

    + İster Orta Sehpa
    + İster Yemek Masası
    + İster Yer Sofrası
    + İster Çalışma Masası

    Alışverişe Başla

    Mini Akıllı Sehpa

    + İster Orta Sehpa
    + İster Yemek Masası
    + İster Yer Sofrası
    + İster Çalışma Masası

    Alışverişe Başla

    Ortadan Açılır Kapanır Akıllı Sehpa

    + İster Orta Sehpa
    + İster Yemek Masası
    + İster Yer Sofrası
    + İster Çalışma Masası

    Alışverişe Başla

    Akilli Masa

    Durch eine praktische Kurbel ist die Tischhöhe kinderleicht verstellbar - so finden Sie Ihre persönliche Komforthöhe im Handumdrehen. Mit diesem Couchtisch bzw. Esstisch sind Sie auch für Besuch bestens gerüstet: Eine Einlegeplatte verlängert die gläserne Tischplatte um ca. 25 cm.

    Sipariş Süreci

    Home Design by Akaslan müşterisi olarak sizlerle şahsen ilgilenmek isteriz ve bu sebepten dolayı da Online siparişlerinizden sonra siparişinizi tamamlamak üzere sizinle temasa geçiyor olacağız. Online siparişinizi tamamladıktan sonra siparişinizin ön onayı ile ilgili bir E-Mail alacaksınız. Gün içerisinde Müşteri Temsilcimiz sizinle irtibata geçerek, seçtiğiniz ürün ve/veya ürünlerin renk, ölçü ve kumaş türünü ayrıca ödeme ve teslimat koşullarını konuşmak üzere temasa geçecektir.

    Arzu ederseniz, konuyla ilgili sorularınızı bizimle temasa geçerek paylaşabilirsiniz.

    İletişim bilgilerimiz:

     

    Home Design by Akaslan

    Bergisch Gladbacher Str.

    in Köln

    E-Mail [email protected]  

    akilli masa, akilli, masa, funktionstisch, panel mobilya, Orta Sehpa, Sehpa, Orta, home, design, akaslan, mobilya, möbel, sitzgarnitur, köln, bonn, düsseldorf

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası