n11pro toptan / Toptancılar için e-ticaret devri başlıyor

N11pro Toptan

n11pro toptan

Yengeç'in n11pro Entegrasyonu
ile pazaryeri mağazanızı hemen bağlayın!

n11pro toptan pazaryeri mağazanızı entegre edin; iş yükünüz hafiflesin, kolay ve hızlı faturalamaya başlayın.

n11pro ikonu
sipariş entegrasyonunu temsili ikon
Sipariş Entegrasyonu

Siparişleriniz birkaç dakikada ekranınızda.

Detaylı İncele
stok entegrasyonunu temsili ikon
Stok Entegrasyonu

Ön muhasebe üzerinde stoklarınızı takip edin.

Detaylı İncele
fatura entegrasyonunu temsili ikon
Fatura Entegrasyonu

Faturalarınız otomatik oluşturulur.

Detaylı İncele
günlük rapor temsili ikon
Günlük İşlem Raporu

Günlük sipariş adetleriniz e-postanızda.

Detaylı İncele

n11pro Entegrasyonu nedir?

n11pro toptan pazaryeri mağazanızın finansal ve operasyonel süreçlerinizi kolaylaştırmaya yarayan entegrasyon modelidir.

Yengeç n11pro Entegrasyonu ile, mağazanıza gelen siparişlerin bilgileri muhasebe programınıza aktarılır ve faturalarınız otomatik olarak oluşturulur. Ön muhasebe programı kullanıyorsanız; ürün eşleştirme yaptığınızda, faturası oluşturulan ürünlerin stokları ön muhasebenizden otomatik olarak düşer.

Yengeç n11pro Entegrasyonu’nun kargo özelliği ile de faturası oluşturulan siparişlere ait kargo barkodu ve kargo fişi otomatik hazırlanır. Kargo fişi ve barkodunuzu e-faturalarınızla birlikte çıktısını alabilirsiniz.

Ayrıca günlük işlem raporu ile de n11pro mağazanıza gelen siparişlerin faturalanmasına dair raporların e-postanıza gönderilmesiyle satış performansınızı takip edebilirsiniz.

n11pro Entegrasyonu nasıl yapılır?

Öncelikle n11pro satıcı panelinden Hesabım > API Hesapları alanındaki API bilgilerinizi öğrenin. Daha sonra Yengeç paneline giriş yapın ve “Yeni Entegrasyon Ekle” butonuna tıklayın. n11pro’yu seçin. Açılan sayfada n11pro satıcı panelinden aldığınız API bilgilerini girin ve “Kurulumu Tamamla” başlığına tıklayın. Daha sonra “Entegrasyonlarım” alanından n11pro Entegrasyonu’na gelerek ayarlarınızı kişiselleştirebilirsiniz.

n11pro Fatura Entegrasyonu nedir?

Yengeç’in fatura entegrasyonu ile n11pro mağazanızdan çekilen siparişleriniz ön muhasebe programı üzerinde otomatik olarak oluşturulur ve seçtiğiniz ayarlara göre e-faturalarınız otomatik resmileştirilir. Dilerseniz hazırlanan e-faturaların e-posta ile müşterilerinize gönderimini sağlayabilirsiniz.

n11pro Sipariş Entegrasyonu nedir?

Sipariş entegrasyonu, n11pro mağazanızdaki siparişleri otomatik olarak çeker ve faturalandırma sürecine hazırlar. Çekilen siparişlerinizi manuel olarak işleme gerek kalmadan ön muhasebe programı üzerinden faturalandırmak için formatlar. Bu sayede siparişlerinize hatalı bilgi girişi riski olmadan faturalarınızı hazırlamış olursunuz.

n11pro API anahtarı nasıl alınır?

Yengeç n11pro Entegrasyonu’nuzu tamamlamak için API Anahtarı’na ihtiyacınız vardır. API Anahtarı’na ise n11pro satıcı paneli > Hesabım > Üyelik Bilgilerim > Mağaza > API Hesap Yönetimi ekranından Yeni Hesap Oluştur’a tıklayarak API Anahtarınızı oluşturabilirsiniz.

n11pronun n11 pazaryerinden farkı nedir?

n11pro toptan satış yapan işletmelerin pazaryeri olup, n11 de ise sadece perakende satış yapan mağazalar yer almaktadır.

Yengeç ile Tam Entegre
Muhasebe Çözümleri

Yengeç ile n11pro pazaryeri mağazanıza gelen siparişlerin otomatik faturalandırılması için ön muhasebeli çözümlerin yanısıra ön muhasebesiz olarak e-arşiv veya e-fatura entegrasyon çözümlerini de tercih edebilirsiniz.

Yengeç ön muhasebesiz olarak; GİB e-Arşiv Portal ile n11pro e-arşiv fatura ve QNB eFinans Portal, Trendyol e-Faturam, n11faturam ile n11pro e-fatura entegrasyonlarını kullanıma sunmaktadır.

Yengeç’in n11pro ön muhasebe entegrasyon çözümleri ise; Paraşüt, Logo İşbaşı ve KolayBi’ ön muhasebe programlarından oluşmaktadır.

GİB Gelir İdaresi Başkanlığı Logo
QNB eFinans logo
Paraşüt Logo
Logo İşbaşı Logo
Trendyol e-Faturam logo
n11faturam logo
KolayBi' Logo
n11pro Entegrasyonu görseli

n11pro Entegrasyonu Kurulum Aşamaları

entegrasyon adım 1
Yengeç'e bağlanın

Ön hazırlık olarak ön muhasebe ve n11pro Mağaza Girişi panellerinizi farklı pencerelerde açın. Ardından Yengeç paneline giriş yapın.

entegrasyon adım 2
15 günlük deneme süresini başlatın

Entegrasyon panelinizde yer alan Yeni Entegrasyon Ekle butonuna tıklayarak, pazaryeri ve e-ticaret platformları arasından n11pro’yu seçin.

entegrasyon adım 3
n11pro entegrasyonunuzun ayarlarını tanımlayın

Genel ayarlarınızı tamamladıktan sonra, kurulum rehberini takip edin. n11pro panelinizde oluşturduğunuz bilgilerle mağaza bağlantı ayarlarınızı tanımlayın.

4 numaralı madde görseli
n11pro entegrasyonunuzu kullanmaya başlayın

Yengeç ile n11pro mağazanızı ön muhasebeye entegre etmeniz ve aktif olarak kullanmaya başlamanız; işte bu kadar hızlı ve kolay. Bol satışlar dileriz.

Kuruluma Başla
  • 15 gün ücretsiz deneyin
  • Memnun kalırsanız abone olun

Yengeç'te Merak Ettikleriniz

n11pro entegrasyonunuz ile ilgili en çok merak edilenlere göz atmak isteyeceğinizi düşündük.

n11pro entegrasyonunun bulunduğu abonelik paketine başka entegrasyonlar dahil mi?

Evet; n11pro entegrasyon aboneliği, Pazaryeri Entegrasyonları III abonelik paketi ile başlatılmaktadır. Paket kapsamında n11pro’nun yanısıra sınırsız sayıda Beymen, HopiShop, Decoverse pazaryeri mağazalarınızı da entegre edebilirsiniz.

n11 entegrasyonumda eşleştirdiğim ürünler n11pro Entegrasyonu'mda da otomatik eşli gelir mi?

Hayır; n11 mağazanızdaki ürünler n11pro mağazanızda da varsa ve ürünlerinizin eşleştirilmesini istiyorsanız, bu mağaza için de ürün eşleştirmesi yapmanız gerekir.

n11 Entegrasyonu yaptığım aboneliğimle n11pro Entegrasyonu da kurabilir miyim?

Hayır, n11 ile n11pro entegrasyonu farklı abonelikler gerektirmektedir.

n11pro entegrasyonumda KDV oranı ayarımı nasıl yapabilirim?

n11pro tarafından mağazanızdan çekilen siparişlere ait ürünlerin KDV oranı sağlanmamaktadır. Bu sebeple entegrasyon ayarlarında bulunan KDV oranı olarak seçtiğiniz değer kullanılarak, siparişlerinizdeki ürünler bu oran ile ön muhasebeye işlenir. Entegrasyon ayarlarınızda tanımlı varsayılan değerden farklı KDV oranına sahip ürünleriniz mevcutsa; entegrasyonunuzun Stok Eşleştirme ekranı üzerinden ürün özelinde seçili değeri değiştirip kaydetmeniz yeterlidir.

n11pro mağazanızı
şimdi entegre edin

n11pro Entegrasyonu'nun sağlayacağı kolaylıkları
15 günlük ücretsiz deneme süresi ile deneyimleyin,
memnun kalırsanız abone olun.

Hemen Başla
Yengeç Ekibi
her zaman yanınızda

Tüm soru ve talepleriniz ile ilgili takipte kalın, dilediğinizde ekibimizle iletişime geçin.

destek birimini temsil eden ikon
Destek Kanalları

Yengeç ile ilgili her türlü sorunuzu cevaplamaya hazır birimimizle iletişime geçin.

Bize Şimdi Ulaşın
merak edilenleri temsil eden soru işareti ikon
Merak Edilenler

Yengeç entegrasyon hizmetlerimiz ile ilgili en çok soruları derledik.

Hızlıca Göz Atın
blog yazılarını temsil eden ikon
Blog

Kobilere özel hazırladığımız yazılar ve geliştirmelerimize dair en güncel haberlerimiz !

Hemen Keşfedin

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası