türk telekom sil süpür bende gözükmüyor / Türk Telekom Sil Süpür Neden Yok, Sil Süpür Neden Açılmıyor, Çıkmıyor | Bildirimlerim

Türk Telekom Sil Süpür Bende Gözükmüyor

türk telekom sil süpür bende gözükmüyor

Türk Telekom sil süpür neden yok? Neden gözükmüyor? Nasıl yapılır?

Türkiye'nin en çok kullanıcıya sahip olan operatörlerinden biri olan türk Telekom ile ilgili son dakikalarda bir sorun yaşanıyor. Kullanıcılar, her hafta bedava internet, bedava dakika alabildikleri sil süpür adlı uygulamanın görünmedini, Sil Süpür'ün nasıl görüneceğini, nasıl sil süpür yapılacağını araştırmaya başladı.

Dakika, SMS ve internet ödülleri vermesi nedeniyle he rhafta Sil Süpür adlı kısım, Türk Telekom kullanıcılarının en çok ziyaret ettiği yer oluyor. Bu hafta ödül için ziyaret edenler ise sorun ile karşılaştı. 

Sil Süpür'den hediye kazanmak için öncelikle Türk Telekom mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı indirdikten sonra telefon numaranız ve şifre al kısmından şifre alarak uygulamaya girebilirsiniz .Uygulamaya girdikten sonra karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak.

Bu ekranda, yukarıda gösterildiği gibi sağ üstte bulunan hediye paketi şeklindeki butona tıklayın. Butona tıkladığınızda ise aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Bu ekranda Bana özel kısmında sil süpür'ü görebileceksiniz. Buurada hemen başla linkine tıklayarak Sil Süpür'e girebilir ve hediyeleri kazanabilirsiniz.

BAZI YERLERDE SORUN YAŞANIYOR

Bazı yerlerde Türk Telekom kullanıcıları, uygulamaya erişmekte sıkıntı yaşadığını söylüyor. Sorunların sadece bazı illerde yaşandığı belirtiliyor. Siz hangi ilde sorun yaşıyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak sorunları dile getirebilir, diğer Türk Telekom kullanıcıları ile birlikte bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Sizce en fazla ne çıktı Sil Süpür'den Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Editör: 30 GB Haftalık internet :)

Sil Süpür neden yok? Sil Süpür yok oldu ne yapmalıyım, neden açılmıyor, bitti mi veya kalktı mı son dakika var mı?

Sil Süpür neden yok soruları merakla sorulmaya devam ediyor. Türk Telekom uygulamasındaki Sil Süpür neden yok, neden açılmıyor, bitti mi veya kalktı mı 14 Nisan günü son dakika var mı, neden çıkmıyor, göremiyorum, sona erdi mi? Sil Süpür neden yok, bitti mi?

SİL SÜPÜR NEDEN YOK?

Kampanyalı internet ve dakika kazanma uygulaması Sil Süpür neden görünmüyor veya neden yok soruları ara ara kullanıcılar tarafından soruluyor.

İşte Sil Süpür ile ilgili bilinmeyenler ve neden olmadığıyla ilgili bilgiler:

Sil Süpür neden yok, bitti mi, nasıl yapılır?

 

Sil Süpür neden yok, neden açılmıyor, bitti mi veya kalktı mı son dakika var mı?

Türk Telekom kampanyası özellikle haftanın belli günlerinde internette çok arananlar arasında. Peki bu kampanyadan nasıl yararlanılır? Her hafta çarşamba veya cuma günleri saat 'a kadar yenilenen kampanyanın detayları şu şekilde;

Kripto Dünyasında Yeni Sürpriz: Facebook'un Kripto Girişimi Diem Satıldı!Facebook'un kripto para girişimi Diem, kripto para bankası Silvergate Capital'e resmi olarak satıldı.

Türk Telekom'un "Sil Süpür" kampanyasından yararlanmak için öncelikle Türk Telekom abonesi olmanız ve Türk Telekom online işlemler uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

Türk Telekom online işlemler uygulamasını indirdikten sonra yükleyin ve açın.

Giriş yaptıktan sonra ana ekranda sağ üst köşede bulunan hediye paketine tıklayın.

Açılan ekranda "Size özel kampanyalar" a girin.

Sil Süpür seçeneğine dokunun.

Sisli bir bulut şeklinde ekran göreceksiniz. Bu alanı parmağınızla silin.

Haftalık hediyeniz ekranınızda görünecek ve hattınıza tanımlanacaktır.

Sil Süpür neden yok, bitti mi, nasıl yapılır?

 

SİL SÜPÜR NEDEN ÇIKMIYOR?

Haftada bir kez gerçekleşen Sil Süpür kampanyası çarşamba veya cuma günleri saat 'a kadar yenileniyor. Bu günlerin dışında kontrol ederseniz çıkmayacaktır.

Kampanyayı kullanmadığınız halde görünmüyorsa şu nedenlerden dolayı olabilir:

Sil Süpür için hattınızın G olması gerekir. 3G hattınız varsa ve G'ye taşırsanız, Sil Süpür'den faydalanabilirsiniz.

Hattın iptal olması

Hattın iptal olmasına sebebiyet verilmesi

Diğer operatörlere taşınması

Faturalı hattan faturasıza veya faturasız hattan faturalıya geçiş yapılması

Bunlarla alakalı da bir sorun yoksa müşteri hizmetlerini arayarak "Sil Süpür yapamıyorum" şeklinde bir talep oluşturabilirsiniz. Her yolu denediyseniz 1 numarasını arayarak, yaşadığınız problemle ilgili müşteri temsilcisiyle bir görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Telekom Sil Süpürkampanyasından tüm bireysel faturalı müşteriler faydalanabilir ancak BİMcell, POCELL, Pttcell ve TeknosaMobil kullanıcıları hariç.

Verilen hediye, belirtilen süre içerisinde kullanılmazsa daha sonra kullanılamaz ve geçerlilik süresi sonunda silinir.

Sil Süpür'de kazandığınız hediye başka biriyle paylaşılamaz ve devredilemez.

Kazanılan hediye Türkiye içerisinde geçerlidir ve yurt dışında kullanılamaz.

Sil Süpür

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası