lg 42lm640s yazılım güncelleme / LG 42LMs model lcd tv yazilim hack | Kontrol Kalemi Forumları

Lg 42lm640s Yazılım Güncelleme

lg 42lm640s yazılım güncelleme

LG LED TV firmware/yazılım g&#;ncelleme

Paylaştığın linkte nasıl yapıldığı açık olarak anlatılmış, daha ne söyleyebiliriz.

1- *.*epk dosyasını download ettinmi (Download ettiğin zip yada rar sıkıştırılmış dosya içerisindedir. Önce bu zip yada rar dosyasını extract ederek içerisindeki epk uzantılı dosyayı dışarıya çıkarmalısın)?

2- Flash belleğini biçimlendirip (fat 32 ile) içersine LG_DTV isimli bir klasör koydunmu (oluşturdunmu)?

3- Flash bellekteki LG_DTV klasörü içerisine daha önce download etmiş olduğun epk uzantılı dosyayı (firimware yazılımını) attınmı? 

4- Televizyonda kaç adet USB port var? Eğer birden fazlaysa hem başka bir portta denemelisin hemde diğer portlarda (hub'larda) takılı flash bellek ve diğer aygıtlar varsa onları çıkartmalısın, USB'lerde sadece frimware güncellemesi için kullandığın flash bellek takılı olsun.

5- Yeniden dene.

Altta belirtilenlere dikkat edersin:

"Usb girişine takınca zaten biraz sonra Tv yazılım güncellemesi var yüklüyüm mü diye soracak. Sordu mu yükle deyin , burda önemli bir püf noktası var böyle yükleme ekranı tarzı bişey çıkmıyor karşımıza hatta ben olmadı zannedip flash diski çıkaracaktım iyiki çıkarmamışım, yani yükle dedikten sonra sakın flash disk'i çıkarmak yada tv'yi kapatmak gibi bir yanlışa düşmeyin, Bir süre sonra üst köşede güncelleme tamamlandı türünden bir bildirim beliriyor , tv kendi kendine açılıp kapanıyor , böylece güncelleme başarıyla tamamlanmış oluyor."

 

3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme. Üreticiler, güncel teknolojik trendlere ayak uydurmak için ürünlerini sürekli olarak geliştirmeye çalıştıkça, herhangi bir TV markasının yazılımının modası geçme eğilimindedir. Daha önce tanımlanan hataları ortadan kaldırmak ve rahat kullanım ve sezgisel bir arayüz ile çalışmayı stabilize etmek için TV modeli LG Smart TV için müteakip her bir aygıt yazılımı piyasaya sürülür. 3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme.

LG Smart TV bir yıldan uzun süredir satın alındığından, sahipler şu ya da bu şekilde güncelleme işlemiyle, sihirbazı aramadan bunu nasıl yapacakları ve gerekli tüm dosyaları nereden alabilecekleriyle ilgileniyorlar. Bununla birlikte, yanlış bellenim nedeniyle TV tamamen çalışmaz hale gelebileceğinden, özgüven yoksa, bu işi kendimiz üstlenmemenin daha iyi olduğu hemen belirtilmelidir. Bu olursa, ustanın büyük bir miktar ödemesi gerekecektir.

Bununla birlikte, aşağıdaki basit kılavuzu sürekli ve yavaş bir şekilde izleyerek LG TV&#;leri güncellemek hem net hem de donanım açısından güvenli hale gelecektir. Her şeyden önce, başlamak için, belirli bir TV modelini belirlemeniz gerekir, çünkü diğerlerinden yazılım yüklemek, hatta benzer modeller bile yanlış olacaktır ve arızalara yol açabilir. 3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme. 3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme. 3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme.3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme.

pars servis televizyonlarda uzman bir teknik servistir eğer bir problem yaşıyorsanız profesyonellerden destek alınız.

Telefon numarası :  09 71

TV&#;nizin modelini, arkasındaki etikete bakarak kolayca bulabilirsiniz. Etiket yoksa, uzaktan kumandayı alın, menü düğmesine basın, müşteri desteği için düğmeye basın (ortada beyaz nokta ile kırmızı), bu ürün (hizmet) hakkında bilgilerin bulunduğu bölümü seçin, &#;Model (tür) &#;.

Yazılım seçimi

Belirli model belirlendikten sonra, LG TV&#;nizde Smart TV&#;yi güncellemek için yazılım aramaya başlamalısınız. Birkaç arama seçeneği vardır, örneğin gerekli dosyalar, bellenim sağlayan birçok sitede bulunur. Ancak, sorun yaşamamak için doğrulanmamış ağ kaynaklarını kullanmamanız gerektiğini anlamanız gerekir. Makul bir çözüm, teminatı doğrudan LG&#;nin resmi web sitesinden almak olabilir.

Bu şu şekilde yapılır:

  • funduszeue.info web sitesine gidin ;
  • En üstündeki arama penceresini bulun ve klavyeden TV modelinizin adını manuel olarak girin ve Enter tuşuna basın;
  • Arama sonuçlarını okuyun, Destek sekmesine gidin ve Programlar bölümünü seçin;
  • İndirilebilir bir güncelleme seçin (Yazılım Dosyası (Sürüm funduszeue.info dosyası, burada sürüm x değerleri yerine sayılarla gösterilecektir);
  • Seçtiğiniz dosyanın linkine tıklayarak bilgisayarınıza indirin.

Dahası, prosedür o kadar karmaşık değil, ancak konsantrasyon ve biraz zaman gerektirecek, böylece güncellenmiş dosyadan sonra uzmanları aramanıza gerek kalmayacak, kendi dikkatsizliğiniz nedeniyle zaman ve para harcayacaksınız.

Sırayı güncelle

Bilgisayara indirilen güncellemenin USB flash sürücüye, kök klasörüne kopyalanması gerekir. Prosedür algoritması şunları içerir:

  • Resmi LV web sitesinden indirilen arşiv dosyasını bilgisayarınıza açtıktan sonra .epk formatında bir dosya alınmalıdır. Kullanıcının düzenli olarak güncellenmemesi durumunda olabilecek iki veya daha fazla dosya varsa, bunlar daha küçük bir sürümden daha büyüğe sırayla LG Smart TV&#;ye tek tek yüklenmelidir, böylece aygıt yazılımı doğru;
  • Flash sürücüyü biçimlendirin veya tamamen boş bir sürücü alın, ardından USB bağlantı noktasına takın, LG_DTV olarak adlandırılan bir klasör oluşturun (sadece bu şekilde ve başka bir şey değil);
  • Paketlenmemiş dosyaları flash sürücüde oluşturulan klasöre kopyalayın &#; buradan Smart TV bilgilerini okumaya devam edecektir;
  • USB flash sürücüyü bilgisayar bağlantı noktasından çıkarın ve varsa TV&#;nin bağlantı noktasına veya buna bağlı ek bir alıcıya takın. Medyayı yerleştirdikten sonra güncelleme, kullanıcının herhangi bir ek işlem yapmasını gerektirmez. Her şey otomatik olarak gerçekleşir;
lg-8
  • Ortamı bağladıktan sonra, TV ekranında, kurulu yazılımın geçerli sürümü ve ortama kaydedilen güncellemenin sürümü hakkında bilgi görüntüleyen bir pencere görünecektir (mevcut aygıt yazılımının sürümü, aygıtın altında gösteriliyorsa). yani şimdi, kullanıcının siteden yanlış dosyayı seçtiği anlamına gelir);
  • Aygıt yazılımı tamamlandığında, ekranda bununla ilgili bir mesaj (Yükseltme Tamamlandı) görünecektir.

Çevrimiçi güncelleme ve temel özellikler

Yukarıdakilere göre, LG TV&#;nizi güncellemeden önce, gerçekten ihtiyacınız olan güncelleme sürümünü seçmek için fazladan iki dakika harcamanız ve her şeyi iki kez tekrarlamamanız önemlidir. Yukarıda açıklanan ürün yazılımı yöntemine ek olarak, yazılımın yeni bir sürümünü doğrudan İnternet üzerinden yüklemek için ikinci bir seçenek de vardır.

Bu yöntem çok kullanışlıdır, bellenimin ortalama ağırlığı yaklaşık MB olduğu için Wi-Fi veya kabloyla iyi hızda ve sınırsız kabloyla ağa TV bağlantısına sahip olmak yeterlidir. Uzaktan kumandayı almanız, ayarlarla (AYARLAR) düğmesine tıklamanız ve Destek sekmesini bulmanız gerekir. İçinde yazılım güncelleme bölümünü seçmelisiniz. Burada güncel aygıt yazılımı sürümünü bir bakışta görebilirsiniz. Ardından, bir güncelleme olup olmadığını kontrol etmek için düğmeye tıklayın. Varsa, ekranda bir mesaj görünecektir. Yeni bir sürüm yüklemek için &#;Güncelle&#; yi tıklamanız yeterlidir.

Diğer süreç tamamen otomatiktir ve kullanıcı, oyuncular güncellenirken TV programlarını izlemeye devam edebilir. İndirme tamamlandığında hiçbir şeye dokunulamaz &#; ekipman kendini yeniden başlatır (TV açılır ve açılır). Bu, sürecin tamamen tamamlanması anlamına gelecektir.

Kuralları güncelleyin:

  • Güncelleme tamamen tamamlanana kadar flash sürücüyü TV&#;den çıkaramazsınız;
  • Yazılım yüklenene kadar TV&#;yi kapatmak da imkansızdır;
  • Tüm işlemler tamamlanmadan önce kablonun soketten çıkarılması yasaktır;
  • Güncelleme, arızalara yol açacağından, dağınık olmayan ve büyükten küçüğe değil en küçük sürümle başlamalıdır.

3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme.3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme.3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme.3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme.3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme.3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme.3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme.3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme.3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme.3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme.3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme.3 Yolla LG Smart TV&#;nizdeki yazılımı güncelleme.

pars servis televizyonlarda uzman bir teknik servistir eğer bir problem yaşıyorsanız profesyonellerden destek alınız.

Telefon numarası :  09 71

LG Tv Yanlış Firmware Çözümü

Bu Blog’da piyasada olmayan bilgileri paylaşacağım demiştim.İşte bu bilgi, o bilgilerin başında geliyor.
Tamamen kendi funduszeue.infoıntı ya da çalıntı değildir !
Bugün LG TV’lere (LED,Plazma,LCD) yanlış yazılım (firmware) atılması sonucu, TV’nin açılmama sorununu nasıl halledeceğimizi anlatacağıfunduszeue.info için bize lazım olan üç şey olacak :
1 – Tv’nin orjinal firmware yazılımı (LG’nin sitesinde bulabilirsiniz).
2 – RS kablo (Bu kabloyu hayat kurtaran kablo diye tabir ediyorum ki gerçekten de öyle).
3 – TeraTerm programı.Buradan indirebilirsiniz.
Hazırsak başlayalım :
Öncelikle TV’nizi Power butonundan kontrol edebiliyor musunuz, ona bakın.Eğer edemiyorsanız; TV’nin fişini çekin.
RS kablonun bir ucunu bilgisayarınızın arkasındaki girişine bağlayalıfunduszeue.infoğer ucunu da TV arkasındaki girişe bağlayalım.
TeraTerm programını açalım ve ayarlarını şu şekilde yapalım (Burası önemli)
Port : Hangi COM Port’u kullanıyorsa, onu seçfunduszeue.info genelde COM1 olur.
Baud rate :
Data : 8 bit
Parity : none
Stop : 1 bit
Flow control : none
Ardından “Ok” butonuna basalıfunduszeue.info TeraTerm bağlantı için hazır.Şimdi TV’yi açacağız ama bu adımlara funduszeue.infoı çok hassas.
TV’yi Açma-Kapama butonundan kontrol edemiyorsanız, TV’nin fişini çekin.
Şimdi TV’yi açalıfunduszeue.info açar açmaz ya da fişini takar takmaz klavyemizden sürekli “ESC” butonuna basıp bırakalıfunduszeue.info ki “mstar#” ya da “saturn#” yazısı belirene funduszeue.info işlemi yapmamızın sebebi, TV’nin boot olmasını engellemek.
Şimdi Tera Term programına

loadz rootfs

komutunu yazıfunduszeue.info komutun açılımı rootfs’yi zmodem aracılığıyla kontrol etmek.
Neyse devam ediyoruz…
“loadz rootfs” komutunu yazıp, enterladıktan sonra, bazı saçma sapan karakterler çıfunduszeue.infoyın, bu iyi bişey :=) .Hiçbir tuşa basmıyoruz !
TeraTerm programında şu işlemleri sırayla yapıyoruz : File->Transfer->Zmodem->funduszeue.infoından daha önce indirdiğimiz LG TV’nin orjinal yazılımını seçiyoruz.
Yazılımı yüklemeye başladı.Şimdi bitirmesini bekleyeceğiz.O arada çay, kahve molası funduszeue.info işlem uzun sürer :=)
İşlem % olunca, flash’ı yeniden yazmaya başfunduszeue.info’a yazma bittikten sonra, “mstar#” ya da “saturn#” yazısı funduszeue.info bingo !
Yapacağımız son bir işlem kaldı.Korkmayın çok basit :=)
TeraTerm’de şu komutu yazın :

reboot

Bu komuttan sonra, eğer işlemleri eksiksiz ve düzgün yaptıysanız, artık dans edebilir, şarkı söyleyebilir, Doğuş gibi ters taklalar atabilirsiniz :=) .Zira TV’niz artık açılacaktır.
Bir başka bilgi paylaşımında görüşmek dileğiyle…

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası