tuba torun alevi mi / Sürekli açlık ve israf edebiyatı yapan CHP'li Aykut Erdoğdu ile Tuba Torun'dan Boğaz'da lüks düğün

Tuba Torun Alevi Mi

tuba torun alevi mi

Tuba Torun Özellikle kadın ve çocuk hakları olmak üzere insan hakları üzerine çalışmalar yapmaktadır. Hakkında merak edilen sorulara cevaplar. Kaç yaşında? eğitimi, çalışmaları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Tuba Torun Kimdir? Nereli?

yılında dünyaya gelmiş, doğma büyüme aslen İstanbul&#;ludur. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi&#;nden mezun olmuştur. Kurumsal ve Uluslararası Hukuk dahil, çeşitli alanlarda avukatlık yapmıştır. Günümüzde de İstanbul Barosu&#;na bağlı olarak mesleğini sürdürmektedir.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Derneği avukatı, Sosyal Haklar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Çocuk Hakları Koordinatörü, Kadın Meclisleri ve Kadın Adayları Destekleme Derneği üyesidir. Avukat Tuba Torun özellikle kadın ve çocuk hakları, insan hakları üzerine çalışmalarını sürdürmektedir.

Ayrıca günümüzde Gazete Duvar’da güncel konular üzerine yazmakta, Hukuki Haber&#;de ise hukuki makaleler kaleme almaktadır. İnsan Hakları Savunucusu, Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi, İstanbul 1. Bölge Dönem Milletvekili adayı, İnsan Hakları aktivisti olarak tanınmaktadır.

Çalışma Alanları; Aile Hukuku, Ceza Hukuku, Ticaret Hukuku, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Fikri Mülkiyet ve Bilişim Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, Sigorta Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, Kentsel Dönüşüm Hukuku.

Sosyal Medya Hesapları:

İnstagram Hesabı:@funduszeue.inforun
Twitter Hesabı:@avtubatorunn CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi. Gazete Duvar’da yazar, Bayan Değil Kadın’ı hazırlar sunar.

Kaynak: funduszeue.info


KimNereli

Tuba Torun kimdir kaç yaşında aslen nereli? Tuba Torun ne iş yapıyor?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu son günlerde çıkan ses kayıtları ile gündemde. Eski eşi çocuğunun annesi Özge Pomem ile olan ses kayıtlarında şimdiki eşi avukat Tuba Torun hakkında skandal cümleler kuran Aykut Erdoğdu merak konusu oldu. Peki kimdir Aykut Erdoğdu, aslen nereli, kaç yaşında ikinci eşi Tuba Torun ve ilk eşi Özge Pomen kimdir?

Abone ol

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi ile konuşmalarını içeren ilk kaydın cumartesi gece yarısı Twitter’da paylaşılmasının ardından ikinci ses kaydı da sosyal medyada paylaşıldı. İkinci ses kaydı, Erdoğdu’nun 25 Nisan’da ayrıldığı eşi Özge Pomen ile 11 Haziran’da evlendiği eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi avukat Tuba Torun arasındaki telefon konuşmasını içeriyor. Sosyal medyada da gündem olan bu konuşmalardan sonra Aykut Erdoğdu merak konusu oldu. Peki kimdir Aykut Erdoğdu, aslen nereli, kaç yaşında ikinci eşi Tuba Torun ve ilk eşi Özge Pomen kimdir? 

CHP’li Erdoğdu’nun ayrıldığı eşinin adını taşıyan Twitter’daki ‘Özge’ adlı hesaptan cumartesi gecesi ’te paylaşılan ses ve video kaydı siyaset gündemine oturdu. Söz konusu kayıtta Aykut Erdoğdu ile ayrıldığı eşinin arasındaki konuşmayı içeren kayıtta üçüncü bir kişi tarafından çekildiği anlaşılan Özge Pomen’in diyalog esnasındaki görüntüleri de yer aldı.

Tartışmalara neden olan kayıtta Aykut Erdoğdu, ayrıldığı eşi Özge Pomen’e Tuba Torun ile bir ilişkisi olmadığını ikna etmeye çalışıyor Aykut Erdoğdu Tuba Torun’un CHP Parti Meclisi listesine alınması için, “gerekirse kendi adının çıkarılması” önerisi ile beş kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını söylüyor.

Söz konusu kaydın açıklanmasından 3,5 saat sonra Twitter’da açıklama yapan Aykut Erdoğdu, “hastaneye kaldırıldığını” duyurduğu eşi Tuba Torun’dan “kendisine yaşattıkları nedeniyle” özür diledi.

Aykut Erdoğdu daha sonra İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlarken “ne yapacağını bilmediğini, Genel Başkan ve parti yönetiminin partiye zarar verdiğini düşünmesi halinde istifa edebileceğini, ancak şu anda sağlıklı bir karar verecek durumda olmadığını” açıkladı.

İkinci ses kaydı
Twitter’daki Özge isimli aynı hesaptan bugün (26 Haziran Pazar) saat ’de yapılan ikinci ses kaydı paylaşımında Aykut Erdoğdu’nun ayrıldığı eşi Özge Pomen ile yeni eşi CHP Yüksek Kurul üyesi Tuba Torun arasında yapılan konuşma yer alıyor.

Söz konusu kayıt, Özge adlı hesaptan “Dolarla vekil oluyorlar, ben ‘kadın hakları’ diye g*mü yırtıyorum, olamıyorum’ demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun. Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdoğdu’yu aldın sırada vekillik var” ifadesi eşliğinde paylaşıldı.

Torun, ağlayarak yaptığı anlaşılan konuşma sırasında “istifa etmekten” söz ediyor. Söz konusu konuşmanın son gelişmelerden birkaç ay önce yapıldığı anlaşılıyor.

Tuba Torun kimdir: 

Tuba Torun, 'de Kahramanmaraş'ta dünyaya geldi. Mersin Mehmet Adnan Özçelik Anadolu Lisesi'nden mezun olan Torun, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Kurumsal ve uluslararası hukuk gibi çeşitli alanlar olmak üzere Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Derneği'nin de avukatlığını yapan Torun, Sosyal Haklar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Çocuk Hakları Koordinatörlüğü, Kadın Meclisleri ve Kadın Adayları Destekleme Derneği üyeliği yapıyor.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi olan Tuba Torun, genel seçimlerinde CHP İstanbul Milletvekili adayı oldu fakat seçilemedi.

Aykut Erdoğdu kimdir:

Türk maliyeci, siyasetçi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu, 28 Ağustos 'de Sarıkamış, Kars'ta dünyaya geldi.

Türkiye genel seçimlerinde CHP İstanbul milletvekili olarak ilk defa senesinde meclise girmiştir.

Aykut Erdoğdu, senesinde Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde lisans derecesini tamamladı. Carnegie Mellon Üniversitesi'nde 'Kamu Politikaları ve Yönetimi' alanında yüksek lisans yaptı. Hazine Müsteşarlığı'nda 'de stajyer olarak görev yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katılmasının ardından ilk defa Türkiye genel seçimlerinde CHP İstanbul 2. Bölge milletvekili olarak göreve başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyeliği ve Komisyon’da partisinin Grup sözcülüğüne de bu dönemde devam ettirdi. 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması sonrası oluşturulan CHP Kriz Masası’nın Başkanlığı’nda görevlendirildi.

tuba torunAykut Erdoğdu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası