bleach 228 bölüm izle / Bleach 1. Sezon Bölüm İzle – Türkçe Altyazılı İzle | Filmbitmez

Bleach 228 Bölüm Izle

bleach 228 bölüm izle

kaynağı değiştir]

Orihime'nin teknikleri, Shun Shun Rikka'yı çeşitli gruplara ayırarak bunu sesli olarak ifade eden büyülü sözler içerir. Orihime'nin başlangıçta tekniklerini kullanabilmek için sözleri söylemesi gerekiyordu fakat sonradan aldığı eğitim bu durumu gereksiz kıldı. Sözler, kullanılacak üyelerin isimlerini ve -güçlerinin doğasına bir kaynak teşkil eden- "Reddediyorum" (私は拒絶する, watashi wa kyozetsu suru) tümcesini içerir.

Santen Kesshun (三天結盾, Üç Kutsal Bağlantı Kalkanı), Orihime'nin savunma tekniğidir. Söz; Hinagiku, Lily ve Baigon'u bir üçgen oluşturacak şekilde dizer ve oluşan bariyer, uzaktan gelen herhangi birşeyi geri püskürtür. Bariyer, olumsuz olayları reddeder, ayrıca bir çeşit hava yastığı olarak da işlev görür: Orihime ve yakınındaki birinin ölümcül bir düşüşten hiç yara almadan kurtulmalarını sağlar.[14]

Sōten Kisshun (双天帰盾, İkiz Kutsal Dönüş Kalkanı), Orihime’nin iyileştirme tekniğidir ve bu, basit bir iyileştirmenin çok ötesinde bir yöntemdir. Sözler, Ayame ve Shun'ō’yu çağırır ve Orihime’nin iyileşmesini dilediği her ne/kim ise onun üzerinde yarım-oval bir bariyer oluşur. Bariyer aktifken, kapsama alanı içindeki tüm negatif olayları kovar.[15] Zarar ne kadar büyük olursa olsun (canlı/cansız fark etmez) bariyer, o alandaki uzayı ve zamanı geri çevirerek sanki zarar hiç görmemiş gibi tam çalışır duruma getirir.[16] Ölüyü bile diriltebilir. Teknik, ciddi yaralanmalarda daha çok zaman alır ve büyük miktarlarda yabancı ruhsal basınç da iyileştirmeyi çok daha güç hale getirir.

Sōsuke Aizen’in ilgisini uyandıran, "tanrıların tahtını sarsıyor" sözüyle de dile getirdiği gibi"[17], Orihime’nin bu gücüdüfunduszeue.info başta, tekniğin iyileştirilmesi gereken parçaların bulunmasına bağlı olduğu düşünülüyordu. Tsubaki parçalandıktan sonra, bulunamayacak kadar küçük parçalara ayrıldığı için iyileştirememişti. Bununla beraber, benzer güçlere sahip bir vizard olan Hachigen Ushouda, aslında bir parçası olmadan da herhangi birşeyi eski haline getirebileceğini belirtmişti.[18]

Koten Zanshun (孤天斬盾, Tek Kutsal Keskin Kalkan)[19], Orihime’nin saldırma tekniğidir. Sözler, kendisinin her iki tarafında da ince bir kalkan oluşturan Tsubaki’yi çağırır. Düşmanın üzerine uçar ve her iki tarafındaki şeyleri reddeden kalkan, bir kılıç gibi düşmanı keser. Temel olarak Tsubaki her şeyi kesebilirken Orihime’nin dövüşe karşı olan genel nefreti ve tereddütü, tekniğin ölümcül kuvvetini azaltmaktadır. Bu da onu karşılaşması ve yaralaması kolay bir rakip haline getirmektedir.

Kaynakça[değiştir kaynağı değiştir]

  1. ^abBleach Resmi Karakter Kitabı RUHlar, sayfa, Orihime'nin abisinin adının Sora olduğu belirtilir. VIZ Media'nın resmi İngilizce manga çevirilerinde Kakei diye adlandırılır. Manganın çevirisinin yapıldığı sırada Orihime'nin abisinin adı yoktu yani VIZ Kakei adını kendisi koydu. Resmi karakter kitabı ilk olarak Şubat 'da çıktı. [1] 21 Kasım tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
  2. ^Kubo, Tite (). Japonca sürüm; Bleach 5. cilt Tokyo, Japonya: Şūeişa, sayfalar.
  3. ^Kubo, Tite (). Japonca sürüm; Bleach 5. cilt, sayfalar.
  4. ^Bleach Resmi Karakter Kitabı RUHlar, sayfa.
  5. ^Kubo, Tite (). Japonca sürüm; Bleach 5. cilt, 9. sayfa.
  6. ^Bleach manga, 2. cilt, sayfa.
  7. ^Kubo, Tite (). Japonca sürüm; Bleach 6. cilt Tokyo, Japonya: Şūeişa, sayfalar.
  8. ^Kubo, Tite (). Japonca sürüm; Bleach 3. cilt Tokyo, Japonya: Şūeişa, sayfa.
  9. ^Bleach manga, 2. cilt, bölüm, sayfa.
  10. ^"Bayan Kahramanlar Toplanıyor". Haftalık Shonen Jump + Kapak.
  11. ^Bleach manga 5. cilt, bölüm, 9. sayfa.
  12. ^Bleach manga 5. cilt, bölüm, sayfa.
  13. ^Bleach 4. cilt, bölüm, sayfa.
  14. ^Bleach manga; bölüm, sayfa.
  15. ^Bleach manga; bölüm, sayfa.
  16. ^Bleach manga; bölüm, bölüm.
  17. ^Bleach manga; bölüm, sayfa
  18. ^Bleach manga; bölüm, sayfa.
  19. ^Bleach manga; bölüm, sayfa.
kaynağı değiştir]
Orihime, Tsubaki (soldaki) ve Shin'ō ile beraber.
Sol üstten başlayarak saat yönünde sırasıyla: Hinagiku, Baigon, Lily, Ayame ve Shun'ō ortada.

Orihime’nin güçleri kendini Shun Shun Rikka (盾舜六花, Amberçiçeği Kalkanının Altı Çiçeği) olarak gösterir; altı peri benzeri yaratık hareket etmedikleri zaman saç tokalarının (altı taçyapraklı çiçek şeklinde iki toka, her bir peri için iki yaprak) içinde yaşarlar. Altı perinin çeşitli birleşimleri ile Orihime sonucu inkâr ederek reddetme veya çeşitli şekillerde olayları çözme, bozma gücüne sahip olur. Bu güç saldırı, savunma veya iyileştirme (birleşime göre değişir) için kullanılabilinir. Orihime’nin ruh hali, güçlerinin etkinliğini doğrudan etkileyebilir. Şüphe veya endişe gibi duygular onları zayıflatırken inanç onları güçlendirir.

Orihime’nin güçleri ilk olarak Ichigo ile Ishida arasındaki düello esnasında, arkadaşı Tatsuki’yi Numb Chandelier’den korumaya çalışırken ortaya çıkar. Rukia Kuchiki’yi Ruh Cemiyeti’ndeki idamından kurtaramaya teşebbüs etmeden önce Yoruichi Shihouin tarafından eğitilir. Tuhaf olarak, Orihime’nin güçleri vizard Hachigen Ushōda’nınkilere benzemektedir. Orihime, genelde güçlerinin doğası nedeniyle iyileştirme yeteneği ile görevini yapar. Öldürücü zarar verme yeteneğine rağmen rakibini hayatta bırakmak için sadece yaralar çünkü barışçıl biridir.

Periler, Orihime’nin ruhunun ayrı gösterimleridir, her biri kendine özgü bir görünüşe ve kişiliğe sahiptir ve her biri bir çiçekle adlandırılmıştır:

Teknikleri[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası