turex hisse ne zaman işlem görecek / OYAK Yatırım - Turex Halka Arz Ediliyor

Turex Hisse Ne Zaman Işlem Görecek

turex hisse ne zaman işlem görecek

Turex hisse borsada ne zaman işlem görecek? Turex halka arz sonuçları ile hisse fiyatı ve borsa kodu nedir?

img ]

Turex Turizm’in hisseleri ‘eşit dağıtım’ yöntemi ile halka arz edildi. Halka arz kapsamında Nisan tarihlerinde işlem emiri verenler, Turex hisse ne zaman işlem görecek sorusuna yanıt aramaya başladı. Turex halka arz sonuçlarına göre, şirketin halka açıklık oranı yüzde 20,83 olarak belirlenirken hisse fiyatı ise 12 TL oldu. Peki, Turex hisse borsada ne zaman işlem görecek? Turez hisseleri ne zaman işlemeye başlayacak? İşte, Turex halka arz sonuçları ve merak edilenler…

Qua Granite halka arz talep toplama bitti mi? Qua Granite halka arz ne zaman işlem görecek?

img ]

QUA Granite Hayal Yapı ve Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi halka arz talebi Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 25 Mart tarihinde kabul edildi. QUA Granite halka arz talep toplama Nisan tarihinde gerçekleşti. QUA Granite halka arz hisse fiyatları ve borsa kodu nedir? Qua Granite ne zaman işlem görecek? İşte QUA Granite halka arz izahnamesi

QUA GRANİTE HALKA ARZ EDİLİYOR

Qua Granite payları 5 Nisan – 6 Nisan tarihlerinde talep topladıktan sonra Borsa’da Satış yöntemiyle halka arz olacak. Borsa’da birincil piyasa seans saatleri – olup, halka arz için emirlerin Salı günü saat ’e kadar iletilmesi gerekmekte. adet sermaye artırımı ve adet de ortak satışı yöntemiyle olmak üzere toplamda adet payın halka arz edileceği halka arzın büyüklüğü TL olacak. Halka arz edilecek paylar ile şirketin halka açıklık oranı %20,00 olacaktır.

QUA GRANİTE HALKA ARZ İZAHNAMESİ İÇİN TIKLAYINIZ

QUA GRANİTE HİSSE FİYATI VE BORSA KODU NEDİR?

İnfo Yatırım aracılığıyla gerçekleşecek olan Halka arza katılmak için herhangi bir hisse senedi alımında olduğu gibi funduszeue.info koduna 16,46 TL fiyatlı alış emri gönderilmesi yeterlidir. Halka arzın bitiş günü olan Salı saat ’e kadar emrin girilmesi gerekmektedir.

Borsadan Satış yönteminde talepler herkese sırayla birer birer dağıtım yapılarak karşılanmaktadır. Böylece Talep Toplama yöntemindeki oransal dağıtım yerine herkese eşit pay dağıtımı yapılacaktır. Özetle ilk emir giren ile son emir giren arasında dağıtımda sadece 1 adet pay farkı oluşmaktadır. Borsa tarafından dağıtım işlemi Salı günü Pay Piyasası seans kapanışını takiben otomatik olarak yapılmakta ve gerçekleşen pay adetleri yatırımcıların hesaplarına yansıtılmaktadır.

Yatırımcılar kullandıkları mobil uygulamalardan, aracı kurumların online şubelerinden ve müşteri temsilcileri aracılığıyla alış emirleri funduszeue.info payına gönderebilecekler.

Talep toplama yöntemindeki gibi talep formu imzalanması gibi operasyonel yükler bu halka arz yapısında yoktur.

Qua Granit halka arz kodu nedir? Qua Granit halka arz hangi bankalarda var? Qua Granit turizm halka arz saatleri

img ]

Qua Granit halka arz kodu nedir? Qua Granit halka arz hangi bankalarda var? Qua Granit turizm halka arz saatleri

Halka arz için SPK’ya başvuru yapan Qua Granite’nın başvurusu onaylandı. Borsa İstanbul’da Qua Granite’ye yatırım yapmak isteyen yatırımcılar halka arz tarihini araştırırken şirketten açıklama geldi. Peki, Qua Granit halka arz kodu nedir? Qua Granit halka arz hangi bankalarda var? Qua Granit turizm halka arz saatleri

Sermaye Piyasası Kurulu’nun onayının ardından, Qua Granite’in halka arzı TL fiyatla Borsada Satış yöntemi ile İnfo Yatırım aracılığıyla gerçekleştirilecek; halka arz sonrasında şirketin yüzde 20’si BİST Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlayacak.

QUA GRANİTE HALKA ARZ NE ZAMAN?

Qua Granite’in daha önce 31 Mart-1 Nisan olarak belirlenen halka arz tarihi halka arz işlemlerindeki yoğunluktan dolayı Borsa İstanbul tarafından ertelendi.

Buna göre, Qua Granite’in halka arz tarihi 5 – 6 Nisan olarak revize edildi.

QUA GRANİTE HALKA ARZ KODU

QUA Granite Halka Arz Oluyor

#funduszeue.info pay kodu ile

Qua Granite payları (funduszeue.info) 16,46 TL fiyatla 5 Nisan – 6 Nisan tarihlerinde Borsa’da Satış yöntemiyle halka arz olacak. Borsa’da birincil piyasa seans saatleri – olup, halka arz için emirlerin Salı günü saat ’e kadar iletilmesi gerekmekte. adet sermaye artırımı ve adet de ortak satışı yöntemiyle olmak üzere toplamda adet payın halka arz edileceği halka arzın büyüklüğü TL olacak. Halka arz edilecek paylar ile şirketin halka açıklık oranı %20,00 olacaktır.

Halka arza katılmak için herhangi bir hisse senedi alımında olduğu gibi funduszeue.info koduna 16,46 TL fiyatlı alış emri gönderilmesi yeterlidir. Halka arzın bitiş günü olan Salı saat ’e kadar emrin girilmesi gerekmektedir.

Borsadan Satış yönteminde talepler herkese sırayla birer birer dağıtım yapılarak karşılanmaktadır. Böylece Talep Toplama yöntemindeki oransal dağıtım yerine herkese eşit pay dağıtımı yapılacaktır. Özetle ilk emir giren ile son emir giren arasında dağıtımda sadece 1 adet pay farkı oluşmaktadır. Borsa tarafından dağıtım işlemi Salı günü Pay Piyasası seans kapanışını takiben otomatik olarak yapılmakta ve gerçekleşen pay adetleri yatırımcıların hesaplarına yansıtılmaktadır.

Yatırımcılar kullandıkları mobil uygulamalardan, aracı kurumların online şubelerinden ve müşteri temsilcileri aracılığıyla alış emirleri funduszeue.info payına gönderebilecekler.

Talep toplama yöntemindeki gibi talep formu imzalanması gibi operasyonel yükler bu halka arz yapısında yoktur.

Turex halka arz ne zaman? Turex halka arz ne zaman işlem görecek?

Son dönemde yatırımcının ilgi odağındaki Borsa İstanbul'da üç yeni şirket daha halka arz için talep toplamaya hazırlanıyor. Matriks Mart, Turex Nisan ve Qua Granite Nisan'da talep toplayacak. Üç şirkette de 'eşit dağıtım yöntemi' ile halka arz gerçekleştirilecek ve talepler sırayla karşılanacak.

TUREX TURİZM HİSSE FİYATI VE BORSA KODU NE?

Halka arz edilecek paylar ile şirketin halka açıklık oranı %20,83 olacak. Halka arza katılmak için herhangi bir hisse senedi alımında olduğu gibi funduszeue.info koduna 12,00 TL fiyatlı alış emri gönderilmesi yeterlidir. Halka arzın bitiş günü olan CUMA saat 'e kadar emrin girilmiş olması gerekiyor.

TUREX TURİZM TALEP TOPLAMA BİTTİ

Borsadan Satış yönteminde talepler herkese sırayla birer birer dağıtım yapılarak karşılanmaktadır. Böylece Talep Toplama yöntemindeki oransal dağıtım yerine herkese eşit pay dağıtımı yapılacaktır. Özetle ilk emir giren ile son emir giren arasında dağıtımda sadece 1 adet pay farkı oluşmaktadır. Borsa tarafından dağıtım işlemi CUMA günü Pay Piyasası seans kapanışını takiben otomatik olarak yapılmakta ve gerçekleşen pay adetleri yatırımcıların hesaplarına yansıtılmaktadır. Yatırımcılar kullandıkları mobil uygulamalardan, aracı kurumların online şubelerinden ve müşteri temsilcileri aracılığıyla alış emirleri funduszeue.info payına gönderebilecekler.

TUREX HALKA ARZ NE ZAMAN?

Turex Turizm A.Ş., 3 Mart tarihinde şirketin sermayesini TL'den TL'ye çıkarılması nedeniyle toplam TL değerindeki adet payın halka arz edilmesine ilişkin başvuruda bulundu.

OYAK Yatırım liderliğinde gerçekleşecek olan Tureks Turizm halka arz için 2 gün boyunca talep toplanacak. Tureks Turizm halka arzın borsada satış ve sabit fiyat yöntemiyle talep toplamanın ardından yılının ilk yarısında tamamlanması bekleniyor. Halk arz tarihleri satış duyurusunun yayınlanmasıyla birlikte belli olacak.

TUREX TURİZM HİSSE FİYATI NE KADAR?

Tureks Turizm Taşımacılık, halka arz ile TL değerindeki mevcut sermayesini TL artırarak TL'ye yükseltecek.

Halka arzda adet pay satışa konu edilecek ve hisse başı fiyatı 12 TL olacak.

SPK'nın açıklamasında ayrıca, Tureks Turizm Taşımacılık'ın mevcut ortaklarından Kiler Holding'in sahip olduğu TL, Atilla Ersan'ın sahip olduğu TL, Nazif Ersan'ın sahip olduğu TL, Engin Ersan'ın sahip olduğu TL ve Celal Kalkan'ın sahip olduğu TL nominal değerli toplam adet paylar da halka arza konu edileceği kaydedildi.

Kaynak : Oyak Yatırım

ŞirketTureks Turizm Taşımacılık Anonim Şirketi
LiderOYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Aracılık YöntemiEn İyi Gayret Aracılığı
Halka Arz Öncesi Çıkarılmış Sermaye TL nominal
Halka Arz Sonrası Çıkarılmış Sermaye TL nominal
Halka Arz Miktarı ve Türü

TL nominal (Sermaye Artırımı)
TL nominal (Ortak Satışı)
Toplam TL nominal

Halka Arz Büyüklüğü TL
Halka Açıklık Oranı20,83%
Halka Arz Fiyatı12,00 TL
Halka Arz Tarihleri Nisan
Halka Arz Talep Toplama YöntemiBorsada Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi
Borsada İşlem Görme Tarihi (tahmini) / PazarıAna Pazar
TahsisatlarYoktur.
Taahhütler

Şirket, payların Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamasından itibaren bir yıl boyunca bedelli sermaye artırımı yapılmayacağını ve dolaşımdaki pay miktarının artmasına sebep olmayacağını taahhüt etmişfunduszeue.info Arz Eden Pay Sahipleri Kiler Holding, Nazif Ersan, Engin Ersan ve Celal Kalkan Gün süreyle dolaşımdaki pay miktarının artmasına yol açacak şekilde Borsa'da veya Borsa dışında halka arza konu edilmeyeceğini; bu doğrultuda bir karar alınmayacağını;Halka Arz Eden Pay Sahipleri Kiler Holding, Nazif Ersan, Engin Ersan ve Celal Kalkan Şirket paylarının Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladığı tarihten itibaren bir yıl boyunca maliki oldukları Şirket paylarını halka arz fiyatının altındaki bir fiyattan borsada satmayacağını, bu payların halka arz fiyatının altında borsada satılması sonucunu doğuracak şekilde herhangi bir işleme tabi tutmayacağını taahhüt etmiştir.

Fiyat İstikrarıPlanlanmamaktadır.

Hisse Senedi FonlarıGündemGüncelHaberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası