bursa teleferik fiyatları 2022 halk günü / Bursa Teleferik - Bursa Teleferik Yorumları - Tripadvisor

Bursa Teleferik Fiyatları 2022 Halk Günü

bursa teleferik fiyatları 2022 halk günü

Uludağ Teleferik Fiyatları – Tam ve Öğrenci Bursa Uludağ Teleferik Ücreti Ne Kadar, Kaç TL?

Uludağ Teleferik Fiyatları, teleferik kullanmak isteyenlerin merak ettiği konulardan biridir. Kolay ulaşım aracı olan teleferik aerodinamik tasarımı sayesinde yolcular her türlü hava koşulunda yolculuk yapabilmektedir. Kışın yerli ve yabancı turistler için teleferik hattı gece ve gündüz hizmet vermektedir. Teleferik hatlarının başlangıç istasyonlarına eğlence merkezleri, alışveriş dükkanları konumlandırılmıştır. Yerli ve yabancı turistler bu dükkanlarda ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bursa Uludağ teleferik ile oteller bölgesine kadar kolayca ulaşılabilmektedir. Bursa Uludağ teleferik ücreti ne kadar, kaç TL? sizler için araştırdık.

Uludağ Teleferik Fiyatları

Bursa'nın simgesi haline gelen teleferik, her mevsimde sevilen ulaşım araçlarından biridir. Kış mevsiminde karlar arasında teleferiğe binmek, doğanın tadını çıkarmak isteyen kişilerin tercihleri arasındadır. Bursa Uludağ teleferik fiyatları, tam, öğrenci, 65 yaş üstü tarifesi olarak fiyatlandırılmaktadır. Bu fiyatlar 'ye göre; öğrenci tek yön 25TL, gidiş geliş 35TL; Tam tek yön 35TL, gidiş geliş 48TL; 65 yaş üstü tek yön 25TL, gidiş geliş 35TL'dir.

Tam ve Öğrenci Bursa Uludağ Teleferik Ücreti Ne Kadar, Kaç TL?

Bursa Uludağ teleferik fiyatları, gidiş ve geliş ücretlerinin ayrı ayrı alındığı sistemde öğrenci, 65 yaş üstü ve tam bilet tarifesi uygulanmaktadır. 8 kişilik kabinlerle güvenli ve konforlu seyahat yapılmaktadır. Uygun olmayan hava koşullarında hizmet durdurulabilmektedir.

Bursa Uludağ teleferik fiyatları;

Tek yön biletlerde fiyatlar; Öğrenci 25 TL, Tam 35 TL, 65 Yaş üstü yolcular için 25 TL'dir.

Gidiş Geliş biletlerde fiyatlar; Öğrenci 35 TL, Tam 48 TL, 65 Yaş üstü yolcular için 35 TL'dir.

Okunma sayısı:

Uludağ teleferik fiyatları (Öğrenci-İndirimli-Tam-Gidiş-Dönüş)

Her gün binlerce kişinni kullandığı Bursa Uludağ teleferik bilet ücretlerine yeni yıl gelmeden yüklü bir zam geldi. Satte yolcu kapasitesi ile sabah akşam saatleri arasında hizmet veren Uludağ teleferği özellikle yılbaşında oldukça ilgi görüyor. Ylbaşına sayılı günler kala gelen zam haberi ise ziyaretçileri üzdü. Artan maliyetler ve giderler doğrultusunda Bursa Uludağ teleferik fiyatlarına yüzde 50'ye yakın zam geldi. İşte Bursa Uludağ teleferik fiyatları

Uludağ teleferik fiyatları (Öğrenci-İndirimli-Tam-Gidiş-Dönüş)

Ülkemizin önde gelen kış turizmi merkezlerinden biri olan Uludağ'da ziyaretçileri üzecek bir zam gelişmesi duyuruldu. Bursa Teleferik'ten yapılan duyuruda gidiş dönüş bilet ücretinin 90 TL'den TL'ye çıktığı açıklandı.

Bursa Uludağ tam teleferik fiyatı: TL

Bursa Uludağ öğrenci-indirimli teleferik fiyatı: 70 TL

Bursa teleferik ücretine zam mı geldi?

Uludağ'da kış turizminde binlerce kişinin kullandığı teleferik ücretlerine yüzde 50 oranında zam yapıldı. Gidiş-geliş 90 lira olan teleferik fiyatları TL'ye çıktı. Bursa teleferik öğrenci bilet fiyatları gidiş-dönüş ise 70 TL oldu.

Bursa Teleferik istasyonları

Bursa Teleferik, Teferrüç, Sarıalan ve Kurbağa Kaya istasyonlarında hizmet veriyor. araçlık otopark, elektrikli araçlar için şarj istasyonları, eğlence dükkanları, yürüyen merdivenler, geniş yolcu kabul salonları, sağlık merkezi, restoran ve kafeteryalar, lounge'lar, hatıra fotoğrafçısı, hediyelik eşyalardan oyuncağa tekstilden lokal lezzetlere kadar geniş seçenekli alışveriş dükkanları gibi birçok sosyal donatı istasyonlarda mevcut.

Bursa Teleferik kabin özellikleri

Bursa Teleferik 8 kişilik adet kabin ile yol alır. 20 saniyede bir 1 kabinin geldiği, Detachable Gondola sisteminde sürekli çalışan teleferik hattında, istasyonların içine giren kabinler tahliye alanına gelirken yavaşlatılarak, yolcuların kolay inip binmesi sağlanır. Yağmur, kar, tipi gibi her türlü hava koşulunda çalışabilecek şekilde tasarlanan Bursa Teleferik sistemi, sadece rüzgârlı havada kesintili hizmet verebilir. 70 km/s rüzgâra dayanıklı sistem; otomatik izleme sürecinde 3 aşamalı uyarıda bulunur.

Bursa Teleferik ne zaman açıldı?

Bursa Teleferik, Türkiye'nin ilk teleferik hattıdır. 29 Ekim 'te açılmıştır. Bursa'nın şehir simgelerinden biri olan Bursa Teleferik aynı zamanda halatlı taşımacılık alanında 9 km yatay uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun teleferik hattıdır. İstasyonlarında bulunan eğlence merkezleri ve alışveriş dükkanları ile aynı zamanda bir yaşam merkezidir. Bünyesinde 4 istasyon barındıran Bursa Teleferik ilk istasyon olarak Güney Bursa'da yer alan Yıldırım ilçesine yakın olan Teferrüç mahallesindeki Teferrüç istasyonundan kalkmakta ve Uludağ'daki oteller bölgesine ulaşmaktadır. 'te İtalyan şirket Leitner Ropeways tarafından altyapısı yenilenen teleferik hattı Teleferik Holding A.Ş. tarafından işletilmektedir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir