özgür alter kimdir / Login • Instagram

Özgür Alter Kimdir

özgür alter kimdir

Özgür Alter müzik dünyasının sevilen isimlerindendir. Hayranları ise ünlü isim hakkında bir çok sorunun cevabını araştırıyor. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Özgür Alter Kimdir? Nereli?

17 Ocak tarihinde dünyaya gelen Özgür Alter müzisyen, şarkısı ve besteci kimliği ile uzun yıllardır başarılı müzik kariyerini sürdürmektedir. Aslen nereli sorusunun cevabı ise Van &#;dır. Van&#;da doğmuş 8 yaşında kadar yaşantısını Van&#;da sürdürmüş daha sonra ailesi ile birlikte Adana&#;ya taşınmışlardır. sene kadar Adana&#;da yaşamış daha sonra Kayseri&#;ye yerleşmişlerdir.
ozgur alter7
Özellikle Burhan Çaçan, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses ve İbrahim Tatlıses gibi usta isimleri takip eden Özgür Alter arkadaş ortamlarında bu sanatçıların ezberlediği eserlerini seslendirmiştir. Roman Mahallesinde müzisyen arkadaşları ile müzik yapmaya başlamış yılında ise İstanbul&#;a taşınmıştır.

İlk profesyonel müzik albümünü ise yılında Ali Osman Erbaşı yönetmenliğinde çıkarmıştır. Bu albüm için üç klip çekmiş seslendirdiği Ayda Hüzün, Sen Bir Yana ve Sazımdaki Teller Ağlar isimli şarkılar müzik severler tarafından büyük beğeni ile karşılanmıştır. ilk bestesini 17 yaşında yapmış, Kayseri, Nevşehir, Kırşehir, Antalya ve Anamur gibi çeşitli şehirlerde sahne almıştır.

Bir dönem Süper Tv&#;de Özgür Alterle Özgürce Melodiler isimli eğlence programını sunmuştur. Ayrıca memleketi Van için 2 şarkı bestelemiş birisini Kürtçe &#; Türkçe olarak seslendirmiştir.

senesinde Ayda Hüzün isimli ilk albüm çalışmasını müzik severler ile paylaşmıştır. senesinde ise sözü ve müziği kendisine ait olan 12 şarkılık &#;Repertuar&#; isimli albümünü müzik severlerin beğenisine sunmuştur. Özgür Alter, senesinde &#;Efkar&#;, yılında ise &#;Yakalım&#; isimli çalışmasını müzikseverler ile buluşturmuştur.

Demet ile Alişan, İbo Show, Şarkılar Seni Söyler ve daha bir çok televizyon programında eserlerini seslendirmiştir. Güllerim Solda, Efkar, Yakalım ve Aşktan isimli şarkıları büyük ilgi görmüştür.

Özgür Alter Kaç Yaşında?

Başarılı müzisyen, şarkıcı Özgür Alter 49 yaşındadır. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaktadır. Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @ozgur_alter takipçi sayısı ise bin civarındadır. Ayrıca ÖzgürAlterOfficial isimli bir youtube video kanalı bulunuyor. Kanalında Bana da Söyle, Leylim Ley, Dönmüyor Geri, Kıvrak ve Hayaller isimli şarkıların klip çalışmaları yer alıyor. Uzun süredir herhangi bir paylaşımda bulunmamaktadır.

Resmi web sitesi ise: seafoodplus.info
ozgur alter1


KimNereli

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir