gece metrobüs seferleri / Metrobüs durakları ve isimleri İstanbul metrobüs hatları, güzergahı ve çalışma saatleri

Gece Metrobüs Seferleri

gece metrobüs seferleri

sayfa 1yılmazz

15 yıl önce - Prş 20 Arl ,

İST » A Metrobüs Gece Seferleri (34G Hattı)




Dün gece eve dönerken Cevizlibağ'dan minibüse bindim gece saat sıralarıydı şöförle şöyle bir metrobüs muhabbeti yaptık tabi şöför arkadaşın daha parlak fikirleri vardı her durak arasını bir şirkete verip yerin altından yol yapma yukarıyıda yani E-5'ide 6+6 yol olarak kullanmaya devam edilmesi gibi.
minibüs şöförünün sözlerini aynen buraya yazıyorum:

valla çok harika bir proje çok iyi düşünmüşler(bu arada yukarıda söylediğim projeyi anlattı ve devam etti)ben bile izinli olduğum zaman metrobüsü kullanıyorum Esenyurt'tan Avcılar'a 15 dakikada iniyorum ordan metrobüse biniyorum Esenyurt'tan buraya 45 dakikada geliyorum niye minübüse funduszeue.infoın öbür gün bu minibüsleri kaldıracaklar trafik biraz daha rahatlar ama siz düşünün gece bu vakitte işinden çıkıp evine gidenler nasıl funduszeue.info ve konuşmamız proje maliyetleri falan böyle gitti.

Minibüsler kalktığı zaman evine geç saatlerde dönmek istiyenler ya da dönmek zorunda olanlar evlerine nasıl dönecekler acaba, gece seferleri olacak mı metrobüsün? Ya da bunu yapacak ayrı bir hat kurulacak mı? Bu sorun nasıl çözülecek? Herkesin taksiye binecek gücü olmadığına göre buna bir çözüm bulunmalı.

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

Akın Kurtoğlu

15 yıl önce - Prş 20 Arl ,

Metrobüs sistemi tam olarak oturduğu vakit, belli aralıklarla gece seferlerinin de başlatılacağını ümit ediyorum. Belki geçiş frekansları oldukça düşük ama, hiç değilse saatbaşı ve buçuklarda gece servislerinin de çalıştırılması çok yerinde olacaktır.

Akın KURTOĞLU

 mesajı beğendiniz mi?

tolginho

15 yıl önce - Prş 20 Arl ,

Mutlaka yapılması gerekir, yapılacaktır da.

Bakırköy'e gece otobüsü var, Ataköy var gibi yoğun yerleşimler ve İstanbul Üniversitesi gibi gece de yolcusu olabilecek yerler var bu hat üstünde.

Tolga KAPROL

 mesajı beğendiniz mi?

Patron

15 yıl önce - Prş 20 Arl ,

Kaç para masrafı olabilir ki yarım saatte bir otobüs kalksa?
Geceleyin iki tane otobüs bile yeter. Karşılıklı yarım saatte bir hareket ederler.
Bu kadar milyonlar harcanıp yol yapılmış, boş boş duruyor. Yazık günah valla.

 mesajı beğendiniz mi?

Emre Güray

15 yıl önce - Prş 20 Arl ,

Gece seferlerinin olması gerçekten çok iyi olur, fakat diğer seferlere baktığımızda o kadar yatırım yapılmış tramvay v.b hatların gece belli bir saatte seferleri sona ermekte.. Ayrıca böylesine geniş bir araçta gece belli bir saatten sonra güvenlik görevlisi olmaksızın sefer yapılmaması gerekir, Bence bazı durakların konumu gereği gecenin ilerleyen saatlerinde yolculuk etmenin dışında üst geçitlerden geçtikten sonra ne kötü sürprizler bekler orasıda tartışmaya açık bir konu!



 mesajı beğendiniz mi?

Patron

15 yıl önce - Prş 20 Arl ,

Valla tehlikeli diye gece dışarı çıkmak istemeyenler varsa onların bileceği iş.
Ama dışarı çıkmak isteyenlere de belediye ulaşım olanağı sağlamalı.
Herhalde geceleyin minibüslerde seyahat etmekten daha tehlikeli olamaz.

Ayrıca tren, tramvay ve metronun da yarım saatte bir,
vapurların da saat başı kalkmaları gerekir diye düşünüyorum.
Burası ufak bir kasaba değil ki. Çoğu ülkeden büyük.
15 milyon kişi yaşıyor, finans merkezi olacak, turizm merkezi olacak
diye yırtınıyoruz, ama gece 10'dan sonra toplu taşıma bitiyor, herkes evine girsin diyoruz.
Tanıdığım çoğu İstanbullu araba sahibi olmasının ilk nedeni olarak :
"ya gece bir yere gitmem gerekirse" lafını etmiştir.

 mesajı beğendiniz mi?

Emre Güray
15 yıl önce - Prş 20 Arl ,

Burç Bey demiş ki:
Alıntı:
Burası ufak bir kasaba değil ki. Çoğu ülkeden büyük. 15 milyon kişi yaşıyor


Kasabada yaşayanlar birbirlerini zaten tanırlar, görmüşlükleri bilmişlikleri vardır, 15 Milyon kişi yaşayan bir metropolde gece belli bir saatten sonra özellikle kamu araçları için güvenlikli yolculuğu bana garantileyemezsiniz, başlaması huzur içinde güzelce yolculuğun yapılması en büyük temennim ama bulunduğumuz ortamda ya canım capacity'e molotof kokteyli atarlar ya da gece kimse farketmez diye tepelerden sapanla taş atarlar ki bu örneklerim en küçük örnekler.. biz böyle bir ortamdayız..

Kendimde aynı mantıkla arabamı aldım, gece herhangi bir acil durum olsa ulaşım aracı olarak Beşiktaş'ın ortasında taksi bile bulamadığım oluyordu..

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

turgutakbaş

15 yıl önce - Prş 20 Arl ,

ben taksimden kalkan gece seferlerini sıkça kullanıyorum belediye otobüslerinin numarayla rahatça evime gidiyorum metrobüs hattındada bir çok insan oturuyor en azından saat başı istanbulun çoğu yerine her tür taşıtla sefer olmalı birçok insanın genç yaşlı saat 12 den sonra taşıt olmadığı için dışarı çıkmadığını çıkamadığını biliyorum ve herkesin çevresinde bundan muzdarip insanlar var biz ailecek turizmle de ilgileniyoruz almanları şehir içinde annem tramvayla gezdiriyor otobüs tutmak gibi masraflara hiç girmiyor tarihi yarım ada ile taksim hattında çok rahat raylı sistemlerle geziliyor karşı tarafada vapurlar ile ulaşım şahane ama özellikle genç bir grup geliyorsa daima ilk sordukları şey neden saat 12 de ulaşım bitiyor şehrimizin canlılığını engelleyen büyük bir faktör bence kilometrelerce yol yürüyüp akşam evine giden eğlence dönüşü gariban bir sürü insan var sırf onu geçtim ben trafik olmadığı içni gece gezmeyi seven bir insanım ve benim gibileride az değil ulaşım olsa istanbulun hiç gitmediğim yerlerine bile gece giderim

 mesajı beğendiniz mi?

Gökçe Aydın

15 yıl önce - Prş 20 Arl ,

İlla ki körüklü otobüs işletilmesine bile gerek olmaz bence. Turnikeler de kapatılır gece bir saatten sonra. Körüksüz bir otobüs sefer yapar, akbilinizi de içeride basarsınız. Bence yapılır. Metroyu işletmekten çok daha ucuza malolacağı için yapılmaması için hiç bir sebep yok. Yalnız tabii şunu düşünmek lazım : Avcılar'dan Cevizlibağ'a gelmek o saatte kaç kişinin ne işine yarayacak? Onun yerine Taksim'e ve Mecidiyeköy'e normal otobüs seferleri yapmak daha mantıklı olabilir mi acaba?

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

Çağrı Tekin

15 yıl önce - Prş 20 Arl ,

Şu an için değil de Avcılar-Göztepe hattı açıldığı zaman gece seferleri çok yolcu toplar. Hat şu anki haliyle bile zarar etmeyecek kadar yolcu taşıyabilir. Hatta ben İETT bir süre zarar etmeyi göze alarak her mahalleye gece otobüsü koysa, bir zaman sonra tercih edenler çoğalacaktır. Ben Yakacık'ta oturuyorum, Taksim'de hiçbir zaman geçe kalamıyorum, çünkü Bostancı'da indikten sonra buraya ucuz bir şekide ulaşmam imkansız. Bir çok insan da benim gibidir eminim. İstanbul gece gündüz uyanık insanların olduğu bir şehir, mutlaka birileri bir yerlere ulaşmaya çalışacaktır.

Raylı sistemlerde bakım için gece çalıştırma yapılamıyor ama metrobüs için çok düşük maliyetlerle gece seferleri düzenlenebilir. İki solo otobüs karşılıklı olarak çalışırlar, içinde güvenlik görevlisi ve şoför görev yapar, bu yeterlidir.



 mesajı beğendiniz mi?

sayfa 1

Metrobüs çalışma saatleri nedir? Metrobüs kaça kadar açık, saat kaça kadar çalışıyor?

Metrobüs, metro ile otobüs kelimelerinin birle&#;iminden olan bir ula&#;&#;m arac&#; olarak kullan&#;l&#;r. 16 y&#;ld&#;r kullan&#;lmakta olan metrobüsler di&#;er toplu ta&#;&#;ma araçlar&#;na göre farkl&#;l&#;klar gösterir. Kendisine ayr&#; bir yol ayr&#;lm&#;&#; olan metrobüs ile trafikte zaman kayb&#; azalt&#;l&#;r. Bu sebeple s&#;kl&#;kla tercih edilen metrobüs çal&#;&#;ma saatleri merak edilir.

Metrobüsler kaçta çal&#;&#;maya ba&#;l&#;yor?

Metrobüs çal&#;&#;ma saatleri &#;stanbul’da ya&#;ayan birçok insan için oldukça merak konusudur. Metrobüs çal&#;&#;ma saatleri tüm gündür yani metrobüsler 24 saat aç&#;kt&#;r. Metrobüslerin yaln&#;zca sefer saatleri de&#;i&#;iklik gösterir. Haftan&#;n her günü hizmet veren metrobüsler için sorulan "Metrobüs kaça kadar aç&#;k?" sorusu için kesintisiz çal&#;&#;t&#;klar&#; söylenebilir. Kesintisiz bir &#;ekilde seferlerini sürdürmektedir. Metrobüsler gecenin belirli saatlerinde sefer saatlerinin aras&#;ndaki süre uzat&#;lmaktad&#;r.

Metrobüs saatleri gece kaça kadar?

Metrobüs sefer saatleri genellikle dakika aral&#;kla çal&#;&#;maya devam eder. Ancak gece metrobüs saatleri ve seferleri farkl&#;l&#;k gösterir. Gece metrobüs saatleri ila aras&#;nda yar&#;m saat ve 1 saat aral&#;klar olacak &#;ekilde sefer saatleri düzenler.

metrobüs saat kaça kadar çal&#;&#;&#;yor?

Metrobüsler kendisine ayr&#;lan &#;eritte çal&#;&#;makta ve h&#;zl&#; bir ula&#;&#;m sa&#;lar. Bu sebeple s&#;kl&#;kla tercih edilen metrobüsler hafta içi ve hafta sonu dâhil olmak üzere 24 saat çal&#;&#;&#;r. Ancak sefer saatlerinde de&#;i&#;iklik gösterir. Metrobüslerin sabah saatleri 2 veya 3 dakika aral&#;klar ile çal&#;&#;&#;r. Gece metrobüs saatleri ise - saatleri aras&#;nda ise sefer saatleri yar&#;m saat veya 1 saat aral&#;klar ile çal&#;&#;&#;r. 7 gün 24 saat olarak çal&#;&#;an metrobüsler kesintisiz hizmet verdi&#;i için metrobüs son sefer saati yoktur.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası