carrefour 5 lt yağ / Sıvı Yağ Fiyatları ve Çeşitleri | CarrefourSA

Carrefour 5 Lt Yağ

carrefour 5 lt yağ

Ayçiçek yağlarına indirim geldi.

Ayçiçek yağı fiyatlarına indirimler gelmeye başladı. Pandemiden önce dolar seviyesinde seyreden ayçiçek yğaının ton fiyatı, pandemi ile birlikte başlayan tedarik sorunları ve Rusya Ukrayna savaşı ile daha da artan sıkıntılar nedeniyle 2 bin dolar seviyesine kadar çıkmıştı.

Yaşanan büyük artış sonrası fiyatlar düşmeye başladı. Son verilere göre uluslararası piyasalarda ayçiçek yağının ton fiyatı dolarlara kadar geriledi. Yaşanan bu düşüş, market raflarına yansımaya başladı.

ÜLKELER CİDDİ STOK YAPTI

Fiyatların pandemi döneminde artması ve savaş ile birlikte zirve yapması nedeniyle birçok ülke, özellikle de Çin ciddi bir ayçiçek yağı stoğu yaptı. Stokların artması nedeniyle talepler azalmaya başladı. Talebin azalması da fiyatları aşağı doğru çekmeye başladı. 

2 bin dolar seviyelerinden yüzde 30'a yakın düşüşle 'lere gelen ayçiçek yağının fiyatı iç piyasalara yansımaya başladı. Henüz tüm marketlerde indirimler henüz gelmedi. İşte marketlerdeki ayçiçek yağı fiyatları:

A'de 5 litrelik ayçiçek yağı lira seviyesinden satılıyor. Sırma marka yağın yanı sıra Vera marka 2 litrelik ayçiçek yağı ise 68 lira 50 kuruş seviyesinden satışa sunuluyor. 

Şok marketlerde de fiyatlar aşağı yukarı aynı. Ancak A marketlere göre 5 litrelik yağ daha ucuz görünüyor. Gelen son rakamlara göre Şok marketlerde Evin marka 5 litrelik ayçiçek yağı lira seviyesinden satılıyor. 2 litre 69 lira , 1 litrelik yağ ise 34 lira 50 kuruş seviyesinden satışa sunuluyor. 

Migros marketlerde indirimler başladı. Son rakamlara göre Yudum 3 litrelik ayçiçek yağı fiyatı 99 lira 90 kuruş seviyesinde satılırken 2 litrelik Migros marka yağ ise 68 lira 90 kuruş seviyesinden satışa sunuluyor. 

İndirime giden bir diğer market ise CarrefourSa oldu. 5 litrelik Carrefour ayçöiçek yağı liradan satışa sunulurken 2 litrelik yağ 69 lira seviyesinden satılıyor. 18 litre teneke yağ ise lira 90 kuruş seviyesinde. 

Bim Marketler'de ayçiçek yağı fiyatları ise , Yudum Ayçiçek Yağı 5 litre: TL., Sole Ayçiçek Yağı 5 litre: TL seviyesinde. 

TMO Ayçiçek Yağı 5 Lt fiyatı ise PTTAVM sayfasında lira olarak görünüyor. 

Siz ayçiçek yağını marketten ne kadara aldınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

30’lu koli yumurta, 5 L Ayçiçek yağı, 5 kg toz şeker! O markette efsane indirim başladı

Düşen alım gücü nedeniyle vatandaşlar Ramazan alışverişi yapmakta güçlük çekiyor. 11 ayın sultanı Ramazan ayını rahat geçirmek isteyen vatandaşlar için CarrefourSA indirimleri ilaç gibi gelecek. Ramazan ayına özel Tüm indirimli ürünlerini duyuran Carrefoursa market, 5 litre ayçiçek yağı 5 kilogram toz şeker, 30'lu koli yumurta gibi temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarını dibe indirdi. Ramazan ayının son 2 Haftasına girerken indirimli alışveriş yapmak isteyenler kısa süreliğine başlayan CarrefourSA indirimini sakın kaçırmasın. İşte CarrefourSA ayçiçek yağı yumurta ve toz şeker fiyatları…

carrefour-indirimijpg

CARREFOURSA'DAN KISA SÜRELİĞİNE REKOR İNDİRİM

Türkiye'nin en hesaplı Market zincirlerinden biri olan CarrefourSA Ramazan ayına özel yeni indirim listesini yayınladı. Ramazan indirimi kampanyasını duyuran Carrefoursa market, başta ayçiçek yağı, toz şeker ve yumurta fiyatlarını düşürdü. Sahur ve iftar sofralarının vazgeçilmezi olan ürünlere ekstra indirim yapan ünlü marketler Zincirinin bu kampanyası kaçırılmaz.

Alım gücü düşen vatandaşlar için peş peşe indirim yağmurunu başlatan Carrefoursa market özellikle 11 ayın sultanı ramazan ayında vatandaşın yükünü hafifletmek istiyor. Bu sebeple de evlerin temel Gıda ve ihtiyaç ürünlerine büyük kampanya yapıyor. Sadece bu ürünlerde değil CarrefourSA markette daha birçok üründe de indirim fırsatı sizi bekliyor.

carrefour-indirimijpg

3 GÜN SÜRECEK DEV İNDİRİM

Carrefoursa market dev indirim fırsatlarına sadece 3 gün boyunca devam edecek nokta cumartesi pazar ve pazartesi günleri geçerli olan indirim fırsatında Tüm ürünler neredeyse etiket yarısına satışa sunuluyor. CarrefourSA indirim kampanyasını kaçırmak istemeyenler ürünleri ve fiyatlarını da merak ediyor. ayçiçek yağı toz şeker 30’lu koli yumurta fiyatları şu şekilde:

Sırma ayçiçek yağı 5 lt CarrefourSA Fiyatı: ,90 Türk Lirası

Sinangil 5 kg un CarrefourSA Fiyatı: 59,90 Türk Lirası

Carrefour ayçiçek yağı 5 Litre CarrefourSA Fiyatı: ,75 Türk Lirası

Yumurta 15'li L boy CarrefourSA Fiyatı: 43,50 Türk Lirası

Carrefour yağlı 1 Litre süt CarrefourSA Fiyatı: 18,50 Türk Lirası

Kırlangıç ayçiçek yağı CarrefourSA Fiyatı: 69,75 Türk Lirası

Solo tuvalet kâğıdı CarrefourSA Fiyatı: 71,90 Türk Lirası

Tirebolu siyah çay CarrefourSA Fiyatı: 64,50 Türk Lirası

Komili ayçiçek yağı CarrefourSA Fiyatı: ,90 Türk Lirası

Bal küpü toz şeker CarrefourSA Fiyatı: ,90 Türk Lirası

Finish bulaşık makinesi tableti CarrefourSA Fiyatı: 69,90 Türk Lirası

Carrefour tuvalet kâğıdı CarrefourSA Fiyatı: 92,90 Türk Lirası

Familia havlu kâğıt CarrefourSA Fiyatı: 42,90 Türk Lirası

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası