psm ankara / PSM Dergisi Deniz Tiryakioğlu Röportajı – TBD Türkiye Bilişim Derneği

Psm Ankara

psm ankara

XXF – VERY VERY FRENCH FESTIVAL

XXF – VERY VERY FRENCH FESTIVAL
14/04 – 15/04
Zorlu PSM

Fransız müzik sahnesinin önde gelen isimleri ve özgün tarzlarıyla öne çıkan sanatçıları dinlemek için Zorlu PSM’de buluşuyoruz. Institut français Türkiye işbirliğiyle hazırlanan programda Johan Papaconstantino, Vendredi sur Mer, Maelstrom B2B Louisahhh ve Thomas Guerlet yer alıyor.

Festival programı

14 Nisan Cuma – Vestel Amfi

“Interstella 5555” film gösterimi: 19:00

Film gösterimi ücretsiz, giriş serbesttir.

14 Nisan Cuma – Turkcell Sahnesi

Kapı Açılış: 20.00

Johan Papaconstantino: 20:30

Vendredi Sur Mer: 22:15

Maelstrom b2b Louisahhh: 23:30

15 Nisan Cumartesi – touché 

Thomas Guerlet: 21:30

Festival biletleri passo.com.tr’de satışta!

Bilet Fiyatları:
Ön Satış – Ayakta – ₺385,00

 

Ankara Professional Scrum Master (PSM) Eğitimi

Bu Ankara Professional Scrum Master (PSM) Eğitimi, Scrum çerçevesinin temelini oluşturan prensipleri ve süreç teorisini ve Scrum Master'ın içindeki rolünü kapsayan bir eğitimdir. Ankara Professional Scrum Master (PSM) Eğitimi, öğretim ve takım tabanlı egzersizlerin bir kombinasyonudur ve Scrum ve Agile hareketinin merkezinde ne olduğunu öğretir. Ankara Professional Scrum Master (PSM) Eğitimi ayrıca, küresel olarak tanınan Profesyonel Scrum Master I sertifika sınavına (PSM I) ücretsiz bir girişimi de içerir.

Katılımcılar, PSM eğitiminin etkin Scrum Master’lar ve bir yazılım geliştirme ekibine verimlilik ve etkinliği daha da arttırmaları konusunda koçluk yapanlar için neden en gelişmiş eğitim olduğunu görecekler. Bu eğitim, hizmetkar-liderlik ve davranışsal değişimler ile ilgili ileri düzeydeki görüşleri de içermektedir.

Sadece bir dizi slayttan ve bir eğitmenden ibaret olan eğitimlerden çok daha fazlasını sunan PSM eğitiminde katılımcılar, diğer katılımcılarla birlikte bir ekip olarak gerçek yaşamdan alınan örnekler üzerinde çalışacaktır. Ek olarak PSM eğitiminde gerçek yaşamdan örneklere dayalı tartışmalar ve uygulamalı alıştırmalar da yapılacaktır.

Scrum.org bu kursu verecek en nitelikli eğitmenleri seçer. Scrum.org, dünya çapındaki delegeler için tutarlılık ve kalite sağlamak amacıyla tanımlanmış müfredatı ve materyalleri korur.

Bu Ankara Professional Scrum Master (PSM) Eğitimi, Scrum çerçevesini kullanarak yazılım geliştirmeye katılan herkes içindir. Scrum Masters, yöneticiler ve Scrum Team üyeleri de dahil olmak üzere, bir kuruluştaki Scrum'dan en iyi şekilde yararlanmaktan sorumlu kişiler için özellikle yararlıdır.

Scrum Takımında çalışarak veya Profesyonel Scrum Vakıflarına veya benzeri bir kursa katılarak Scrum'ı sağlam bir şekilde anlayabilirsiniz.

Katılımcılar eğitimden en iyi şekilde yararlanabilmesi için aşağıdaki önkoşullara uymaları önerilir:

  • Scrum Rehberini okumak (zorunlu).
  • Scrum Open değerlendirmesini geçmek.

Bu Ankara Professional Scrum Master (PSM) Eğitimi, Scrum çalışma çerçevesini kullanarak yazılım geliştirme ile ilgilenen herkes içindir. Özellikle de Scrum Master’ları, yöneticiler ve Scrum Ekibi üyeleri dahil olmak üzere kuruluş içinde Scrum’dan en iyi şekilde faydalanmakla sorumlu olanlara yöneliktir.

  • Scrum’ın deneysel temeline dayalı olarak Scrum kurallarını net olarak anlayacaksınız.
  • Hizmetkar-liderlik kavramını derinlemesine anlayarak Scrum ekipleri ve paydaşları için Scrum Master olarak hareket edeceksiniz.
  • Scrum’ı kullanmaya etkin bir şekilde başlayacaksınız.
  • Süregelen Scrum çalışmalarının etkinliğini arttırabileceksiniz. 

Eğitim boyunca katılımcılar, iş yerlerine geri döndüklerinde ne yapmaları gerektiğini daha iyi anlamalarına yardımcı olmak amacıyla Scrum ilkeleri açısından düşünmeye zorlanmaktadırlar.

  • Scrum teorisi ve prensipleri
  • Scrum Çalışma Çerçevesi
  • Done tanımı
  • Scrum projesi yürütme
  • Kişiler ve ekiplerle çalışma
  • Kuruluşunuzda Scrum
  • Scrum Master rolü


ODTÜ Kaynak Teknolojisi ve Tahribatsız Muayene Araştırma / Uygulama Merkezi

Tarafsızlık Deklerasyonu:

ODTÜ Kaynak ve Tahribatsız Muayene Personel Sertifikalandırma Merkezi, faaliyet alanına giren tüm konularda tarafsızlığın öneminin bilincinde olup, yapılan başvuruları her aşamada tarafsızlık ilkesini gözeterek değerlendirir; olası çıkar çatışması durumunda sertifikalandırma faaliyetlerinin objektif şekilde yürütülmesini güvence altına alır.

Tarihçe:

Merkez, ilk olarak ODTÜ Tahribatsız Muayene Personel Sertifikalandırma Merkezi (ODTÜ/TM-PSM) adıyla 2002 yılında faaliyete geçmiştir. ODTÜ/TM-PSM, EN ISO 17024 standardında belirtilen kurallara göre çalışan bağımsız bir sertifikalandırma merkezi olarak 30.11.2004 tarihinde Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından akredite edilmiştir.

2010 yılı sonunda personel sertifikalandırma sistemimize kaynakçı sertifikalandırması eklenmiş ve Merkezin ismi ODTÜ - Kaynak ve Tahribatsız Muayene Personel Sertifikalandırma Merkezi (ODTÜ-PSM) olarak değiştirilmiştir. 02 Mayıs 2011 ‘de TÜRKAK tarafından Merkezimizin yeni ismi ve genişletilmiş kapsamı onaylanmıştır.

Adres:

Dr. Caner Batıgün

ODTÜ Kaynak Teknolojisi ve Tahribatsız Muayene Araştırma/Uygulama Merkezi

Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı No: 1

06800 Çankaya – ANKARA

Tel: 0312 210 36 94
Faks: 0312 210 21 49
e-posta: [email protected]

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası