yaman günde yetiş gardaş / Yahşi günde yar yahşidir yaman günde yetiş gardaş.

Yaman Günde Yetiş Gardaş

yaman günde yetiş gardaş

yahşi günde yar yahşidir yaman günde yetiş gardaş

  • çok sık kullanılan bir vecizedir. bunun daha az bilineni "dost kötü günde belli olur"dur, ama muhtemelen bu halini pek duymamışsınızdır.*

    (bkz: gibi (dizi))

  • şöyle bir sahneye konu olan azeri atasözüdür. yani sanıyorum ki öyle.

    funduszeue.info

  • gibi'nin funduszeue.infonda yayla kadar götüm olsa tek çobanım sen olmazdın sözüyle arşa çıkan ilkkan özlü sözlerinden biri.

  • iyi günlerde manitacılık peşinde koşup kötü günde karşim nassın diye arayanlar için söylenmiş atasözü.

  • (bkz: dost kötü günde belli olur)

  • çok bilinen bir atasözü. dost kara günde belli olur versiyonu da var ama o pek bilinmez.

  • çok mantıklı bir atasözü. en az ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış atasözü kadar mantıklı.

  • ara ara durduk yere aklıma gelip kendime kendime kahkaha atmama sebep olan özlü söz.

  • azerbaycan dilinde "yahşi" diye bir sözcük bulunmamaktadır. doğrusu "yaxşı gündä yar yaxşıdır, yaman gündä yetiş qardaş" olmalı.

    not: ulan sözlük bi ters e yaptırmadın adama.

  • gibi dizisi sayesinde popülerleşmiş bir özdeyiştir. dizinin diğer bazı replikleriyle beraber bu kadar çok benimsenmesi belki de gibi dizi bir diziye olan ihtiyacımız ve o tür bir bakış açısına duyduğumuz özlemin yansımasıdır. yazarlarının ellerine sağlık.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası