beşikdüzü plajı / PRİNÇLİK PLAJI/BEŞİKDÜZÜ-TRABZON | funduszeue.info

Beşikdüzü Plajı

beşikdüzü plajı

Trabzon Plajları

Trabzon, Karadeniz’in en büyük yerleşim alanlarından birisidir. 18 ilçeden oluşanşehrin sadece 9 ilçesi Karadeniz kıyısında yer almaktadır. Bu 9 ilçe toplamda kilometre uzunluğunda sahil şeridi oluşturmaktadır. Karadeniz Dağları’nın denize paralel uzanması nedeniyle denize girilecek çok sayıda alan mevcut değildir.

Trabzon’un deniz kenarında bulunan ilçeleri arasında Yomra, Akçaabat, Çarşıbaşı, Sürmene, Of, Arsin, Araklı ve Vakfıkebir yer almaktadır. Toplamda 29 farklı plajın bulunduğu bu alanda en uygun denize girilecek 9 tane plaj bulunmaktadır. 

Akçakale Plajı, Çarşıbaşı Halk Plajı, Kaşüstü Aile Plajı, Mersin Plajı, Kalecik Plajı ve Paşa Tatil Köyü öne çıkan noktalar arasındadır. 

Trabzon'da tarihi mekanlara yakın olan uygun fiyatlı oteller için Trabzon'daki oteller sayfamıza göz gezdirebilirsiniz.


Albatros Plajı

Albatros Plajı

Akçaabat içerisinde bulunan plajın uzunluğu metre, genişliği 25 metredir. Araç ile ulaşılabilen plajın özelliği zemininin kum olmasıdır. Karadeniz plajlarında ender rastlanan bu özellikle bu alanı yaz aylarında popüler hale getirmektedir.  

Plajı ziyaret edenlerin kullanabilmesi için soyunma kabini, duş alanı, tuvalet ve yemek yeme noktaları bulunmaktadır. Karadeniz ikliminin el verdiği süre boyunca yaz aylarında plajı kullanarak denize girerek keyifli bir şekilde vakit geçirmeniz mümkündür.  

Aileler tarafından da sıklıkla tercih edilen plaj içerisinde şezlong ve şemsiye kiralanabilmektedir. Güvenlik şeridi içerisinde yüzülmesi Karadeniz üzeride bulunan plajların genelinde tavsiye edilmektedir. 

Trabzon'da yaz tatillerinde deniz, güneş ve konfordan vazgeçemeyenler için Trabzon'da gezilecek yerler yazısına mutlaka göz atmanız gerek.


Sürmene Kadınlar Plajı

Sürmene Kadınlar Plajı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan plaj yılında hizmet vermeye başlamıştır. Tesiste çalışanların tamamı kadınlardan oluşmaktadır. 

Plaj içerisinde kadınların rahat edebilmesi için yüksek bir şekilde etrafı kapatılmıştır. Şezlong alanları ve gerekli temizliğin yapılması ile bölge halkı tarafından ilgi görmeye başlamıştır. 

Sahillere, plajlara ve doğal güzelliklere ev sahipliği yapan Trabzon'u daha fazla keşfetmek için Trabzon gezi rehberini inceleyebilirsiniz.


Kaşüstü Plajı 

Kaşüstü Plajı

Trabzon merkezin doğusunda yer alan Yomra sınırları içerisindeki Kaşüstü Plajı bölgenin en popüler noktalarından birisidir. Toplam sahil genişliğinin 40 metre ve uzunluğunun metre olduğu plaj merkezden araç ile 30 dakika içerisinde ulaşılabilecek bir mesafededir. 

Plaj alanında şezlong ve şemsiye kiralanmaktadır. Araçlar için park alanının yer almadığı plaja aracı uygun bir yere park ettikten sonra yürüyerek ulaşmak mümkün olacaktır. Plaj içerisinde soyunma kabini, duş, tuvalet, yemek alanları ve engelli erişimi mevcuttur. Sahilde ayrıca can kurtaran da hizmet vermektedir. 

Trabzon'da gezilecek yerlere yakın uygun fiyatlı konaklama seçenekleri için Trabzon apart oteller sayfasından tercih yapabilirsiniz.


Beşikdüzü Pirinçlik Plajı

Beşikdüzü Pirinçlik Plajı

Beşikdüzü Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan proje ile hayata geçirilen bu plaj alanı bölgede en çok rağbet gören noktalardan birisidir. Denize sıfır bungalow evlerde konaklama fırsatı, kişilik aquaparkı, kişilik restoranının yanında geniş araç park alanı bulunan tesis yaz aylarında en keyifli anlara ev sahipliği yapmaktadır. 

Plaj alanının uzunluğu metreden oluşmaktadır. Bu alan içerisinde iki adet spor alanı, plaj voleybolu oynanabilecek alan, plaj futbolu alanı ve farklı spor noktaları mevcuttur. Ayrıca 40 adet kamelya ile dinlenme imkanı da sunulmaktadır.

Trabzon'da bir çok eğlenceli aktiviteler ile yüzünüzü güldürecek oteller için Trabzon tatil otelleri sayfamıza göz gezdirebilirsiniz.


Çamburnu Halk Plajı

Çamburnu Halk Plajı

Sürmene’de bulunan plaj dağların arasında olması ile çok fazla dikkat çekmemektedir. Bu plaja özel olarak hazırlanmış olan merdiveni kullanarak ulaşmanız mümkündür.

Kuytu bir noktada kalmasından dolayı ulaşımın da zor olması ile çok fazla rağbet görmemektedir. Sarıçam ağaçları ile çevrili olmasından dolayı Çamburnu Plajı adı verilmiştir. Plaja yüzmeye ve güneşlenmeye gelenler hemen yan tarafında bulunan yüksek kayalıklardan denize atlamaktadır. Çakıl taşları arasında deniz girmek isteyenlerin tercih edebilecekleri bir noktadır.


Beşikdüzü Dilektaşı Aquapark Tanıtımı

yılında kurulan ve Trabzon Beşikdüzü Dilektaşı Tatil Köyü içerisinde bulunan Beşikdüzü Dilektaşı Aquapark kişilik kapasiteye sahiptir. Beşikdüzü Aqua Parkın içerisinde 10 adet bungalow evde konaklama imkanı, kişilik restorant bölümünde yemek ve fast-food, tenis, basketbol, futbol, plaj futbolu, plaj voleybolu için hasa, araçlık otopark ve denize girmek isteyenler için kumsal bulunmaktadır.

Beşikdüzü Belediyesine bağlı olan tesis ihale ile özel işletmeler tarafından işletilmektedir. Aquparka gittiğinizde yüzmek için büyük havuz, çocuklar için çocuk havuzu sizleri bekliyor olacak olup, farklı özelliklere sahip 4 adet kaydıraktan da keyifli ve eğlenceli anlar yaşayacaksınız.İşletme sabah ile akçam arası hizmet vermektedir.

Trabzon-Giresun Sahil Yolu Üzeri Adacık Mevkii Beşikdüzü / Trabzon adresinde yer alan Beşikdüzü Dilektaşı Aquapark'nde, 2 havuz ve 4 kaydırak bulunmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası