özdere bungalov evleri / E.Ü. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Özdere Bungalov Evleri

özdere bungalov evleri

2 Ay Üzeri: %20

  • Konaklama yapacak misafirlerimizin elektrik ve aydınlatma kablolarını yanlarında getirmeleri, yangın riskine karşı azami önlemleri almaları gerekmektedir
  • * Konaklama ücretlerimiz 4 kişilik olup, Çadır konaklamada ilave kişi için günlük 80 TL Konaklama ücreti, Bungalov ev ve apart odalarda ilave konaklama ücreti TL alınmaktadır.
  • Konumu Çok Güzel

    Konumu çok güzel, bol miktarda piknik masası var. Dilediğiniz yerde çadır kurmanız için anlayış gösteriyorlar

    keyifmeselesiFoursquare

    Aileler için

    Kalemlik orman kampı çocuklu aileler için muhteşem. Harika bir Manzara eşliğinde deniz güneş kumsal ve huzur.

    Nagihan TÜRKERFoursquare

    Company Logo

    Çukuraltı mah. Kalemlik mevkii
    Özdere – Menderes / İzmir

    Telefon : 0 () 83 05

    Kalemlik Orman Kampı bir EGEART Kuruluşudur.

    Gezenti Anne

     

    Gezenti Anne’yi İnstagram’da takip etmek için tıklayın.

     

    Tags

    bungalov evlerİzmir

    You may also like

    İzmir Bungalov Evleri – En İyi Bungalov Evler

    İzmir’de konaklanacak en iyi yerler arasında ise hiç şüphesiz İzmir bungalov evleri vardır. Özellikle doğa ile iç içe olmanın çok daha önemsendiği şu dönemlerde en iyi bungalov evlerde konaklamak da oldukça önemli hale geldi. Biz de sizler için bir aştırma yaptık ve birbirinden güzel İzmir bungalov evleri sizler için listeledik. İzmir’de nerede kalınır? sorunuza cevap niteliği taşıyan bu listemiz üzerinden istediğiniz bungalov evi seçebilir ve konaklayabilirsiniz. Keyifli okumalar ve keyifli tatiller dileriz. Yazımızda bungalov evlerin özelliklerini, sunduğu imkanları, avantajlarını ve gecelik fiyatları ile tesislerin instagram hesaplarına yer verdik.

    İzmir’de yapacağınız gezilerde şehrin merkezinde ve çevresinde görülecek yerler listesi için mutlaka İzmir’de Gezilecek Yerler yazımıza göz atın.

    İzmir, Ege’nin incisi olarak bilinmesi ile birlikte sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada ün salmış bir şehirdir. Tarihinin ilk günlerinden itibaren hep bir ilgi odağı, medeniyetlerin varış ve yerleşim noktası olmasıyla birlikte popülaritesi hiçbir zaman düşmedi ve yıllar geçtikçe de arttı.

    Bu harika şehir; tarihi yerleri, coğrafi konumu, iklimi, denizi ve birbirinden güzel tatil noktaları ile birlikte yılın her mevsiminde milyonlarca ziyaretçi ağırlamakta. Tabi bu ziyaretler esnasında yaşanacak tatil deneyimi kadar, zevkimize göre İzmir konaklanacak yerler bulmak da oldukça önemlidir. Şimdi en iyi İzmir bungalov evleri listemize göz atalım;

    Morkoyun Kamp ve Bungalov, Mordoğan

    İzmir Morkoyun Bungalov Evleri
    İzmir Morkoyun Taş Evleri
    İzmir Morkoyun Havuzu

    İzmir Mordoğan’da bulunan Morkoyun Kamp ve Bungalov evleri, özellikle de çocuklar için sunduğu birbirinden güzel fırsatlar ile tam bir aile ortamı konumunda. Tarihi Karaburun yarımadasında bulunan Morkoyun Kampı misafirlerine zeytin ağaçlarının içinde mükemmel bir yürüyüş imkanı da sunmakta. Ayrıca aile kahvaltısı yapılacak İzmir bungalov evleri arasında olan Morkoyun Kamp’ı, aileler için hafta sonlarının vazgeçilmez mekanları arasında. Uygun fiyatlı en iyi bungalov evleri bulacağınız bu tesis; harika yemekler yapan restoranı, görkemli güzellikteki bahçeleri, atölye ve birbirinden farklı etkinlik alanları ile siz değerli misafirlerini bekliyor. 

    Sunduğu imkanlara bakarsak, taş ev veya ahşap bungalov evlerde konaklama seçenekleri bulunuyor. Yaz aylarında burayı tercih edenler tesiste yer alan açık havuzu da kullanabilirler. Isınma klima, elektrikli ısıtıcılar veya soba ile sağlanıyor.

    Gecelik oda fiyatı TL – TL arasındadır.
    Tesisin Instagram sayfası için tıklayın.
    Tesisin Konumu için tıklayın.

    La Casa Verde, Foça

    İzmir Bungalov La Casa Verde
    İzmir Bungalov Evleri La Casa Verde

    İsmi, sizin de tahmin edeceğiniz üzere ünlü İspanyol dizi yapımı ‘La Casa De Papel’den’ esinlenerek verilen bu tesis, İzmir Eski Foça yolu güzergahında yer alıyor. La Casa Verde’deki bungalov evleri, diğer tesistekilere nazaran biraz daha farklılık göstererek farklı kültürlerin mimarilerine sahip. İçerisinde İstanbul, Berlin, Nairobi ve Tokyo kültürlerine ait 4 adet bungalov ev bulunmakta. Genelde sevgililerin tercih ettiği bu bungalov evler, küçük bir ailenin bahçeli bir evde yaşama merakı ile inşa edildi. Hayal, Peri ve Masal isimli kızları ve doğa sever ebeveynlerinin yoğun ilgisi üzerine ilk önce restoran işletmeciliği olarak hizmet veren La Casa Verde, günümüzde ise İzmir’in en iyi bungalov evleri arasında.

    İki kişilik kahvaltı dahil fiyatı gecelik TL ile TL arasında. Gün boyu çay ve kahve ikramlarıda fiyata dahil. 7 Yaşa kadar ücretsiz ve yaş için TL ek ücret alınıyor.
    Tesisin Instagram sayfası için tıklayın.
    Tesisin Konumu için tıklayın.

    Kayserkaya Bungalov Evleri, Şirince

    İzmir Kayserkaya Bungalov Evler

    İzmir’in en çok ziyaret edilen tatil bölgelerinden biri olan Şirince’de bulunan Kayserkaya bungalov evleri, yaz akşamlarında gün batımı ve geceleri yıldızları izlemek için oldukça idealdir. Yeni evli çiftler için balayı yapılacak bungalov evlerine sahip bu tesiste 7 adet bungalov ev, 5 adet doğa evi ve 3 adet de şömineli kır evi bulunmakta. Ayrıca Kayserkaya bungalov evleri tesisinin restoran ve yüzme havuzu da bölge genelinde oldukça ünlü.

    Gecelik oda fiyatı TL – TL arasındadır. 3 Gece ve üzeri konaklamalarda %15 indirim yapıyorlar.
    Tesisin Instagram sayfası için tıklayın.
    Tesisin Konumu için tıklayın.

    Urla Palm Bungalow

    İzmir Urla Palm Bungalow

    İzmir’in denize sıfır bungalov evlerinden biri olan Urla Palm tesisi, kalabalıktan uzak ve samimi bir doğa tatili yapmak isteyen herkesin tatil listesinde yer almakta. İster sevgiliniz, ister arkadaşlarınız ve isterseniz de aileniz ile gidebileceğiniz Urla Palm bungalov evleri, çeşitli etkinlikleri ve oldukça keyifli geçen akşam saatleri ile sizlere en iyi hizmeti vermeyi hedeflemekte. İzmir’e 40 km uzaklıkta olan bu tesis, her saat başı düzenlediği deniz turları ile Ege’nin masmavi güzelliğini gözler önüne seriyor. 

    Gecelik oda fiyatı için 67 76 veya () 10 15 nolu numaradan bilgi alabilirsiniz..
    Tesisin Instagram sayfası için tıklayın.
    Tesisin Konumu için tıklayın.

    Bungalove Seferihisar

    İzmir Bungalov Evleri Bungalove
    İzmir Bungalov Evleri Bungalove Seferihisar
    İzmir Bungalove Seferihisar

    5 dönüm arazi üzerinde ve tamamen mandalina ağaçları içerisinde bulunan Bungalove Seferihisar tesisi, 3 farklı konaklama seçeneği ile ziyaretçilerini ivedilikle ağırlamakta. İzmir’e yakın bungalov evleri arayışında olan tatilcilerin gözdesi olan tesis, hafta sonu planlarınızı süsleyecek ve özellikle de nefis kahvaltı seçenekleri ile hafta içinin tüm stresini alıp götürecek. Bungalove Seferihisar tatilinde ayrıca doğa yürüyüşleri yapabilir, deniz kenarında olması vesilesiyle eğlenceli yüzme ve çeşitli su etkinlerine katılabilirsiniz. Mandalina bahçelerinin içerisinde yer alan evlerin bahçesinden mandalina toplayabilirsiniz.

    Gecelik oda fiyatı TL – TL arasındadır.
    Tesisin Instagram sayfası için tıklayın.
    Tesisin Konumu için tıklayın.

    Ağaç Evler İzmir, Torbalı

    Ağaç Evler İzmir Bungalov Evler

    Onat Bey ve eşi Irmak Hanım tarafından işletilen Ağaç Evler, İzmir merkeze 40 dakika uzaklıkta yer alıyor. Çam ve zeytin ağaçlarının süslediği harika bir orman üzerinde bulunan bu bungalov evler; dere akıntısı, kuş cıvıltıları ve doğanın eşsiz ferahlığı ile sizleri ağırlamakta. Tesis içerisindeki bungalov evlerde her türlü araç gereç mevcut olmakla birlikte, sadece valizinizi alıp gelerek hayalinizdeki doğa tatilinin tadını çıkarabilirsiniz. Ailenizle birlikte şehrin stresini üzerinizden atacak ve ruhunuzu dinlendirecek bir yer arayışındaysanız, Ağaç Evler tesisi tam size göre. 

    Gecelik oda fiyatı TL – TL arasındadır.
    Tesisin Instagram sayfası için tıklayın.
    Tesisin Konumu için tıklayın.

    Hayal Tadında, Birgi Köyü

    İzmir Bungalov Evleri Hayal Tadında
    İzmir Bungalov Evleri Hayal Tadında Birgi Köyü

    İstanbul’dan İzmir’e gelerek Birgi Köyü üzerinde bir arazi satın alan ve zeytin ağaçları ile donatan Seda – Umut çifti, böylelikle Hayal Tadındaki bu harika tesisi de kurmuş oldular. Genç çiftler için hayal tadında bir tatil deneyimi sunmayı hedefleyen bu tesis, ismini de bu doğrultuda edinmiş olmasıyla birlikte sınırsız tatil hizmeti vermekte. Bahçesi olan İzmir bungalov evleri özelliğindeki Hayal Tadında bungalovları, Çiflik Birgi köyünün 2 km yakınında yer almakta. 

    Gecelik oda fiyatı TL – TL arasındadır.
    Tesisin Instagram sayfası için tıklayın.
    Tesisin Konumu için tıklayın.

    Pingala Glamping Caravan Hotel, Karaburun

    İzmir Pingala Glamping Caravan

    Karavanda konaklayıp eşsiz bir tatil fırsatı yakalamak isteyen misafirler için oldukça güzel bir bungalov ev tavsiyemiz var. Pingala Glamping Caravan Hotel adındaki bu tesis, Karaburun ilçesine de oldukça yakın konumda. Tüm bungalov evlerinin karavan şeklinde dizayn edilmesi, hafta sonları için arkadaşları ile plan yapan kişilere harika fırsatlar sunmakta. Farklı fiyat seçeneklerine sahip bungalov evlerden istediğinizi kiralayarak yaz gecelerini süsleyen yıldızları izleyebilir, bungalov evler önünde ateş yakabilir ve dileğinize göre mangal partileri düzenleyebilirsiniz.

    Gecelik oda fiyatı TL – TL arasındadır.
    Tesisin Instagram sayfası için tıklayın.
    Tesisin Konumu için tıklayın.

    Sizlerde en iyi İzmir bungalov evleri yazımızda beğendiğiniz veya listede yer almasını düşündüğünüz tesisleri, yazımıza yorumda bulunarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

    AHŞAP BUNGALOV

    Ahşap Bungalov Kış Konaklama


    Hem kamp yapalım hem de konforumuzdan ödün vermeyelim diyenler için ahşap bungalovlarımız tam size göre.

    Ahşap bungalow konaklaması için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Rezervasyon ödemenizin %50 sini rezervasyon esnasında geri kalanını giriş tarihinizde ödeyebilirsiniz.

    ve 4 kişi konaklayabileceğiniz 21 adet ahşap bungalovlarıımızdan birini kiralayabilir, keyifli bir kampçılık deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • kişinin konaklayabileceği modern , konforlu ahşap bungalovlar.
  • Ahşap Bungalovlarımızda, ahşap karyola- sünger yatak, önlerinde 4 kişilik masa sandalye grubu, elektrik - aydınlatma, mevcuttur.
  • 2 Bungalovun ortak kullandığı 1 adet ev tipi buzdolabı mevcuttur.
  • Bungalovlarda ısıtma sistemi mevcut değildir.
  • Bungalovlarımızın içerisinde WC / duş mevcut değildir.
  • Konaklamak isteyen kampçılarımızın kendi çarşaf- pike- battaniye ve havlularını getirmesi gerekmektedir.
  • Ahşap Bungalov Konaklama Fiyatları

    Açık olduğu tarihler
    Kişi başı Büyük/gün TL TL TL TL TL TL
    Çocuk ( yaş) TL TL TL TL TL TL
    İlave kişi TL TL TL TL TL TL

    • Kiralık ahşap bungalovlarda minimum 2 kişi konaklayabilir.
    • 2 kişi üzeri konaklamalar ilave kişi sayısına göre yukarıdaki kişibaşı ücretler ayrıca eklenecektir.
    • Tek kişilik konaklamalar 2 kişilik ücret öder.

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir