tüvtürk araç muayene istasyonu diyarbakır / TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu - Bağcılar Mah. Zümrüt Kent Cad. No, Diyarbakır Merkez

Tüvtürk Araç Muayene Istasyonu Diyarbakır

tüvtürk araç muayene istasyonu diyarbakır

Diyarbakır TÜVTURK Araç Muayene İstasyonları

  • Telefonla Araç Muayene Randevusu Almak İçin : 0 88 88 TÜVTURK Çağrı Merkezi

  •  Online Araç Muayene Randevusu Almak İçin Lütfen Tıklayınız ;

  • Araç muayene randevu başvurusu için lütfen sayfa altında yer alan "İletişim" formunu kullanmayınız. Üst satırdaki linke tıklayıp Tüvturk Kurumsal Web Sitesine geçip başvurunuzu oradan yapınız. Telefon Rehberi araç muayene randevusu vermemektedir, böyle bir hizmeti ve yetkisi yoktur. Bu sayfalar bilgi amaçlı hazırlanmıştır.


TÜVTURK Diyarbakır Merkez Araç Muayene İstasyonu
Adres: Bağcılar Mah.Zümrüt Kent funduszeue.info Merkez/ Diyarbakır
Tel: + 90 - 46 - 47 - 49 Faks: + 90


Daha Büyük Haritayı Görüntüle

TÜVTURK Diyarbakır Silvan Araç Muayene İstasyonu
Adres: Selahattin funduszeue.infoakır funduszeue.info Konut Yanı no Silvan / Diyarbakır
Tel: + 90 Faks: + 90


Daha Büyük Haritayı Görüntüle

TÜVTURK Diyarbakır İli Gezici Araç Muayene İstasyonu Programı:

( Bismil, Çermik, Çınar, Çüngüş, Dicle, Eğil, Ergani, Hani, Hazro, Kocaköy, Kulp, Lice, )

Gezici istasyonlarda ağır vasıtalar ( ton üzeri) hariç tüm motorlu ve motorsuz araçlar için muayene hizmeti verilmektedir.



Türkiye'deki TÜVTURK Muayene İstasyonları

Diyarbakır Tüvtürk Araç Muayene Randevusu

Diyarbakır Tüvtürk araç muayene istasyonlarından ücretsiz randevu alabilir, ilçelerdeki Tüvtürk şubelerinin adreslerine ve telefon numaralarına ulaşabilir, randevu almak için yapılması gerekenler ve Tüvtürk Diyarbakır istasyonlarında yapılan randevusuz araç muayene işlemleri hakkında bilgiler bulabilirsiniz.

Tüvtürk Diyarbakır Araç Muayene İstasyonu

Diyarbakır Tüvtürk Araç Muayene İstasyonları Pazar günleri ve Resmi tatiller hariç her gün hizmet vermektedir.

Diyarbakır Merkez ve Bağlar, Bismil, Çermik, Çınar, Çüngüş, Dicle, Eğil, Ergani, Hani, Hazro, Kayapınar, Kocaköy, Kulp, Lice, Silvan, Sur, Yenişehir ilçelerindeki Tüvtürk araç muayene istasyonlarında aracınızın periyodik fenni muayenesi, egzoz emisyon muayenesi, tekrar muayenesi, yola elverişlilik muayenesi, tadilat muayenesi, tespit muayenesi işlemlerini yaptırabilirsiniz.

Diyarbakır Tüvtürk Araç Muayene İstasyonları

Diyarbakır ilinde 2 adet sabit Tüvtürk Araç Muayene İstasyonu bulunmaktadır. Aşağıdaki bağlantılara tıkladığınızda Bağlar Diyarbakır Merkez ve Silvan araç muayene istasyonlarının adresi, yol tarifi, çalışma günleri ve saatleri, istasyonda yapılabilen işlemler ve ücretsiz randevu hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Yukarıda listelenen sabit Tüvtürk Diyarbakır istasyonlarına ulaşma şansınız yoksa her ayın belirli günlerinde ilçelere, köylere kurulan gezici araç muayene istasyonlarının yerlerini, tarihlerini inceleyerek uygun gördüğünüz bir güne randevu alabilirsiniz.

Nasıl Ücretsiz Randevu Alırım?

Tüvtürk Diyarbakır araç muayene istasyonlarından ücretsiz randevu almak için 3 yol bulunmaktadır :

  1. funduszeue.info resmi adresinden Araç ruhsat bilgileri ile,
  2. funduszeue.info üzerinden E-Devlet şifreniz ile,
  3. 88 88 Nolu Çağrı Merkezi üzerinden telefonla ücretsiz Tüvtürk araç muayene randevusu alabilirsiniz.

Tüvtürk istasyonundan nasıl randevu almanız gerektiğini bilmiyorsanız Tüvtürk Ücretsiz Araç Muayene Randevusu ✔(Resimli Anlatım) başlıklı içeriğimizi inceleyerek adım adım resimli uygulama ile randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Tüvtürk Randevu Sorgulama ve İptal Etme

Tüvtürk resmi web sitesi üzerinden plaka ve ruhsat numaranızı girdiğinizde daha önce almış olduğunuz araç muayene randevusu karşınıza çıkacaktır. Buradan önceki randevunuzu iptal edebilirsiniz. 88 88 Tüvtürk Müşteri Hizmetlerini arayarak da randevunuzu iptal edebilirsiniz. Detaylı bilgilendirme için Tüvtürk Randevu Sorgulama sayfamızı da inceleyebilirsiniz.

Tüvtürk Diyarbakır Araç Muayene İstasyonları Fiyat ve Ödeme Seçenekleri

Diyarbakır Tüvtürk araç muayene istasyonlarında nakit, kredi kartı ve bankamatik kartı ile ödeme yapılabilmektedir. Kredi kartı ve Banka Kartı ödemelerinde ek komisyon alınmaktadır. Yılı Araç Muayene fiyat listesini görüntülemek için tıklayın

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası