vichy bb güneş kremi kullananlar / vichy capital soleil spf 50 bb cream kullananlar ve hakkında yorumları

Vichy Bb Güneş Kremi Kullananlar

vichy bb güneş kremi kullananlar

Vichy Capital Soleil - Güneş Ürünleri

Vichy Güneş Kremi Ürün Serileri

Su ile birlikte hayat kaynağımız olan güneş çok fazla açık havada kalınırsa zararlı etkiler de yaratıyor. Özellikle yazları, ışınların dik geldiği zamanlarda, başta çocuklar olmak üzere herkesin dikkat etmesi ve güneş altında kalmaması gerekiyor. VichyGüneş korumalı ürünler bu zararlı etkileri önlemek amacıyla hazırlandı. Konusunda artık bir klasik hale gelen Vichy güneş kremi ile başlayan yüksek koruma faktörlü ürünler size bu konuda yardımcı olacaktır.

D vitamini kaynağımız olan güneş, hayat verdiği gibi ciddi sağlık sorunlarına da neden olabiliyor. Güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı bir kalkanla korunması gereken cildimiz, bebeklik döneminden itibaren savunmasızdır.

Özellikle açık tenli kişilerde bu zarar daha yüksek düzeyde görülürken, her yaştan insanın bu ışınlardan korunması son derece önemlidir. Güneşlenme sırasında, sokağa çıkarken ve her mevsim aksatılmadan yapılması gereken cilt bakımı rutinininde güneş kreminin her zaman kullanılması gerekir.

Kadın ve erkek, genç ve yaşlı birçok insanın çantasından eksik etmemesi gereken ürünler arasında bulunan  güneş kremi çeşitleri en hassas ciltlerde dahi kullanılabilir. Özel bir koruyucu kalkan oluşturan bu seriler, farklı özellikleri ve termal su içerikleri ile dikkat çekmektedir.

BB Özellikli Güneş Kremleri

Zorlu koşullar için güneş koruması alt başlığı ile sunulan çeşitler güneş koruyucu kremler, BB güneş koruyucuları, bronzlaştırıcılar, güneş korumalı sütler, spreyler ve emülsiyonlar olarak genel anlamda sınıflanabilir. Dikkat çekici tanımlama BB ifadesidir. Beauty Balm kelimelerinin kısaltması olan bu ifade renkli nemlendiricileri tanımlamak için kullanılıyor. Böylece tek bir ürün kullanımıyla cildin hem nemlenmesi sağlanıyor hem de yüzdeki renk tonlaması eşitlenmiş oluyor. İşin içine güneş koruma faktörü de eklendiği zaman BB ürünler kadınların favorisi haline geldi. (Bu arada CC tanımlamalı kremler de ürün seçiminde gözünüze çarpabilir. CC - color collector yani renk toplayan, tonlamaya ağırlık veren ürünlerdir ve daha hafif kıvamdadırlar. Cilde BB grubuna göre daha az nem verirler. Hangisinin tercih edileceği her zaman için cilt tipinize bağlıdır.)

Güneş Kremlerinin Vichy İmzalı Çeşitleri

Güneş korumalı ürünlerde markanın üretim politikası kişiye özel bakımın tercih edilmesidir. Çünkü güneş bulunulan yere ve iklime göre cilt üzerinde değişik yoğunlukta etki yapar. Vichy bu unsuru göz önüne alarak güneş korumalı kremlerde çok sayıda ürün ve ürün serisi yaratmıştır. Örneğin çok tanınan yüksek korumalı, normal ve kuru ciltler için üretilmiş, 50 faktörlü yüz kremi neredeyse bir klasik haline gelmiştir. Krem hem güneş yanıklarına hem de yaşlanmanın etkilerine karşı kesin bir koruma sağlıyor. Dünyada en çok görülen cilt tipi olan normal ve kuru ciltlere özel hazırlanmış olması kullanım alanını da çoğaltıyor. 50 miligramlık tüp ambalajlarda satılan ürünü yazları bütün plajlarda ve havuz kenarlarında tatilin tadını çıkaranların çantalarında görmek mümkündür. Yüzmeden önce ve kurulanmadan sonra uygulanması tavsiye edilir.

Vichy Caital Soleil Lait Enfant

Ayrıca çocuklar için yüksek koruma sağlayan Vichy Caital Soleil Lait Enfant da tatil çantalarınızdan eksik olmasın. Çocukların çok daha hassas olan ciltleri bu ürün ile birlikte güneşe karşı tam olarak korunmuş olacaktır. Her ne kadar plajlardan söz etsek bile yazları çocukları her zaman güneş ışınlarından korumak şarttır. Bahçede oynarken veya yolculuklarda, arabanın arka koltuğunda otururlarken bile, çocuklarınıza korumalı güneş kremlerinden sürün. Vichy ürünleri bu açıdan tam bir güvenilirlik yaratmıştır.

Vichy Capital Soleil Lait Family

Bahsedilen markanın güneş koruması sağlayan çeşitleri içinde yer alan ve Vichy Capital Soleil Lait Family olarak satılan, ailenin tüm bireyleri tarafından rahatça kullanılabilen vücut sütü veya Vichy CS Tan Optimizing adıyla tanıdığımız bronzlaştırıcı sprey de üstün kalitesini ispatlamış ürünler olarak tercih edilecektir. Konunun burasında Vichy ürünlerinin tanıtımında bol ayrıntı ve sektöre has kelimelerin çokça kullanıldığı dikkat çekmektedir. Çünkü Vichy aslında uzun yıllardır cilt üzerine araştırmalar yapan bir laboratuvar grubu olarak kurulmuştur. Aynı isimdeki şehirde çıkan termal su bu laboratuvarlardaki kozmetik üretiminde bir çeşit hammadde görevindedir. Zaten tanıtımlarda Vichy markasının altında sürekli yer alan “Labortoires – Laboratuvarları” ibaresi de araştırmalara verilen bu önemin işaretidir. Bu yüzden güneş korumalı Vichy kremlerini güvenle kullanabilirsiniz. Hepsi uzun araştırmalar ve onaylanmış testler sonrası üretilmişlerdir.

Güneş korumalı spreyler de geniş ürün yelpazesi içinden seçilebilecek çeşitler içindedir. Cilde eşit dağılımı sağlayan püskürtme şekli kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Bu ürün de diğer güneş korumalı çeşitler gibi suya dayanıklıdır.

Güneş Lekelerine Karşı Ne Kullanabilirim?

Güneşin cilt üzerinde yarattığı estetik sorunlardan birisi de lekelenmelidir. Vichy Ideal Soleil Anti-blemish 50 faktör korumaya sahip leke önleyici bir güneş kremidir.

Yağlı ve akneye eğilimli tüm cilt çeşitleri için hazırlanmıştır. Lekelenme olarak bilinen cilt kusurlarını tümüyle kapayan hatta oluşmasını önleyen dokuya sahip olan ürün ailenin tüm bireyleri tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Yağlanma hissi bırakmaz. Güneş ışınlarının neden olduğu kuruluk, kızarıklık, lekelenme gibi etkilere karşı etkilidir.

Vichy güneş kremleri yaz günleri yanınızda bulunsun. Ancak kış döneminde de cildinizi güneşten korumayı ihmal etmeyin. Çünkü bu dönemde de güneş cilde zarar vererek kahverengi lekelerin oluşmasına yol açabilir. Cildin nem dengesini koruyan ve sağlıklı görünmesini sağlayan kreminize ek olarak güneş koruyucu bakım ürünü olarak da Vichy ürünlerini kullanabilirsiniz.

Tamamı dermatolojik açıdan test edilmiş olan ve Mexoryl ve mineral bileşenlerinden oluşan, parabensiz güneş kremleri, yüz ve vücuda güvenle uygulanabilir. Çocuklar için kullanılan 50 SPF özelliği ile yatıştırıcı ve nonkomedonojik özellikli bir ürünleri sitemizden satın alabilirsiniz.

Vichy Güneş Kremleri

Yaz ayları yaklaşırken dikkat edilmesi en önemli unsur ozon tabakasından gelen zararlı ultraviyole ışınlarından korunmaktır. Cilt üzerinde lekelenme, yanık ve cilt kanserine kadar olumsuz etkiler yaratan bu durum da koruyucu krem kullanılarak koruma altına alınır. 

Vichy yaklaşık seksen senedir kadınların güzelliğini koruması adına doğal ürünler geliştirmektedir. Dermokozmetik olarak anılan bu ürünler, vücut bakımından saç bakımına kadar tüm alanlarda hizmet sunmaktadır. Termal su ile zenginleştirilerek hazırlanan formüller dermatologların ve doktorların güvenle tavsiye edebileceği formlarda satış pazarlarına sunulmaktadır.

Yaz ayları yaklaşırken dikkat edilmesi en önemli unsur ozon tabakasından gelen zararlı ultraviyole ışınlarından korunmaktır. Cilt üzerinde lekelenme, yanık ve cilt kanserine kadar olumsuz etkiler yaratan bu durum da koruyucu krem kullanılarak koruma altına alınır. Vichy koruyucu kremi gün boyu güvenli bir koruma sağlarken aynı zamanda görünümü kusursuz bir hale getirmektedir. Renklendirici özelliği bulunan kremler özellikle cilt tonunu eşitlerken aynı zamanda güneşin zararlı ışınlarına karşı mükemmel koruyuculuk sergilemektedir.

Vichy güneş kremi, içeriğinde barındırdığı zengin bileşenler ve doğal bitki özlerinin yanı sıra nemlendirici ve yatıştırıcı etkisiyle kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Isı arttıkça güneş deri üzerinde etkilerini göstermeye başlar. Bu nedenle gün ışığına çıkmadan evvel açıkta kalan tüm bölgelere ürün kullanmak gerekmektedir. Vichy güneş kremleri, suya dayanıklı bir yapıya sahiptir. Güneş alerjisine karşı koruma sağlar. Kumda oynamayı seven çocuklar için de kullanıma uygundur. Yapışkan değildir. Bebek, çocuk ve yetişkinlerin rahatlıkla kullanabileceği geniş ürün yelpazesine sahiptir.

Sizde ısınan havalara karşı bedeninizi korumak için güneş koruyucu ürünler kullanmalısınız. Dermokozmetika olarak sizler için en sık kullanılan kremlerin bir listesini yaptık. Etki alanlarına göre yüksek faktörlü krem veya sprey ürünleri rahatlıkla çantanıza atarak, yanınızda taşıyarak koruma sağlayabilirsiniz. Güneşte yanma sürenizden koruyucu faktörünüzü hesaplayarak cildinize en uygun Vichy güneş ürünlerine sahip olun.

  • Vichy CS Tan Optimizing (Bronzlaştırıcı sprey)
  • Vichy Capital Soleil Lait Family (Aile boyu vücut sütü)
  • Vichy Capital Soleil Lait Enfan (Çocuklar için yüksek koruma)
  • Vichy Ideal Soleil (Kuru ve normal ciltler)

Vichy Capital Soleil Dry Touch Parlama Karşıtı Yüksek Korumalı Renkli Yüz Güneş Kremi Spf 50, 50 ml 3337871325787

Güneşin sıcaklığını cildinizde hissetmek çok hoş bir deneyim olsa da, çok fazla güneş ışınlarına maruz kalmak cilt sağlığınızı olumsuz etkiler. Güneş ışınları sayesinde aldığımız D vitamini vücudumuz için oldukça faydalıdır. Yinede güneş ışınlarındaki radyoaktif özellikte olan ultraviyole ışınlarının cildiniz için olumsuz etkileri çok fazladır. Vichy ideal soleil güneş kremi kullanarak, cildimizi çok fazla güneş ışınlarına maruz kalmaktan koruyabiliriz. Güneş kremi kullanmazsak uzun vadede ultraviyole ışınları derimizin alt tabakasına nüfus ederek cildimizi yaşlandırabilir ve cilt hastalıklarına davetiye çıkarabilir. Güneş ışınlarının cildimize verdiği zararları azaltmak amacıyla kullandığımız cilt bakım ürünlerine güneş koruyucu denir. Güneş koruyucuların cildimize etkileri çok fazladır. Cildimiz için kullandığımız güneş koruyucu ürünleri güneş ışınlarının cildimizde yarattığı radyasyonu soğurur ve geri gönderir.

  • Yüksek UVA ve UVB Korumasıyla Güvenli Kullanım
  • Tüm Ciltler İçin Uygun Tonda Işıltılı Bir Görünüm
  • Uzun UVA Filtresi Sayesinde İdeal Koruma Oranı

Vichy İdeal Soleil Tinted Emülsiyon Spf50 50 Ml ile Cildinizi Koruyun

Vichy İdeal Soleil Tinted Emülsiyon Spf50 50 Ml ile Cildinizi Koruyun

Vichy ideal soleil güneş kremi mexoryl ve mineraller ile zenginleştirilmiş içeriği ile güneşin zararlı ışınlarının etkisini azaltmaya yardımcı olur. İdeal cilt tonunuzu açığa çıkararak renkli bb yüz kremi ince matlaştırıcı dokusuyla cildinize aydınlatıcı bir etki sunar. Karma ve akneye eğilimli yağlı cilt tipleri için ideal kullanımdadır. Vichy güneş koruyucu kremini güneşe maruz kalmadan önce sürerek cildiniz için güneş ışınlarına karşı koruma sağlayabilirsiniz. Güneş kreminin koruyuculuğunu arttırmak için sadece güneşe çıkmadan önce değil terledikten, yüzdükten ve kurulandıktan sonra bile yüzünüz için kullanmalısınız. Güneş koruyucularının SPF yani güneş koruma faktörü ne kadar yüksekse koruma oranı da o kadar yüksektir. Vichy ideal soleil tinted emülsiyon spf50 50 ml 50 faktörlü olmasıyla yüzünüz için ideal bir korumadadır.

İdeal Soleil Tinted Emülsiyon Spf50 50 Ml Özellikleri ve Kullanımı

Vichy İdeal Soleil Tinted Emülsiyon Spf50 50 Ml Özellikleri ve Kullanımı

Vichy ideal soleil dry touch spf 50 kullanırken dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Hipoalerjenik formülüyle hassas ciltler için uygun olan vichy ideal soleil güneş kremi dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. Cildi yatıştırmaya ve güçlendirmeye olumlu etkisi olan vichy volkanik suyu ile zenginleştirilmiştir. Vichy ideal soleil güneş kreminin cildiniz için olumlu etkisini arttırmak istiyorsanız; terledikten, yüzdükten ve ve kurulandıktan sonra da kullanarak cildinizi korumayı sürdürebilirsiniz. Vichy ideal soleil tinted emülsiyon spf50 50 ml kullananlar uzun UVA filtresi sayesinde optimal koruma sayesinde ciltlerine nüfüs eden güneş ışınlarının zararlı etkilerinin düşmesine yardımcı olabilirler. Vichy ideal soleil tinted emülsiyon spf50 50 ml fiyatı için Trendyol.com’dan uygun kampanyalar ve indirimler takip ederek uygun şekilde sahip olabilirsiniz.

Yüksek Korumasıyla Cildinizi Güneş Işınlarından Koruyan İçerik

Yüksek Korumasıyla Cildinizi Güneş Işınlarından Koruyan İçerik

Vichy ideal soleil güneş koruyucu kreminizi güneşe çıkmadan önce cildinizin kremi rahat emebilmesi için 25-30 dakika önce sürmelisiniz. Güneş koruyucu kreminizi yüzünüz için yeteri kadar sürdüğünüzden ve kremin yüzünüzü kapladığından emin olmalısınız. Cildinizi güneş ışınlarının radyoaktif etkilerinden korumak için gün içinde yüzünüze sık sık sürmeyi unutmayınız. Vichy capital ideal soleil bb tinted emülsiyon spf 50 50ml Güneş koruyucu kreminizi sadece güneşli ve sıcak havalarda değil bulutlu günlerde de sürmelisiniz. Güneş ışınlarının radyoaktif etkisi bulutlu havalarda bile cildinize zarar verir. Vichy güneş koruyucu kremi cildinizi ışınlardan korumak yanında ideal cilt tonunuzu da açığa çıkartır. İnce matlaştırıcı dokusuyla cildinizi aydınlatarak yüzünüzü güneşin zararlı ışınlarından korurken bakımlı ve ışıltılı görünmesini sağlayabilirsiniz. Yüz koruyucu krem hipoalerjenik formülüyle dermatolojik kontrol altında test edilmiş olup hassas ciltler için de uygundur.

Güneş kremi pek çoğumuzun düşündüğü gibi sadece yaz aylarında değil kış aylarında da kullanılmalıdır. Cilt lekeleri, vitiligo gibi cilt rahatsızlıkları veya hem güneş kremi hem fondöten kullanmak istemeyenler cilt tonunu eşitlemek istediğinde renkli güneş kremi tercih edebilir.

Vichy İdeal Soleil SPF 50 BB Yorumları

Vichy İdeal Soleil SPF 50 BB, ürünün adından da anlaşılacağı üzere 50 Güneş Koruma Faktörü etkisiyle güneşin zararlı ışınlarına karşı oldukça etkili bir koruma sunuyor. Renkli güneş kremi seçenekleri arasında benim pek beğendiklerimden biri diyebilirim.

Cilt tonum açık ve cilt yapım kurudur. Hafif hassasiyet de söz konusudur. Vichy İdeal Soleil SPF 50 BB biraz yağlı bir yapısı olsa da yapış yapış hissi bırakmıyor. Cilt tonunu eşitliyor ve azıcık bronzlaştırıyor. İlk sürdüğümde hafif bir turuncu görünüm oluşunca çok hoşuma gitmedi fakat biraz emilince turunculuk kalmadı ve cildimle bütünleşerek doğal bir parlaklık verdi. Kapatıcılığı çok yüksek diyemem. Ciddi renk farklılıklarınız varsa farklı bir çözüm bulmanız gerekebilir. Kuru ciltler için gün içinde yenilemeye pek gerek görmedim.

Yağlı ciltler için yorumlarını merak edip biraz araştırdım genel olarak herkes memnun görünüyor. Bir tek gün içerisinde tekrarlamak gerektiği ile ilgili birkaç yorum gördüm.

Vichy İdeal Soleil SPF 50 BB fiyatı biraz fazla gelebilir kimi için. Lakin özellikle yüzümüz için kaliteli ve dermatolojik olarak denenmiş ürünler kullanmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Cilt yaşlanmasını ancak ona iyi bakarak ve güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyarak önleyebiliriz. Denerseniz yorumlarınızı bana yazmayı ihmal etmeyin.

#GizemDenio

Gizem Aydoğan

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır