jadde gibi oyunlar / Türkiye'nin En İşlek JADDE'si (Client Oyun TR) | DonanımHaber Forum

Jadde Gibi Oyunlar

jadde gibi oyunlar

Jadde Kapandı mı? &#; Jadde Nasıl Oynanır?

Bir zamanların en popüler dans oyunu Jadde kapandı mı? Ücretsiz MMO oyununun sunucuları erişime açık mı?

Dönemin en çok oynanan oyunlarından biri olan Jadde, çok geniş bir oyuncu kitlesini bünyesinde barındıran sunuculara sahipti. Oyuncuların farklı tuş kombinasyonlarına doğru zamanda basarak dans ettiği oyun özellikle ve sonrasında büyük bir popülerlik kazandı. Jadde oyuncuları dönemin en çok dinlenen şarkılarına eşlik edebiliyor, karakterlerini abartılı kozmetik ürünlerle tasarlayabiliyor ve açık dünyasında gezebiliyordu.

Peki Türkiye&#;nin MMO defterinde önemli bir sayfa açan Jadde kapandı mı? Jadde Online hala oynanıyor mu?

Jadde Kapandı mı?

Aslında asıl adı 5Street olan Jadde&#;nin Türkiye sunucusu geçtiğimiz yıllarda kapandı. Dolayısıyla oyunu aktif olarak oynayabileceğiniz yerel bir sunucu bulunmuyor. GameTurk yayımcılığıyla oynanışa sunulan yapım yılında tamamen çevrimdışı oldu.

Jadde ve 5Street

&#;Türkiye&#;nin en işlek Jaddesi&#; sloganıyla bilinen MMO dans oyununun orijinal adı ise 5Street. 5Street ise hala çok küçük bir kitle tarafından oynanabiliyor. Fakat oyunun resmi internet sitesinde güvenilir bir indirme bağlantısı da yer almıyor. Diğer taraftan oyuna dair güncel videoları YouTube&#;da görmeniz de mümkün. Bu noktada Jadde&#;nin orijinal hali olan 5Street&#;in çok gri bir alanda yer aldığını belirtelim. Oyunun düzenli bir destek alıp almadığı konusunda da detaylı bir bilgi bulunmadığından sağlıklı bir deneyim elde edemeyeceğinizi tahmin ediyoruz.

Karakterinize kanatlar takıp quick time event sistemiyle tasarlanan dans atışmalarında yer almak oldukça keyifliydi. O döneme dönmek ve kısa bir nostalji yapmak için Jadde&#;ye giriş yapmak istemiş olabilirsiniz. Fakat oyunun ülkemizdeki sunucuları yaklaşık 7 yıl önce tamamen kapatıldı. Orijinal oyun ise yukarıda belirttiğimiz gibi &#;ölü MMO&#; kervanına katılmış durumda.

Jadde

Önemli Uyarı
GameTürk, Jadde oyununun tüm hizmetlerini tarihi itibariyle durdurma kararı almıştır.
+ Diğer GameTürk oyunları.

Türkiye&#;de bir dönem GameTürk tarafından yayımlanan online dans oyunu Jadde, Snail Games ile yayın hayatına devam ediyor. Orjinal adı 5Street olan oyun Türkiye&#;de yayına başlayan ilk online dans oyunu ünvanına sahip. 3 boyutlu sosyal bir ortamda birebir veya guruplar halinde dans müsabakaları yapmanıza imkan tanıyan Jadde, haritaları ve kapsamlı karakter yapılandırma seçenekleriyle ön plana çıkıyor.

Her dans oyununda olduğu gibi belirlenen bir şarkı eşliğinde ekrana gelen komutları yön tuşları ve boşluk tuşunu kullanarak hatasız tamamlamaya çalışıyor ve başarı oranınıza göre puan ve tecrübe elde ediyorsunuz. Jadde&#;de düzenlenen Suçlu Kim, Evliler Yarışıyor gibi etkinlikler sayesinde verilen farklı görevleri yerine getirerek hem çeşitli ödüller kazanabilir hem de keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Oyunda her karakterin kendine ait bir evi bulunuyor ve bu evi istediğiniz şekilde kendi zevkinize göre düzenleyebiliyorsunuz. Evlilik sisteminin de bulunduğu Jadde&#;de kendinize bir eş bularak oyundaki diğer karakterlere göre daha avantajlı duruma gelebilirsiniz.

Jadde Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP

İşlemci: Ghz Intel P4 veya üzeri

RAM: 2 GB

HDD: GB

Ekran Kartı: Direct x 9 VGA uyumlu

İşletim Sistemi: Windows XP/ Vista /Win 7

İşlemci: Ghz Intel P4 veya üzeri

RAM: 2GB RAM

HDD: GB

Ekran Kartı: Video belleği; MB (DDR2/DDR3)

Jadde Promo Kod / Beta Key



Mynet, "mmog"( çok kullan&#;c&#;l&#; online oyun) alan&#;nda bir ad&#;m daha att&#; ve GameTürk'ün Türkiye'ye getirdi&#;i, dünya genelinde 13 ülkede 15 milyondan fazla oyuncu taraf&#;ndan oynanan "5 Street" 3D Sosyal Arkada&#;l&#;k Platformunu "Mynet Jadde" ad&#; alt&#;nda 11 Mart tarihinde tam sürüm olarak yay&#;na geçti.

Tamam&#; Türkçe ve ücretsiz olan Jadde, dans ve müzik üzerine kurulu bir oyun olmas&#;n&#;n yan&#;s&#;ra, oyuncular&#;na yepyeni ve farkl&#; bir sosyal alan sunmas&#;, yeni arkada&#;l&#;klara kap&#; açmas&#; ve e&#;lencesi ile farkl&#; olmak isteyenlerin tercihi oluyor.

"E&#;lencenin Hiç Bitmedi&#;i Sokak" Jadde'de, oyuncular Kad&#;n ve Erkek cinsiyetinden birini seçerek karakterini olu&#;turuyor ve oyuna ba&#;l&#;seafoodplus.info oyuncular&#;, Jadde'nin çe&#;itli mekanlar&#;nda sevdikleri müziklerle "E&#;li Dans, B-Boy" gibi 9 farkl&#; dans modunda dans ederken, düzenlenen yar&#;&#;malar ile isimlerini herkese duyurabilir, Jadde AVM'nin çok geni&#; k&#;yafet, aksesuar ve evcil hayvan kolleksiyonu ile tarzlar&#;n&#; yaratarak yeni bir moda ak&#;m&#; ba&#;latabilirler. Jadde'de e&#;lence tabiki bununla da bitmiyor. Oyuncular kaykay, paten, motorsiklet ve spor araba gibi ula&#;&#;m araçlar&#; ile özgürce sokaklarda dola&#;abilir , Jadde 'de a&#;&#;klar muhte&#;em bir dü&#;ün ile evlenerek a&#;klar&#;n&#; ebedi k&#;labilir, en iyi arkada&#;lar bir araya gelerek ekip olu&#;turabilir, ekip evlerini istedikleri gibi dizayn edebilir ve kendi aralar&#;nda e&#;lenebilirler.

seafoodplus.info

Bas&#;n bülteninden derlenmi&#;tir.

Okuyucu Yorumları

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir