namlı kebap ataköy / Namlı Kebap & Steakhouse

Namlı Kebap Ataköy

namlı kebap ataköy

Namlı Kebap & Steak House Ataköy

Ataköy, İstanbul şehrindeki Namlı Kebap & Steak House Ataköy restoranının fotoğrafı

Namlı Kebap & Steak House Ataköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Namlı Kebap & Steak House Ataköy hakkında

About the restaurant

Türkiye’nin en önde gelen et ve kebap markalarından Namlı; 1971 yılından beri tecrübesini ve lezzetlerini sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Ataköy Marina’da kebap konseptine “steakhouse” konseptini de katan Namlı’da gerçek lezzet şölenini deneyimleye hazır mısınız?

Sıklıkla sorulan sorular

Namlı Kebap & Steak House Ataköy restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Namlı Kebap & Steak House Ataköy adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?

Evet, Namlı Kebap & Steak House Ataköy adlı restoran, Kebap yemekleri sunar ve ayrıca Türk da sunar

Namlı Kebap & Steak House Ataköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1971’den beri Türkiye’nin en önde gelen et ve kebap markalarından biri haline gelen Namlı’dan; Ataköy Marina şubesine özel “Namlı Kebap & Steakhouse” Müşteri memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin Namlı markasına yaraşır ölçüde sizlerle buluştuğu mekan; bir kez tadanın bir kez daha denemek için mutlaka Namlı’ya uğradığı tatlarla dolu. Sabah kahvaltısıyla açılan servis gün içinde haşlama ya da kızartma içli köfte çeşitleri, soğuk meze çeşitleri, pastırmalı humus, zeytinyağlılar, steak çeşitleri, ızgaralıklar, kebap çeşitleri, güveçler ve özel tatlılarıyla dolu dolu bir lezzet şöleni yaşatıyorç Eğer sizler de Namlı Kebap & Steakhouse’da kendinize ait bir sofraya kurulmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.

Restoranı arayın

Yakınlardaki görmeye değer yerler

Namlı Kebap & Steakhouse

Pilaqi

Türkiye'deki muhteşem mekanları ve restoranları ziyaret edin.
Hadi başlayalım.

Ataköy Marina Park AVM, Ataköy 1. Kısım Mahallesi, Rauf Orbay Caddesi, Sahil Yolu, No 16, Bakırköy, İstanbul
  • Gel-Al
  • Kahvaltı
  • Akşam yemeği uygun.
  • Nakit Ödeme
  • Kredi Kartı
  • Banka kartı
  • Lunch menü var
  • Sigara içme alanı var.
  • Fullbar
  • Kapalı alan var.
  • Klimalı
  • Wi-Fi
  • Vale mevcut
  • Dış mekan var.
  • Masa rezervasyonu önerilir
M..... C....
Bugün Namlı Kebab’ı iftar için tercih ettik. Öncelikle mekan ambiyans açısından oldukça başarılı. Çalışanların güleryüzü ve samimiyeti dikkat çekici. Yemekler ve servis hızı gayet iyiydi. Ramazan haricinde de rahatlıkla tercih edilebilir.
M.... E.
İftar icin gittik. Urunler fena değildi lakin çorba kondu 10dk kaşık getirilmesini bekledik. Salata geldi sos yok. Hazırlıksız gibilerdi. Keyif alamadık.
D.... D....
Maalesef bayram sonrasi son güne (Pazar) denk geldigimiz icin bazi urunler bayatti. Köz biber ekşimiz (meze) , tavuk şiş hafif kokmuştu. Ana yemekler gayet normaldi bunlar haricinde. Lokum ile Chateaubriand farkını bilmeyen bir garson beye denk geldim. İşimizde yeni isek, gidip sorup öğrenmeliyiz - tahmini bir cevap vermemeliyiz. Özellikle etleri ile ünlenen bir işletme ise. Kibarca özür dilendi. Bir başka zaman şans verir miyim, bilemiyorum. Karaköy Namlı'da kahvaltı yapmakla yetinirim galiba.
S...... S.......
Pazar Sabahı Eşim ile birlikte anneler günü kutlaması için Ataköy Marina Namlı'yakahvaltıya  gitmiştik. 1 Serpme ve yanında Menemen talebimiz oldu. Garson İki kişi olduğumuz için 2 serme kahvaltı almak mecburiyetinde olduğumuzu söyledi.  Israr edince, şef garsonuna sormaya gitti, dönüşünde özür dileriz, veremiyoruz isterseniz kalkabilirsiniz demiş. Bu saygısız  ve seviyesiz davranış karşısında etrafımızdaki aile ve diğer müşterilere  ayıp olmaması için usulca mekanı terkettik.  Böyle yakışıksız ve saygısızca davranışı  esefle kınıyorum. Mekana gelen kişileri seçmeleri konusunda zorlayamazsınız. Lütfen bu uygulamanızı terk ediniz.
A.... ü.....
Bugun anneler gunu dolayisiyla gittigim mekan. 5 kisi gittik calisanlarin yogunluga ragmen ilgileri alakalari guzeldi, 5 tane serpme kahvalti aldik. Cesitli ve lezzetli bir kahvalti ettik. Fakat zomatoda serpme kahvalti 47 lira gozukuyor 47 lira degil serpme kahvalti 69 lira. Kesinlikle 69 liralik bir kahvalti degil. Fiyat performanstan dolayi 3 yildiz verdim. Yoksa calisanlarin guleryuzu ve yemekler fena degildi.
S.... G...
Herkese selam Hafta sonunu değerlendirebileceğimiz marinaya yakın bir ye rolarak geldiğimiz namlı ya biraz mutlu biraz huzursuz ayrıldık. Resimde de görüleceği üzere güzel bir kahvaltı geldi fakat zomatada verdikleri kahvaltı fiyatı ile ödediğimiz ücret arasında çok fark var. Kahvaltı fiyatı 47 tl iken biz iki kişi için 140 tl ödedik. Gidecek olan arkadaşlar bunu dikkate alarak gitmeleri önerilir. Onun dışında gelen gıda ürünleri lezzetliydi.
M.......... M..........
Bir defa menu cok pahali ve fiyat fayda dengesine aykiri bir kalite anlayisi var.T-bone ,kobe vs hepsini tattim namlinin adina yakisir et yemedim, agizda lastik gibi uzayan ,siniri bol bir T-bone'du. Bunun disinda onden gelen mantar vs fena degildi, ciger vasatti,cig kofte de idare eder. Cok beklenti icine girecek birsey yok, paranizi ve enerjinizi levent namliya giderek harcayabilirsiniz.Afiyet olsun
E... O....
3 kişi kahvaltıya 207 lira aldılar halbuki daha sonra internet ten fiyat baktım ve kişi başi 47 lira yazıyor. Gitmeyi duşunen arkadaşlar bu yorumu okusun ve kesinlikle gitmeyin. Gidecekseniz orada alaçatı kahvaltı 2 kişi 54 lira cok daha guzel menü orayı gidin kesinlikle. Kahvaltı yaparken garson gelip tava mızı boşaltıp alıp götürdü tava ları eksik demekki gerisini siz düşünün bu kadar saçma ve kötü bi yer olmaz rezalet
B....... B.......
Kahvaltı menüsü gayet güzel lezzetli ancak simit ve türk kahvesine ekstra yazılması dikkatlerden kaçmadı. Sırf bu yüzden bu ekstralardan dolayı güzel ve lezzetli kahvaltıya gölge düştü. Bir daha tercih edermiyiz pek sanmıyoruz...
G...... Ç..........
Kuzu şiş ve beyti istedik. Gelen beyti resmen adana kebaptı. Odedigimiz rakam ikisi icin 120tl.. Disaridan mekana aldanmayin. Havalandirma icin mekanin catisini aciyorlar kis gunu. Resmen buz gibi yerde yemek yedik. Sunum, yemek kalitesi ve servis tam anlamiyla hayal kirikligi. Gidin basit bir durumcude doyurun karninizi. En azindan 4te 1 fiyatina yemis olursunuz. .
Daha fazla göster

Namlı Kebap & Steakhouse

Misyonu; lezzet, hijyen ve maksimum müşteri memnuniyeti odaklı olan, restaurantımız, soğuk mezeleri, kebap&steak çeşitleri ve tatlıları ile zengin ve lezzetli menülerini uzman profesyonel kadrosu ve şık mekanı ile birleştirip, evinizde hissedeceğiniz konfor tadında siz saygıdeğer misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacaktır.


Telefon

(212) 560 2227

Adres

Ataköy 1. Mahallesi, Ataköy Marina Park D:C-5, 34158 Bakırköy/İstanbul - Yol tarifi

Sosyal Medya Hesapları

Çalışma Saatleri

Bugün(Şu an açık)
09:00 - 02:00
Diğer günler

Pazartesi09:00 - 02:00
Salı09:00 - 02:00
Çarşamba09:00 - 02:00
Perşembe09:00 - 02:00
Cuma09:00 - 02:00
Cumartesi09:00 - 02:00
Pazar09:00 - 02:00

Hesap (Ortalama)

215 ₺ (İki kişi için ortalama)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası