sade muzlu pasta / Sade Rulo Pasta Tarifi | Dr. Oetker

Sade Muzlu Pasta

sade muzlu pasta

Muzlu Pasta Tarifi

Muzlu Pasta Tarifi
Muzlu Pasta Tarifi
  • Kişilik
  • 20dk Hazırlık, 50dk Pişirme

funduszeue.info

Muzlu Pasta Tarifi İçin Malzemeler

Keki için;

  • 4 adet yumurta
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 fiske tuz
  • 1 çay bardağı süt ( ml)
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ (60 ml)
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı un

Kreması için;

  • 3 su bardağı süt ( ml)
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 çay bardağı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Üzeri için;

  • 1 paket hazır pasta kreması
  • 1,5 su bardağı soğuk süt ( ml)
  • 50 gr yumuşak margarin

Arası için;

Ben de Yaptım

Deneyen Fotoğrafları

12 Deneyen FotoğrafıTümünü Gör

Ben de Yaptım
Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muzlu Pasta Tarifi

Herkes misafirlerini en güzel şekilde ağırlamak ister ancak incelik isteyen yemekleri yapmaya cesaret edemez. Bu yüzden de özel günlerimizi genellikle pastane ürünleriyle geçiştiririz. Bizim amacımız ise, ellerinizle yaptığınız lezzetler sadece yakınlarınıza parmaklarınızı yedirtmek değil, tarif defterinizin baş köşesinde yer alacak kolay, pratik, hafif bir lezzetle elinizin hamuruna şeflik katmak.


Muz ve çikolata sosu, lezzetli pastalar yapmak için gerçek klasiklerdir… Özenle seçtiğiniz taze muz ile doyumsuz yaş pasta yapmak çok kolay ve basit aslında. Hem de bunun için illa profesyonel ekipmanlarınız olması şart değil. Basit bir borcamda da enfes bir pasta hazırlamak mümkün.


Dostlarınız, misafirleriniz ya da ailenizle içtiğiniz bir fincan çay ya da kahveye eşlik edecek basit muzlu pasta tarifi ile karşınızdayız. Pastaların büyülü dünyasına ilk adımınızı atmanız için hayatınızı kolaylaştırmak ve mutfağınıza bir tutam lezzet katmak bizim işimiz!

Muzlu Pasta Tarifi Süslemesi

İçerisine muz ekleyip, krema ile kapladığınız muzlu pasta kekinizin üzerini ve yanlarını muz ile süsleyin. Süslediğiniz pastanın üzerine ceviz ve Carte d'Or Çikolata Sos ekleyin. Sıkılabilir kutusuyla çikolatalı sos lezzetini sizlere sıvı ve hazır bir şekilde ulaştıran Carte Carte d'Or Çikolata Sos ile uzun hazırlıklara, zor tariflere ihtiyacınız kalmaz.


Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Pasta sevenler için nostaljik lezzeti rulo pasta, büyük küçük herkesin bayılarak yediği enfes bir tatlı. En sevilen pratik tatlılardan kırılmayan muzlu rulo pasta yapımı Yemekte Keyif Var'da!

Köstebek Pasta Tarifi

Köstebek Pasta yapmak, bilinenin aksine zor değildir. Doğru tarif, sabır ve özenle kolaylıkla yapabilirsiniz. Yaparken çok keyif alacağınız, aynı zamanda yerken tadına doyamayacağınız resimli ve videolu Köstebek Pasta tarifimizle karşınızdayız.

En Güzel Pasta Tarifleri

Kremalı Muzlu Pasta TarifiEvdedoğum günü pastası yapmak isteyenler yeni pasta tariflerimizden Kremalı Muzlu Pastayı mutlaka denemelisiniz. Sade Kremalı Muzlu Pasta tarifi aradığınız lezzet olabilir. Buyrun tarifimiz;

Malzemeler

1 paket UNO sade pandispanya (3 katlı)
ml. süt
2 yumurta sarısı
2,5 yemek kaşığı şeker
1 tepeleme yemek kaşığı un
1 tepeleme yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağı (istemezseniz koymayabilirsiniz)
1 paket kremşanti
Ve kremşanti için 1 bardak süt
Ara katlar için muz, üzeri için muz ve fıstık

Hazırlanması

Tencereye yumurta sarıları şeker, nişasta ve unu alıp karıştırın
Üzerine sütü döküp karıştırarak ocakta pişirin
Krema kaynamaya başlayınca vanilyasını ekleyin
Koyulaşıp muhallebi kıvamına gelince altını kapatıp tereyağını ekleyip karıştırın
Kremşantiyi 1 bardak sütle çırpıp buzdolabına kaldırın
Pandispanyanın ilk katını sütle ıslatın, üzerine kremanın yarısı sürüp dilimlediğiniz muzları yerleştirin
Pandispanyanın ikinci katını da koyup onun da üzerini sütle ıslatın. Kremanın geri kalanını döküp yine dilimlenmiş muzları yerleştirin
En üst pandispanyaynın içe gelecek kısmını da sütle ıslatıp pastanın üzerine yerleştirin.
Kremşantiyi düzgünce sıvayıp toz fıstıkla süsleyip buzdolabında en az 3 saat dinlendirin.
Servis sırasında üzerini muz dilimleri ile süsleyerek servis edin. Afiyet Olsun:-)

İlgili Terimler : en kolay pasta yapımı, ev yapımı doğum günü pasta tarifleri, evde doğum günü pastası nasıl yapılır?, evde doğum günü pastası yapımı, meyveli pasta tarifi, meyveli yaş pasta tarifi, pasta

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası