atv zoom linki / Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur - Nihat Hatipoğlu zoom sorularını yanıtlıyor

Atv Zoom Linki

atv zoom linki

Nihat Hatipoğlu Ramazan Programı Seyirci Başvurusu

Home » Başvurular » Nihat Hatipoğlu Ramazan Programı Seyirci Başvurusu

6 YorumSon Güncelleme Tarihi: 23 Mart

Nihat Hatipoğlu Sahur İftar Ramazan Programına seyirci olarak katılabilirsiniz. Nihat Hatipoğlu Ramazan sultanahmet programı seyirci başvurusu nasıl yapılır, hangi camide program yapıyor, ATV nerede çekiliyor, Nihat Hatipoğlu canlı yayın bağlan zoom linki, soru sor zoom katılma detayları burada.

Nihat Hatipoğlu iftar ve sahur programı ile Ramazan&#;da ATV ekranlarında sizlerle buluşuyor. Programa seyirci ve uzaktan katılmak isteyenler canlı yayın seyirci başvurusu ve zoom linkini araştırıyor.

Akademisyen ve İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu bilgi ve tecrübesini Ramazan&#;a özel program ile sizlere aktarıyor. Seyirci ve izleyenler tarafından sorulan sorulara gönüllere hitap eden cevaplarıyla yanıt veren Nihat Hatipoğlu sahur ve iftar öncesi sizlerle buluşacak.

İftar ve Sahur programlarına isteyen seyirci olarak isteyen canlı yayın zoom üzerinden katılarak Nihat Hatipoğlu&#;na sorular sorma ve canlı yayında ekranlarda olma şansı yakalayacak.

Korona virüs nedeniyle iftar programı ATV stüdyolarında yapılmıştı ama bu sene de Sultanahmet&#;te yapılmayacağı açıklandı.

Nihat Hatipoğlu İftar ve Sahur Ramazan Programı ne zaman?

Nihat Hatipoğlu İftar Programı saat &#;de başlarken, Sahur programı ise saat &#;da canlı olarak yayınlanacak.

Nihat Hatipoğlu Ramazan Programı nerede çekiliyor?

Nihat Hatipoğlu ile iftar programı bu sene de Sultanahmet&#;te yapılmayacak. İftar ve sahur programları ATV seafoodplus.info stüdyolarında gerçekleşecek.

Nihat Hatipoğlu Programına Seyirci Başvurusu Nasıl Yapılır?

Nihat Hatipoğlu tarafından sunulan canlı yayın İftar ve Sahur Ramazan programlarına seyirci olarak katılabilirsiniz. Seyirci olarak katılan isteyenler kişilere için servis, çay ve iftarlık sahurluk yemekte veriliyor.

Tüm Ramazan boyunca canlı yayınlara katılırım diyenlere ise program başına ücret ödeniyor.

Programa katılmak için servis güzergahları şu şekildedir;

Sefaköy
Yenibosna
Mecidiyeköy
Alibeyköy
Yeşilpınar
Küçükköy
Gazi mah

Nihat Hatipoğlu Ramazan programına seyirci olarak katılmak isteyenler aşağıdaki telefon numarasına Whatsapp üzerinden kayıt yaptırabilirler.

+90 72 41

Nihat Hatipoğlu Ramazan Programı Soru Hattı

Sahur ve İftar programlarına canlı olarak katılıp sorularınızı sormak için uzaktan zoom üzerinden bağlanılmayacak. Nihat hocaya merak ettikleri soruları sormak isteyen vatandaşlar 61 08 numaralı BİP hattı üzerinden yazarak sorabilecek.


Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Etiketler: ATV Ramazan Programı, ATV Seyirci, İftar Programı, Nihat Hatipoğlu, Nihat Hatipoğlu Zoom, Sahur Programı

Müge Anlı 20 Haziran izle son bölüm full tek parça Youtube

Müge Anlı 20 Haziran izle son bölüm full tek parça Youtube

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine şok gelişmeler yaşandı. Müge Anlı canlı yayın izle! Müge Anlı canlı izle! Hafta içi her gün ATV ekranlarında yer alan ve milyonların takip ettiği Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayın izle! Seyirci tarafından araştırılmakta. Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı&#;nın sunuculuğunu üstlendiği reyting rekortmeni televizyon programı Türkiye&#;nin gündemini belirlemeye devam etmekte. ATV ile Müge Anlı Tatlı Sert 20 Haziran son bölüm canlı izle! Müge Anlı canlı izle! ATV Müge Anlı yeni bölüm canlı yayın izle 20 Haziran ! Detaylar haberimizde…

MÜGE ANLI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?
Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat &#;da ATV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT PROGRAMI HAKKINDA BİLGİ
Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Hafta içi her gün ATV ekranlarında seyircisi ile buluşan Müge Anlı, faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birden fazla sosyal sorumluluk projesinde yer alıyor. Müge Anlı son bölümde neler olduğunu merak eden seyirci, merakla araştırma yapıyor. ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dolandırıldığını iddia ettiği İsmail Çırakkoca ve Müzeyyen ve Vefa Yöndem&#;in şüpheli kaybı konu alındı.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir