generali sigorta genel müdürlük iletişim / Generali Sigorta Genel Müdürlük - Beşiktaş

Generali Sigorta Genel Müdürlük Iletişim

generali sigorta genel müdürlük iletişim

Generali Sigorta

Generali Sigorta Nedir?

Generali Sigorta yy döneminin önemli ticaret merkezleri arasında yer alan Triste’nin serbest liman statüsüne alınması ile uluslararası ticarete açılan bir merkez haline gelmiştir. Yoğunlaşan ticari faaliyetler sigorta şirketlerine olan ihtiyacı da beraberinde getirmiştir. Avusturyalı tüccarların yılında, ASSICURAZIONI GENERALI S.p.A. şirketini kurduktan birkaç ay sonra Generali Viyana, Budapeşte ve Prag’da daha sonra da Balkanlar ve Doğu Avrupa’da da söz sahibi olmaya başladı. Osmanlı İmparatorluğu, Osmanlı Umum Sigorta Şirketi’nde bulunan İngiliz ve Fransızların hisselerini ASSICURAZIONI GENERALI S.p.A.'ye devretmesine yardımcı olarak faaliyetlerini İstanbul Umum Sigorta olarak değiştirdi. İstanbul Umum Şirketi’nin yılında satılması ile sigorta faaliyetlerine yine acente olarak devam edildi ve yılında acente şubeye dönüştü. Generali Sigorta Anonim Şirketi’nin yılında kuruldu ve günümüzde özellikle uzmanlık isteyen alanlarda en yüksek prim üreten sigorta şirketi olarak faaliyetlerine devam ediyor.

IMI Conferences tarafından gerçekleştirilen 9. Türkiye Çağrı Merkezi Ödüllerinde, müşterilerine 7/24 vermiş olduğu hizmet dolasıyla, ‘En Yaratıcı Çağrı Merkezi Uygulaması’ kategorisinde ‘En Övgüye Değer Çağrı Merkezi Uygulaması’ ödülünü Generali Sigorta almaya hak kazanmıştır.

Generali Sigorta İletişim

Müşteri Hizmetleri Tel: 55 55

Genel Müdürlük Adresi: Barbaros Plaza Emirhan Caddesi, No Kat: Dikilitaş-Beşiktaş – İstanbul

Generali Sigorta Ürünleri

Generali Sigorta, yılı aşkın deneyim ve tecrübesi ile her zaman, her yerden ve tüm iletişim kanallarından kolay ulaşılabilir olma amacıyla, en ileri teknolojiyi en yüksek kalite ile müşterilerinin finansal problemlerine çözümler geliştirerek, hayatlarını kolaylaştır.

  • Trafik Sigortası
  • Kasko Sigortası
  • Sağlık Sigortası
  • Seyahat Sigortası
  • Ferdi Kaza Sigortası
  • Dask

Generali Sigorta Trafik Sigortası

Trafik sigortası, ani veya harici gerçekleşen kaza sonucunda, diğer araca veya üçüncü şahıslara verebileceğiniz bedeni zararlar, üçüncü şahıslara verebileceğiniz maddi zararlar ve başka araca vereceğiniz zararlara karşı sigortalıyı güvence altına alan bir sigorta çeşididir.

Generali Sigorta Kasko Sigortası

Kasko sigortası, sigorta yaptırdığınız aracınızın gerçekleşmesi muhtemel riskler sonucunda oluşabilecek zararları güvence altına alan, trafik sigortasından farklı olarak sadece isteğe bağlı olarak yapılan sizi ve aracınızı koruyan sigorta çeşididir.

Generali Sigorta Sağlık Sigortası

Tedavisi bulunan hastalıklarınız için sizden istenen tedavi masraflarını karşılayamıyorsanız, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun size sağlamış olduğu güvenceye ek olarak sunulan, sizi ve sağlığınızı korumayı amaçlayan sigorta türüdür.

Generali Sigorta Seyahat Sigortası

Türkiye’den vize isteyen ülkelere yapılacak seyahatleriniz için yapılması zorunlu olan, seyahatleriniz sırasında karşılaşabileceğiniz risklere karşı sizi teminat altına alan sigorta çeşididir.

Generali Sigorta Ferdi Kaza Sigortası

Ferdi kaza sigortası, hiç beklenmedik anda yaşanılacak bir kaza sebebi ile sigortalının hayatını kaybetmesi veya sürekli sakatlık risklerinin gerçekleşmesi durumunda oluşacak finansal problemlerinize çözüm bulan sigortalarıdır.

Generali Sigorta Dask

Sigortalamış olduğunuz binanızda depremin meydana getirdiği maddi zararları karşılamaya yönelik, Doğal Afet Kurumu (DASK) tarafından teminat sağlanan, prim tutarı, teminat kapsamı tüm sigorta şirketleri için aynı olan sigorta türüdür.

ŞİRKET ADIADRESTELEFONAcnTURK Sigorta A.ŞEsentepe Mah. Büyükdere Cad. Maya Akar Center C Blok /1 Şişli / İSTANBUL() 91 91Ak Sigorta A.ŞPoligon Cad. Buyaka 2 Sitesi No:8 Kule 1
Kat Ümraniye / İSTANBUL() 88 88Allianz Sigorta A.Ş.Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1
Ataşehir / İSTANBUL() 66 66Ana Sigorta A.ŞBeybi Giz Plaza Meydan Sokak No:1 K
Maslak / Sarıyer / İSTANBUL() 82 62Anadolu Sigorta A.ŞRüzgarlıbahçe Mah. Çam Pınarı Sokak No:6
Beykoz / İstanbul() 07 44Ankara Sigorta A.ŞKozyatağı Mah. Sarı Kanarya Sok. K2 Plaza No: 14
Kat Kadıköy / iSTANBUL() 85 00Arex Sigorta A.ŞKozyatağı Mahallesi, Saniye Ermutlu Sokak No:6
Kat:6 Şaşmaz Plaza Kadıköy/İstanbul() 00 13S.S. Atlas Sigorta KooperatifiAkdeniz Mah. Halit Ziya Bulvarı Sok. No:2 Kat:3
Konak - İZMİR() Aveon Global Sigorta A.Ş.19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Cad. Nova Baran Plaza No:4 Kat Şişli / İSTANBUL() 57 27Axa Sigorta A.Ş.Meclisi Mebusan Cad. No Salıpazarı
Beyoğlu / İSTANBUL() 24 24Bereket Sigorta A.Ş.Saray Mah. funduszeue.info Büyükdeniz Cad. B Blok No:8
Kat Ümraniye / İSTANBUL 27 58Corpus Sigorta A.Ş.Büyükdere Cad. Özsezen İş Merkezi No/B
Esentepe / İSTANBUL() 68 44Doğa Sigorta A.Ş.Gayrettepe Mah. Büyükdere Cad. Nevtron İş Merkezi No
K:5 Beşiktaş / İSTANBUL() 36 42Ethica Sigorta A.Ş.Varyap Meridian Ofis ve Otel Kat
Ataşehir / İSTANBUL() 99 99Eureko Sigorta A.Ş.Altunizade Mah. Ord. Prof. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No
Üsküdar / İSTANBUL() 10 00Fiba Sigorta A.Ş.Kozyatağı Mah. Sarıkanarya Sok. No İç Kapı No 
Kadıköy / İSTANBUL0 88 00Generali Sigorta A.Ş.Altunizade Mah. Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cad.
Altınyurt Plaza No Üsküdar / İSTANBUL() 45 45Gri Sigorta A.Ş.Karacaoğlan, Sk. No, Bornova/İzmir0() 28 28Groupama Sigorta A.Ş.Reşitpaşa Mah. Eski Büyükdere Cad. Groupama Plaza No:2
Sarıyer / İSTANBUL() 67 67Gulf Sigorta A.Ş.İçerenköy Mah. Çayır Cad. Üçgen Plaza No:7 Kat
Ataşehir / İSTANBUL () 72 66 HDI Sigorta A.Ş.Sahrayıcedit Mah. Batman Sok. HDI Sigorta Binası No:6 Kadıköy / İSTANBUL() 60 00HDI Katılım Sigorta A.Ş.Sahrayıcedit Mah. Batman Sok. B Blok  No:6/1 İç Kapı No: 11 Kadıköy / İSTANBUL() 23 23Hepiyi Sigorta A.ŞFatih Sultan Mehmet, Poligon Cad. Buyaka Sitesi 1 Blok No:8A Kat Ümraniye/ İSTANBUL() 42 78Koru Sigorta A.Ş19 Mayıs Mah. İnönü Cad. Ali İhsan Tüzün İş Merkezi No: 96 Kat: Kadıköy/İSTANBUL() 73 53Magdeburger Sigorta A.Ş.FSM Mah. Poligon Cad. BUYAKA Kule 3 K6 Tepeüstü,
Ümraniye / İSTANBULMapfre Sigorta A.Ş.Yenişehir Mah. Irmak Cad. No
Beyoğlu / İSTANBUL() 90 00Neova Katılım Sigorta A. Ş.Kozyatağı Mah. E-5 Yan Yol Üzeri Şaşmaz Plaza No:6
Kat Kadıköy / İSTANBUL() 55 55Orient Sigorta A.Ş.Kozyatağı Mah. Değirmen Sok. No Nida Kule
Kat:4 Kadıköy / İSTANBUL() 80 50Quick Sigorta A.ŞVeko Giz Plaza Maslak Meydan Sk.
No: 3 Kat:5 Maslak
Sarıyer / İstanbul 1 Prive Sigorta A.Ş.Kat, Torun Center, Şişli - İstanbul Türkiye() 10 10Ray Sigorta A.Ş.Tarabya Mah. Haydar Aliyev Cad. No
Sarıyer / İSTANBUL() 25 00VHV Allgemeine Sigorta A.Ş.Altunizade Mah. Kısıklı Cad. Sarkuysan Ak İş Merkezi  4/B
Kat 2 D:7 Üsküdar / İSTANBUL() 19 00Şeker Sigorta A.Ş.Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Metrocity A Blok No
Şişli / İSTANBUL() 83 00Sompo Sigorta A.Ş.Rüzgarlıbahçe Mah. Cumhuriyet Cad. Acarlar İş Merkezi No: 10 C Blok Beykoz / İSTANBUL() 60 00Türkiye Sigorta A.ŞBüyükdere Cad. No P.K. Esentepe
Şişli / İSTANBUL() 65 65Türkiye Katılım Sigorta A.ŞBüyükdere Cad. No P.K. Esentepe
Şişli / İSTANBUL() 64 64Türk Nippon Sigorta A.Ş.Altunizade Mah. Mahir İz Cad. No
Üsküdar / İSTANBUL() 11 00Unico Sigorta A.ŞMerdivenköy Mah. Bora Sok. Nida Kule Göztepe İş Merkezi No:1
Kat: 22 & 24 Kadıköy / İstanbul() 75 75VHV Allgemeine Sigorta A.Ş.Altunizade Mah. Kısıklı Cad. Sarkuysan Ak İş Merkezi  4/B
Kat 2 D:7 Üsküdar / İSTANBUL() 19 00Zurich Sigorta A.Ş.Maslak Mah. Eski Büyükdere Cad. Orjin Plaza No
Kat Sarıyer / İSTANBUL() 16 00   

Generali Sigorta Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Generali Sigorta Müşteri Hizmetleri numarası var mı? Generali Sigorta müşteri hizmetleri direk bağlanma, Generali Sigorta müşteri temsilcisi direk bağlanma, Generali Sigorta müşteri şikayetleri gibi konularda bilgi vereceğimiz bu makaleyi okuyarak konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Generali Sigorta Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Uluslararası sigortacılık sektörünün en güçlü markalarından birisi olan Generali grubu, Türkiye’ de de hizmet vermektedir. yılında kurulmuş olan Generali markası, uluslararası pazarda en büyük üçüncü sigortacılık şirketidir. Ayrıca kuruluş merkezi olan İtalya’ daki en büyük sigortacılık şirketi konumunda bulunmaktadır. Bununla birlikte Generali Sigorta adı ile yılı aşkın süredir Türkiye’ deki sigortacılık pazarında faaliyet göstermektedir.

60’ ı aşkın ülkede temsilciliği ve uluslararası şirketi bulunan devasa bir sigortacılık şirketi olan Generali Grubunun Türkiye’deki temsilcisi olan Generali Sigorta A.Ş. şirketi uluslararası güç ve tecrübesi ile Türkiye’ de hem kurumsal hem de bireysel tüketicilerin ihtiyaçlarına odaklı profesyonel çözümler sağlıyor. Bu nedenle de oldukça yoğun şekilde tercih edilen Generali Sigorta şirketinin sunmuş olduğu Generali Sigorta müşteri hizmetleri ise, her türlü işlemde tüketicilere önemli kolaylıklar sağlıyor.

Sigorta, bankacılık ve yatırım yönetimi gibi alanlarda faaliyetleri bulunan İtalya merkezli Assicurazioni Generali S.p.A. şirketinin Türkiye’deki markası olan Generali Sigorta, geniş ürün yelpazesiyle her türlü konuda ve alanda etkin bir şekilde ürün çeşitliliği sağlıyor. Generali Sigorta tarafından Türkiye’de “Kasko”, “Trafik”, “Seyahat Sağlık”, “DASK”, “Bireysel Sigorta Ürünleri”,” Kurumsal Sigorta Ürünleri” gibi üst başlıklarla em kurumsal hem de bireysel tüketici ihtiyaçlarına odaklı sigortacılık çözümleri sağlamaktadır.

Bu şekilde oldukça geniş kapsama sahip olarak da sektöre liderlik yapan Generali Sigorta’ nın teknik destek çözümlerinde de sektörünün öncü kuruluşlarından birisi olduğu öngörülüyor. Özellikle de Generali Sigorta müşteri hizmetleri numarası üzerinden 7/24 direkt olarak müşteri temsilcileri ile görüşme yaparak, işlemlerin gerçekleştirilebiliyor olması oldukça yoğun şekilde tercih edilmesine ve kaliteli hizmet alımına olanak veriyor.

Generali Sigorta Şikayet

Türkiye’ nin en önemli sigorta şirketlerinden birisi olan ve geniş reklam çalışmaları ile her alanda karşılaşılan Generali Sigorta’ nın sağlamış olduğu sigorta ürün gruplarından veya hizmetlerinden herhangi bir mağduriyet yaşanması durumunda kolayca çağrı merkezi üzerinden şikayette bulunabilmek mümkündür. Sigorta ürünlerinin kullanımında sorunla karşılaşılması, acente ve temsilciliklerinde sağlanan hizmetlerin yetersiz veya sorunlu olması gibi durumlarda yaşanan her mağduriyet ile ilgili olarak Generali Sigorta çağrı merkezinden müşteri temsilcilerine Generali Sigorta şikayet bildirimlerinin gerçekleştirilebilmesi mümkün olmaktadır.

Generali Sigorta Telefon Numarası

Türkiye’ de bulunan Generali Sigorta genel müdürlüğü sayesinde her türlü teknik işlem konusunda profesyonel destek alabilme imkanı bulunuyor. Özellikle tüketicilerin yapacakları her türlü işleme ilişkin olarak en geniş iletişim kanalı alternatiflerine sahip olan sigortacılık şirketidir. Generali Sigorta şirketinin tüketicilerine sunmuş olduğu “” sistemli bir telefon numarası bulunmaktadır. 55 55 şeklindeki Generali Sigorta telefon numarası 7/24 aranabilmektedir. Bununla birlikte tüketiciler farklı numaralar aracılığı ile de Generali Sigorta şirketinin kurumsal müşteri hizmetleri desteğinden faydalanabilme şansına sahip olabiliyor.

Tüketiciler, ’lili Generali Sigorta telefon numarası dışında kullanabilecekleri sabit hat numaraları da bulunmaktadır. Buna göre her türlü konuda Generali Sigorta şirketinin ilgili birimleri ile görüşme sağlayabilmek için kolay bir şekilde 29 58 telefon numarasını ya da 45 45 telefon numarasını arayabilme şansına sahip olabiliyor.

Ayrıca e-posta adresi olan “[email protected]”  e-posta adresinden ya da “[email protected]” kayıtlı e-posta adresi üzerinden de müşteri ilişkilerine başvuru gerçekleştirebilme imkanı bulunmaktadır. Her iki kanal üzerinden de son derece kolay şekilde bilgi ve işlem konusunda başvuru gerçekleştirilebiliyor. Generali Sigorta çağrı merkezi numaralarından 7/24 müşteri temsilcileri ile görüşme gerçekleştirerek, işlemlerin çok daha kolay bir şekilde tamamlanabilmesi de mümkün olmaktadır.

Generali Sigorta Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
55 55

Generali Sigorta İletişim Mail Adresi
[email protected]

Arama Terimleri: generali sigorta iletişim bilgileri, generali sigorta telefon no, generali sigorta irtibat tel, generali sigorta müşteri temsilcisi, generali sigorta şikayet hattı, generali sigorta müşteri hizmetleri

İstanbul(Asya)(Üsküdar)

İş Yerinde

İlan yayından kaldırılmıştır!

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Departman

Pazarlama

Pazarlama

Başvuru Sayısı

+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

+ başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Generali Grubu olarak;

Sigorta sektörünün önde gelen şirketlerinden biriyiz.

·       Dünyada 50 ülkede faaliyet gösteriyoruz

·       61 milyondan fazla müşterimiz, 'den fazla grup şirketimiz, 75 bin üzeri çalışanımız var

·       'de Fortune Global ’e göre; Dünyanın en büyük şirketinden biriyiz (sırada)  

 

Müşterilerimiz neden bizi tercih ediyorlar?

Müşterilerimizin “Yaşam Boyu Ortağı” olmak istiyoruz. Amacımız “İnsanların hayatları ve hayallerini koruyarak onların daha güvenilir bir geleceğe sahip olmalarını sağlamak”

 

Nasıl bir ekip arkadaşı arıyoruz?

Hedefimize ulaşmak için en önemli kaynağımızın çalışanlarımız olduğunu biliyoruz. En büyük farkı “insan dokunuşu”nun yaratacağının farkındayız. Bu yüzden işin gerekliliklerinden daha önce kimi aradığımızı anlatıyoruz.

 

·       Müşteriyi daima merkezde gören

·       Birlikte çalışırken empati ve takım ruhunu ortaya koyan

·       Sorumluluk alanında olmasa da şirketimizi ilgilendiren konuları dahi sahiplenen 

·       Her zaman günlük operasyonel işleri inceleyerek işleri kolaylaştırmaya çalışan

·       Yeniliğe açık ve inovasyonu sağlamak için farklılıklarımızın öne çıkan özelliğimiz olduğunu bilen

 

Farklı departmanlarda farklı geçmiş deneyimlere sahip takımlarda çalışmış olabilirsiniz. Yeni çalışma metotlarıyla çalışmaktan keyif alan biriyseniz, sizi arıyoruz!

 

Sizi tarif ettiğimizi düşünüyorsanız, aşağıdaki teknik beklentilerimizi ve görev tanımını okumaya devam edebilirsiniz. Artık nasıl bir takım arkadaşı aradığımızı öğrendiniz. Başvurmasanız bile çevrenizde uygun olduğunu düşündüğünüz arkadaşlarınızla ilanımızı paylaşın!

İşe alımlarda eşit fırsatlar sunmaya söz veriyoruz. Irk, renk, din, cinsiyet, cinsel kimlik, ulusal köken, engellilik veya yaş gibi hiçbir farklılığı dikkate almayacağız. Başvurunuzu yalnızca mesleki yetkinliklerinize, deneyimlerinizle ve işin gerekliliklerine göre değerlendireceğiz.

Biz Pazarlama İletişimi Uzmanı/Kıdemli Uzmanı'ndan Neler Bekliyoruz?

  • Kurumsal kimlik ve kurumsal etkinlik çalışmalarını yürütmek,
  • Kurum içi iletişim faaliyetlerini organize etmek,
  • Görsel ve yazılı basın ilişkilerinin takibini yapmak,
  • Basın bültenleri, röportajlar için ilgili metinleri Ajans ile birlikte hazırlamak, göndermek ve yayınlanması için gereken iletişimi sağlayarak takibini yapmak,
  • Kurumsal sosyal medya planlaması ve ajanslarla iletişimi sağlamak,
  • Mobil ve internet üzerinden kurumsal yayınların medya faaliyetlerini yürütmek,
  • Halkla ilişkiler faaliyetlerinin planlanması, uygulanması ve değerlendirmesi,
  • Kurum içi etkinlikler faaliyetler ve takım çalışmalarını planlamak ve uygulamaya koymak,
  • Kurum dışı etkinlikler ve organizasyonların; fuar, kongre, konferans gibi katılım planlarını hazırlayarak takibini yapmak,
  • Sivil toplum kuruşları gibi 3. paydaşlarla iş birlikteliklerini sağlamak ve bu iş birlikteliklerinde kurum adına katkı sağlayacak iç departmanlar ile birlikte katılım ve katkı göstermek,
  • Sosyal sorumluluk, etkinlik, sponsorluk projeleri vb. gibi faaliyetleri yürütmek Basın, tanıtım ve reklam faaliyetlerini yürütmek. Bu alanda ki iç ve dış paydaşlarla birlikte sürecin takibini ve yönetilmesini sağlamak,
  • Kurumsal kimliğe uygun promosyon malzemeleri, katalog, afiş gibi tüm kurumsal baskılı materyallerin içerik, tasarım hazırlıkları gibi detayları kapsayan çalışmaları yapmak,
  • Kurum yayınlarının hazırlıkları, kontrolü, basımı ve dağıtımını organize etmek, İnsan kaynakları departmanı ile birlikte veya İnsan kaynakları departmanının düzenlediği  etkinliklerde rol almak,
  • Kurumsal önemli olaylar ile ilgili kriz yönetim planını hazırlamak ve yönetmek, İletişim faaliyet raporlarını hazırlamak,
  • Generali Grubun iç iletişim projelerinin şirket içinde uygulanmasını sağlamak ve sürecini takip etmek, 

Aradığımız Özellikler ise; 

  • Reklam ve pazarlama alanında en az 3 yıl deneyim sahibiyseniz ,
  • Metin yazma ve sunum hazırlama becerisine sahipseniz,
  • Araştırmacı, yeniliklere ve değişime açık, yaratıcı düşünebilme becerilerinde kuvvetliyseniz
  • Sözlü ve yazılı iletişimde başarılıysanız,
  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezunsanız,
  • İngilizceyi yazılı ve sözlü olarak etkin kullanabiliyorsanız,

Generali Ailesinin bir parçası olmanız için başvurularınızı bekliyoruz



Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Mezun)

İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Şirketin Aydınlatma Metni

SAYILI KANUNUN MADDESİ GEREĞİNCE AYDINLATMA BEYANISayın Aday,Şirketimize yaptığınız iş başvurusu sebebiyle bize ulaştırdığınız özgeçmişiniz hakkında sizi bilgilendirmek isteriz. Süreçten olumsuz geri dönüş almanız durumunda, özgeçmişinizi uygun bir pozisyon açılması halinde değerlendirmemiz üzere, 2 (iki) yıl süreyle veri depomuzda saklayacağız. Özgeçmişinizin pozisyona uygunluğunu değerlendirmemiz açısından yurtdışında bulunan Generali Grup ve diğer Generali Şirketlerine, şirket ortak ve yetkililerine aktarmamız mümkündür.Özgeçmişinizde bulunan kişisel verilerinizi sayılı Kanununa uygun olarak muhafaza edeceğiz. Yukarıda belirttiğimiz amaç dışında kullanmayacağız. Generali Sigorta A.Ş. bünyesinde işe başlamazsanız, 2 (iki) yılın sonunda imha edeceğiz sayılı Kanun’un maddesi gereğince Generali Sigorta A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ndena) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,b) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,c) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,d) kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,e) bu maddenin (c) ve (d) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,f) İşlenen verilerin, otomatik sistemlerle analiz edilmesinde kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,g) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,haklarına sahip olduğunuz hususunu tarafınıza funduszeue.infoılarımızla,Generali Sigorta A.Ş.İnsan Kaynakları Müdürlüğü

Detaylı Bilgi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası