müjde hastanesi kadın doğum / Malatya Özel Müjde Hastanesi - Tahlil Sonuçları - Randevu - Adres - Telefon - Yol Tarifi - İletişim

Müjde Hastanesi Kadın Doğum

müjde hastanesi kadın doğum

İrfan Özer

İrfan Özer

Kadın Hastalıkları ve Doğum

Bay, Meslekte 30 yıl

İrfan Özer Hakkında

İrfan Özer, Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak Malatya Battalgazi ilçesinde Özel Müjde Hastanesi isimli sağlık kuruluşunda görev yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

Tıp Fakültesi: Atatürk Üniversitesi,

Uzmanlık: Kadın Hastalıkları ve Doğum, İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi,

Randevu Bilgileri

Özel Müjde Hastanesi Özel bir sağlık kuruluşudur. İrfan Özer için 23 44 nolu telefondan veya Özel Müjde Hastanesi internet sitesi üzerinden randevu bilgilerini alabilirsiniz.

Yakındaki Diğer Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Hekimler

Malatya'da görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Hekimler

Malatya'da görev yapan 45 Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı bulundu. Görmek için tıklayın.

Nöroloji , Kardiyoloji , Anesteziyoloji ve Reanimasyon , Diyetisyen , Dermatoloji , Üroloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Radyoloji , Dahiliye , Genel Cerrahi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Ağız ve Diş Sağlığı , Kulak Burun Boğaz , Yoğun Bakım , Enfeksiyon Hastalıkları , Kadın Hastalıkları ve Doğum , Neonatoloji , Kalp ve Damar Cerrahisi , Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon , Acil Servis , Tıbbi Mikrobiyoloji Daha fazla göster

Özel Müjde Hastanesi Hakkında

Adres:

Hastane Cad No 16 / Malatya

Yol tarifi, adresi nerede?

Özel Müjde Hastanesi, yılından beri kurulduğu alanda hizmet vermektedir. Malatya Battalgazi, Hastane caddesi mevkiinde kurulan sağlık merkezi, Malatya’nın ilk özel hastanesidir. yılında özel hastane tarafından ek bina inşaatı yapılarak, kardiyovasküler cerrahi bölümü eklenmiştir. Özel Müjde Hastanesi, yılında Malatya ilinde ilk memur ve SGK kabulüne başlamıştır.

Hastane binasının eskimesi üzerine alınan karar ile yılında hastanede tüm bina içi, hasta odaları yeniden revize edilerek restore edilmiştir. yılında hastane bünyesinde yeni nesil sentetik MR, zen odalı tomografi cihazları dahil edilmiştir. Özel Müjde Hastanesi acil servisinde hastalara 7 gün 24 saat sağlık hizmeti sunulmaktadır. Fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi bulunan hastanede; sıcak ya da soğuk uygulaması, elektrik akımı, çeşitli egzersizler ile 50 arası sistem kullanılarak tedavi uygulanmaktadır.

Özel Müjde Hastanesi’nde; kadın hastalıkları ve doğum, iç hastalıkları (dahiliye), kardiyoloji, beslenme ve diyetetik bölümleri bulunmaktadır. Hastanenin genel yoğun bakım ünitesinde toplamda 8 yatak ile hizmet verilmektedir. Kardiyoloji bölümünde ritim bozuklukları, doğuştan olan kalp hastalıkları, romatizmal kalp hastalıkları, kalp kapak hastalıkları ve perikard hastalıkları gibi birçok hastalıkların tanı ve tedavisi konusunda çalışmalar yürütülmektedir. Özel Müjde Hastanesi’nde, kapalı ve  açık prostat ameliyatları ile  cerrahi sünnet işlemi gerçekleştirilmektedir. Dermatoloji kliniğinde; cilt bakımı, prp, örümcek ağı tedavisi, dermapen, lazer epilasyon, botoks, dolgu işlemleri uygulanmaktadır. Yeni nesil sentetik MR sayesinde; 16 kanallı görüntüleme sistemi, tüm vücut görüntüleme sistemi, kardiyak görüntüleme, yüksek çözünürlüklü difüzyon yapabilme ve sentetik MR özelliği ile dakikada beyin çekimi hizmeti sunulmaktadır. Hastanenin iletişim numarası üzerinden ya da internet sitesinde bulunan e-randevu kısmından randevu alınmaktadır.

Uzm. Dr. Hikmet Geleri
Uzm. Dr. Burcu Alkan
Uzm. Dr. Canan Özpolat Altunışık
Uzm. Dr. Canan Özpolat Altunışık
Op. Dr. Bayram Aral
Op. Dr. Bülent Koyun
Uzm. Dr. Oğuz Demirbilek
Op. Dr. Mustafa Abanoz
Dr. Mustafa Kılınç
Uzm. Dr. Hacı Mehmet Kezer
Uzm. Dr. Hacı Mehmet Kezer
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,
Uzm. Dr. Ayşe Kartal
Uzm. Dr. Cengiz Yılmaz
Uzm. Dr. Süleyman Berktaş
Uzm. Dr. Süleyman Berktaş
Uzm. Dr. Sedat Tuna
Uzm. Dr. Barış Koşan
Uzm. Dr. Ünver Pehlivan
Kadın Hastalıkları ve Doğum,
Uzm. Dr. Zeki Kaya

HEKİMLİK DENEYİMİ

MEDSTAR TOPÇULAR HASTANESİ

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
- Halen

OKMEYDANI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
-

KONYA BOZKIR DEVLET HASTANESİ

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
-

HEKİMLİK EĞİTİMİ

ŞİŞLİ ETFAL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlık Eğitimi
-

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

Tıp Doktoru Eğitimi
-

Mesleki Üyelikleri

  • Türk Tabibler Birliği
  • Türk Jinekoloji ve Obstetri Derneği
  • Türk Üreme Tıbbi Derneği
  • Pelvik Ağrı ve Endometriosis Derneği
  • Maternal Fetal Tıp ve Perinatoloji Derneği
  • Türk Perinatoloji Derneği
  • Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği

Katıldığı Mesleki Eğitimler, Kurslar ve Konferanslar

  • Türk Alman Jinekoloji Eğitim Vakfı Kongresi
  • TAJEV Kolposkopi Kursu
  • Kadavrada Obstetrik Cerrahi Kursu
  • Acıbadem Kadın Doğum Günleri
  • Histeroskopi Kursu
  • Tüp Bebek Sertifikasyon Eğitimi, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi
  • Türk Jinekoloji ve Obstetri Derneği Ulusal Kongreleri
  • Doğuma Hazırlık Eğiticiliği Eğitimi, İstanbul Doğum Akademisi
  • Cinsel Terapi Eğitimi, Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği
  • Aile Danışmanlığı Sertifikası, Kadir Has Üniversitesi
  • Turkish Society of Reproductive Medicine Congress
  •  International Society of Ultrasound in Obstetric and Gynecology
  • International Cosmetology and Cosmetic Gynecology Congress
  • Obstetrik Aciller Kursu
  • Ian Donald Advanced Ultrasound Course
  • Endoskopik Cerrahi Kursu
  • Nörosonografi Kursu
  • Fetal Kalp Tarama Kursu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası