laken su matarası / Matara - Keyif Bebesi | Kids & Toys

Laken Su Matarası

laken su matarası

Laken

Laken dünyanın en çevreci matara üreticisidir.

Önce Sağlığı ve Mutluluğu Düşünür.

Aktif yaşam biçimini benimsemiş, sağlığını düşünen müşterileri için çok çeşitli ve kullanışlı ürünler üretmektedir. Laken'in bütün ürünleri İspanya'da üretilmektedir! BPA içermez. Mataraların içindeki özel kaplama içeceklerin koku ve tatlarını koruduğu gibi, zararlı kimyasallar içermez.

Çevreye Saygılıdır.

Tüm üretim süreci boyunca enerjiyi daha az kullanmaya ve çevreye bıraktığı izi en aza indirgemeye çalışır. Üretiminde aliminyum ve geri dönüşümlü malzemeleri en iyi şekilde değerlendirir. Laken alüminyum mataralar % geri dönüştürebilen ve içeceklerle reaksiyona girmeyen malzemelerden üretilmiştir. 

% Geri Dönüşümlü Mataralar!

 Laken Matara

 

Laken Hakkında

Yorumları:
Konuları: 5
Kayıt Tarihi:

#1

21/07/, Saat:

Merhabalar dostlar.
su hayattır sağlıktır. bol bol içmeli , uzun vadede daha iyi tıraşlar için cildimizede iyi gelir
malum sıcaklar arttı su tüketimimizde..
geleneksel tıraşçı gereksiz atık ve fazla tüketime karsıdır şiarından yola cıkarak pet şişe tüketimini azaltmak ve daha kaliteli su içmek için iyi bir taşınabilir suluk matarada en iyi yardım ve öneriyi sizden alırım diye düşünerek konuyu actım .

evden cıkarken yanıma mutlaka su alırım
spora yürüyüşe giderken mutlaka
sabit oturmam gezerim saga sola giderim her gün ve mutlaka su

hesap yaptım dün ve tam 8 adet pet şişe tüketmişim . 8 adet pet atık bıraktım dünyaya . bu sebebden matara almak istiyorum . damacanalardan evden işten komsudan sağdan soldan suyumu doldurup yola devam için .

fazla agır olmasın elde şık dursun
arabada v.s. bırakınca saat max suyun kalitesi lezzeti bozulmasın
1 litreyi gecmesin hatta 0,6 ile 0,8 lt ideal
aşagıdaki ürünleri buldum ama tam nedir nasıldır bilmiyorum. basit plastikler dısında ne kullandım matara ne bi konusu gecti dost meclislerinde .
bilen yardım ederse hem ben hem yukardaki gerekcelerime hak vererek benimle aynı yola girmek isteyenler cok memnun olacaktır. şimdiden teşekkürler.

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info

#2

21/07/, Saat: (Son Düzenleme: 21/07/, Saat: , Düzenleyen: dikdik_s.)

Laken veya Sigg in aluminyum mataralarını oneririm. Kullanıyorum, hem hafif hem dayanıklı.
funduszeue.info

#3

21/07/, Saat:

tupperware matara kullanıyorum fena değil haa görünüş olarak çok bir şey vaadetmiyor ama suya plastik tadı veya metal tadı kokusu vermemesi benim için en büyük artısı.

Yorumları:
Konuları: 2
Kayıt Tarihi:

#4

21/07/, Saat:

Bende spora giderken tupperware sise aliyorum pratik oluyor.

Yorumları: 90
Konuları: 2
Kayıt Tarihi:

#5

22/07/, Saat:

Aladdin marka 0,75 lt. bas iç matara vardı, onu tavsiye edebilirim. Sağlamlığı geçip pratiklik isteniyorsa Suco alın, fişini atmayın. Birşey olursa yenisiyle değiştiriyorlar.

Yorumları: 97
Konuları: 3
Kayıt Tarihi:

#6

23/07/, Saat:

Metal olanlarında sigg i tek geçerim giydirme kılıflarıyla soğuk tutma kapasitesi oldukça artırılabiliyor. Uygun fiyat istersen ml lik herhangi bir çelik termos 6 saat civarı serinliği tutacaktır.
Tercihlerde öncelik tat ve sağlıksa mecburen cam alacaksın onlarında tek handikapı hassas ve kırılgan olmaları bu handikapıda uygun kılıfla bi nebze azalta bilirsin.
Benim cam olanların hepsi bir şekilde kırıldı. Çelikler üzerleri yamukluklar olsada hala sağlam ama tadı pek beğenmiyorum.
Su için bakkallarda satılan ml şişeleri kullanıyorum hem dikkat çekmiyor hem de telafi edilebilir ürünler. Yarım şişe su buzlukta kapağı açık dondurup üsten ekliyerek 3- 4 saat serin su içiyorum.

Yorumları:
Konuları: 5
Kayıt Tarihi:

#7

24/07/, Saat:

Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim .
Aladin çelik termos matara siparişi verdim .
Spor ve araç kullanırken tek elle aç iç kolaylığı ve çelik oluşu nedeniyle
Ama laken de aklım kaldı.
Daha çok içme suyu , daha az pet şişe tüketilmesi dileklerimle ..

#8

24/07/, Saat:

Bende hem termos marka çelik hemde laken var. İkisininde üstünlükleri var. Lakeni aracın koltuğuna taktım tatil boyunca ve çocuklar beğenerek kullandılar, ayrıca ofiste iş görüyor ancak soğuk tutma özelliği ile dezenfeksiyonu zor. Çelik thermos 24 Saat suyu soğuk tutuyor, sızdırma yapmıyor, temizliği kolay ancak haznesi mecburen ufak (bardak tutucuya sığıyor benimki) ve fiyatı lakenin iki katı. Eğer kahve, çay tuketmeyecekseniz ve taşımak problem değilse laken öneririm.

#9

24/07/, Saat:

(24/07/, Saat: )gidakontrol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende hem termos marka çelik hemde laken var. İkisininde üstünlükleri var. Lakeni aracın koltuğuna taktım tatil boyunca ve çocuklar beğenerek kullandılar, ayrıca ofiste iş görüyor ancak soğuk tutma özelliği ile dezenfeksiyonu zor. Çelik thermos 24 Saat suyu soğuk tutuyor, sızdırma yapmıyor, temizliği kolay ancak  haznesi mecburen ufak (bardak tutucuya sığıyor benimki) ve fiyatı lakenin iki katı. Eğer kahve, çay tuketmeyecekseniz ve taşımak problem değilse laken öfunduszeue.info arada iki litrelik lakeni tel elle kullanmak mümkün değil, thermos ise bu iş için yaratilmis

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası