ellerimle beslerim seni / yalanci bahar 50 bolum: 1 тыс. видео найдено в Яндексе

Ellerimle Beslerim Seni

ellerimle beslerim seni

Ellerimle Beslerim Seni

 Fotoğraf Arama
 
Ellerimle Beslerim Seni
 

Fotoğrafın büyüğünü ve exif bilgilerini görüntülemek için fotoğrafın üzerine tıklayın


benmychree

benmychree

Portfolyo
için
tıklayın

Makina :Olympus Spuz
Objektif / Filtre :-
Kategoriler :İnsan Manzaraları
Eklenme Tarihi :22 Temmuz
Görüntülenme :
Açıklama :


Modelim,Mutlu Arkadaşıma Teşekkürler

İp :***.**
   
Ellerimle Beslerim Seni yorumları

zafertekin

zafertekin

üye
(Amatör)

Ankara

 

 

başarılı çalışma olmuş kutlarım.
Tarih: 22 Temmuz , - İp: ***.**
 
 
 
   

ala-cam

ala-cam

üye
(Amatör)

Balikesir

 

harika bir kompozisyon ve çfunduszeue.info funduszeue.info fotoğraf için uzun süre beklediğini sanıyorum.
Tarih: 22 Temmuz , - İp: ***.**
 
 
 
   

ttekoglu

ttekoglu

üye
(Amatör)

İstanbul

 

Çok güzel elinize sağlık.
Tarih: 22 Temmuz , - İp: ***.**
 
 
 
   


dagli

dagli

üye
(Amatör)

İstanbul

 

çok çok güzel tebrikler
Tarih: 22 Temmuz , - İp: ***.**
 
 
 
   

hayalsultan

hayalsultan

üye
(Meraklı)

İstanbul

 

benmychree,güzel bir ters ışık çalışması.
Kompozisyonda çok güzel..
Kutluyorum.
Tarih: 22 Temmuz , - İp: ***.**
 
 
 
   

funduszeue.info

funduszeue.info

üye
(Doğa Fotoğrafçısı)

İstanbul

 

BENMYCHREE
MUTLULUĞUNUZ BOZULMASIN.
GÜZEL BİR KARE.
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN


#funduszeue.info' tarafından tarihinde düzenlendi.
Tarih: 22 Temmuz , - İp: ***.**
 
 
 
   

ayseyazıcı

ayseyazıcı

üye
(Meraklı)

İzmir

 

çok güzel bir çalışma,tebrikler.
Tarih: 22 Temmuz , - İp: ***.**
 
 
 
   


evrin

evrin

üye
(Amatör)

Ankara

 

güzel bir ters ışık çalışması, yerdeki eğim fotoğrafa hareket kazandırmış ve güzelde bir kompozisyon olmuş, tebrikler dostum, eline sağlık
Tarih: 23 Temmuz , - İp: ***.**
 
 
 
   

Sayfa(lar):1

Multimedia-F&#x;rat S&#x;la ve serhat var.

Silah patlad&#x;ğ&#x;nda gözlerimi aç&#x;p karş&#x;mdaki baş&#x;ndan vurulmuş adama bakt&#x;m. Nefesim kesilmiş ayaklar&#x;m tutamaz hale gelmişti.
Adam&#x;n yan&#x;na doğru yürümeye çal&#x;ş&#x;yordum ama belimde olan kollar buna izin vermiyordu. Ağlayarak ç&#x;ğl&#x;k atmaya başlad&#x;m. "Özür dilerim"diye tekrarlarken bu kadar ağ&#x;r olmamal&#x;yd&#x; diye düşündüm. Bu gün yapt&#x;ğ&#x;m şeylerin bedeli bu kadar ağ&#x;r olmamal&#x;yd&#x;. Ellerimi kana bulam&#x;şt&#x;funduszeue.info t&#x;pk&#x; f&#x;rat gibi katil olmuştum.

Karş&#x;mda kanlar içinde baş&#x; öne doğru düşmüş adama bak&#x;p ç&#x;ğl&#x;k atmaya başlad&#x;m. Ellerimi yumruk yapm&#x;ş kendime vururken nefes bile almadan bağ&#x;rarak ç&#x;ğl&#x;k at&#x;p ağl&#x;yordum. Bu yaşad&#x;ğ&#x;m şey fazla ağ&#x;rd&#x;. Şimdiye kadar ölü bir insan görmemiş olan ben az önce bir adam&#x; öldürmüştüm. F&#x;rat&#x;n belimden tutup ayağa kald&#x;rmas&#x;yla t&#x;rnaklar&#x;m&#x; ellerine bast&#x;r&#x;p kendimi onun kollar&#x;ndan kurtarmaya çal&#x;şt&#x;m.
Ben ç&#x;rp&#x;nd&#x;kça o daha çok s&#x;k&#x;yor beni sakinleştirmeye çal&#x;ş&#x;yordu. Ellerimi kald&#x;r&#x;p göğsüne vururken bağ&#x;rmaktan ağr&#x;yan boğaz&#x;ma ald&#x;r&#x;ş etmeden "Allah  belan&#x; versin" diye tekrar bağ&#x;rd&#x;m. "Allah heppiniz belas&#x;n&#x; versin." Bahçede f&#x;rat ve savaştan hariç 4 koruma daha vard&#x; ve hepsi buna göz yummuştu. Suçsuz bir adam&#x;n ölümüne ve benim katil olmuşuma. Ağlamaktan Nefesim kesilecek hale gelmiştim ve ayakta duram&#x;yordum. Sandalyenin üzerinde cans&#x;z yatan bedene yaklaşmaya çal&#x;şt&#x;kça f&#x;rat&#x;n kollar&#x;m&#x; tutan elleri buna engel oluyordu. Beni kucağ&#x;na al&#x;p eve doğru yürürken kucağ&#x;ndan inmek için çabal&#x;yordum.
Beni odaya getirip yatağ&#x;n üzerine uzand&#x;r&#x;nca yatağa oturup yüzünü yüzüme yaklaşt&#x;rd&#x;. "Bu sadece bir başlang&#x;ç. Bu gün yapt&#x;ğ&#x;n o hatan&#x;n bedelini ağ&#x;r ağ&#x;r ödeyeceksin. Geriye kald&#x; bir can. Ve sen onun kim olduğunu gayet iyi biliyorsun. " deyip derin bir nefes çekti içine "Ama merak etme onun hesab&#x;n&#x; kendi ellerimle vereceğim. Az önce yapt&#x;ğ&#x;m şey sadece senin olacaklar&#x; önden görebilmen içindi. " Deyip ayağ&#x; kalkt&#x;. Az önce yaşad&#x;ğ&#x;m şeyin şokunu üzerimde taş&#x;rken bu sözleri duymak kalbimin teklemesine sebep olmuştu. Bu sabah olan herşeyden haberi vard&#x; ve serhat&#x;n can&#x;n&#x; yakacakt&#x;. Tam geri ad&#x;m at&#x;p odadan ç&#x;kacağ&#x; s&#x;rada "Bu gece kendimide öldürecegim ve senden kurtulmuş olacağ&#x;m. " diye bağ&#x;rd&#x;m. Gözlerimden durmadan akan yaşlar dahada h&#x;zlan&#x;rken "Demek öyle " deyip gitmekten vazgeçti ve arkas&#x;n&#x; döndü. Dolab&#x;n içini aç&#x;p çekmesinden bir kaç parça birşey ç&#x;kar&#x;p yatağ&#x;n üzerine at&#x;nca ne yapacağ&#x;n&#x; anlamaya çal&#x;ş&#x;yordum.  Bir dizini yatağ&#x;n üzerine koyup diğer ayağ&#x;yla yere basm&#x;ş elindeki ipi ellerime bağl&#x;yordu ona engel olmaya çal&#x;ş&#x;rken bir yandanda "yapma " diyordum "Allah aşk&#x;na yapma".  Bağ&#x;rmaktan sesim k&#x;s&#x;lm&#x;şt&#x; . Diğer elimide yatağ&#x;n başl&#x;ğ&#x;na baglad&#x;ktan sonra yatağ&#x;n ucuna geçip ayaklar&#x;m&#x; bağlad&#x;. Hareket etmeye çal&#x;şt&#x;kça s&#x;ms&#x;k&#x; bağlanm&#x;ş ellerim daha çok ağl&#x;yordu ama bunu umursayacak durumda değildim.
"Hastas&#x;n sen. Senin tedavi olman gerek " diyince odan&#x;n kap&#x;s&#x;n&#x; aç&#x;p d&#x;şar&#x; ç&#x;kt&#x;. Baş&#x;m&#x; kald&#x;ramad&#x;g&#x;m için gözlerimden akan yaşlar yast&#x;ğ&#x; &#x;slatm&#x;şt&#x; bile. Bu günü düşündüm . Kap&#x;daki  adama çay
verirken ki halimi. "Keşke zaman&#x; geri alabilseydim. "dedim kendi kendime. Zaman&#x; geri alabilseydim ve ben serhat&#x; gizli numaradan hiç aramam&#x;ş olsayd&#x;m. Şimdi ölene kadar unutmayacağ&#x;m bir şey yapm&#x;şt&#x;m. Kendi ellerimle hiç suçu olmayan bir adam&#x; öldürmüştüm. Kap&#x;n&#x;n aç&#x;lma sesiyle derin bir nefes al&#x;p f&#x;rata bakmaya çal&#x;şt&#x;m.  Elindeki koli band&#x;n&#x; aç&#x;p ağz&#x;yla ketikten sonra elindeki k&#x;sa taraf&#x; iki eliyle tutup dudaklar&#x;m&#x;n üzerine bast&#x;rd&#x;. Art&#x;k hiç nefes alamayacak hale gelmiştim. Kap&#x;n&#x;n yan&#x;ndaki sandalyeyi al&#x;p yatağ&#x;n yan&#x;na geldi. Sandalyeyi ters çevirip otururken bir yandanda eline ald&#x;ğ&#x; çakmak ile  diğer  cebinden ç&#x;kard&#x;ğ&#x; sigaran&#x;n ucunu yakt&#x;. Içine çektiği duman&#x; bana doğru üflerken midem bulanm&#x;şt&#x;. Gözleriyle yüzümün her bir zerresini incelerken bir nefes daha çekti s&#x;garas&#x;ndan. Gözlerimin içine bak&#x;p "Demek hastay&#x;m öylemi. Demek tedavi olmam gerekiyor" diye tekrar etti ona son söylediğim sözleri.Ağz&#x;m&#x;n üzerindeki bant ile nefes dahi alacak halim kalmam&#x;şt&#x;.  Saatlerdir dinmek bilmeyen göz yaşlar&#x;m hala akmaya devam ederken kafam&#x; çevirip tavana bakmaya başlad&#x;m. Ölmek istiyordum. Şuan şu dakika kalbimin durmas&#x;n&#x; ve yaşad&#x;ğ&#x;m bu hayattan kurtulmak. "Neden böyle olduğumu düşündün mü hiç. " diyince gözlerimi kapatt&#x;m s&#x;ms&#x;k&#x;.  Sesini bile duymak istemiyordum. "Senin yüzünden. Senin aşk&#x;n yüzünden. Bir kere olsun beni dinlemeye derdimi anlamaya çal&#x;şt&#x;nm&#x;. "diyip parmaklar&#x;yla çenemi kavrad&#x;. "Gözlerini aç ve beni funduszeue.info kez olsun dinle beni. "funduszeue.infoimi aç&#x;p ona bakmaya başlad&#x;m. Sessizce ağlarken arada bir gözlerimi k&#x;rp&#x;p göz yaşlar&#x;m&#x;n yanaklar&#x;mdan üzülmesine izin veriyordum. Parmaklar&#x; hâlâ çenemdeyken yavaşça eğilip dudaklar&#x;n&#x; aln&#x;ma bast&#x;rd&#x;. "Seni çok seviyorum bu öyle bir sevgiki , kendimi bile öldürecek kadar." diyip tekrar bir öpücük kondurdu. Birden ayağ&#x; kalk&#x;p komidinin üzerindeki kül tabağ&#x;n&#x; tutup duvara f&#x;rlatt&#x;. Kulağ&#x;ma dolan cam sesi ile irkilirken , hiç hareket edemediğim için ölesiye korkuyordum. Parmağ&#x;n&#x; bana doğru uzat&#x;p "Ama sen ne yap&#x;yorsun. Senin için çabalamayan seni umursamayan bir adam&#x; seviyorsun. Bu gün onun yan&#x;na gittiğini biliyorum . Akşam katil olduğunda her gece ağlad&#x;ğ&#x;nda ilk evlendigimizde gelip seni kurtarmak için çabalad&#x;m&#x;.Ama sen seni gerçekten seven, senin için herşeyi yapacak olan adam&#x;
görmüyorsun. " diyip tekrar sustu.
Kap&#x;ya doğru yürürken arkas&#x;n&#x; dönüp "Bir daha o adam&#x;n ad&#x;n&#x; ağz&#x;na al&#x;rsan sana yemin ederim ikinizide diri diri toprağ&#x;n alt&#x;na gömerim anlad&#x;n m&#x; beni " deyip odadan ç&#x;kt&#x;.  Kap&#x;n&#x;n kapanma sesini duyunca gözlerimi tavana dikip bahçede olanlar&#x; düşünmeye başlad&#x;m. Acaba ailesi varm&#x;yd&#x;. Peki ya sevdiği , onu her akşam evinde bekleyen bir kad&#x;n. Gözlerimdeki yaşlar görüşümü bulan&#x;klaşt&#x;r&#x;nca gözlerimi kapat&#x;p geri açt&#x;m.  Ağlamaktan yüzüm &#x;r&#x;p&#x;slak olmuştu.

Kafam&#x; olabildiğince kald&#x;r&#x;p karş&#x;mdaki saate bakt&#x;m. Karanl&#x;k odada bahçeden gelen loş &#x;ş&#x;ğ&#x;n hafif ayd&#x;nlatt&#x;g&#x; saatte . Saat idi. Çok uykum geliyordu ama gözlerimi  kapatam&#x;yordum. Gözlerim kapan&#x;r kapanmaz vurdugum adam geliyordu gözümün önüne.

Kap&#x;n&#x;n aç&#x;lma sesiyle gözlerimi çevirip f&#x;rata bakt&#x;m. Sabah olmuş güneş gün yüzüne ç&#x;km&#x;şt&#x;.
Onu kap&#x;n&#x;n önünde öylece durmuş bana bakarken gördüğümde gene tüm korkular&#x;m gün yüzüne ç&#x;km&#x;şt&#x;. Korkudan ellerim titriyordu.  Yatağ&#x;n  baş ucuna gelip yan&#x;ma oturdu.O Gözlerimin içine bakarken ben kör olmak istedim. Kör olmak ve bu adam&#x;n yüzünü ve bak&#x;şlar&#x;n&#x; görmemek . Yada sağ&#x;r olmak ve onun sesini, tehditlerini, beni sevdiğini söylemesini duymamak. Yada ölmek istiyordum. Evet kesinlikle ölüp kurtulmak istiyordum.
Ağz&#x;mdaki band&#x; yavaşça çekip ç&#x;kard&#x;ğ&#x;nda gözlerimi s&#x;k&#x;ca kapat&#x;p ac&#x;n&#x;n geçmesini bekledim. Dün eve geldiğim zaman &#x;s&#x;r&#x;p yara yapt&#x;ğ&#x; yer band&#x; kald&#x;r&#x;nca tekrar kanamaya başlam&#x;şt&#x;. Eğilip yaran&#x;n üzerini öperken baş&#x;m&#x; onun olmad&#x;ğ&#x; tarafa çevirip buna engel olmaya çal&#x;ş&#x;yordum. Ellerimin hala bağl&#x; olmas&#x; kollar&#x;m&#x; uyuşturmuş k&#x;p&#x;rdamama engel oluyordu. Baş&#x;m&#x; ellerinin aras&#x;na al&#x;p yüzünü tekrar kendine çevirdi. Dudaklar&#x;m&#x; tekrardan öperken kusmamak için kendimle savaşa girmiştim. Baş&#x;n&#x; bir kaç santim geri çekip derin bir nefes ald&#x;. Yank&#x;nl&#x;g&#x;ndan dolay&#x; burunlar&#x;m&#x;z&#x;n ucu birbirine deyiyordu, geri verdiği nefesi yüzüme degmişti. Çok ağ&#x;r sigara kokusu vard&#x; üzerinde. "Sana zarar vermekten nefret ediyordum " diyip tekrar bir öpücük kondurdu dudag&#x;ma. "Yapma " dedim sadece. Korkular&#x;m&#x; bir köşeye at&#x;p "Uzak dur." dedim. "  Lütfen beni b&#x;rak."

Sesini hafif yüksek tutup  kahkaha att&#x;ğ&#x;nda gözlerimden dinmek bilmeyen ve yine akmaya başlayan göz yaşlar&#x;mla ona bak&#x;yordum. "Şaka yap&#x;yorsun heralde. Seni b&#x;rakacak olsam benim evimde o adam&#x;n resimlerine bakarken b&#x;rak&#x;rd&#x;m, hafizan&#x; kaybetmiş gibi yap&#x;p annelere gittiğin gün o adamla sarmaş dolaş olduğun zaman b&#x;rak&#x;rd&#x;m.  Ben seni b&#x;rakacak olsam , senin beni sevmediğini bildiğim halde , ilk günden vazgeçer seni kaç&#x;rmazd&#x;m. Sen benim ilac&#x;ms&#x;n. Ben senden 1 gün bile ayr&#x; kalamam ve sen bana 'beni b&#x;rak' diyorsun. Bence kafay&#x; yiyen ve tedavi olmas&#x; gereken biri  varsa oda sensin. "

Ellerimdeki ipleri yavaşça çözerken rahatlayan bileklerime bakt&#x;m. Yataktan kalk&#x;p ayaklar&#x;mdaki ipleride ç&#x;kar&#x;nca hareket edip yatakta oturdum. Ellerim ve ayaklar&#x;m mosmor olmuştu. Ona bakm&#x;yordum ama ç&#x;kard&#x;ğ&#x; seslerden ne yapt&#x;ğ&#x;n&#x; anlaya biliyordum. Ipleri odas&#x;n&#x;n bir köşesine at&#x;p yan&#x;ma oturdu. Gözlerimi yere dikmiş boş gözlerle hal&#x;y&#x; inceliyordum. Ellerini bileklerimin üzerine koyunca vücudum kas&#x;ld&#x;. Ne bir şey diye biliyordum nede ayağa kalka biliyordum. Korkum tüm iliklerime kadar işlemişti. Bu adam&#x;n birşey yapmas&#x;na gerek yoktu bak&#x;şlar&#x;ndan bile korkuyordum. Gün geçtikçe hem nefretim hemde korkum çoğal&#x;yordu. Gözlerimden akan bir damla yaş dizimin üzerine düşerken bilemiyimi kald&#x;r&#x;p moraran yerin üzerine bast&#x;rd&#x; dudaklar&#x;n&#x;. Öneme düşen saçlar&#x;m&#x; omuzumun arkas&#x;na at&#x;p baş parmağ&#x;n&#x; yanağ&#x;ma  dokundurup akan göz yaşlar&#x;m&#x; sildi. "Can&#x;n&#x; yakmak istememiştim".
Söylediği sözlerle ağz&#x;mdan kaçan h&#x;çk&#x;r&#x;ga engel olamad&#x;m.
"Seni gördüğüm ilk günden beri yak&#x;yorsun can&#x;m&#x;. Ve ben gün geçtikçe ölüme bir ad&#x;m daha yaklaşm&#x;yorum. Ama sen -" söylediğim sözleri dudaklar&#x;m&#x; örten parmaklarla yar&#x;da kestim.
"Daha fazla konuşma . Çünkü sen konuştukça benim kalbimden bir parçay&#x; söküp at&#x;yorsun. "dedi.
Dünden sonra düşündüğüm şeylere dahada emin oldum. F&#x;rat gerçekten hastayd&#x;. Ve benim ne yap&#x;p edip ondan kurtulmam gerekiyordu.

Kahvalt&#x; masas&#x;nda oturmuş önümdeki  servis tabağ&#x;na bak&#x;yordum.

"Yemeğini ye."

F&#x;rat&#x;n sesi ile bak&#x;şlar&#x;m&#x; tabaktan çekip gözlerine çevirdim.

"Can&#x;m istemiyor. "

Ben sinirlenecegini düşünürken o sandalyesini bana biraz daha yaklaşt&#x;r&#x;p gülmeye başlad&#x;. Ben tuhaf tuhaf ona bakarken o eline ald&#x;ğ&#x; küçük ekmek parças&#x;n&#x; incir  reçeline band&#x;r&#x;p ağz&#x;ma doğru uzatt&#x;.

"O zaman ben seni kendi ellerimle beslerim".
Dün akşamdan sonra böyle hiç bir şey olmam&#x;ş gibi davranmas&#x; sinirlerimi bozuyor öfkeme öfke kat&#x;yordu.
Elimdeki çatal&#x; kald&#x;r&#x;p sertçe elinin üzerine bat&#x;r&#x;p ayağa kalkt&#x;m. Att&#x;ğ&#x; ç&#x;ğl&#x;kla beraber sandalyesini geriye doğru h&#x;zla itip yan&#x;ma geldi. Sağ elini saçlar&#x;m&#x;n aras&#x;na dald&#x;rd&#x;p çekiştişirirken "Bundan sonra sana güzel davranmak funduszeue.info günlerin geride kald&#x;. "diye bağ&#x;rd&#x;. Saç diplerimdeki ac&#x;y&#x; unutup gülmeye çal&#x;şt&#x;m "Mutlu günlerimin  geride kald&#x;ğ&#x; uzun zaman oldu "dedim sakince. Saçlar&#x;m&#x; b&#x;rak&#x;p yüzümü avuçlar&#x;n&#x;n aras&#x;na al&#x;rken yüzünü yüzüme daha çok yaklaşt&#x;rd&#x;.

"Bakal&#x;m benim çocuğuma hamile kald&#x;ğ&#x;n zamanda böyle konuşabilcekmisin.!"

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.