master yi tft build / Wild Rift Master Yi build nasıl yapılır? - OyncO Soru&Cevap | Oyunlar Hakkında Her Şey

Master Yi Tft Build

master yi tft build

League of Legends&#;ı Daha İyi Oynamanızı Sağlayan &#;Blitz&#; Benzeri 5 Uygulama Tavsiyesi

League of Legends, kimileri için (özellikle de yeni oyuncular) deneyimlemesi oldukça acı verici bir süreç olabiliyor. Bir LoL maçı esnasında çekilen çile bir yana, maç öncesi rün dizilimi yapmak da deneyimsiz yeni oyuncular için kafa karıştırıcı bir süreç olabiliyor. Hatta rün diziliminden önce hangi şampiyonu seçeceğine karar verirken bile kafalar karışabiliyor.

“Ne yapmak gerekiyor peki Webtekno Bey?” diyebilirsiniz, merak etmeyin sizin için buradayız. Sizler için LoL maçlarından hemen önce takımınıza gelen diğer oyuncuların liglerini ve istatistiklerini görebileceğiniz, karşı takımın seçtiği şampiyonların hangi şampiyonlara karşı zayıf olduğunu görebileceğiniz, otomatik olarak sahip olduğunuz şampiyonun gerekli rün dizilimini oyuna aktarabileceğiniz yardımcı uygulamalardan bahsedeceğiz.

lol soru işareti

Bu yardımcı uygulamalardan şu an için en yaygın olanı funduszeue.info, bahsettiğimiz yardımcı araçların hepsine ve çok daha fazlasına sahip. Tabii bu mecrada sadece funduszeue.info yok, bazı konularda daha iyi yardım alabileceğiniz birkaç uygulama bulunuyor. Sizlere LoL funduszeue.info benzeri, deneyiminizi kolaylaştıracak yardımcı uygulamaları listeledik, gelin göz atalım.

League of Legends deneyiminizi kolaylaştıracak LoL Blitz benzeri uygulamalar:

  • funduszeue.info
  • Mobalytics
  • funduszeue.info
  • funduszeue.info
  • funduszeue.info

En hızlı şekilde rün dizip otomatik aktarabildiğiniz: funduszeue.info

lol funduszeue.info

Bahsettiğimiz gibi funduszeue.info ve benzeri yardımcı uygulamaların birçok yardımcı aracı bulunuyor ancak Blitz uygulamasının en çok öne çıkan yanı rün dizilimi mevzusu. Bilenler bilir, League of Legends istemcisi üzerinde rün dizmek bir yazı tura işi, bazen dizdiğiniz rün kaydedilemeyebiliyor ya da yanlış rün sayfasını seçebiliyorsunuz.

Blitz’in profesyonel oyuncuların tekli dereceli maçlarını canlı olarak takip edebileceğiniz, maç istatistiklerinizi ve analizlerinizi inceleyebileceğiniz çok fazla özelliği bulunuyor ancak özellikle rün dizilimi konusunda en iyisi. Maç başlamadan önce seçtiğiniz şampiyonun rünü otomatik olarak diziliyor, eğer beğenmediğiniz bir şekilde dizilirse LoL istemcisinden çok daha hızlı bir biçimde Blitz uygulamasından rün dizip yine çok daha hızlı aktarabiliyorsunuz.

Oyun içindeyken bile yardımcı araçlara sahip olabileceğiniz: Mobalytics

mobalytics

Gerçek zamanlı olarak oynana yüksek seviyeli karşılaşmaları takip etmenize olanak sağlayan Mobalytics uygulamasının en çok öne çıkan yanı, oyun içerisindeyken canlı olarak yardımcı araçlara sahip olabilmeniz. Örneğin şampiyonunuzu oynadığınız role ve karşınızdaki eşleşmeye göre dizmeniz gereken eşya setini otomatik olarak eşya mağazasında görebiliyorsunuz.

Ek olarak oyun öncesinde şampiyonunuz için yapmanız gereken hedefleri ve makro oyun için ne yapmanız gerektiğini görmek mümkün.

Eğer ormancı rolündeyseniz orman yaratıklarının ne zaman doğacağını haritada geri sayım usulü görebiliyor, eğer koridor oyuncusuysanız bulunduğunuz ligin ortalamasına oranla minyon skorunuzun ne kadar olduğunu ve son olarak destek oyuncusuysanız görüş skorunuzun ortalamaya oranla ne kadar olduğunu görebiliyorsunuz.

Kapsamlı istatistik analizlerini görebileceğiniz: funduszeue.info

funduszeue.info

Bir şampiyon ile oynadığınız tüm maçlardaki detaylı istatistiklerinizi inceleme fırsatı sunan funduszeue.info; oyun içindeki baskın, skor katkısı, ölümler, skor ve altın grafiklerinizi de karşınıza getiriyor. Bunun dışında oyun içinde iyi ve kötü yaptığınız şeyleri de başlıklar altında sunan funduszeue.info istatistik inceleme konusunda en iyisidir diyebiliriz.

Özellikle bu istatistiklerinizi hem oynadığınız şampiyonu oynayan diğer oyuncularla hem de o maçtaki rakibinizle kıyaslaması, neyi yanlış neyi doğru yaptığınızı anlamada çok büyük bir fayda sağlıyor.

En kapsamlı eşleşme bilgilerine ulaşabileceğiniz: funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info uygulamasının diğerlerinden en fazla öne çıktığı yanı seçmek istediğiniz şampiyonun hangi şampiyonlara karşı ve neden güçlü olduğunu detaylıca görebilmenizi sağlayan yardımcı aracı. Bu araçla seçtiğiniz şampiyonun oyunun hangi bölümünde güçlü olduğunu, en çok hangi koridora uğramanız gerektiğini ve hangi dakikada hangi noktada olmanız gerektiğini detaylıca anlatıyor.

Örneğin orta koridordaCassiopeia oynuyorsanız Tanrıçanın Gözyaşı eşyasını hangi dakikada tamamlamış olmanız gerektiğini, ormanda Kindred oynuyorsanız damga yüklerinizin hangi dakikalarda nerelerde çıkabileceğini, alt koridor oynuyorsanız eşleşmenize göre güçlü veya zayıf taraf oynamanız gerektiğini anlatıyor.

Tekli Dereceli harici maçlarınızın analizlerini de görebileceğiniz: funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info, Blitz uygulamasından önce en yaygın olan yardımcı araçtı ancak Blitz’in masaüstü uygulamasıyla birlikte çıkmasının ardından biraz arka planda kaldı. Artık funduszeue.info’nin de masaüstü uygulaması var ancak eskisi kadar popüler değil. Diğer yardımcı uygulamaların sahip olduğu birçok yardımcı araca sahip olan funduszeue.info’nin şu an en çok öne çıkan yanı ise Tekli Dereceli maçlarının dışındaki maçlarınızın da analizlerini görebilmeniz.

Örneğin ARAM, URF, Hepimiz Birimiz İçin veya Merkez Baskını oyun modlarını oynuyorsanız oranın da en iyi şampiyonlarını ve kazanma oranlarını ve değişik rün/eşya dizilimlerini de görebiliyorsunuz. Bunların yanında aynı Tekli Dereceli gibi maç sonu neleri doğru ve neleri yanlış yaptığınızı görebileceğiniz istatistiklerinizi de analiz edebiliyor ve daha iyi oynamak için ne yapmanız gerektiğine karar verebiliyorsunuz.

Unutmadan ekleyelim: Bütün bu yardımcı uygulamaların Windows masaüstü uygulaması da bulunmakta ve sadece League of Legends değil aynı zamanda TFT, Legends of Runeterra ve Valorant için de yardımcı araçları mevcut.

Böylelikle Lol funduszeue.info benzeri yardımcı uygulamalar konulu içeriğimizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Düşüncelerinizi ve önerilerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında belirtmeyi lütfen unutmayın. Ayrıca resmi Telegram kanalımıza buradan abone olabilirsiniz.

Emoji İle Tepki Ver

18

Etiket:

Kadimlerin Sığınağı

Ejderhalar Diyarı'nın on bir bölgesinden birinde uykuya yatmış bir kadim ejder daha olduğu söyleniyor. Shi Oh Yu'nun takipçileri bu ejderin yerini bildiklerini iddia ediyor. Daeja'nın arayışına ortaklık edenler onun zamana meydan okuyan kökeninden bahsediyor. Hatta Shyvana'nın savaş düşkünü takipçileri onun kudretiyle ilgili konuşmaktan çekiniyorlar.

Ancak bu uykudaki ejderi en iyi Bilge Choncc tanıyor. En eski kadim ejderlerden biri olduğu doğru ama yaşını hiç göstermiyor. Bunu kristalli sularda düzenli bir şekilde banyo yaparak uyguladığı cilt bakımına borçlu. Bilge Choncc'un da öngördüğü gibi bu ejder şimdilik uyusa da oyunlar ilerledikçe uyanıp yüce bir ejder ilahına dönüşebilir. Ayrıca siz kazandıkça veya kaybettikçe Sığınak'ı büyük çapta değiştirebilecek, yani bu ejderi üzmeden önce iki kere düşünün.

İkinci ihtişamlı arenamız olan Kadimlerin Sığınağı, ilk ihtişamlı arenamız Altın Kaplan Pazarı'nda bulunan tüm hareketli tahta efektlerine, açılış törenlerine ve zamanla gelen değişimlere sahip olacak.

Fakat oyuncuların ihtişamlı arenaları edinme yolunu değiştiriyoruz. Yüksek bedelli bir paketin bir parçası olmak yerine Kadimlerin Sığınağı, Bilge Choncc'la birlikte Sığınak Muhafızı Sandığı'ndan elde edilebilecek. Sığınak Muhafızı Sandıklarının tanesini RP'ye alabilirsiniz ama paket olarak almak isterseniz o da (yakında) mümkün olacak. Kadimlerin Sığınağı arenasında, onu kutuda veya öncesinde elde etmenizi sağlayacak bir garanti mekaniği mevcut. Diğer tüm kutulardaysa Ejderhalar Diyarı'ndan önceki setlerden birer minik efsane bulunuyor ama bunlara sınırlı bir süreliğine sunulan minik efsaneler dahil değil.

Şuradan göz atabilirsiniz!

3 b&#;y&#;k TFT yama değişikliği

Haberin Devamı

Yeni Yağmacı Gezegeni Galaksi’sinde gelişen bazı kompozisyonların oynanma oranı artırılacak. Her zaman ki gibi TFT’de, meta değişiklikleri oyunu büyük ölçüde etkileyeceğinden dolayı farklı birimler önceki yamadan daha hararetli bir şekilde tartışılacak. Hadi TFT yamasında gelen 3 büyük değişikliğe bakalım.

Yağma Gezegeni Galaksi ’si Neeko Galaksi’sinin Yerini Alıyor

Galaksiler TFT’de rastgele bir şekilde oyun modunu yönlendirecek yeni mekanikler ve kurallar getiriyor. TFT’de farklı galaksileri ve galaksilerdeki geliştirilebilecek kompozisyonları anlamak oyunda gelişmek için iyi bir yol.

Neeko Galaksi’si oyuncuya iki tane Neeko’nun Yardımı veren bir galaksiydi. Neeko’nun Yardımı, sende olan herhangi bir şampiyonun bir yıldızlı kopyasını veriyor. Bu, oyuncuların epik veya efsanevi birimleri mümkün olduğunca hızlı bir şekilde iki yıldızlı yapmasını ve etrafta komposizyon oluşturmasına teşvik ediyor. Yağma Gezegeni ise tam tersini yapıyor. Bu Galaksi’de katledilen tüm şampiyonlardan altın çıkma ihtimali vardır. Aslında bu olay bir anlamda, hyper-rolling kompozisyonların savurganlık için ekstra altına ihtiyacı olduğunda işe yarıyor ve yeni bir kazanan kompozisyon yapılmasında yardımcı oluyor. Neeko Galaksi’sinin yerini alan yeni galaksiyi anlamak gelecekte daha iyi sonuçlara götürecek.

Haberin Devamı

Jarvan IV Zayıfladı

yamasında Jarvan IV kontrolden çıkmıştı ve metayı kasıp kavurmuştu. Tüm takım kompozisyonlarında kendine yer edindi çünkü onun yeteneği takımının saldırı hızlarını arttırmasıydı. Bu olay, Jarvan IV’ün her oyun tartışılmasına yol açtı ve sanki üç yıldızlı Jarvan IV’ün oyunu tek başına kazanabilecekmiş hissi veriyordu.

yamasında, Riot Jarvan IV’ün Kadim Sancak’tan aldığı saldırını hızını zayıflattı 75/85/95% ⇒50/60/75%. Hala Koruyucu kompozisyonlarında rol alacak ama her senaryoda auto-build birimi olmayacak.

Master Yi Güçlendi

Kılıç Ustası rolü önceki yamada oldukça zayıftı, ancak Riot yamasında Master Yi’nin zırhını 50’ye ve büyü direncini 25’e çıkartarak güçlendirdi. Belki bu güçlendirme onu Kılıç Ustası rolünde S seviyesine getirmez ama onu metada bir kez daha oynanabilir kılabilir. Master Yi’nin biraz daha vurmasını sağlamak, Kılıç Ustası kompozisyonuna oyunun ortasında nadir birim bulmak için ekstra ödül verdirir. Bu sırada Keşkin Nişancılar ve Koruyucular metayı yönetirken, Kılıç Ustaları bir kez daha iyi bir şekilde duruma göre değişiklik gösteren eşya dizilimlerini yapabilirler.

Haberin Devamı

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade funduszeue.info'da, hemen katıl!

yamasının yayınlanmasından üstünden neredeyse hafta geçti ve oyuncuların merakla beklediği yaması yakında bizlerle birlikte olacak. yaması ile ilgili bazı detayları araştırdığımızda ise karşımıza bazı güçlendirmeler (Buff) ve bazı zayıflatmalar (nerf) karşımıza çıktı. Bizler de sizlere bu güçlendirmeleri ve zayıflatmaları derleyip bir haber bilgiseli olarak hazırlamaya karar verdik. İşte sizler için hazırladığımız LoL PBE yama notlarına dair bildiğimiz her şey!

PBE Yama Notları Nedir? LoL Yaması Ne Zaman Gelecek?

LoL Yaması Buff&#;lar ve Nerf&#;ler

LoL Yaması&#;ndaki Şampiyon Güçlendirmeleri

ŞampiyonBuff&#;lar
AmumuQ Mana Bedeli: 70 >
R Hasarı: >
AnnieQ AP Oranı: %75 > %80
Tibbers HP: > &#; Tibbers Dirençler: >
BlitzcrankQ Hasarı: >
R Hasarı: >
HeimerdingerKule Sağlığı: > &#; Kule Temel Hasarı: >
E Bekleme Süresi: 12sn > 11sn
IvernPasif Temel Sağlık Bedeli: %23 > %20 &#; P Temel Mana Bedeli: %34,5 > %30
E Kalkan: > Papatya Taban HP: > &#; Papatya Dirençleri: >
Jarvan IVSeviye Başına Mana: 40 > 55
Pasif Bekleme Süresi: 6s > 6/5/4/3 (lvls 1/6/11/16)
SeraphineE Dolum Süresi: > 10 &#; E CC Süresi: 1 >
YorickMist Walker Temel Sağlığı: (+%15 Yoricks SP) > (+%20 Yoricks SP)
Mist Walker Hareket Hızı: > Bakire Temel Sağlığı: (+%70 Yoricks SP) > (+%75 Yoricks SP)Maden Chase Range on E: > (Maiden int daha az olmalıdır)

LoL Yaması&#;ndaki Şampiyon Nerfleri

Zeri &#;de değiştirildi ve bazı güçlendirmeler aldı. Her zamanki gibi yine OP&#;ydi.  düzeltmesinde nerflendi ve &#;de nerfleneceği için bu yeterli değil gibi görünüyor. Bunun dışında tüm nerfler makul ve haklı görünüyor. Umarız bu nerfler orta koridorda Singed&#;den kurtulmayayetecektir.

ŞampiyonNerf&#;ler
Bel&#;Vethİstatistikler: AA Menzil: > &#; HP Yenileme: 8,5 + 8,5/lvl > 7 + ,7/lvl
Pasif: Yüklerin değeri: %0,25 &#; %1,25 AS ( seviyede) > %0,28 &#; %1 ( seviyede) &#; artık büyük minyonlardan yük kazanabilirQ: Q&#;nun isabet halinde R&#;nin gerçek hasarının iki kat hasar vermesine neden olan bir hata düzeltildiE: Vuruş başına hasar > R: Patlamada eksik can hasarı: % > %25 &#; İlave Uçaksavar Menzili: > 50Void Remora Sağlığı: %70 > %Bel&#;Veth&#;in gerçek formundayken boş bir destansı mercanı yutması durumunda R&#;nin ilave sağlığını kaybetmesine neden olan bir hata giderildi
Dr. MundoPasif: Yenilenme % Bel&#;Veth %0,,6
R Temel Sağlık Artışı: % eksik can > % eksik can
FioraPasif: Maks. Sağlık Gerçek Hasar %&#;si: %3 ( bonus AD başına +%) > %2 ( bonus AD başına +%)
JannaW MS: % > % &#; W Yavaş: % > %
E Kalkan Gücü: (+60% AP) > (+55% AP)
LucianBaz AD: 62 > 60
Q Hasarı: >
SingedW Yavaşlatma: %60 > %
R Temel İstatistikleri: >
ViegoSahip Olunca Pasif İyileşme: %2,5 > %2 maksimum HP&#;yi hedefler
R Bonus Hasarı: % eksik HP > % eksik HPW > E artık Viego&#;yu anında gizlemiyor
ZeriSağlık Yenilenmesi: 3,25 > 4,5 &#; Sağlık Yenilenmesi büyümesi: 0,55 > 0,7
W Hasarı: (+% YG)(+70% YG) > (+% YG)(%60 YG)

LoL Yaması&#;ndaki Şampiyon Düzenlemeleri

ŞampiyonAyarlamalar
KatarinaPasif Hançer Bonus AD Oranı: %75 > %65
E Hasar: (+50% tAD) > (+40% tAD)R Bonus AD Oranı: %16 + Saldırı/sn başına %12,8 > %16 + Saldırı/sn başına 16Hançer Başına Vuruş Oranı: % > %
ShacoZırh Büyümesi: 4,7 > 4 &#; HP Büyümesi: > 99
Q AD Oranı: %WAP Oranı: %9 > %12E AP Oranı: %50 > %60 &#; E AD Oranı: %70 > %75 AD
YuumiPasif Kalkan: >
E Temel İyileştirme: >
SorakaR İyileştirme: > &#; Artık Ağır Yaraları kaldırmıyor

LoL Yaması&#;ndaki Sistem Ayarlamaları

&#;de sadece 2 sistem ayarı var ve bunlardan birinin çok fazla etkisi bile yok. Bununla birlikte, Yırtıcıyı biraz değiştirdiler. Oyunun başlarında daha zayıf ve oyunun sonlarında çok daha güçlü olacak.

SistemAyarlamalar
Night HarvesterArtık Fiendish Codex&#;i içeriyor &#; maliyet değişmedi
YırtıcıMaks MS %45 > % (seviyelerde)
Hasar: (+20% ilave SG)(+10% AP) > (+25% bonus SG)(+15% AP)Bekleme süresi: >

Ve bu kadar. &#;de gelmesi planlanan tüm değişiklikler bunlar. Dayanıklılık güncellemesinden sonra işlerin yatıştığını görmek sevindirici. Bel&#;Veth&#;in  ormanda hala iyi bir seçenek olmaya devam edip etmeyeceğini ve en iyi üst koridor oyuncusu olarak Fiora&#;nın yerini kimin alacağını  görmek ilginç olacak. meta yazımız için takipte kalın. Daha fazla lol içeriği için aşağıda yer alan linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

LoL Rehber Yazılarımız

Şampiyon Rehberlerimiz

İtem Rehberlerimiz

Oyun Rehberlerimiz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası