meliha özsu müge anlı / MELİHA-OZSU Haberleri - MELİHA-OZSU Son Dakika Haberleri

Meliha Özsu Müge Anlı

meliha özsu müge anlı

Meliha Özsu kimdir? Müge Anlı’daki Meliha Özsu cinayeti nasıl oldu, Özsu’yu kim öldürdü babası mı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan Meliha Özsu cinayetiyle ilgili sıcak gelişme yaşandı. Müge Anlı ve ekibi 18 yaşındaki Meliha Özsu'nun cinayetinin aydınlatılması için araştırmalarını sürdürürken, kayıp olarak aranan Melih Özsu'nun öldürüldükten 6 yıl sonra kimsesizler mezarlığına gömüldüğü ortaya çıktı. Talihsiz kadının annesi Müge AnlI'dan yardım istedi. Peki, Meliha Özsu'ya ne oldu, kim öldürdü? Meliha Özsu olayı! Müge Anlı'da aranan Meliha Özsu neden öldürüldü?

MELİHA ÖZSU NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Adana'da yaşayan Meliha Özsu, 2015 yılında babasının evinden çıkıp gitti ve bir daha haber alınamadı. Yıllardır kayıp olarak bilinen Meliha Özsu'nun silahla öldürüldüğü ve vücudunda kesici alet izleri olduğu ortaya çıktı.

BAŞINDAN VE OMZUNDAN VURULDU

Kurşunların talihsiz kadının başı ve omzuna isabet ettiği öğrenildi. Anne Aysel Gençtürk, eski eşinden şüphelendiği gerekçesiyle Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Aysel Hanım, eşi zamanında Meliha'yı kendisine verseydi, kızının okuyan bir insan, düzgün bir insan olacağını, kızının öldüğünü, kızı kocaya gidince de eski eşinin asla araştırmadığını, iyi aileler dediğini, kızının cesedi bulununca bile kendisinin 1 ay sonra bunu öğrendiğini, kendisinin bir anne olduğunu belirtti.

Meliha Özsu'nun babasının ifadeleri ise şüpheleri arttırdı. Anne Aysel Gençtürk, eski eşinin bir şeyler bildiğini ancak sakladığını iddia etti. Baba ise hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

JASAT EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Yayın sırasında iki kişiden şüphelendiğini söyleyen baba, kızının arkadaşı olan Leyla ve Mine'nin yanına gitmiş olabileceğini önce sürdü. İddialara yanıt veren Mine Cuhalamak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yayını ihbar kabul eden JASAT ekipleri, genç kızın arkadaşının ifadesini almak üzere Mehmet ve Mine Cuhalamak çiftinin ifadesini almak üzere evlerine geldi. Ekipler Mehmet Cuhalamak'ın ifadesine başvururken Mine Cuhalamak da ifade verdi.

Meliha'nın öldüğünü bilmedikleri için gerçekleri sakladıklarını söyleyen çift, artık her şeyi anlatacaklarını söyledi. Meliha Özsu'nun babası Yasin Özsu'nun anlattığı hiçbir şeyin doğru olmadığını belirtti.

Meliha Özsu cinayetinde Müge Anlı'yı polis bastı ortalık karıştı! 'Kızımı sen öldürdün'

Meliha Özsu cinayetinde Müge Anlı'yı polis bastı ortalık karıştı! 'Kızımı sen öldürdün'

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 6 yıl önce babasının evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Meliha Özsu cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Polis ekipleri baba Yasin Özsu'yu ifade için stüdyodan almaya gelince canlı yayında ortalık karıştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

"Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına damga vuran Meliha Özsu cinayetinin aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor. 2015 yılında babasının evinden çıktıktan sonra bir daha dönmeyen Özsu'nun öldürüldükten sonra kimsesizler mezarlığına gömüldüğü ortaya çıkmıştı.

Kimsesizler Mezarlığı nerede? istanbul kimsesizler mezarlığı nerede?İLİŞKİLİ HABERKimsesizler Mezarlığı nerede? istanbul kimsesizler mezarlığı nerede?

Yıllardır kayıp olarak bilinen Meliha'nın cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasıyla anne Aysel Gençtürk, programda eski eşinden şüphelendiğini söylemişti. Aynı zamanda programda Yasin Özsu'nun ve kızı Meliha Özsu'nun uyuşturucu ile bağlantısı olduğu iddiaları da ortaya atılınca Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler stüdyoya geldi. 

"KIZIMI SEN ÖLDÜRDÜN!"

Baba Yasin Özsu'nun ifadesini almak için stüdyoya ekiplerin gelmesiyle bir anda canlı yayında ortalık karıştı. Anne Aysel Gençtürk sinir krizi geçirerek baba Yasin Özsu'ya "Suçun çıkacak Yasin, kızımı sen öldürdün." şeklinde bağırmaya başladı. 

Çevredekiler anneyi sakinleştirmek için çabalarken Müge Anlı "Burada anlattığı hiçbir şey devletin kayıtlarında yok." diyerek ifadeye çağıran savcıya teşekkürlerini iletti.

NE OLMUŞTU?

Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği Meliha Özsu cinayetinde yaşanan gelişmeler herkesi şaşırttı. Adana'da yaşayan Meliha Özsu, 2015'te babasının evinden çıkıp gitmiş ve bir daha haber alınamamıştı. Yıllardır kayıp olduğu düşünülen Meliha'nın silahla öldürüldüğü ve vücudunda kesici alet izleri bulunduğu tespit edildi.

Başı ve omzuna isabet eden kurşunlar sebebiyle 18 yaşında Adana'da yaşamını yitiren Meliha Özsu'nun annesi Aysel Gençtürk ise eski eşini şüpheli göstererek Müge Anlı'dan yardım istedi. 

Canlı yayın sırasında konuşan anne Aysel Gençtürk, eşi zamanında Meliha'yı kendisine verseydi, kızının okuyan bir insan, düzgün bir insan olacağını, kızının öldüğünü, kızı kocaya gidince de eski eşinin asla araştırmadığını, iyi aileler dediğini, kızının cesedi bulununca bile kendisinin 1 ay sonra bunu öğrendiğini, kendisinin aslında iyi bir anne olduğunu söyledi.

Gençtürk kızının ölümüyle ilgili eski eşinin bir şeyleri sakladığını iddia etse de Meliha'nın babası Yasin Özsu suçlamaları kesin bir dille reddetti. İki kişiden şüphelendiğini söyleyen baba ise Meliha'nın arkadaşları Leyla ve Mine'nin yanına gitmiş olabileceğini söyledi. Bunun üzerine JASAT ekipleri ifadesi alınmak üzere Mina Cuhalamak ve Mehmet Cuhalamak'ın evine gitti.

Meliha Özsu'nun öldüğünü bilmedikleri için gerçekleri sakladıklarını söyleyen Mine ve Mehmet Cuhalamak artık her şeyi tüm gerçekliğiyle anlatacaklarını ifade etti. Meliha Özsu'nun babasının anlattığı hiçbir şeyin doğru olmadığını dile getirdi.

Irmak Arıcı'ya babasından rest! 'Bir daha bu eve gelemezsin'

İLİŞKİLİ HABER

Irmak Arıcı'ya babasından rest! 'Bir daha bu eve gelemezsin'ABD'de akılalmaz olay! TikTok fenomeni, saç tokasını takas ederek ev aldı

İLİŞKİLİ HABER

ABD'de akılalmaz olay! TikTok fenomeni, saç tokasını takas ederek ev aldı

ATV Müge Anlı canlı yayında Meliha Özsu cinayeti şoku polisler stüdyoyu bastı

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert bugünkü canlı yayını ihbar kabul edildi ve Meliha Özsu cinayetiyle ilgili şüpheliler yayın esnasında polislerin stüdyoya gelmesiyle ifadeleri alınmak üzere götürüldü.  Anne ve baba canlı yayında yüzleşti, yaşanan gelişmeler üzerine emniyet ekipleri Meliha Özsu'nun babasını ve sevgilisini ifadelerini almak üzere adliyeye götürmeye geldi. Öte yandan iki komşu, Adana Jasat ekiplerine ifade verdi. Mine Hanım eşi ve evlatlarının başı belaya girmesin diye korkup ifade vermediklerini ama şimdi korkmadıklarını Yasin Bey'in bu işin içinde parmağı olduğunu, Müge Anlı'nın bulacağını söyledi. 'Babası şüphelendiği kişilerden neden şikayetçi olmadı' sorusu gündeme gelirken, Müge Anlı, Yasin Bey'in polise gitmek için 3 gün beklediğini, beklemenin amacının eşe dosta sormak olduğunu, Aysel Hanım'a çok kolay ulaşacak olduğunu ama ulaşmamış olduğunu, ulaşmasa bile polise bile gidip annesinde olabilir demediğini, aynı zamanda Şeyho ve iki kişiden de şikayetçi olmadığını vurguladı. İşte detaylar...

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası