erdemli kyk / Erdemli yardıma koştu | Mersin Haberci Gazetesi

Erdemli Kyk

erdemli kyk

Erdemli Kız Kalesi KYK Karma Öğrenci Yurdu Hakkında

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere Türkiye’nin dört bir yanında bulunan KYK yurtlarını yönetmektedir. Kız yurtları, erkek yurtları ve karma yurtlar olmak üzere 3 farklı yurt türünde hizmet veren KYK devlet yurtları öğrencilerin konaklama, sosyal, sağlık, kültürel ve eğitim ihtiyaçlarını sağlamak üzere hizmet vermektedir.

Erdemli Kız Kalesi KYK Karma Öğrenci Yurdu Ürün ve Hizmetler

  • KYK Yurt Başvurusu
  • Güvenlik Hizmeti
  • Temizlik Hizmeti
  • Çamaşır Odası
  • Isıtma
  • Yemekhane
  • Beslenme
  • Barınma
  • Burs Başvurusu
  • Yurt Müdürlükleri
  • Öğrenci Eğitim Hizmetleri
  • Yurt Hizmetleri

Erdemli Kız Kalesi KYK Karma Öğrenci Yurdu İletişim Bilgileri

Erdemli Kız Kalesi KYK Karma Öğrenci Yurdu Adres

Akdeniz Mahallesi Erenler Sokak No: 60/A - Erdemli / Mersin

Erdemli Kız Kalesi KYK Karma Öğrenci Yurdu Telefon

0 () 22 29

Erdemli Kız Kalesi KYK Karma Öğrenci Yurdu
Nerede ve Nasıl Gidilir

Erdemli Kız Kalesi KYK Karma Öğrenci Yurdu

Erdemli Kız Kalesi KYK Karma Öğrenci Yurdu telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Haziran iletişim bilgileri Nerede'da!

Mersin şehrinde Erdemli ilçesinde bulunan Erdemli Kız Kalesi KYK Karma Öğrenci Yurdu nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 () 22 29 numaralı telefondan Erdemli Kız Kalesi KYK Karma Öğrenci Yurdu ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Erdemli Kız Kalesi KYK Karma Öğrenci Yurdu Yorumlar (0 Değerlendirme)

Firmanızı Ücretsiz Ekleyin

İşletmenizi Nerede'a hemen ekleyin, yeni müşteriler sizi bulsun!

Firmanı Ekle

Erdemli Öğrenci Yurdu Adresi ve İletişim Bilgileri

Kredi Yurtlar Kurumu Yurtları » Mersin KYK Yurtları » Erdemli Öğrenci Yurdu İletişim Ulaşım Bilgileri

Adresi: ERDEMOĞLU BULVARI MERKEZ MAH. NO/A, Mersin

Telefon: 22 29


Yukarıdaki Yurt bilgilerinde hata olduğunu düşünuyorsanız, lütfen buraya tıklayarak bize mesaj atınız ve düzeltmemiz için gereken bilgileri de bildiriniz.



Yurt ile ilgili bilgiler edinmek istiyorsanuz lütfen ilgili telefon numarasından yetkililere ulaşınız. Yurt ücretleri, yurt yemekleri, güvenlik, yurt odalarının kaç kişilik olduğunu öğrenmek ve sunulan hizmetler ile yurt olanakları hakkında bilgiler için lütfen arayınız. ERDEMLİ ÖĞRENCİ YURDU- ÖZEL KIZ Yurdu - A BLOK - 22 29

Erdemli Öğrenci Yurdu Adresi ve Konum Bilgisi Haritası

ERDEMOĞLU BULVARI MERKEZ MAH. NO/A, Mersin

Erdemli Öğrenci Yurdu Haritası Nasıl Kullanılır?

Şu an "Erdemli Öğrenci Yurdu Haritası" sayfasındasınız. Erdemli Öğrenci Yurdu haritasını farenizin sol tuşuyla tutarak yukarı-aşağı, sağa-sola hareket ettirebilirsiniz. Erdemli Öğrenci Yurdu Google haritasını sol üstteki işaretlerden "+"ya basarak (ya da çif tıklayarak) büyütebilir, "-"ye basarak küçültebilirsiniz. Farenizin üzerinde, ortada bulunan tekerlek tuşunu ileri-geri hareket ettirerek de Erdemli Öğrenci Yurdu haritasını büyütüp, küçültebilirsiniz. Sağ üstteki bölümden Erdemli Öğrenci Yurdu Google haritasını, uydu ya da arazi haritası olarak görüntüleyebilirsiniz.
Harita üzerinde sağ üst köşedeki Harita linki sadece karayolları haritasını, Uydu linki bakmakta olduğunuz bölgenin uydu görüntülerini ve coğrafi yapısını Karma modu ise hem karayollarını hem de coğrafi yapıyı birlikte gösterir. Yine aynı bölgedeki Arazi modu ise, haritadaki arazi yapısını görüntüler.


Twitter'da PaylaşFacebook'ta PaylaşWhatsApp'ta PaylaşGoogle+'da Paylaş

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir